Sony xperia z resmi güncelleme 4.2.2 başladi

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran görüntüsünü telefon icerisinden yapıyoruz arkadaslar. Power+ses kısma kombinasyonu kaldırılmıs. Bence kötü olmus ama yeni sistemle alınan görüntü üzerinde oynama yapılabiliyo. Peki yeni sistem nasıl? Onu da hemen izah edeyim; pencereleri yönetme butonuna tıklıyoruz ve alta gelen buton panelinde en solda bi yukarı ok isareti var ona tıklıyoruz ardından klip yöneticisi uygulamasına tıklıyoruz hemen sol üste acılıyo zaten ordan ekranı yakala diyip görüntüyü aldıktan sonra ister görüntü üzerinde kesme, boyama yapın ister direk kaydedin.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
myxperia.sonymobile.com sistemini simdi test etme fırsatı buldum. güvenlik için süper bir şey ve herkesin yapmasını öneriyorum arkadaslar. sistem üzerinden eger telefonunuz kaybolduysa veya calındıysa; telefonu kitleyebiliyorsunuz, bilgilerinizi silebiliyorsunuz, titreşimle birlikte alarm caldırabiliyorsunuz ve en önemlisi telefonun 1 dakika önce nerede oldugunu görebiliyorsunuz. süper bi sistem geliştirmişler güvenlik için. çok memnun kaldım yani ben böyle bi sistem görmemiştim. myXperia yı telefondan etkinleştirmelisiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sms atarsanız deneyebiliriz bence :) whatsapp kullanıcısıyım çünkü stamina mod acıkken baglantılar kesildiginden dolayı whatsapp'tan mesaj alamıyorum fakat birisi sms atabilirse iyi olur denemiş oluruz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben aldım güncellemeyi işte c6603 xperia z sahibiyim.

c6603 var bende de ama alamadım daha ben

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
sony_xperia_z_angle_211337278409_640x360.jpg

Geçtiğimiz günlerde Xperia ZL için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesinin dağıtımını gerçekleştiren Sony, dünya genelinde daha yaygın olarak satışa sunduğu amiral gemisi Xperia Z için ilk aşamada Avrupalı kullanıcılara güncellemeyi sunmaya başladı. Yazılım geliştirme sürüm numarası 10.3.A.0.423 olan güncellemenin İspanya, Avusturya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti’nde kullanıcılara ulaştığı rapor edilirken, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tüm Xperia Z kullanıcılarının güncellemeyi tecrübe etmesi bekleniyor.
Sponsorlu Bağlantıar
Sony PC Companion’ın yanı sıra “Ayarlar> Telefon> Yazılım güncellemeleri> Sistem güncellemeleri hakkında” sekmesinden güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Güncelleme kapsamında sunulan yeniliklere değinilmese de, Xperia ZL’de yer bulan yeniliklerin Xperia Z’ye sunulduğu tahmin ediliyor.
Yazılım noktasında sağlanan iyileştirmeler, Sony’nin son sürüm medya uygulamalarında sorunsuz entegre hizmeti, hızlı ayarlar menüsü, özelleştirilebilir bildirim ekranı, kilit ekranda widget desteği, Daydream ekran koruyucu ve daha şeffaf bir arabirim yenilikler arasında sayılabilir.

kaynak

Flash ile güncellemek isteyenler için orjinal ıspanya ftf si:Part 1: http://d-h.st/e1B
Part 2: http://d-h.st/TDD

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
xda da gördüm dayanamadım flaşlıyorum bakalım ne çıkcak umarım türkçe vardır.

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z telefonuma güncelleme gelmiyor. 434 sürümünde kaldı 253 gelmiyor.Ne yapmam lazım?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kablo ile bilgisayara bagladıgın zaman sony pc suite görmüyormu güncellemeyi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı durum bende de var kablo ile de bağlıyorum sürüm güncel diyor

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hangi ülkeye aitse seri numaranız o ülkeye gelmesini bekleyeceksiniz. Sıra sıra gelir ülkelere güncelleme.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bende bekliyorum hala da güncel diyor. hergün kontrol ediyorum.:)
Tabii ülkeden ülkeyede değişebiliyor.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor sebebi şu bazı firmalar cihazları ingiltereden alıyor kutuada tüm ülkeler işaretli olduğu kimse farketmiyor ordan daha ucuza getiriyor veya başka ülkeden o ülkeye güncelleme gelmesi bekleyin deniliyor sony arandığında ama bizim aldığımız cihazda ingiltere cihaz ingiletere güncelleme geldi bizim cihaza gelmedi nasıl düzelir bilemem biz rotladık biz gold'dan almıştık ucuz malin sorunuda bu işte teknosa veya turkcell den alamaya çaba gösterin ama (SAKIN TELESERVİS ) GARANTİLİ BİR CIHAZ ALMAYIN SAKIN

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony servisini arayıp öğrenmek en güzeli cihazın nerden ithal edildiği ona göre güncelleme geliyor ama [MENTION=269440]ismailwsx[/MENTION] cihazın ithal edildiği ülkeye güncelleme geliyorsa o cihaza nasıl güncelleme gelmiyor ?

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sony servisini arayıp öğrenmek en güzeli cihazın nerden ithal edildiği ona göre güncelleme geliyor ama @ismailwsx cihazın ithal edildiği ülkeye güncelleme geliyorsa o cihaza nasıl güncelleme gelmiyor ?
jack bauer kardeş bizde onu çözemedik hatta gel bi ingiltere yapalım orda güncelliyelim gelelim dedim :D
1 hafta kadar daha bekledik baktık gelmıyo çaktık rot :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
jack bauer kardeş bizde onu çözemedik hatta gel bi ingiltere yapalım orda güncelliyelim gelelim dedim :D
1 hafta kadar daha bekledik baktık gelmıyo çaktık rot :)

siz gold dan almışsınız telefonu esasında bende gold dan aldım güncelleme çıktı 2 gün daha bekledim baktım gelmiyor kendim rom attım şuan xda da gördüğüm 423 olan 4.2.2 kullanıyorum ama tekrar 434 e geri dönücem. Bir kaç yerde daha görmüştüm gold dan alınan Z ler için güncelleme gelmedi diye.
Ama nedense .253 ve .423 olsun .434 sürümü kadar pil dostu gelmedi bana 423 yaygınlaşıp bi kullanıcı yorumlarına bakıcam ona göre tekrar yüklücem.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D 4.2.2. hakkında bilgi verebilrmisin dostum hızda pilde fark varmı kamera açılış hızı hala aynımı geçmi açılıyor kapastif tuşlar tamamen şeffafmı oldu

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D 4.2.2. hakkında bilgi verebilrmisin dostum hızda pilde fark varmı kamera açılış hızı hala aynımı geçmi açılıyor kapastif tuşlar tamamen şeffafmı oldu

Kamera açılış hızı aynı ondan bir gelişme yok menüde ve ana sayfayada tuşlar şeffaf uygulamalarda ise siyah arka planlı oluyor.
Kilit Ekranına widget desteği gelmiş 3. parti uygulamarın widgetide desteklenecek diyordu ama denemedim. Müzik değişimi olan widget gitmiş kilit ekranında hiç sevmedim o yüzden.
Ekran görüntüsü alma değişmiş açık olan, açık olan uygulamalar artık menü halinde çıkıyor.
Hafif uyku gelmiş daydream diye geçiyor sanırım stamina modu gibi yanlışımda olabilir.
Telefonumu 3 dk önce şarjdan çıkardım %100 iken saate bakmaya açtığımda %99 olmuştu bu hiç bana göre değil .253 sürümüyle pil hırsızı olan sistem devam ediyor sanırım.
Bunları yaptıktan sonra .434 e geri dönücem en güzeli o valla :D

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon ıngiltere surumu evet :( . Pcye baglayıncada gelmıyor. Gelmesini bekledigim 4.2'de degil ondan onceki gene yok. 253e nasıl root yaparım?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
cuma günü saat 14 .00 da 0212 473 77 77 yi aradım xperia z c 6603 için 4.2.2 güncellemesi ne zaman gelecek dedim xperia destek hattına TEMMUZ ORTASI KESİN DEDİ

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Daha öncesinde pil akşam 19:00 civarlarında %20 ye gelirken şimdi 23:00 buluyor.

İnternet sürekli açık devamlı sms ve arama yapıyorum telefon elimden hiç düşmez.

@​jack bauer

@azen63

İngiltere.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
cuma günü saat 14 .00 da 0212 473 77 77 yi aradım xperia z c 6603 için 4.2.2 güncellemesi ne zaman gelecek dedim xperia destek hattına TEMMUZ ORTASI KESİN DEDİ

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Daha öncesinde pil akşam 19:00 civarlarında %20 ye gelirken şimdi 23:00 buluyor.

İnternet sürekli açık devamlı sms ve arama yapıyorum telefon elimden hiç düşmez.

@​jack bauer

@azen63

İngiltere.
güncelleme yaptıktan sonra mı oldu:) yada söyle diyeyim bana 253 nolu güncellemeden sonra pil hiç dayanmıyordu. bende fabrika ayarlarınageri döndüm düzeldi. fazla kulanmadığım zaman 2 gün bile yetiyor şu anda:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

o zaman neden sonymobile.com/tr adresini güncelliyor bunlar insanları gıcık etmek için mi ? bir mailde ben atayım tepki oluşsun.