Sony xperia z resmi güncelleme 4.2.2 başladi

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4680incia9866161.png

.423 suanda yükleniyor telefon içerisinde bulunan güncelleme kontrolcüsünden erişemedim fakat companiona baglayınca güncelleme cıktı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bana hala güncel diyor yav gene bu SI numaraları ile alakalı sanırım.

pn8sn.png

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana hala güncel diyor yav gene bu SI numaraları ile alakalı sanırım.

pn8sn.png

ihrac edildigi bölgeye baglı sanırım benim su güncelleme bitsin gelismeleri henüz yeni kullanıcı olmama ragmen yazıcam :) bi de sorum olacak su myxperia.sonymobile.com sistemine telefonumu nasıl kaydettiricem ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ihrac edildigi bölgeye baglı sanırım benim su güncelleme bitsin gelismeleri henüz yeni kullanıcı olmama ragmen yazıcam :) bi de sorum olacak su myxperia.sonymobile.com sistemine telefonumu nasıl kaydettiricem ?

bu güncelleme ile myxperia uygulaması telefona yüklenmesi gerekiyor.Eğer aktif değilse ayarlar - xperia kısmından aktif edin. Sonra myxperia.sonymobile.com'da telefonnunuz da kullandığınız gmail hesabı ile oturum açın hepsi bu kadar.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu güncelleme ile myxperia uygulaması telefona yüklenmesi gerekiyor.Eğer aktif değilse ayarlar - xperia kısmından aktif edin. Sonra myxperia.sonymobile.com'da telefonnunuz da kullandığınız gmail hesabı ile oturum açın hepsi bu kadar.

iste o ayarlar>xperia(tm)>myXperia yok bende yani myXperia görünmüyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
iste o ayarlar>xperia(tm)>myXperia yok bende yani myXperia görünmüyor

Bitti mi güncelleme hocam ? .423 ile gelecek diye biliyorum. Yada ayarlar - Güvenlik kısmına mı aldılar acaba ? bana da gelsin şu güncelleme bakarım o vakit.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitti mi güncelleme hocam ? .423 ile gelecek diye biliyorum. Yada ayarlar - Güvenlik kısmına mı aldılar acaba ? bana da gelsin şu güncelleme bakarım o vakit.

suanda %52 olarak devam etmekte tahminimce bi 15-20 dakikaya bitmiş ve kullanıma hazır olur

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
z nin wallpaperını kendı telefonuma yükledım çok hoş :)

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hımm tamam o zaman bende güncellediniz de yok sandım. Güncelleme bitince orada olacak şu an bende de yok :)

9344inciu7662518.png

suanda böyle bir ekran ile karsı karsıyayım fakat bu ekrana gelirken zaten telefonum kapandı ve ardından actım. telefonumun sarjı %50den az sizce %50yi beklemeli miyim?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
şarjın %50 dolmasını bekle ve yönergeleri takip et.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
aynen .zaten sen istesen de devam etmez mutlaka şarjın %50 den fazla olmasını ister.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4.2.2 yi yükleyenlerden bir ricam olucak acaba stamina modda bildirim ışığı yanıyor mu buna dikkat edebilirler mi ?

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemlere başlıyorum hadi bismillah :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2496incii4380868.png

arkadaslar güncellestirme basladı ve telefon kapandı suan beklemedeyim işlem devam ediyor.

2502inciz793408.png

simdi telefonu acma zamanı :)

güncelleme bitmiştir telefon acıldı. kilit ekranında beklenen gelişmeler mevcut solda1 ortada1 sagda1 olmak üzere 3 sayfa bulunuyor kaydırarak sayfalar arası geciş sağlanmakta yalnız görüntü alamıyorum tuşlar değiştirilmiş olabilir diye düşünüyorum. bulamadıgım myXperia sekmesi eklenmiş (ayarlar>Xperia(TM)>myXperia). telefonda yavaslama görünmüyor gayet saglıklı. telefon ekranının altta bulunan 3 dügmesi(geri/ev/pencere yönetimi) var bildiginiz üzere bu dügmelerden pencere yönetiminin iç görüntüsü değiştirilmiş. şuan göze çarpan değişimler bunlar tabii ki kurcalamaya devam edicem bulduklarımı da yazıcam arkadaslar.

edit1: ayarlar>ekran yolu izlendiginde alttan 2. sıraya hızlı ayarlar diye bir sekme eklenmiş.
edit2: ayarlar>Xperia(TM) yolu izlendigi zaman en üstte "DUALSHOCK(TM)3 kablosuz control birimi" adı altında yeni eklenmis bir sekme görüyoruz. anlayacagınız üzere buradan PS kollarını bağlayabiliyoruz. sekmeye girdiginiz zaman size adım adım işlemleri uygulatıyor. elimde PS kolu olmadıgı için deneyemiyorum.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
işlemlere başlıyorum hadi bismillah :)

2496incii4380868.png

arkadaslar güncellestirme basladı ve telefon kapandı suan beklemedeyim işlem devam ediyor.

2502inciz793408.png

simdi telefonu acma zamanı :)

güncelleme bitmiştir telefon acıldı. kilit ekranında beklenen gelişmeler mevcut solda1 ortada1 sagda1 olmak üzere 3 sayfa bulunuyor kaydırarak sayfalar arası geciş sağlanmakta yalnız görüntü alamıyorum tuşlar değiştirilmiş olabilir diye düşünüyorum. bulamadıgım myXperia sekmesi eklenmiş (ayarlar>Xperia(TM)>myXperia). telefonda yavaslama görünmüyor gayet saglıklı. telefon ekranının altta bulunan 3 dügmesi(geri/ev/pencere yönetimi) var bildiginiz üzere bu dügmelerden pencere yönetiminin iç görüntüsü değiştirilmiş. şuan göze çarpan değişimler bunlar tabii ki kurcalamaya devam edicem bulduklarımı da yazıcam arkadaslar.
kardeşi stamina modda bildirim ışığı yanıyor mu acaba ?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bildirim ışığından kastın nedir? ona göre bakayım dün aldım cihazı çünkü :)
hocam mesaj gelince şarj olurken yanan ışık yanıp söner stamina mod açıkken o da kapanıyordu hala düzeltilmemişti belki düzelmiştir diye ümit ettim sordum :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu arada benim telefondada guncelleme gelmedi. Model c6602

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
c6603 xperia z kimde var güncelleme alan var mı?

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam mesaj gelince şarj olurken yanan ışık yanıp söner stamina mod açıkken o da kapanıyordu hala düzeltilmemişti belki düzelmiştir diye ümit ettim sordum :)

sms atarsanız deneyebiliriz bence :) whatsapp kullanıcısıyım çünkü stamina mod acıkken baglantılar kesildiginden dolayı whatsapp'tan mesaj alamıyorum fakat birisi sms atabilirse iyi olur denemiş oluruz :)

c6603 xperia z kimde var güncelleme alan var mı?

ben aldım güncellemeyi işte c6603 xperia z sahibiyim.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sms atarsanız deneyebiliriz bence :) whatsapp kullanıcısıyım çünkü stamina mod acıkken baglantılar kesildiginden dolayı whatsapp'tan mesaj alamıyorum fakat birisi sms atabilirse iyi olur denemiş oluruz :)

ben aldım güncellemeyi işte c6603 xperia z sahibiyim.

stamina modda altta çalışması için listeye ekleyebilirsin ben öyle kullanıyorum. Hocam normal sms ile kendi kendine mesaj atabiliyorsun diye biliyorum en çok merak ettiğim o :D bildirim ışığı var diye seviniyodum ama kullanamıyorum.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stamina modda altta çalışması için listeye ekleyebilirsin ben öyle kullanıyorum. Hocam normal sms ile kendi kendine mesaj atabiliyorsun diye biliyorum en çok merak ettiğim o :D bildirim ışığı var diye seviniyodum ama kullanamıyorum.

kendi kendime bi mesaj attım stamina moddayım ve suan beyaz ısık yanıp sönüyor sanırım merak ettigin sey bu ?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8

sen teefonu TÜRKİYE içinden bir şehirden mi aldın?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
253 nolu sürümü ilk ben aldım ama 4.2.2 daha alamadım:)