necatitasar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

.423 suanda yükleniyor telefon içerisinde bulunan güncelleme kontrolcüsünden erişemedim fakat companiona baglayınca güncelleme cıktı
Bana hala güncel diyor yav gene bu SI numaraları ile alakalı sanırım.
![]()
ihrac edildigi bölgeye baglı sanırım benim su güncelleme bitsin gelismeleri henüz yeni kullanıcı olmama ragmen yazıcambi de sorum olacak su myxperia.sonymobile.com sistemine telefonumu nasıl kaydettiricem ?
bu güncelleme ile myxperia uygulaması telefona yüklenmesi gerekiyor.Eğer aktif değilse ayarlar - xperia kısmından aktif edin. Sonra myxperia.sonymobile.com'da telefonnunuz da kullandığınız gmail hesabı ile oturum açın hepsi bu kadar.
iste o ayarlar>xperia(tm)>myXperia yok bende yani myXperia görünmüyor
Bitti mi güncelleme hocam ? .423 ile gelecek diye biliyorum. Yada ayarlar - Güvenlik kısmına mı aldılar acaba ? bana da gelsin şu güncelleme bakarım o vakit.
suanda %52 olarak devam etmekte tahminimce bi 15-20 dakikaya bitmiş ve kullanıma hazır olur
Hımm tamam o zaman bende güncellediniz de yok sandım. Güncelleme bitince orada olacak şu an bende de yok![]()
şarjın %50 dolmasını bekle ve yönergeleri takip et.
kardeşi stamina modda bildirim ışığı yanıyor mu acaba ?işlemlere başlıyorum hadi bismillah
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
arkadaslar güncellestirme basladı ve telefon kapandı suan beklemedeyim işlem devam ediyor.
![]()
simdi telefonu acma zamanı
güncelleme bitmiştir telefon acıldı. kilit ekranında beklenen gelişmeler mevcut solda1 ortada1 sagda1 olmak üzere 3 sayfa bulunuyor kaydırarak sayfalar arası geciş sağlanmakta yalnız görüntü alamıyorum tuşlar değiştirilmiş olabilir diye düşünüyorum. bulamadıgım myXperia sekmesi eklenmiş (ayarlar>Xperia(TM)>myXperia). telefonda yavaslama görünmüyor gayet saglıklı. telefon ekranının altta bulunan 3 dügmesi(geri/ev/pencere yönetimi) var bildiginiz üzere bu dügmelerden pencere yönetiminin iç görüntüsü değiştirilmiş. şuan göze çarpan değişimler bunlar tabii ki kurcalamaya devam edicem bulduklarımı da yazıcam arkadaslar.
kardeşi stamina modda bildirim ışığı yanıyor mu acaba ?
hocam mesaj gelince şarj olurken yanan ışık yanıp söner stamina mod açıkken o da kapanıyordu hala düzeltilmemişti belki düzelmiştir diye ümit ettim sordumbildirim ışığından kastın nedir? ona göre bakayım dün aldım cihazı çünkü![]()
hocam mesaj gelince şarj olurken yanan ışık yanıp söner stamina mod açıkken o da kapanıyordu hala düzeltilmemişti belki düzelmiştir diye ümit ettim sordum![]()
c6603 xperia z kimde var güncelleme alan var mı?
sms atarsanız deneyebiliriz bencewhatsapp kullanıcısıyım çünkü stamina mod acıkken baglantılar kesildiginden dolayı whatsapp'tan mesaj alamıyorum fakat birisi sms atabilirse iyi olur denemiş oluruz
ben aldım güncellemeyi işte c6603 xperia z sahibiyim.
stamina modda altta çalışması için listeye ekleyebilirsin ben öyle kullanıyorum. Hocam normal sms ile kendi kendine mesaj atabiliyorsun diye biliyorum en çok merak ettiğim obildirim ışığı var diye seviniyodum ama kullanamıyorum.
sen teefonu TÜRKİYE içinden bir şehirden mi aldın?
aynen kardeşim yüreğime su serptin şuan bunu yaptığında telefonda şarjda değildi dimi?kendi kendime bi mesaj attım stamina moddayım ve suan beyaz ısık yanıp sönüyor sanırım merak ettigin sey bu ?
aynen kardeşim yüreğime su serptin şuan bunu yaptığında telefonda şarjda değildi dimi?
Hayır sarjda degildi dostum