Sony xperia z resmi güncelleme 4.2.2 başladi

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
10.3.1.A.0.244 güncellemesi geldi. acaba bu bizim telefonlara gelen 4.2.2 sürümümü yoksa başka bir güncellememi.
Not:Daha önce 4.2.2 güncellemesi benim telefona gelmedi.)

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güncelledim enterasan bi durum var şarz yüzde otuz ken kapatın açın yüzde elli oluyor çok güzel herkezde aynımı cevap

Herkeste aynı fakat bu iyi bir şey değil. Kapatıp açınca yüzde 51 oluyor ama bu gerçek pil yüzdesi değil. Yüzde 20'lerde bir anda şarj bitip kapanma sorunu oluyor.

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
10.3.1.A.0.244 güncellemesi geldi. acaba bu bizim telefonlara gelen 4.2.2 sürümümü yoksa başka bir güncellememi.
Not:Daha önce 4.2.2 güncellemesi benim telefona gelmedi.)

Hayır bu bir önceki güncelleme. 4.2.2 güncellemesinin sürümü 10.3.A.0.423

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bir önceki sürüm değil bence biraz arastırdım 423 ten sonra gelen surum bu ama sadece cc602 lere gelmiş birde zl olanların bır kısmına

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonun orjinal kulakliğinda sikinti yaşayan armi benimkinden cok az ses geliyor. Birde 4.2.1 sürümündeki ekran kilidini nasil tekrar yapabiliriz yardim ederseniz sevinirim

Benim kulaklıktan da az ses geliyor bangır bangıt metrobuste rahatsızlık vermek istiyodum, BASARAMADIM :(

kirmizitehlike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç düğmesiyle ses kısma düğmesine aynı anda 2 üç saniye basılı tut ekran görüntüsü alıyosun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar güncelleme yaptıktan sonra 4.1.1 e nasıl geri dönebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

volkan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar yeni sürümü bilgisayardan yükledim ama mesaj bölümündeki gönder yazısı ekrana sığmamış sizinden bu şekilde mi?

volkan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yapmam gerekiyor peki ' Gönde bu şekilde gözüküyor
r '

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazında sıkıntı yok sığdıramamışlar bendede aynısı ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarımda Sony PC Companion var bir de update service diye bir program var güncellemeyi hangisinden yapiyim. ( update service de telefonu kapatmam gerekiyor . pc companion da kapatmam gerekmiyor ) ?????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım . ekran power tuşuna ve ses tuşuna aynı anda 2 sanıye ne fazla ne az 2 sanıye bas bırak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Üzerime toprak attın ya, 3. kattan bıçaklayıp atın beni.
4.2.2 güncellemesi geldi ama telefon da hayır bırakmadı.
Aylardır bir hevesle bekledim 4.2.2 güncellemesini, uyarı gelince ağzım kulaklarımda hemen güncellemesi yaptım.
Pişman olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi, şahsen şu an halen öyleyim.
Albümlere giriyorum takılıyor, ana ekran widget geçişlerim takılıyor her zaman oynadığım oyunlar donuyor ve kasıyor. Müzik dinleyeyim dedim, kırıp atacaktım neredeyse.
Önceki sürüm öyle miydi ? Meğersem canmış can !
Bir merak beklediğim güncelleme de bu kadar hüsran yaşayacağım tahmin edilemezdi.
Nasıl döneceğim 4.2.1'e ya da 4.2.2'de bir çözüm yolu var mıdır düzeltilecek?
Xperia Z'yi o kadar beğenerek almıştım ki, çok da memnundum, hatta kaç arkadaşıma alması için önerdim ama bugün elime almaya korkuyorum.
Ne diyim ki daha.
Geçecek olan arkadaşlar, çözümü yoksa geçmeyin, inanın kasılmalar haddinden fazla sorun.
Allah da sizi kahretsin!

Bu dediğin olaylar hakikaten oluyorsa bence servise gönder. Telefonumun tüm özelliklerini tepeden tırnağa kullanıyorum. Güncellemelerden sonra daha iyi oldu telefon. Sende bir sony xperia z telefon olduğuna inanmak içimde gelmiyor.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar benım cihaz 4.2.2
derleme sonu 244 şimdi güncelemem geldi yenilikler ne bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony kulanan arkdaşlar. son 2 güncellemedn bu yana ekran yakalama resmi galeriye gelmiyor. we kartta yada dahili bellektede görünmüy.
lütfen notlar bölümne girin yeni not eklenn yannda ekranı yakala butonu war. resmlernz orada. ama galrye geçremedm. gmaille alıp pc den temn edyrm.