Sony xperia z resmi güncelleme 4.2.2 başladi

balza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce temanı değiştirip bir kontrol et. Benim de temamda sıkıntı olmuştu değiştirince kendine geldi. Herhangi bir tema seç ve dene. Sorun devam ederse fabrika ayarlarına dönmen gerekir. Önceki mesajlarımda belirtmiştim. Güncelleme yaptığım ilk gün aşırı donmalar ve sorunlar vardı. Fabrika ayarlarına dönünce herşey normale döndü ve şu an çok memnunum. Fabrika ayarlarına dönünce telefondaki her şeyin silineceğini unutma. Her şeyi bilgisayarına yedekle.

eyvallah dostum deneyecem

balza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmmdır fabrika ayarlarına dönünce düzeldi demekki yeni sürümü yüklerken tam yüklememiş saolasın üstad

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tmmdır fabrika ayarlarına dönünce düzeldi demekki yeni sürümü yüklerken tam yüklememiş saolasın üstad

Rica ederim. Sonuçta dünyanın parasını verip bir cihaz alıyoruz adam gibi kafamız rahat kullanabilmek hakkımız değil mi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu ekran görüntüsü alma hikayesini sen kaç kez yazdın bilmiyorum ama açma kapama ve ses kısma tuşuna birlikte basma olayını da kaç kez yaptım, ben de onu bilmiyorum ama olmuyor arkadaşım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam arkadaşlar sorun bendeymiş, becerememişim, cahillik işte, bu ekran görüntüsü alma olayı ses kısma ve güç tuşuna birlikte kısa süreli basınca oluyor. Dediğim gibi kaç kere denedim bunu bilmiyorum artık böyle olmadığına karar vermeye başlamıştım ama sonunda almayı başardım. Bilgiyi kaç kere verdiğini hatırlamayan arkadaşa tekrar teşekkür ederim. Bu arada ekran görüntüsünün nereye kaydedildiğini soran arkadaş direk galeriye kaydediyor.

muradb

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Müzik açıkken kilit ekranının tetremesi sorunu için;
Smart key uygulamasını kapatmanız gerekiyor. Istediğiniz kadar format atın , uygulamayı yükleyip açınca aynı sorun yine olacak.
Smart key uygulaması 4.2.2 ye uyumlu olarak güncellenene kadar, yapacak başka birşey yok gibi. Kolay gelsin.

Danla_Danla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üzerime toprak attın ya, 3. kattan bıçaklayıp atın beni.
4.2.2 güncellemesi geldi ama telefon da hayır bırakmadı.
Aylardır bir hevesle bekledim 4.2.2 güncellemesini, uyarı gelince ağzım kulaklarımda hemen güncellemesi yaptım.
Pişman olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi, şahsen şu an halen öyleyim.
Albümlere giriyorum takılıyor, ana ekran widget geçişlerim takılıyor her zaman oynadığım oyunlar donuyor ve kasıyor. Müzik dinleyeyim dedim, kırıp atacaktım neredeyse.
Önceki sürüm öyle miydi ? Meğersem canmış can !
Bir merak beklediğim güncelleme de bu kadar hüsran yaşayacağım tahmin edilemezdi.
Nasıl döneceğim 4.2.1'e ya da 4.2.2'de bir çözüm yolu var mıdır düzeltilecek?
Xperia Z'yi o kadar beğenerek almıştım ki, çok da memnundum, hatta kaç arkadaşıma alması için önerdim ama bugün elime almaya korkuyorum.
Ne diyim ki daha.
Geçecek olan arkadaşlar, çözümü yoksa geçmeyin, inanın kasılmalar haddinden fazla sorun.
Allah da sizi kahretsin!

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Burada yazdığınız sorunlardan hiç biri bende yok üstelik çok düzgün çalışıyor cihaz, önceki mesajlarda fabrika ayarlarına sıfırlayınca sorunlarının düzeldiğini söyleyen arkadaşlar vardı..

Danla_Danla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fabrika ayarlarını sıfırlasam yüklediğim bütün programları baştan yüklemek zorunda kalacağım.
Acaba kullandığım luancher dan mı kaynaklanıyor diyeceğim ama bir önceki sürümde takılma yaşamıyordum.
Next Luancher 3D kullanıyorum, sorun yoktu ama şimdi bu sorunlar ortaya çıktı. 4.2.2 de daha da hızlı çalışması gerek diye düşünüyor insan ki siz olumlu sonuç almışsınız.
Fabrika ayarlarına dönsem kesin garanti ise yapacak bir şeyim olmaz ama onun da kesinliği söz konusu değil.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yok pc companion yüklü is bilgisayarında telefonu usb kablo ile tak yedekle de sonra fabrika ayarlarına dön de
sonra bilgisayara tekrar bağla geri yükle de hiçbirşey gitmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefonda update center dan gelmedi 4.2.2 bilgisayardan bakmam mı gerekir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni güncelleme geldikten sonra ekran görüntü alma olayi kalkmiş durumda...

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kalkmadı ses kısma tuşu ile kapatma tuşuna beraber bas

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de albümde takılmalar oluyor, .253 sürümünde böyle bir sorun yoktu, bir yeri yaparken diğerini bozuyorlar, sony' e yakışmıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar son güncellemenin ardından maillerimi düzgün okuyamamaya başladım böyle bi problem yaşayan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, bende güncellemeyi yaptım. yaklaşık 4 gün önce. cihazı zorlamadan kullanmama rağmen, oyunlarda, hatta albüm bölümünde takılmalar var. resimleri geçerken bir sonraki resime takılarak geçiyor (sürekli değil ama yapıyor). Ayrıca telefonu açma ekranında (desen kullanıyorum) yeni fotoğraf makinası kısmını eklemişler. onu desen kısmından nasıl kaldırabilirim? bu konuda yardımcı olabileceğinizi umuyorum. Artı olarak, pil uzun ömürlü olmuş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran görüntüsü alma ses kısma açma tuşu
olmuyor diyip bırakmayın bende beceremedim 8-10 denemeden sonra oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sabah akşam pardon ama eşşek gibi 3 Z'de test ettim. Şarj ömrü azalmış, ısınma sorunu arttı, albümlerde saçma salak takılmalar var, kilit ekranı rezalet.
1700 lira veripte aldığım son sony telefonu.

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran görüntüsü için alttaki siyah şeritteki en son açılan uygulamalardan klip yöneticisini açıp ekranı yakala diyebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony Xperia Z de ekran görüntüsü almak için Ses kısma tuşu ile aynı anda Kilit Güç tuşuna basarsanız telefonda o anda hangi görüntü ekranda ise o görüntüyü alabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar benim telefona hala 4.2.2 gelmedi telefon güncel diyor anlamadım bi yardımcı olur musunuz

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefona ait önceki sürümün stock romunu bulup flashtool programı ile eski sürüm yükleyebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonun orjinal kulakliğinda sikinti yaşayan armi benimkinden cok az ses geliyor. Birde 4.2.1 sürümündeki ekran kilidini nasil tekrar yapabiliriz yardim ederseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelledim enterasan bi durum var şarz yüzde otuz ken kapatın açın yüzde elli oluyor çok güzel herkezde aynımı cevap