jack bauer
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
benim için hala en kral .434 nolu sürüm bana göre cidden en performanslı pil onda oluyor.
Bende bekliyorum c6602 arabistandan almıştımHer gün iki kez telefonu PC'ye takıp kontrol ediyorum güncelleme gelmiş mi diye. Telefonun şimdiki performansından memnunum ama takıntı oldu. Elin Avusturyalısı güncellemeyi bir hafta önce aldı ben neden bekliyorum ulan kafası![]()
hocam sanırım rom atma ile root atmayı karıştırdın. Bana güncelleme gelmedi ben kendim rom attım yani yeni bir versiyona geçtim. Root atmak ise cihazın tam olarak sahibi olmadır.
Rom atarsam garanti bozulurmu? 253 turkiye versiyonunu cok aradım ama bulamadım nerden bulurum?
Hangisini tavsiye edersin 253'e yükseltiyim mi rom yükleyerek yoksa 434 daha mı iyi?Stock rom atmak garantiyi bozman diye biliyorum dh de bir konuda 253 romu varmış ama yeniden uploadı bekleniyor. Bende şuan Türkiye 434 romu var onu kullanıyorum direk güncellemeyi görüyor 253 için o da Türkiye güncellemesi.
Hangisini tavsiye edersin 253'e yükseltiyim mi rom yükleyerek yoksa 434 daha mı iyi?
İkiside önemli.hocam ben 434 ve 253 olmak üzere ikisinide rootlu şekilde kullandım 434 pil performansı olarak daha iyi geldi benim içinde o önemli büyük hevesle 423 denedim 4.2.2 olarak ama o da pil yönünden hoşuma gitmedi geri döndüm. Senin hangisine önem verdiğin önemli pil mi yoksa en güncel sürüm mü?
İkiside önemli.4.2.2'de pil performansı daha iyi diyorlar ve 434'de kamera hiç içime sinmedi 13 mp gibi gelmiyor bana güncellemeyle düzelir heralde diyorum. Hocam bide 4.2.2'nin İspanya,Yunanistan sürümünde falan Türkçe var mı ?
Hocam sağol yardımın için.4.2.2 belçika versiyonunu yükledim şeffaf tuşlar falan güzel olmuş,kamerayı deneme şansım olmadı,performans açışından iyi kasma olmadı hiç.Şu kilit ekranı biraz kötü sanki.Ekrana kontrast gelmiş daha güzel olmuş.Bataryayıda kullanıp görcez.4.2.2'de pil performansı beni tatmin etmedi whatsapp kullandığımda her 5 dk %1 şarj gitti forumda bir arkadaş daha var o da 4.2.2 güncellemişti aynı dertten şikayetçiydi. Ben xda da gördüğüm romu yükledim büyük ihtimalle İspanya sürümüydü türkçe vardı onda.
Hocam sendende bi batarya konusunda bekliyoruz. kilit ekrani benimde hosuma gitmemisti seffaf tuslar gibi.Hocam sağol yardımın için.4.2.2 belçika versiyonunu yükledim şeffaf tuşlar falan güzel olmuş,kamerayı deneme şansım olmadı,performans açışından iyi kasma olmadı hiç.Şu kilit ekranı biraz kötü sanki.Ekrana kontrast gelmiş daha güzel olmuş.Bataryayıda kullanıp görcez.
şu an itibariyle sony xperia z cihazıma c6603 4.2.2 ye güncelliyorum ayrıntıları aktaracağım
hadi hayırlısı olsun. bende beklemedeyim halaSen söyleyince baktım Türkiye güncellemesi gelmiş. Yetti gari beklediğimiz![]()
![]()
resim gösterebilirmisin.... incelemenide sonra bekliyorumSONY XPERİA Z (C6603) 10.3.A.0.423 ile güncelleştirildi
arkadaşlar hemen güncellemeyi yapıyım mı?yoksa beklemeli miyim?
sizler ne dersiniz..
Şimdi bekle diyeceğim ama değişen bir şey olmayacak sanmıyorum ki bunun üstüne yakın tarihte bir güncelleme yayınlasınlar. Tercih senin. Az bir yavaşlama var demiştim ama bariz bir yavaşlık var şu anda bende. Fabrika ayarlarına dönmeyi de gözüm yemiyor.