Sony xperia z resmi güncelleme 4.2.2 başladi

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim için hala en kral .434 nolu sürüm bana göre cidden en performanslı pil onda oluyor.

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Her gün iki kez telefonu PC'ye takıp kontrol ediyorum güncelleme gelmiş mi diye. Telefonun şimdiki performansından memnunum ama takıntı oldu. Elin Avusturyalısı güncellemeyi bir hafta önce aldı ben neden bekliyorum ulan kafası :P

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Her gün iki kez telefonu PC'ye takıp kontrol ediyorum güncelleme gelmiş mi diye. Telefonun şimdiki performansından memnunum ama takıntı oldu. Elin Avusturyalısı güncellemeyi bir hafta önce aldı ben neden bekliyorum ulan kafası :P
Bende bekliyorum c6602 arabistandan almıştım:)

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sanırım rom atma ile root atmayı karıştırdın. Bana güncelleme gelmedi ben kendim rom attım yani yeni bir versiyona geçtim. Root atmak ise cihazın tam olarak sahibi olmadır.

Rom atarsam garanti bozulurmu? 253 turkiye versiyonunu cok aradım ama bulamadım nerden bulurum?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rom atarsam garanti bozulurmu? 253 turkiye versiyonunu cok aradım ama bulamadım nerden bulurum?

Stock rom atmak garantiyi bozman diye biliyorum dh de bir konuda 253 romu varmış ama yeniden uploadı bekleniyor. Bende şuan Türkiye 434 romu var onu kullanıyorum direk güncellemeyi görüyor 253 için o da Türkiye güncellemesi.

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock rom atmak garantiyi bozman diye biliyorum dh de bir konuda 253 romu varmış ama yeniden uploadı bekleniyor. Bende şuan Türkiye 434 romu var onu kullanıyorum direk güncellemeyi görüyor 253 için o da Türkiye güncellemesi.
Hangisini tavsiye edersin 253'e yükseltiyim mi rom yükleyerek yoksa 434 daha mı iyi?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hangisini tavsiye edersin 253'e yükseltiyim mi rom yükleyerek yoksa 434 daha mı iyi?

hocam ben 434 ve 253 olmak üzere ikisinide rootlu şekilde kullandım 434 pil performansı olarak daha iyi geldi benim içinde o önemli büyük hevesle 423 denedim 4.2.2 olarak ama o da pil yönünden hoşuma gitmedi geri döndüm. Senin hangisine önem verdiğin önemli pil mi yoksa en güncel sürüm mü?

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben 434 ve 253 olmak üzere ikisinide rootlu şekilde kullandım 434 pil performansı olarak daha iyi geldi benim içinde o önemli büyük hevesle 423 denedim 4.2.2 olarak ama o da pil yönünden hoşuma gitmedi geri döndüm. Senin hangisine önem verdiğin önemli pil mi yoksa en güncel sürüm mü?
İkiside önemli. :D 4.2.2'de pil performansı daha iyi diyorlar ve 434'de kamera hiç içime sinmedi 13 mp gibi gelmiyor bana güncellemeyle düzelir heralde diyorum. Hocam bide 4.2.2'nin İspanya,Yunanistan sürümünde falan Türkçe var mı ?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkiside önemli. :D 4.2.2'de pil performansı daha iyi diyorlar ve 434'de kamera hiç içime sinmedi 13 mp gibi gelmiyor bana güncellemeyle düzelir heralde diyorum. Hocam bide 4.2.2'nin İspanya,Yunanistan sürümünde falan Türkçe var mı ?

4.2.2'de pil performansı beni tatmin etmedi whatsapp kullandığımda her 5 dk %1 şarj gitti forumda bir arkadaş daha var o da 4.2.2 güncellemişti aynı dertten şikayetçiydi. Ben xda da gördüğüm romu yükledim büyük ihtimalle İspanya sürümüydü türkçe vardı onda.

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.2.2'de pil performansı beni tatmin etmedi whatsapp kullandığımda her 5 dk %1 şarj gitti forumda bir arkadaş daha var o da 4.2.2 güncellemişti aynı dertten şikayetçiydi. Ben xda da gördüğüm romu yükledim büyük ihtimalle İspanya sürümüydü türkçe vardı onda.
Hocam sağol yardımın için.4.2.2 belçika versiyonunu yükledim şeffaf tuşlar falan güzel olmuş,kamerayı deneme şansım olmadı,performans açışından iyi kasma olmadı hiç.Şu kilit ekranı biraz kötü sanki.Ekrana kontrast gelmiş daha güzel olmuş.Bataryayıda kullanıp görcez.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam sağol yardımın için.4.2.2 belçika versiyonunu yükledim şeffaf tuşlar falan güzel olmuş,kamerayı deneme şansım olmadı,performans açışından iyi kasma olmadı hiç.Şu kilit ekranı biraz kötü sanki.Ekrana kontrast gelmiş daha güzel olmuş.Bataryayıda kullanıp görcez.
Hocam sendende bi batarya konusunda bekliyoruz. kilit ekrani benimde hosuma gitmemisti seffaf tuslar gibi.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
şu an itibariyle sony xperia z cihazıma c6603 4.2.2 ye güncelliyorum ayrıntıları aktaracağım

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şu an itibariyle sony xperia z cihazıma c6603 4.2.2 ye güncelliyorum ayrıntıları aktaracağım

Sen söyleyince baktım Türkiye güncellemesi gelmiş. Yetti gari beklediğimiz :)
ruhasy5a.jpg

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
SONY XPERİA Z (C6603) 10.3.A.0.423 ile güncelleştirildi

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
hocam nasıl eran görüntüsü alabilirim bulamadım yardımcı olsan

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
walla ben güncelleme alamadığım için bilmiyorum. eskisi gibi değil yani ekran görümtüsü almak.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar 02.07.2013 saat 23.30 da sony xperia z C6603 cihazımı 4.1.2 den 4.2.2 10.3.A.0.423 güncelledim önceden açma kapama tuşuna basınca ekran görüntüsü al da çıkıyor du şimdi nasıl olacak bilen var mı?

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PC companion' dan güzel haber geldi, güncelleme gelmiş :) Şu telefonu şarj edip, VINN' dan kurtulursam güncellemeyi yapacam.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
pc companion ile onar yada direk telden fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sabah pc bağlayınca birde baktım bizim 4.2.2 gelmiş günün ilk güzel haberi oldu bu :)

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Neden onar diyeyim ki bir önceki sürümde açma kapama tuşu ile ekran görüntüsü alınıyordu şimdi yok

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar devamlı takipteyim ama ben mi kaçırdım
güncelleme çıktı da benim mi haberim yok ne iş ?
bilgi verin lütfen..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
açama kapama tuşu ve ses kısma tuşuna birlikte baslı tut olay bu kadar [MENTION=316940]kadir ion[/MENTION]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde güncelleme ile alakalı konuları bir araya topladım forum kirliliği olmaması adına güncelleme ile alakalı soru/sorunlarınızı bu başlık altında sürdürelim.

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Performansta bir artış göremedim aksine az bir yavaşlama hissettim. Beni hayal kırıklığına uğratan telefonun artık "Nokia Wireless Music Receiver" ile NFC bağlantısı yapamıyor oluşu. Önceki sürümde hiç sıkıntı yaşamadan bağlanırken şimdi bağlanmıyor. Bağlantı sesi geliyor ama icraat yok. Akıllı etiketleri denedim bir problem yok. Umarım bir çözümü vardır.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hemen güncellemeyi yapıyım mı?yoksa beklemeli miyim?
sizler ne dersiniz..

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar hemen güncellemeyi yapıyım mı?yoksa beklemeli miyim?
sizler ne dersiniz..

Şimdi bekle diyeceğim ama değişen bir şey olmayacak sanmıyorum ki bunun üstüne yakın tarihte bir güncelleme yayınlasınlar. Tercih senin. Az bir yavaşlama var demiştim ama bariz bir yavaşlık var şu anda bende. Fabrika ayarlarına dönmeyi de gözüm yemiyor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bekle diyeceğim ama değişen bir şey olmayacak sanmıyorum ki bunun üstüne yakın tarihte bir güncelleme yayınlasınlar. Tercih senin. Az bir yavaşlama var demiştim ama bariz bir yavaşlık var şu anda bende. Fabrika ayarlarına dönmeyi de gözüm yemiyor.

öncelikle ilgin için tşkler,güncellemeyi yaptığımda memnun kalmazsam,fabrika ayarlarına dönünce 4.1 e geri mi dönecek nasıl olacak..