Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin gibi matematik sıfır ilerlerken TYT denemeleriyle 8-10 netlere kadar çıkardım genel olarak en kolay konu temel kavramlar konusu onun üstünde durabilirsin.
Matematikten en azından 10-15 doğru yapman lazım ve korkma TYT matematik pek zor değil bende şu an ona çalışıyorum ve anlayınca seviyorsun, sevince başarıyorsun. Elbette kaynak kitaplar çokça işe yarayacak özellikle 11. Sınıfsan yani yeni geçmişsen sana çok şey katarlar ancak 12. Sınıfsan...
Dil sınıfında okuyan biri olarak konuşuyorum eğer kendine yeterli güvenin ve temelin varsa derslerin hepsi çok kolay ve demoralize olmanı gerektirecek herhangi bir konu yok.
Çalışmaya başlamanı şimdiden öneriyorum ancak bu çalışma işini Türkçe Youtube kanalları ile değil yabancı Youtube...
Dersi derste dinlemek ve eve geçince ufakta olsa tekrarlar yapmak gibi bir huyum var, bunların üstüne birde sınavdan önceki gün bu şekilde çalışıyorum.
Herkesin ders çalışma metodu farklı oluyor ya. Şahsen genelde sınav haftası yaklaştığında saat 8 gibi uyurum 4'te kalkıp öyle video izleyerek çalışırım. Ancak dediğim gibi herkesin ders çalışma metodu farklı.
Zor biraz zaten 2 saatlik dersler pek etki etmez.
Belki matematik sözlünü yüksek girerse ama yinede zor.
Şurdan bakabilirsin yinede.
https://takdir-tesekkur.hesaplama.net
Okulun ilk günü 4 ders geç gelmem ve sonrasında öğretmenin önünde öğretmen masasına kafa atmam sonra tek kalan boş sıraya yalnış yoldan gidip başa dönmem dışında bi sıkıntı yok güzel. :&
9 oldm
Bence çokta hızlı değil hatta yavaş
Az önce bir fen konusuna baktım ve yavaş anlatıyordu 1.5x e aldım öyle dinledim ama sanırım 2 hoca var o yüzden biri hızlı biri yavaş olabilir.
Bizim okuldada öyle biri vardı vurup hocanın yanına kaçıyoduk :).
1615372436
Kreşte 3 çocuğu dövmüştüm dalga geçmemeleri gereken konularla dalga geçiyolardı.
Bizim anaokulunda 2 ayrı sınıf vardı yıldızlar ve ayıcıklar diye diye ben yıldızlardaydım gidip ayıcıklar sınıfınada yapboz atıyodum.
Ben ne yapboz delisiymişim ya :/.
Sonra hoca beni kenara koyuyodu.
İlk okul 1 de çoğu dersim 4 dü :(
Ama hocanın ilk okulda gelmemesiydi sebep ben okuma yazmayı klavyeme bakarak geliştiriyordum COD oynardım eğilmek için C falan gibi bi eğitim kısmı vardı abim ordan öğretirdi :D
İlk hataları okulun yarı dönemini atlamaları oldu bence 7. sınıfın yarısında bi anda 8 e geçirdiler temel bilgilerim yokken bayaa bi zorlandım ben 8. sınıfda ancak yinede notlarım o kadar da kötü değil
Ayrıca bence internet kafeler deki masalar arası mesafe arttırılıp açılabilir, Klavye, mouse...
Ailede bence sıkıntı ben yüksek alsam annem sadece tebrik eder düşük alsam kızmaz üzülür sadece benim geleceğim için üzülür ve derslerime özen göstermemi söyler sadece bu
Uzaktan eğitimle devam edemem okula olmuyor fen dersindeyiz hoca Newton a Netwon diyor ve öyle yazdırıyor hocam diyorum doğrusu Newton kağıtta öyle yazıyor doğrusu odur diyo ulan kağıt daki herşey doğruysa sen neden ordasın tüm sınıfa dedim doğrusu Newton diye whatsapptan ben bu hocalarla yaşayamam
Keşke 1 sene erken ya da geç doğsaydım da bu sene girmeseydim lgs ye :( hocalar bişey anlatamıyor uygulamalar düzgün çalışmıyor hocaların interneti yavaş anlamıyoruz hiç bişey :(
Şahsen ben gideceğim çünkü 8. sınıf oldum lgs var ve zaten 7. sınıfın 2. dönemini atladık temelimiz yok o yüzden ben en azından biraz daha derslerim iyileşsin diye gideceğim
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR
100
90
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ
91
80
FEN BİLİMLERİ
100
95
GÖRSEL SANATLAR
60
MATEMATİK
100
100
MÜZİK
100
100
SOSYAL BİLGİLER
85
90
YABANCI DİL
96
97
YABANCI DİL
96
97
e okuldan bazı dersler
Umarım açılır ya okulumu özledim o sert ve sırt acıtan sıraları özledim o baş ağrıtan yaramaz çocukları özledim ders bitiminde Gta hakkında konuştuğumuz öğretmenimi özledim kısaca okulu özledim
Daha yaklaşık 1 dakika önce yayınlanan Eba tv den 6. sınıfın derslerine bakıyorudum ve emin olun uzaktan eğitim daha iyi geldi bana çünkü dikkatinizi dağıtacak etkenleri kendiniz kaldırabilirsiniz birde hocalar çok iyi ses tonları iyi anlatım şekilleri iyi ama hiç duymadığım konular anlatıldı