bu sorum velilere çocuğunuzu okula göndermek istiyormusunuz

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
selam covid-19 devam ederken çocuğunuzu okula göndercekmisiniz

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Şahsen ben gideceğim çünkü 8. sınıf oldum lgs var ve zaten 7. sınıfın 2. dönemini atladık temelimiz yok o yüzden ben en azından biraz daha derslerim iyileşsin diye gideceğim

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Şahsen ben gideceğim çünkü 8. sınıf oldum lgs var ve zaten 7. sınıfın 2. dönemini atladık temelimiz yok o yüzden ben en azından biraz daha derslerim iyileşsin diye gideceğim
AYNİ BEN ( 8 DE iyi döşeyecekler :(
en zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 di
7. Sınıf konuları kesinlikle daha zor. Ancak 8. Sınıfta daha yoğun çalışacaksınız ve konular ağır gelecek. Not ortalamam 99.4 gibi bir şeydi ama sıradan bir anadolu lisesine gittim. Not ortalamasına çok takılmayın.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
7. Sınıf konuları kesinlikle daha zor. Ancak 8. Sınıfta daha yoğun çalışacaksınız ve konular ağır gelecek. Not ortalamam 99.4 gibi bir şeydi ama sıradan bir anadolu lisesine gittim. Not ortalamasına çok takılmayın.
Dediklerine aynen katılıyorum. 8.sınıf konuları daha hafif ama testleri daha zor.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
en zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 di
Ortalamaya fazla takılmayın iyi puan alıcağınıza inanıyorsanız.Kötü puan alıcağınızı düşünüyosanız.Ortalamaya önem verin.Ortalmanın önemi ortalamayla alan okullarda.Komşumuzun kızı girdi bu sene 300 puan aldı ortalamalı okullara girmek zorunda kaldı zar zor Karatay lisesine girdi.Düz liseler bile iyi puan istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediklerine aynen katılıyorum. 8.sınıf konuları daha hafif ama testleri daha zor.
Özellikle yeni nesil sorular.Amcasının yaşından dünyanın çapını soruyor gibi bir şey

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
3. sınıfa giden oğlum var. Şahsen hem gitmelerini hemde gitmemelerini istiyorum. Evde kalarak aşırı sıkıldı. istediği gibi çoşup hareket edememesi fiziksel ve ruhsal olarak etkiliyor. Okul dönemi enerjisini atması güzel oluyordu. Bakalım devlet nasıl bir uygulama yapacak duruma göre hareket edeceğim

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
3. sınıfa giden oğlum var. Şahsen hem gitmelerini hemde gitmemelerini istiyorum. Evde kalarak aşırı sıkıldı. istediği gibi çoşup hareket edememesi fiziksel ve ruhsal olarak etkiliyor. Okul dönemi enerjisini atması güzel oluyordu. Bakalım devlet nasıl bir uygulama yapacak duruma göre hareket edeceğim
Açamaz o riski göze almaz.Açarsada 1 vaka olsa bir okulda çok vaka artışı olur

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Ben bir öğrenci olarak şunu söylemeliyim, 10. sınıfa geçtiğim için gitmek istemiyorum. 8. veya 12. sınıf olsaydım gitmem gerekirdi ama 10. sınıfı online derslerden'de idare edebiliriz.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
arkadaşlar ben bu sene 7. sınafa geçtim 7.sınıf zormu

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Kardeşim liseye başlıyacak nasıl olacak kim bilir