muharrem4201
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
selam covid-19 devam ederken çocuğunuzu okula göndercekmisiniz
benim küçük kardeşim gitmeyecek 1 e gidecekti bu seneselam covid-19 devam ederken çocuğunuzu okula göndercekmisiniz
nasıl derslerin hangi liseyi hedefliyorsun ben bu sene girdimŞahsen ben gideceğim çünkü 8. sınıf oldum lgs var ve zaten 7. sınıfın 2. dönemini atladık temelimiz yok o yüzden ben en azından biraz daha derslerim iyileşsin diye gideceğim
Derslerim birtek resim dersi dışında asla 85 in altı olmadı ve normal bir anadolu lisesi hedefliyorumnasıl derslerin hangi liseyi hedefliyorsun ben bu sene girdim
AYNİ BEN ( 8 DE iyi döşeyeceklerDerslerim birtek resim dersi dışında asla 85 in altı olmadı ve normal bir anadolu lisesi hedefliyorum
en zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 diAYNİ BEN ( 8 DE iyi döşeyecekler![]()
8.sınıfta hocaların dinlediği şarkı (!)en zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 di
Korkutma şimdiden8.sınıfta hocaların dinlediği şarkı (!)
Şahsen ben gideceğim çünkü 8. sınıf oldum lgs var ve zaten 7. sınıfın 2. dönemini atladık temelimiz yok o yüzden ben en azından biraz daha derslerim iyileşsin diye gideceğim
AYNİ BEN ( 8 DE iyi döşeyecekler![]()
7. Sınıf konuları kesinlikle daha zor. Ancak 8. Sınıfta daha yoğun çalışacaksınız ve konular ağır gelecek. Not ortalamam 99.4 gibi bir şeydi ama sıradan bir anadolu lisesine gittim. Not ortalamasına çok takılmayın.en zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 di
Dediklerine aynen katılıyorum. 8.sınıf konuları daha hafif ama testleri daha zor.7. Sınıf konuları kesinlikle daha zor. Ancak 8. Sınıfta daha yoğun çalışacaksınız ve konular ağır gelecek. Not ortalamam 99.4 gibi bir şeydi ama sıradan bir anadolu lisesine gittim. Not ortalamasına çok takılmayın.
Ortalamaya fazla takılmayın iyi puan alıcağınıza inanıyorsanız.Kötü puan alıcağınızı düşünüyosanız.Ortalamaya önem verin.Ortalmanın önemi ortalamayla alan okullarda.Komşumuzun kızı girdi bu sene 300 puan aldı ortalamalı okullara girmek zorunda kaldı zar zor Karatay lisesine girdi.Düz liseler bile iyi puan istiyoren zoru 7 diyorlardı umarım haklı çıkarlar 7 de ortalamam 95 di
Özellikle yeni nesil sorular.Amcasının yaşından dünyanın çapını soruyor gibi bir şeyDediklerine aynen katılıyorum. 8.sınıf konuları daha hafif ama testleri daha zor.
Açamaz o riski göze almaz.Açarsada 1 vaka olsa bir okulda çok vaka artışı olur3. sınıfa giden oğlum var. Şahsen hem gitmelerini hemde gitmemelerini istiyorum. Evde kalarak aşırı sıkıldı. istediği gibi çoşup hareket edememesi fiziksel ve ruhsal olarak etkiliyor. Okul dönemi enerjisini atması güzel oluyordu. Bakalım devlet nasıl bir uygulama yapacak duruma göre hareket edeceğim