Matematiği Yapamıyorum

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
LGS Matematik yeni nesil soruları hala yapamıyorum 3 ay var ama ne yapacağımı bilmiyorum türkçem fenim iyi tek şu lanet matematik kötü ne yapayım bi tavsiye verin uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor. Buraya Yazmaktanda sıkılmaya başladım çünki sizleride rahatsız etmek istemiyorum ama danışacak birisi yok

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Konulardan sırayla başladın mı?
Sayılar falan. (Unuttum ama sırayla başlamak, çok büyük kolaylık sağlar).

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Tonguçun İlk tekrar programını almıştım hala başlayamadım onu uygulasam bana iyi gelirmi ?
Onu bilmiyorum ama güzel anlattığını düşünüyorsan, günde 2 saatli ayır matematiğine, sınava kadar baya yol katedersin.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Hocam ilk önce konuları gözden geçiriyoruz. Eğer mat sorularının genelinde kötüyseniz bu konu eksiğiniz var demek olur.
Tamda Dediğin Gibiyim Soruları çözsem ya yanlış çıkıyo yada çok uzun sürede çözüyorum

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Temel Matematik soruları kolay olur. Yapamazsan puan alamazsın. Hemen çalışmaya başla derim.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Matematiğe gereken önemi verdin mi?

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
LGS Matematik yeni nesil soruları hala yapamıyorum 3 ay var ama ne yapacağımı bilmiyorum türkçem fenim iyi tek şu lanet matematik kötü ne yapayım bi tavsiye verin uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor. Buraya Yazmaktanda sıkılmaya başladım çünki sizleride rahatsız etmek istemiyorum ama danışacak birisi yok
Hocam aynısını yaşıyorum ama sadece yeni nesillerde annem öğretmenlerle konuştuğunda konu eksiği yok diyorlar bencede konu eksiğim yok ama Yeni nesil çözemiyorum

Reaksiyon puanı
50
Dersleri iyi dinleyin, internetten videolar izleyin, daha çok test çözmeye çalışın. Ama en önemlisi ön yargılarınızı yenin çalışırsanız ne isterseniz başarırsınız.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Matematiğim kötü diyenlere dikkat ediyorum, genel olarak yetersiz çalışıyorlar. Konuyu anlamadan soru çözmeye çalışıyorlar. (Kendimden ve diğer arkadaşlarımdan biliyorum.)

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Güzel kardeşim senin yolundan bende geçtim, eğer hedefin çok yüksekse telefonu, pc'yi bir kenara at. 3 ay çok güzel bir süre bu arada, evet 3 ay hayatın kötü geçecek ama 3 ay sonunda iyi ki diyeceksin. Bir kaç şeyden bahsedeceğim. Çok çalışırım arayı kapatırım dersen, 1+1'den başla evet yanlış duymadın. Ama bu sadece çok çalışırım diyorsan, eğer yetiştiremem diyorsan anladığın konuların üstüne yoğunlaşarak çalış ve onları %100 yapar hale gel kafanda ki net sayısını artır. Kendine bir düzen oluştur planlı çalış, artık youtube de her şey mevcut izle bol bol örnek çöz olacaktır.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Herkesin ihtiyacı olan süre farklı. Bol bol soru çözeceksin, başka çare yok. Uzun çalışmalar sonrası hala tek başına çözemiyorsan yardım alacaksın. Ya abin ablan kuzenin ya da özel ders.