Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzaktan eğitimle devam edemem okula olmuyor fen dersindeyiz hoca Newton a Netwon diyor ve öyle yazdırıyor hocam diyorum doğrusu Newton kağıtta öyle yazıyor doğrusu odur diyo ulan kağıt daki herşey doğruysa sen neden ordasın tüm sınıfa dedim doğrusu Newton diye whatsapptan ben bu hocalarla yaşayamam
Öğrenciler yarış atıdır. Atların ise ne yapmak istediği, hastalığı ya da başından geçer bir olay yarıştaki derecelerini etkilememektedir. Yaşadıkları düzene baş kaldırmakta kendi ellerindedir. Zor olsada, bu sistemden kurtulabilmek imkansız değildir. 2 koşarım düzenli yemeğimi alırım diye düşünen atlar, bu sisteme mahkumdur. Sistemden şikayet etmeleri ise saçmalıktan öteye gitmemektedir.
Sınav senesi sınava 2 hafta kala ortaya çıkan hastalığım sebebiyle, beklediğimden kötü bir sonuç ortaya çıktı. Belki sınav sistemi böyle olmasa, 3 saatlik sınava bağlı olmasak, çok daha iyi yerlerde okuyacaktım.