rover_xp
Profesör
komik ama gerçek. öğrenciler daha 13 yaşında geleceklerini belirleyecek bir sınava giriyor.MEB : Orta düzey sorulacak
LGS : Alinin yaşı 6 olduğuna göre hangi renk pantolonu giyer ?
komik ama gerçek. öğrenciler daha 13 yaşında geleceklerini belirleyecek bir sınava giriyor.MEB : Orta düzey sorulacak
LGS : Alinin yaşı 6 olduğuna göre hangi renk pantolonu giyer ?
her ders öğretilmeli. diğer derslerde sıfır bilgiye sahip olmamalıyız. ama dediğiniz gibi uç şeyleri öğretiyorlar.matematik zorunlu olmalı her türlü. size katılmıyorum.Ama gidip aşırı uç şeyleri öğretmezzin ressam olamak isteyene
Bence şu şekilde olmalı. Öğrenciler ortaokul düzeyine geldiğinde sözel ve sayısal alan arasında seçim yaptırılsın. Çocuğun yeteneklerine göre o alana yönlendirilsin. Ayrıca herkesin matematiği o kadar iyi değil.matematik zorunlu olmalı her türlü. size katılmıyorum.Ama gidip aşırı uç şeyleri öğretmezzin ressam olamak isteyene
ORTAOKUL MU? peki ya sonradan sözel yada sayısal isterse. öyle şey mi olurBence şu şekilde olmalı. Öğrenciler ortaokul düzeyine geldiğinde sözel ve sayısal alan arasında seçim yaptırılsın. Çocuğun yeteneklerine göre o alana yönlendirilsin. Ayrıca herkesin matematiği o kadar iyi değil.
önemli olan derslerde kötü olmak sınavlarda kötü olmak değil 12 13 yaşındaki belki de 14 yaşındaki çocuklara gelip beyinlerini dolduruyorlar çocuklar aile baskısı okul baskısı sınav baskısı altında büyüyor anladın mı? Bir çocuğun doğal hakkı eğlenmektir deli gibi sınava çalışmak değil.Genellikle bu tür yorumları sınavları kötü olanlar yapıyor.(Benim okulumda öyle) sizde çalışmiyorsunuz büyük ihtimal.
Ortaokulda sözel veya sayısal seçmeleri uygun değil. Bulundukları yaşta bu seçimi yapabilecek karar mekanizması tam olarak gelişmemiş oluyor.Bence şu şekilde olmalı. Öğrenciler ortaokul düzeyine geldiğinde sözel ve sayısal alan arasında seçim yaptırılsın. Çocuğun yeteneklerine göre o alana yönlendirilsin. Ayrıca herkesin matematiği o kadar iyi değil.
lise 2. sınıfta tercih etmeleri daha iyi. ortaokul düzeyindeki bir çocuğun o zaman ki olmak istediği meslek çok değişkendir.Bence şu şekilde olmalı. Öğrenciler ortaokul düzeyine geldiğinde sözel ve sayısal alan arasında seçim yaptırılsın. Çocuğun yeteneklerine göre o alana yönlendirilsin. Ayrıca herkesin matematiği o kadar iyi değil.
kendimden biliyorum o yaşta kafamda 50 türlü meslek vardılise 2. sınıfta tercih etmeleri daha iyi. ortaokul düzeyindeki bir çocuğun o zaman ki olmak istediği meslek çok değişkendir.
Bencede hocam şimdi düşünün ce daha mantıklı geldi. Kusura bakmayın gaza geldimOrtaokulda sözel veya sayısal seçmeleri uygun değil. Bulundukları yaşta bu seçimi yapabilecek karar mekanizması tam olarak gelişmemiş oluyor.
Abi neden yapıyorlar ki? Anlamıyoruz.önemli olan derslerde kötü olmak sınavlarda kötü olmak değil 12 13 yaşındaki belki de 14 yaşındaki çocuklara gelip beyinlerini dolduruyorlar çocuklar aile baskısı okul baskısı sınav baskısı altında büyüyor anladın mı? Bir çocuğun doğal hakkı eğlenmektir deli gibi sınava çalışmak değil.
O nedir lo? Neye yarir ki? Yenirmi? İçilirmi? Vurilirmi?Haydi eğitim sistemimizi 1-2 cümleyle açıklayın ! Eminim komik şeyler ortaya çıkacaktır. Ama bir o kadar da ciddi şeyler çıkar bence.
Haklısınız hocam.ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Mesaj otomatik birleştirildi:
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Aynen be hocam.ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Adam çok doğru konuşuyor bak duygulandım şimdiㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
one la yeeniyormuHaydi eğitim sistemimizi 1-2 cümleyle açıklayın ! Eminim komik şeyler ortaya çıkacaktır. Ama bir o kadar da ciddi şeyler çıkar bence.
hmmm yokEğitim var mı ki açıklayalım
beyler bugün bir köprü kurmuşumHaydi eğitim sistemimizi 1-2 cümleyle açıklayın ! Eminim komik şeyler ortaya çıkacaktır. Ama bir o kadar da ciddi şeyler çıkar bence.
uffbeyler bugün bir köprü kurmuşum