Yardım Yarın Lgs Var, Motivasyon Verebilir Misiniz?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Enerji daha bitmediiiğ diyerek kendini tokatlayan deadliftciler gözümde canlandı ? Kendilerini iyi gazliyorlar

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
hayatin bir anlami yok hepimiz olecegiz dolar 9 tl cografya kaderdir finlandiya.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Hiçbir şey sağlıktan daha değerli değil. En kötü ihtimal yeniden LGS'ye hazırlanırsın; ama sonuçta ucunda ölüm yok yani.

Mesela ben TUS'a çalışıyorum; lakin hayal kırıklığı yaşamamak adına sınavın çok zor olduğunu ve yüksek ihtimal kazanamayacağımı kabullendim. Ama yine de çalışıyorum; çünkü bir doktor ne kadar çok şey bilirse, işini o kadar iyi yapar.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Sakin ol dünyanın sonu değil Allah Korusun kazanamassan bile ortalamanla bir yere yerleşirsin lisede daha çok çalışıp üniversitede güzel bir kazanırsın ve ben herkese inanıyorum yapar geçerler Kafaya Takma sınavına gir kaç soru hatırlamıyorum sırayla rahat olarak çöz stres yapma mesela matematik problemlerinde hep not al bu bu şu şu diye direk yaparsın zaten gerekirse kimse sana inanmıyorsa ben iinanıyorum sınava gircek herkese başarılar Rabbim gönlünüze göre versin

Reaksiyon puanı
6,371
Ben de gireceğim ve çevrem bana hiç bir şeyin son olmadığını, olayın iyi okul okumak olmadığını işin sonunda istediğin kişi olup olmadığın olduğunu öğütledi.