Yardım Yarın Lgs Var, Motivasyon Verebilir Misiniz?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Umarım sınavınız iyi geçer. Bunun gibi sorunları düşünmeden sınava girin ve yapabildiğinizin en iyisini yapın. Dünyanın sonu değil.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,872

enginar gaming

Öğrenci
Reaksiyon puanı
149
Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Screenshot from 2021-06-05 10-08-50.png

Şöyle bırakayım :D

Reaksiyon puanı
1,766
Montivasyon ihtiyaç mı reis :) ben motivasyonsuz hiç çalışmadan daldım sınava Allah ne verdiyse 306 puan aldım sayısal da battım ama hem sürem yetmedi yetse de yapamazdım -_-

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,872
Montivasyon ihtiyaç mı reis :) ben motivasyonsuz hiç çalışmadan daldım sınava Allah ne verdiyse 306 puan aldım sayısal da battım ama hem sürem yetmedi yetse de yapamazdım -_-
Teşekkürler yanıt için. 330 hedefim var, sözeli belki fullememe ramak kalır 4-5 yanlış ile ama sayısal da ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu süreçte sağlık sıkıntıları yaşadığım için okuldan ve canlı derslerden geri kaldım. Sözel için pek sıkıntı oluşturmuyor fakat sayısalda, özellikle matematikte 3 net bile beklemiyorum. Daha çoğu konuları bilmiyorum.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Teşekkürler yanıt için. 330 hedefim var, sözeli belki fullememe ramak kalır 4-5 yanlış ile ama sayısal da ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu süreçte sağlık sıkıntıları yaşadığım için okuldan ve canlı derslerden geri kaldım. Sözel için pek sıkıntı oluşturmuyor fakat sayısalda, özellikle matematikte 3 net bile beklemiyorum. Daha çoğu konuları bilmiyorum.
Fen bilimleri kolay bir ders. Sadece biraz ezber yapmak gerekiyor. Sözeli neredeyse fullemiştim, Fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış çıkmıştı. Matematikte ise, yapabildiğimi yaptım. Matematikte formül ve soru tiplerine kısa bir göz gezdir bence, belki bir miktarda olsa, yapabilirsin :)

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,872
Fen bilimleri kolay bir ders. Sadece biraz ezber yapmak gerekiyor. Sözeli neredeyse fullemiştim, Fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış çıkmıştı. Matematikte ise, yapabildiğimi yaptım. Matematikte formül ve soru tiplerine kısa bir göz gezdir bence, belki bir miktarda olsa, yapabilirsin :)
Şimdi bahane gibi gelecek, ama ben normalde ders çalışan bir çocuk değilim. Zaten sağlık sorunlarım vardı son dönemlerde. Bu yüzden matematikte hiçbir şey yapamam. Çalıştım, ama olmuyor. Konuları yetiştiremeyince de beklentim bir hayli düştü. Denemede 0 doğru - 6 yanlış yaptığım oldu. :(.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,872

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bu tür sınavlarda hedefinizi düşük tutmalısınız. Yani fen lisesine gitmeliyim diye stres yapmaktansa ortalama bir liseye hedef koyun,, hem stres yapmazsınız hem de emin olun daha iyi sonuç elde edersiniz.

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
hiç kendini strese sokmana gerek yok gir sınava bilgilerinle sorunu çöz çık
ben geçen sene girdim ve anlamsız şekilde hiç stres yapmadım hatta arkadaşlarımda aynı durumdaydı kendi içimizde garipsedik bu durumu
ve şu an istediğim lisedeyim.. yeni diyeceğim o ki kendini rahat tut dünyanın sonu değil.
lgs de yapamadın diye geleceğin çöpe gitmiyor ya? Öğrenmek isteyen insan her türlü öğrenir istediği yere gelir,okulu neresi olursa olsun. Asıl önemli olan yer üniversite bence.
Ve eğer okuldaki yıl sonu notların 87nin üstünde ise adrese dayalı olarak girebileceğin bayağı iyi liseler var yani benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla.
Herşeyi biliyosun aslında, fakat sınav anında stres yaparsan puf diye uçabiliyo bilgiler. Bunu yaşamamak için her bir dersten aklında zor tutabildiğin bilgileri birkaç ip ucu kelimeleri ile aklına sokmanı öneririm.
Ve bu gün telefon,bilgisayarı çok eline alma sadece rahatlatıcı müzik vb şeyler için kullanmanı öneririm

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
yarın gidiceksin salona gireceksin sonra önüne sözel ve sayısal kitapçık verecekler sonra yapacaksın gözetmen sınav bitti diyecek ve kağıtları toplayacak ve sen o okuldan dışarı çıkacaksın o kadar rahatlayacaksın ki kuş gibi olacaksın sonra mutlu bir şekilde evine gidip 2.80 yayılacaksın bunda hiçbirşey yok 3-4 saatlik bişi sen rahat ol relaxxx
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz eğlenin kafa dağıtın ?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,872
Çok teşekkürler.

Yunus5561

Asistan
Reaksiyon puanı
210
Hamallık mesleği çürüyordu yeni hamal sen olacaksın heralde ?????

Mizah amaçlıdır

Ahmet 3412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Artık üni nin bile önemsizleştiği bu dönemde gittiğin lisenin sana oranın ortamı dışında bir katkısı olmayacaktır. Tabii ki bu sınav önemsiz demek değil gideceğin lisenin ortamı senin için önemli ama herşey yine senin çalışmana bağlı. Elinden geleni yap zaten sınava hazırlanmışsan karşılığını alacaksın. Sınava girmeden önceki heyecanın merak etme ilk soruyu çözmenle geçecek. Unutma kendi hayatını nasıl yaşayacağını sen belirleyeceksin. Başarılar kardeşim.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
571
ya hallederiz
sen giricen yapabildiğini yapıcaksın sonra bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

verse 2 motive edici

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
LGS’ye saatler kaldı gireceklere başarılar diliyorum allahtan benim zamanımda lgs diye bişi yoktu çok şükür ?

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
571
aynen öyle
kontenjanlar fazla
sınava giren kişi sayısı az
halledeceksin

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Bir sınav hayatı değiştiremez.Bu yüzden bütün geleceğinizin sadece bir sınava bağlı olduğunu düşünmeyin.
Sınav sadece senin için bir derecelendirmedir.
Bir sınava göre başarılı veya başarısız diye sınıflandırılamazsın.
Başarılı veya başarısız olarak sınıflandırılacağın tek sınav hayat sınavıdır.
O yüzden içini ferah tut.Ortaokul hayatın sonlanıyor." Her son bir başlangıçtır." der şair.
Yani iyi veya kötü bir başlangıç yapacaksın.Bu senin elinde değil.Lakin bu başlangıcı iyi veya kötü bir şekilde sonlandırmak senin elinde...
İyi sınavlar...

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
önerim matematik kısmında kalemle işlem yapmadan olmaz bu yöntem çözemem deme bütün aklına gelenleri yaz ve büyük resme odaklan illaki mantıklı gelen bir çözüm yöntemi bulursun ve başarılar dilerim ve sınav bütün herşeymiş gibi stresli girme olursa olur olmasada salla bidaha hazırlanırsın dert mi yani

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
önünde daha üniversite sınavı var, bir tanıdığım karne notu ile girdiği okuldan odtü kazandı rahat ol ;)