- Reaksiyon puanı
- 4,872
Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Sakin olun. ?Yarın LGS var. Ailemden yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Teşekkür ederim. Cidden bu mesajlar özgüven sağlıyormuş ?.Sakin olun. ?
Dünyanın sonu değil ya. Yapabildiğiniz kadarını yapsanız yeter.
Yapabileceğine ve başarabileceğine inan, kendine güven. Gerisi beynine kaydettiğin derslerdeYarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Umarım sınavınız iyi geçer. Bunun gibi sorunları düşünmeden sınava girin ve yapabildiğinizin en iyisini yapın. Dünyanın sonu değil.Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Çok teşekkürler ?.Yapabileceğine ve başarabileceğine inan, kendine güven. Gerisi beynine kaydettiğin derslerde![]()
Teşekkürler ?.Umarım sınavınız iyi geçer. Bunun gibi sorunları düşünmeden sınava girin ve yapabildiğinizin en iyisini yapın. Dünyanın sonu değil.
Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Montivasyon ihtiyaç mı reisYarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
Teşekkürler yanıt için. 330 hedefim var, sözeli belki fullememe ramak kalır 4-5 yanlış ile ama sayısal da ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu süreçte sağlık sıkıntıları yaşadığım için okuldan ve canlı derslerden geri kaldım. Sözel için pek sıkıntı oluşturmuyor fakat sayısalda, özellikle matematikte 3 net bile beklemiyorum. Daha çoğu konuları bilmiyorum.Montivasyon ihtiyaç mı reisben motivasyonsuz hiç çalışmadan daldım sınava Allah ne verdiyse 306 puan aldım sayısal da battım ama hem sürem yetmedi yetse de yapamazdım -_-
Fen bilimleri kolay bir ders. Sadece biraz ezber yapmak gerekiyor. Sözeli neredeyse fullemiştim, Fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış çıkmıştı. Matematikte ise, yapabildiğimi yaptım. Matematikte formül ve soru tiplerine kısa bir göz gezdir bence, belki bir miktarda olsa, yapabilirsinTeşekkürler yanıt için. 330 hedefim var, sözeli belki fullememe ramak kalır 4-5 yanlış ile ama sayısal da ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu süreçte sağlık sıkıntıları yaşadığım için okuldan ve canlı derslerden geri kaldım. Sözel için pek sıkıntı oluşturmuyor fakat sayısalda, özellikle matematikte 3 net bile beklemiyorum. Daha çoğu konuları bilmiyorum.
Şimdi bahane gibi gelecek, ama ben normalde ders çalışan bir çocuk değilim. Zaten sağlık sorunlarım vardı son dönemlerde. Bu yüzden matematikte hiçbir şey yapamam. Çalıştım, ama olmuyor. Konuları yetiştiremeyince de beklentim bir hayli düştü. Denemede 0 doğru - 6 yanlış yaptığım oldu.Fen bilimleri kolay bir ders. Sadece biraz ezber yapmak gerekiyor. Sözeli neredeyse fullemiştim, Fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış çıkmıştı. Matematikte ise, yapabildiğimi yaptım. Matematikte formül ve soru tiplerine kısa bir göz gezdir bence, belki bir miktarda olsa, yapabilirsin![]()
Teşekkürler.Kötü not almaktan çekinme, Karne notu ile girilen güzel liselerde var.
Teşekkürler ?.Çalıştığın Halde yapamama korkun varsa muhakkak iyi puan alacaksın demektir. Yeteri kadar çalıştıysan vicdan olarak rahatsan kafaya takma. Bugün biraz kafa dağıt.
Hamallık mesleği çürüyordu yeni hamal sen olacaksın heralde ?????Yarın LGS var. Ailemde yeterli motivasyonu bulamadığımdan çareyi burada buldum. Biraz motivasyon verir misiniz? Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
aynen öyleFen bilimleri kolay bir ders. Sadece biraz ezber yapmak gerekiyor. Sözeli neredeyse fullemiştim, Fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış çıkmıştı. Matematikte ise, yapabildiğimi yaptım. Matematikte formül ve soru tiplerine kısa bir göz gezdir bence, belki bir miktarda olsa, yapabilirsin![]()
Korkmayın, Dünyanın sonu değil. Elinizden geleni yapın, Sınavdayken stres yapmayın, moralinizi bozmayın. Sana iyi şanslar,Başarılar diliyorum.Hiçbir şey yapamayacağım diye korkuyorum.
daha yarın olmadı matematik ve fen konularını hızlıca tekrar edebilirsin bu en az beş net artırır 5 net 20-30 puan eder hedefine yaklaşırdsınDaha çoğu konuları bilmiyorum.