Ben de senin fikrinin çevirisiyle aynı fikirdeyim.60k vaka görülen günlerde sınavların yapılması vana imkqnsiz geliyor.
Sizce?
yapmazlar bence (ama çalışmayı bırakmıyak)60k vaka görülen günlerde sınavların yapılması vana imkansız geliyor.
Sizce?
80k yi beklemek lazım.Tam sınav yapmalık.Ekli dosyayı görüntüle 147770
Nasıl yabiz daha birinci sınavları adam akıllı olamadık ne ikinci sınavı
(ben 7.sınfım) biz iki sınvaı olduk sonra bizim hocada korona çıktıNasıl ya
Telafi yaptılar
ziya selçuk: Corona öğrencilere bulaşmaz sınav go brr60k vaka görülen günlerde sınavların yapılması vana imkansız geliyor.
Sizce?
İsterdim ama maalesef durum kötü. O yüzden yapılmamalı.60k vaka görülen günlerde sınavların yapılması vana imkansız geliyor.
Sizce?
bizim sınıfta (1. Grup) 2 pozitif çıktı ilginç olan ise corona kapmadım(ben 7.sınfım) biz iki sınvaı olduk sonra bizim hocada korona çıktı
İstanbul da bideBizim hocalar yapacağız falan diyor da, bu tabloda zor. Yapılmamalı, zaten 1. sınavları yaptınız.
ne ara 62k oldu artık bakmıyom tabloya evden çıkmadığım içinTam sınav yapmalık.Ekli dosyayı görüntüle 147770
2. Dönem sınavlarından bahsediyoruzbizim okulda yapıldı bitti
bazı okullar yaptı reis 2. Dönem sınavlarını2. Dönem sınavlarından bahsediyoruz
Aynen öyle bakın söylüyorum şimdi turizm sezonu açılınca vakalar gizemli bir şekilde düşecekbeyler yaz ayında olacak turizm için sınavlar iptal olur çünkü para kazanabilecekleri tek yer turizm.