Test edip alınır.Fiyatların artmasından dolayı 2. el ekran kartları alınır mı sizce ? tavsiye ettiğiniz yerler varmı
GTX 1660 süper almak istiyorum
Şuanda rx 570 armor 4 gb oc var
hocam teşekkürler yorumun için furmark gibi uzun testlerden bahsediyoruz dimi yeterli olur heraldealacağın yerden veya kişiden detaylı test etmesini iste, kendin de test sırasında mutlaka orada ol. test yaptık, ekran resmi atalım falan derlerse hiç bulaşma, başka seçeneklere bak. içine sinmesi halinde alırsın.
daha çok canlı olarak yapılan testten bahsettim, yani sen gidip test edeceksin, oyunlar açıp yarım saat kadar oynayacaksın, ısınma sorunu var mı diye bakacaksın, PC kilitleniyor mu, mavi ekran veriyor mu, hepsini deneyimleyip kontrolünü yapacaksın. testten kastım bu.hocam teşekkürler yorumun için furmark gibi uzun testlerden bahsediyoruz dimi yeterli olur heralde
AlınabilirFiyatların artmasından dolayı 2. el ekran kartları alınır mı sizce ? tavsiye ettiğiniz yerler varmı
fiyatı önemli eğer yüksek fiyat çekiyor ise gidip araştırıp aynısının sıfırını al ama ortalama bir fiyat çekiyor ise alınabilirFiyatların artmasından dolayı 2. el ekran kartları alınır mı sizce ? tavsiye ettiğiniz yerler varmı
Açıkçası bence alınmaz çünkü durumunu bilmiyorsun test iste yada şehriniz aynıysa kendiniz test edinFiyatların artmasından dolayı 2. el ekran kartları alınır mı sizce ? tavsiye ettiğiniz yerler varmı