8. ve 12. sınıflar için 2. sınavlar yapılacak mı?

Reaksiyon puanı
277
Selamlar soru basit 12. ve 8. sınıflarda 2. sınavlar olabilir mi? Ne düşünüyorsunuz umarım olmaz 1. sınavla istediğim lisenin notlarını zor yakaladım birdaha sınav olursak büyük ihtimal çok zor duruma düşeceğim canlı derslerden zaten birşey anlaşılmıyor siz ne düşünüyorsunuz sizce 2. sınavlar olmalımı ve canlı derslerden birşey anlıyormusunuz

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Selamlar soru basit 12. ve 8. sınıflarda 2. sınavlar olabilir mi? Ne düşünüyorsunuz umarım olmaz 1. sınavla istediğim lisenin notlarını zor yakaladım birdaha sınav olursak büyük ihtimal çok zor duruma düşeceğim canlı derslerden zaten birşey anlaşılmıyor siz ne düşünüyorsunuz sizce 2. sınavlar olmalımı
Olmaz bence. Çok zor.
canlı derslerden birşey anlıyormusunuz
Evet?

Reaksiyon puanı
277
Olmaz bence. Çok zor.

Evet?
ben anlamıyorum bu birazda hocalar ve interninden kaynaklı hocalar gazete okur gibi okuyor ve öğretmenlerin yarısı oyunda 900 ping konuşuyor gibi oluyor bazen dersten falan düşüyor gibi oluyoruz dersler ise saçmalık resmen beden eğitimde yoga yapıyoruz :D beden olduğunda hocaya kameram yok deyip oyun oynuyorum müzik dersinde hoca eminem açıyor resmen zaman kaybı

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
ben anlamıyorum bu birazda hocalar ve interninden kaynaklı hocalar gazete okur gibi okuyor ve öğretmenlerin yarısı oyunda 900 ping konuşuyor gibi oluyor bazen dersten falan düşüyor gibi oluyoruz dersler ise saçmalık resmen beden eğitimde yoga yapıyoruz :D beden olduğunda hocaya kameram yok deyip oyun oynuyorum müzik dersinde hoca eminem açıyor resmen zaman kaybı
Bahaneleri beğendim :D
Beden ve müzik dersi zaten boş, asıl önemli olan matematik, fizik, biyoloji, edebiyat gibi dersler.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Nedenini de belirtebilir misin?
Diyelim ki bir tembel insan var, ve pandemi döneminde sınav yapılmayacak. Ama derslerinde başarısız. Ve direkt liseye vs. geçecek. Bir de çalışkan biri var, o da sınava girmeyecek ve liseye geçecek. Ve ikisi aynı liseye denk geldi. Şimdi adalet nerede?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Diyelim ki bir tembel insan var, ve pandemi döneminde sınav yapılmayacak. Ama derslerinde başarısız. Ve direkt liseye vs. geçecek. Bir de çalışkan biri var, o da sınava girmeyecek ve liseye geçecek. Ve ikisi aynı liseye denk geldi. Şimdi adalet nerede?
1. sınavlar yeterli seviyede belirler zaten.

Üstelik çalışkan biri nitelikli lise kazanır. Mahalle lisesine yerleşmez.

Reaksiyon puanı
277
Bahaneleri beğendim :D
Beden ve müzik dersi zaten boş, asıl önemli olan matematik, fizik, biyoloji, edebiyat gibi dersler.
Zaten matematik ve fen hocalarının interneti çöp haftada en az 3 kez ders çöküyor bu arada bahanelerimi beğendiğine sevindim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. sınavlar yeterli seviyede belirler zaten.

Üstelik çalışkan biri nitelikli lise kazanır. Mahalle lisesine yerleşmez.
mahalle lisesine gideceğimi kim söyledi? :D

tamam işte 1. sınavlar bunu ayırıyor adaletsiz bir bölüm yok zaten ayırıldı tembellerle zekiler

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Zaten matematik ve fen hocalarının interneti çöp haftada en az 3 kez ders çöküyor bu arada bahanelerimi beğendiğine sevindim :D

mahalle lisesine gideceğimi kim söyledi? :D

tamam işte 1. sınavlar bunu ayırıyor adaletsiz bir bölüm yok zaten ayırıldı tembellerle zekiler
Ben sana söylemedim ki zaten.