- Reaksiyon puanı
- 13,064
Uzaktan eğitim 22 ocağa kadar uzadı.
Sınav olmayanlar ise okulda olacak.
Son düzenleme:
Dedikodu olma ihtimali var. Ama doğruda olabilir. Kalsın böyle iyi ya. Normal eğitimden güzel. Derste uyuyorsun, oyun oynuyorsun, cs de mikrofon açıp hocaya sövüyorsun. Güzel yani.Uzaktan eğitim 22 ocağa kadar uzadı.
2. sınavlar nasıl olcakSınav olmayanlar OKULDA SINAV olacak.
Dedikodu olma ihtimali yok ziya selçuğun instagramına bakın.Dedikodu olma ihtimali var. Ama doğruda olabilir. Kalsın böyle iyi ya. Normal eğitimden güzel. Derste uyuyorsun, oyun oynuyorsun, cs de mikrofon açıp hocaya sövüyorsun. Güzel yani.
okulda2. sınavlar nasıl olcak
geçmiş olsunBenim yararıma ameliyat olduğum için gidemiyorum böyle iyi benim için
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
yehhu ortalamam 94.52. sınavlar olmayacak. Sanırsam sadece 1. sınavlar yapılacak. Eğer sınav olduysanız endişelenmeyin ve keyfini çıkarın
??yehhu ortalamam 94.5
Neden bu kadar zorluyorlar ? Gerçekten anlamıyorum.Ya önce bi insanlar eve girsin.Marketin karşısında oturuyorum.Ya bizim mahalleye ne ara bu kadar çok kişi taşındı diyorum.Uzaktan eğitim 22 ocağa kadar uzadı.
Açıklamaya bakarsanız, 1. Sınav + sözlü ile geçilecek ilk dönem ikinci sınav diye birşey yazmıyor.Dedikodu olma ihtimali yok ziya selçuğun instagramına bakın.
okulda
Tamam işte biz sınav olmadıkAçıklamaya bakarsanız, 1. Sınav + sözlü ile geçilecek ilk dönem ikinci sınav diye birşey yazmıyor.
Siz 2. Sınav okulda olacak yazmışsınız. İkinci sınav olmayacak, ilk sınav okulda yapılıp birde sözlü ile sınıf geçilecek.Tamam işte biz sınav olmadık
Öyle deme, ben bu bilgiler ile oxford u kazanıcamHani insanlar canlı dersten ne anladiki sınav olsun
Az önce okul u birakcam diyordun.Öyle deme, ben bu bilgiler ile oxford u kazanıcam