- Reaksiyon puanı
- 1,812
Anaokulunda herkesten saklı yaptığınız bişey var mı ?
Alkol kullanıyor musunuz ?: hayır. Sigara kullanıyor musunuz ?: hayır. Kumar oynuyor musunuz? : hayır. Peki, kötü bir alışkanlığınız var mı ? evet; Anaokulunda bulunan çocukların kafasına yapboz fırlatıyorum.Anaokulunda bulunan çocukların kafasına yapboz fırlatıyordum :/.
Eğlenciliydi amaa .Alkol kullanıyor musunuz ?: hayır. Sigara kullanıyor musunuz ?: hayır. Kumar oynuyor musunuz? : hayır. Peki, kötü bir alışkanlığınız var mı ? evet; Anaokulunda bulunan çocukların kafasına yapboz fırlatıyorum.
Bizi herkesden uzakta kenara koyuyolardı.Bizde tek ayakta durma cezası vardı.
Hey dostum neden yapboz fırlatmadın kıza.Bir kız vardı. Sınıfın en güçlü kızıydı. Ama öyle böyle değil. Erkekleri geçiyordu. Bir gün ona sinirlendim çünkü elimdeki oyuncağı almıştı! ? Tabii küçüktüm. Ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Baktım o da bir sürü oyuncakla oynuyor ve en sevdiği oyuncak bir bebekti. O bebeği çaktırmadan aldım. Sonra attım bir dolabın üstüne. Kız anaokulu bitene kadar oyuncağı bulamadı. Ben bunu hatırladıkça gülüyorum.
O yapboz ona fırlatılırsa emin ol sınıfta kıyamet kopardı iç savaş çıkardı. Ama oyuncağı evde kaybettiğini zannettiği için raad.Hey dostum neden yapboz fırlatmadın kıza.
Bizim okuldada öyle biri vardı vurup hocanın yanına kaçıyoduk .O yapboz ona fırlatılırsa emin ol sınıfta kıyamet kopardı iç savaş çıkardı. Ama oyuncağı evde kaybettiğini zannettiği için raad.
Kreşte 3 çocuğu dövmüştüm dalga geçmemeleri gereken konularla dalga geçiyolardı.Yok mu arttıran beyler