Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Haber Red Dead Redemption 3 onaylandı!

Rockstar’ın son yıllardaki iki büyük serisi Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption, oyuncuları büyülemeye devam ediyor. Şirket halihazırda GTA 6 üzerinde çalışıyor olsa da, Red Dead Redemption 3 duyurusu beklenmedik bir isimden gelmiş olabilir. Rockstar’ın sahibi, RDR 3’ün yıllar sonra...
  2. Nixc0r

Haber 13 yıllık Red Dead Redemption yeniden piyasaya sürüldü!

Büyük bir beklentiyi hiç ettiler gerçekten. Grafikleri cilalayıp PC'de çıkış yapmak Rockstar gibi bir firma için zor olmamalı.
  3. Nixc0r

Haber 13 yıllık Red Dead Redemption yeniden piyasaya sürüldü!

2010 yılında çıkış yapan Red Dead Redemption artık PlayStation 4 ve Nintendo Switch üzerinden de oynanabilir. İşte detaylar. Rockstar Games’in GTA serisinden sonraki en popüler yapımı olan Red Dead Redemption, yeni bir duyuruyla yeniden gündemde. Şirketten gelen açıklamaya göre 2010 yılında...
  4. Nixc0r

Haber Assassin's Creed Codename Jade: Mobil oyunun oynanış görüntüsü ilk kez karşımızda

Resmi tanıtımından tam bir yıl sonra Assassin's Creed Codename Jade, ilk kez oynanış görüntüleriyle karşımıza çıktı. Oynanış görüntüleri, bir mobil oyun için gayet iyi görünürken arayüz tasarımı gösteriyor ki Codename Jed, dokunmatik kontrollere sahip olacak. Fakat oyunun DualSense ya da...
  5. Nixc0r

Haber Assassin's Creed: Mirage, diğer oyunlara nazaran daha kısa sürecek

Özellikle oyun kültüründe insanlar nostaljiye bayılıyor. İyi tutacağını sanıyorum. Klasik Ubisoft kalitesi civarında olacaktır büyük ihtimal.
  6. Nixc0r

Haber Assassin's Creed: Mirage, diğer oyunlara nazaran daha kısa sürecek

Bu oyunu daha çok bir deney olarak görüyorum Ubisoft için. Tutarsa devamı gelir belki.
  7. Nixc0r

Haber Ubisoft'un Abonelik Sistemi Ubisoft+, 179 TL'den 15 TL'ye Düştü!

Uzun soluklu oyunlar evet, ancak gayet güzel bir indirim olmuş.
  8. Nixc0r

Haber Ubisoft'un Abonelik Sistemi Ubisoft+, 179 TL'den 15 TL'ye Düştü!

Ubisoft Türkiye, aylık abonelik sistemi Ubisoft+'ın ilk ayı için önemli oranda indirim yapıldığını açıkladı. Oyunseverler, 9 Ağustos'a kadar Ubisoft+'ın ilk ayına 15 TL ödeyerek katılabilecek. Oyun fiyatlarının uçuş yapmasıyla popülerleşen abonelik sistemleri arasında Ubisoft+ da yer alıyor...
  9. Nixc0r

Haber Unreal Engine 5.2 İle Geliştirilen Zelda: Ocarina of Time Remake Projesi İndirmeye Açıldı!

Zelda: Ocarina of Time Remake hayran yapımı projesi Unreal Engine 5.2 ile geliştirildi ve indirmeye açılmış durumda. PC platformunda Zelda oyunlarını merak eden hayranlar için leziz bir fırsat sunacak hayran yapımı projenin demo sürümü yayınlandı. CryZENx’in Discord sunucusu üzerinde erişime...
  10. Nixc0r

Haber Stardew Valley Sevenlere Müjde!

Son yılların en dikkat çekici bağımız oyunlarından olan Stardew Valley kısa sürede büyük bir popülerliğe ulaştı. Oyun dünyasının kurt oyuncuları dışında bu dünyayla içli dışlı olmayan kişileri bile kendine çekmeyi başaran Stardew Valley yaklaşık 3 yılın ardından büyük bir güncelleme almaya...
  11. Nixc0r

Haber Call of Duty 2024 detayları bir aktör tarafından sızdırılıyor olabilir!

Call of Duty 2024 detayları, yapımda aktör olarak çalışan Luke Stafford tarafından sızdırıldığı düşünülüyor. Call of Duty 2024’e dair detaylar bir aktör olarak çalışan Luke Stafford tarafından sızdırılıyor olabilir. Her şey kendisinin Activision FPS’te rol olacağını söylemesi ile başladı. Ancak...
  12. Nixc0r

Haber Legend Of Zelda Tears Of The Kingdom Yarın Çıkıyor!

Belli bir kesim gözünde sırf grafikleri yüzünden "çocuk oyunu" olarak adlandırılıyor maalesef.
  13. Nixc0r

Bu sene ben de Zelda'nın kazanması beklerim. Türkiye'de gereken değeri görmese bile yurt dışında sevilen bir oyun.
  14. Nixc0r

Haber Yargıç Microsoft’un Activision Blizzard alımı hakkında kararını açıkladı

Yargıç, Microsoft‘un Activision Blizzard’ı 75 milyar dolara alması lehinde bir karar verdi. Microsoft ile oyun firması Activision Blizzard arasında süregelen mahkemede karar açıklandı. Yargıç, Microsoft’un alımı yönünde bir karar vererek sürecin tamamlanmasını istedi. Microsoft, 75 milyar...
  15. Nixc0r

Haber EA Sports FC 24 çıkış tarihi ve fiyatı sızdı!

FIFA ve EA arasındaki anlaşmanın bitmesinin ardından, FIFA 23 serinin lisanslı son oyunu oldu. Ancak EA Sports, kendi markasını kullanarak futbol oyunu yapmaya devam edecek. EA Sports FC 24 olarak adlandırılacak yeni yapımın logosu, çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı. EA Sports FC 24, 29...
  16. Nixc0r

Haber Red Dead Redemption Remaster'ın Ağustos Ayında Duyurulacağı Söyleniyor

RDR'ye yakışacak şekilde yapacaklarına inanıyorum ben. GTA'yı başka bir firma yapmıştı ancak RDR'yi kendileri yapar diye umuyorum.
  17. Nixc0r

Haber Red Dead Redemption Remaster'ın Ağustos Ayında Duyurulacağı Söyleniyor

Rockstar'ın en efsane oyunlarından biri olan Red Dead Redemption çıkalı on yıldan fazla oluyor. Uğruna Xbox 360'ımı kırmızı ışık hatasına kurban verdiğim oyunun remaster söylentileri ise uzun zamandır konuşuluyor, hayranları da bunun gerçek olduğunu umuyorlar tabii. Son günlerde bu söylentiler...
  18. Nixc0r

Haber Sega'nın önemli ismi, Microsoft'un şirketi satın almak istemesi hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde, Microsoft'un bir dönem Sega'yı satın almayı düşündüğü ortaya çıkmıştı. Ve şimdi bu gelişmeye Sega'dan cevap geldi. Microsoft’un ABD Federal Ticaret Komisyonu ile mevcut mahkeme sürecinin bir parçası olarak ortaya çıkan dahili belgeler sayesinde, şirketin geçmişte bir...
  19. Nixc0r

Haber RDR 1 Remake / Remaster Söylemi Tekrar Gündemde

Güncelleme: Bir Reddit kullanıcısı derecelendirme notlarında orjinal RDR'de bulunmayan uzuv kopması vs. gibi detaylar fark etmiş. Uzun süredir konuşulan oyun sanırım sonunda gelecek.
  20. Nixc0r

Arkadaşlar Red Dead Redemption 1 Remake hakkında ilgi çekici detaylar var diyebilirim. Güney Kore’de derecelendirme yapılmasının üstüne bunun gelmesi. ? Social Club'da RDR'ye ait başarılardan birine güncelleme gelmiş. Neler düşünüyorsunuz sizce bir gün RDR'yi tekrar görür müyüz?
  21. Nixc0r

Haber Sony Başkanı'ndan Oyuncuları Kızdıracak Açıklama: "Xbox Game Pass'ten Nefret Ediliyor"

Sony Interactive Entertainment Başkanı Jim Ryan, Microsoft - FTC davasının beşinci gününde önemli açıklamalarda bulundu. Onaylandığında tarihin en büyük satın alımı olacak Microsoft - Activision Blizzard anlaşması, ABD Federal Ticaret Komisyonu’nun (FTC) engeliyle karşılaşmıştı. Komisyon...
  22. Nixc0r

Haber Microsoft'un CEO'su açıklama yaptı: 'Özel oyunlardan kurtulmak istiyorum'

Amerika Federal Ticaret Komisyonu (FTC) ile Microsoft arasındaki davada Microsoft'un CEO'su Satya Nadella ifade verdi. Nadella ifadesinde özel oyunların var olmasını istemediğini ve bu durumdan Sony'nin suçlu olduğunu belirtti. Microsoft CEO'su Satya Nadella, bugün Amerika Federal Ticaret...
  23. Nixc0r

GTA serisinin rezil remasterından sonra firma içinde bizler içinde güzel bir atılım olur.
  24. Nixc0r

Red Dead Redemption, Güney Kore’de derecelendirme almak için başvurmuş ve komite tarafından derecelendirilmiş. Bu yüzden RDR 1’in Remaster/Remake söylentisi tekrardan gündeme getirildi. Bazıları Rockstar'ın gizli bir biçimde oyunu geliştirdiğini söylerken, bazıları Rockstar'ın GTA üzerine...
  25. Nixc0r

Haber Starfield ile İlgili Yeni Detaylar Açıklandı!

Bethesda'nın kıdemli yöneticisi Todd Howard tüm oyun dünyasını heyecanlandıran yapım hakkında yeni detaylar verdi. Todd Howard daha öncesinde 45 dakikalık oynanış görüntülerinde gördüklerimizin üzerine yeni detaylar ekledi. Howard'ın açıklamalarına göre keşfedebileceğimiz gezegenlerin yalnızca...
  26. Nixc0r

Haber Xbox'ın Bethesda'yı Neden Satın Aldığı Belli Oldu!

Firmalar arası rekabet en çok oyuncuların işine geliyor. Rekabet güzeldir. ?
  27. Nixc0r

Haber Xbox'ın Bethesda'yı Neden Satın Aldığı Belli Oldu!

Xbox patronu Phil Spencer, Sony’nin Starfield’ı PlayStation özel oyunu yapmak için Bethesda’yla görüştüğünün haberini alır almaz Microsoft’un Bethesda’yı satın aldığını duyurdu. Microsot’un popüler oyun şirketi Bethesda Softworks’u ve ZeniMax Media’yı toplamda 7.5 milyar dolara satın alması...
  28. Nixc0r

Soru Oyunindir.vip güvenilirmi

Korsana destek yok!
  29. Nixc0r

Öneri Electronic Arts'tan Yarış Tutukunlarına Harika Fırsat

Paket için net bir tarih göremedim ancak oyunlara tek tek bakıldığında 29 mayıs diyor.
  30. Nixc0r

Öneri Electronic Arts'tan Yarış Tutukunlarına Harika Fırsat

Mega Collection ile toplamı 1421 TL tutan oyunları, 199 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. Özellikle bu günlerde bu fırsatı kaçırmayın derim.
  31. Nixc0r

Haber Sony'nin itirazları işe yaramadı: Microsoft, Activision Blizzard'ı resmi olarak satın alıyor

Oyuncular olarak rekabet genelde işimize geliyor. ? Ancak yine de bu durumun yavaş yavaş tekkeleşmeye gidebilecek olması beni korkutuyor.
  32. Nixc0r

Haber Sony'nin itirazları işe yaramadı: Microsoft, Activision Blizzard'ı resmi olarak satın alıyor

Bildiğiniz üzere bu satın alımın önünde Avrupa komisyonu engeli vardı ve o engelde aşıldı. Microsoft daha önce bir anlaşma için Sony'nin kapısını çaldı, ancak reddedildi. Artık önünde bir engel barındırmayan Microsoft'un bu satın alımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?
  33. Nixc0r

Özellikle The Legend of Zelda: Ocarina of Time ile beraber modern oyunları oyun yapan seri diyebilirim, düşmana kilitlenme özelliği günümüzde hâlâ pek çok oyunda kullanılıyor mesela. ? Ancak ne olursa olsun ülkemiz maalesef bu seriyi çocuk oyunu gibi görüp yanına yaklaşmıyor.
  34. Nixc0r

Oyun dünyasının büyüklerinden, oyun dünyasına bir çok mekanik kazandıran serinin yeni oyunu yarın geliyor. Breath Of The Wild oyununun üstü gelmez diye düşünüyordum ancak seri sürekli olarak kendini iyileştirdiği için böyle bir durum olmadı. Yeni mekanikleri ile beraber yarın çıkış yapacak...
  35. Nixc0r

Haber XBOX Showcase ve Starfield!!

Xbox Games Showcase'te; Xbox Game Studios, Bethesda, önde gelen içerik oluşturucular ve dünyanın dört bir yanından iş ortaklarının Xbox, Xbox Game Pass ve PC Game Pass'e gelen yeni oyunlarını göreceksiniz. Showcase'in hemen ardından başlayacak Starfield Direct etkinliği için takipte kalmaya...
  36. Nixc0r

Haber Oyun mu Yoksa Gerçek mi? (Unrecord)

Enis Kirazoğlu'nun 3 saat önce hazırladığı video.
  37. Nixc0r

Orijinal olarak bilgisayar için çıkacak ancak yakın zamanda bir VR demosu hazırlanmış diyorlar. İki platforma da çıkış yapabilir.
  38. Nixc0r

Bağımsız bir grup bile 3A diyebileceğimiz bir tarzda oyun çıkarabiliyor ise oyun motoru gerçekten verimlidir.
  39. Nixc0r

Dediğim gibi bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirildiği için insan korkmuyor değil, umarım yanılırım ve güzel bir oyun ile karşı karşıya kalırız. ?
  40. Nixc0r

Gerçek olsa bile böyle olacak mı bilemiyorum. Ready Or Not, Swat 4 ve Rainbow Six Siege oyunlarının daha gerçekçi animasyonlar ve grafikler ile birleştirilmiş hali gibi duruyor çoğu yönden, hadi bakalım. ?
  41. Nixc0r

Grafikler gerçek olabilir ancak akıcı bir oynanış + animasyonlar oyunun gerçek olamayacağını düşündürüyor bana.
  42. Nixc0r

Oyun dünyasının gerçekçilik bakımından zirveye gördüğü yıllarda bir anda ortaya çıkan Unrecord isimli oyun akıllarda tek bir soru bıraktı, bu oyun gerçek olabilir mi? Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen bu oyunun yapımcısı fragmanın tamamen oyun içinden alındığını ve oyunun gerçekten...
  43. Nixc0r

Haber Popüler oyunlara devasa zam: Mafia, Borderlands ve dahası!

Güzel serilerdi, yazık olmuş. ?
  44. Nixc0r

Haber Epic Games ve HAVELSAN'dan "Malazgirt" oyunu geliyor!

Warband kalitesine ulaşabilir mi acaba?
  45. Nixc0r

Haber Cities Skylines 2 geliyor!

Normalde böyle oyunları pek sevmem ancak yorumlar beni bile gaza getirdi.
  46. Nixc0r

Haber Rockstar Games'ten zam | RDR 2 1150,00 TL

Benim steam hesabı dolardan hızlı değer kazanıyor teşekkürler
  47. Nixc0r

Haber Rockstar Games'ten zam | RDR 2 1150,00 TL

Steame giresim gelmiyor artık oyunların ufak resimlerine değil fiyatına bakıyorum fiyat uygunsa sonra resime bakıyorum sırf üzülmemek için Türk olmaktan gurur duyuyorum ama Türkiye'de yaşamaktan duyamıyorum ?
  48. Nixc0r

Haber Dark Souls serisi zamlandı

Off off en basit eğlence araçlarından biri olan oyun oynamak iğrenç kendi menfaatleriyle haraket eden kişiler yüzünden ülkemde ulaşılamaz oluyor ?
  49. Nixc0r

Soru 20 seneden sonra oyun dünyasında en sevindiğim haber Max Payne remastered

15 yaşımda olsamda oynarım ya özellikle ilk oyunda Max in yüzünü nasıl yapacaklar merak ediyorum
  50. Nixc0r

Soru 20 seneden sonra oyun dünyasında en sevindiğim haber Max Payne remastered

Sadık kalırlar büyük ihtimalle oyunu Rockstar değil orjinal 2 oyunu yapan remedy yapacak
  51. Nixc0r

Haber Yeni Bir South Park Oyunu Geliyor!

Enn yakın zamanda deneyeceğim :D merak ettim şimdiden
  52. Nixc0r

Sırayı yanlış getirmişim baştan hepsine başlayacağım bir ara :D Bu arada oyunlarda bizim karakterler yerine yeni bi çocuğu yönetmemiz çok iyi geldi bana.
  53. Nixc0r

Stick of Truth u oynayamadım ama Fractured oyunundaki şakalar ve oynanış aşırı iyiydi.
  54. Nixc0r

Dizinin eskii bölümler daha iyiydi ama oyunları hep güzel oluyor.
  55. Nixc0r

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışmasından Video Geldi

Hatırladığım kadarıyla Yama paralı olduğu için bazı kişiler şikayet etmiş. Firmanın ürünü üzerinden böyle para kazandıkları için iptal ettirdiler. 1625694554 Rockerdem adamdır :)
  56. Nixc0r

Harry Potter Evreninde Geçecek Olan RPG Oyunu Hogwarts Legacy’nin Fragmanı Yayınlandı

Benim bildiğim jK nın attığı tweetler yüzünden.
  57. Nixc0r

rainbow six siege bedavamı oluyor?

Daha az önce steamden 36 lira gibi bir fiyata aldım sanırım deneme sürümüdür. 1615976499 Bazen 1 hafta bedava yapıyorlar oyunu denememiz için
  58. Nixc0r

Metro 2033 Kısa Süreliğine Steam'de Ücretsiz Oldu

Uçmayalım bir anda :D.
  59. Nixc0r

Aman aman :D yanlış yazmışım :D
  60. Nixc0r

Rainbow six de alsana abi :D.
  61. Nixc0r

Öneri Bir konu

Aslında aşırı kolay oyun yeni açtığım taktik konusuna bakabilirsin
  62. Nixc0r

Öneri Bir konu

Hey dostum The Forest oyna acilen :D The Forest ı 0 ölmeyle bitiren biri olarak söylüyorum oyun çok iyiii :)
  63. Nixc0r

Jahrein haklı mı, haksız mı? Erzurum gerçekten kötü bir oyun mu? Yapımcıdan büyük tepki!

Şahsen 2 tarafıda haksız buluyorum ben.
  64. Nixc0r

Jahrein haklı mı, haksız mı? Erzurum gerçekten kötü bir oyun mu? Yapımcıdan büyük tepki!

Ama yayında arkadaşı bir haftada yapabilceğini falan söylemiş elbette beğenmeyebilir ama ben bunu 1 haftada yaparım gibi bir cümleyle aşşağılaması ayıptı.
  65. Nixc0r

Oyununa Türkiye hariç Nakoda'yı bile dahil eden Ubisoft tepki gördü

En azından bir bayrak koysalardı da anlasaydık :(
  66. Nixc0r

Nato üyesi değiller sanırım hadi gidiyoz :D
  67. Nixc0r

Bencede hallederiz aslında bi sorsak mı natoya üyeler mi ona göre dalalım :D 1614022070 Evin içinde dans eden kurtu aradım :D
  68. Nixc0r

Beyin patlaması bumm :D
  69. Nixc0r

2300 kişiler hadi fethetmeye gidiyoruz :D
  70. Nixc0r

Belkide karakter çok güçlü olur diye eklemiyorlar :D
  71. Nixc0r

Rocket League® Ford F-150 RLE DLC

Güzel goller atanları izleyip bir deneyeyim diyorum topa dokanamıyorum :(
  72. Nixc0r

İlk oynadığınız oyunları ve şimdi oynadığınız oyunlarınız nedir?

Ben outlast 1 i oyunda korkudan dolaptan çıkamayınca silmiştim :D
  73. Nixc0r

İlk oynadığınız oyunları ve şimdi oynadığınız oyunlarınız nedir?

İlk GTA VC oynamışımdır Şuan Kingddom Come ve Metro 2033 ü 2. defa bitiriyorum
  74. Nixc0r

GTA 6'da Oynanabilir Bir Kadın Karakter Olacak -Mı?

@ Hayal işte :D bi remastered kötü olmazdı ya yeni nesillerde oynayabilmeli bu oyunları :D
  75. Nixc0r

Hadi bi Gta vice city 2 be San andreas 2 de olabilir Rider ölmese ve 2. Oyunda Rider ın neden kötü biri olduğunu öğrensek hatta Rider la oynasak intikam alsak off hayaller hayaller :D
  76. Nixc0r

Bi 10 yılda o oynanır
  77. Nixc0r

Ucuz Oyun

Epic Games de game awards indirimleri var
  78. Nixc0r

Fortnite'a süper bir karakter geliyor.

Bildiğimiz yemek programı olan mı :D
  79. Nixc0r

Kratos, Sıfır Noktası'ndan Geçerek Fortnite'a Giriyor

Geçen Fortnite a çöp diyen ben şuan Pubg den çok oynar oldum yapı yapmayı çözünce aşırı eğlenceli oluyor 1607443123 Fortnite oynuyorum ama pek güzelleşmemiş Kratos u deliler gibi dans ederken görmek biraz moral bozuyor ama iyi oyun :D
  80. Nixc0r

Torrenten Oyun İndirmeyi Planlayanlar Dikkat

Güvenli olduğunu mu söyleyeceksin sadece :D
  81. Nixc0r

Onlarıda bu gün deneyeceğim :D
  82. Nixc0r

Dün bu oyuna başldım bende uçak la savaşlar çok iyi ters dönüp vuruyorum alçak uçuşlar falan çok iyi oyun :D diğer araçları test edemedim ama
  83. Nixc0r

Cyberpunk 2077 ön yükleme saatleri

İyi bence
  84. Nixc0r

Bazı oyunların dosyalarından ayarı normalden daha low a alabiliyorsun onu yap bence ama öylede zevk vermez :(
  85. Nixc0r

Oynayanlardan biri incelemede atabilir mi oynayamıyoruz bari merakımızı giderelim :/ 1607371976 Açmaz bence boşuna deneme youtube var :(
  86. Nixc0r

Youtube atsalarda izlesek bari :(
  87. Nixc0r

Kendi Geliştirdiğim Oyun: Spacia: Andromeda Life Çıktı

Mobil de Endurance diye bir oyun var ona benzer bir oyun yapabilirsiniz bence
  88. Nixc0r

Valorant'ın Yeni Haritası Riot Games Tarafından Tanıtıldı

Aynı bendede sadece 20 killi 10 yap :D biraz kolsuzluk varda
  89. Nixc0r

Valorant'ın Yeni Haritası Riot Games Tarafından Tanıtıldı

Rank düşürdü hain harita
  90. Nixc0r

Türkiyede artık oyun oynamanın bile lüks haline gelmiş olması

Teşekkür ederim Epic Games sende olmasan oyunlara böyle bakacaktım
  91. Nixc0r

Rocket League Epic Games'de Ücretsiz

tr dili epic games üzerinden kendiniz ayarlıyorsunuz yt den videoları var 1601117524 aeriel i çözsem mükemmel olcak :d oynamak isteyen epic adım Aliriza60
  92. Nixc0r

Harry Potter Evreninde Geçecek Olan RPG Oyunu Hogwarts Legacy’nin Fragmanı Yayınlandı

Warner Bros Jk Rowling işin içinde yok merak etmeyin demiş :D
  93. Nixc0r

Watch Dogs Legion Sistem Gereksinimleri Ubisoft Tarafından Paylaşıldı.

en düşüğün düşüğünün düşüğünde oynama imkanımız yokmu :(
  94. Nixc0r

Crysis Remastered PC Sistem Gereksinimleri

2 sinide belki bir gün oynarız belkide sadece hayal olarak kalır..
  95. Nixc0r

benim eski laptop hala bişeyler oynatıyor ama bunu rüyamda bile göremem sanırım :(
  96. Nixc0r

Rüyama girermi ki acaba ? :(
  97. Nixc0r

Adını Unuttuğum Oyun

malasef bulamadım aklıma oyun gelirse yazarım
  98. Nixc0r

Adını Unuttuğum Oyun

hmm bir bakayım hatırladığım oyunlara geri dönüş yaparım 1598690871 grafikleri nasıldı oyunun?
  99. Nixc0r

Adını Unuttuğum Oyun

İnfamous da olabilir gibi
  100. Nixc0r

Adını Unuttuğum Oyun

Prototype olabilirmi
  101. Nixc0r

Marvel's Avengers Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Sadece korsancılar oynaya bilcek sanırm
  102. Nixc0r

Ben 5 yıla epicde bedava olmasını bekleyeceğim sanırım ozamana güzel bi pc de topladıkmı miss :D
  103. Nixc0r

oda yok o yüzden yine üzülüyor nixc0r
  104. Nixc0r

1-2 sen ? 1597312881 ama co-op girceksek 7-24 uyuyabilirim
  105. Nixc0r

Yeni oyunların sistem gereksinimleri çook yüksek ya low da bile oynayamam dosyaların içine girip enn lowa alsam yine donar 1597312767 Bende rüyamda oynıcam co-op gelcek varmı
  106. Nixc0r

Şöyle bir 2070 im olsa varya yanında bide İntel i 9 evde bari sıkılmam
  107. Nixc0r

Oooof of biz bu oyunu rüyamızda bile zor görürüz :D
  108. Nixc0r

Neyse ya zeten güzel değil oyun (kendimi avutuyorum :D)
  109. Nixc0r

Ekran kartından kaybettim be
  110. Nixc0r

Belki oynarım (rüyamda)
  111. Nixc0r

Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

Sea of the thieves in adını değiştirmişler sadece
  112. Nixc0r

#Watchdogs2 bu akşam 22.00'da kısa süreliğine ücretsiz olacak!

çok heycanlıydım çok umutluydum Epic Gamesin yaptığını yapmazlar dedim gerçekten üzüldüm hayallerimle oynandı resmen zamanımı kaybettim 1594584169 soğuk su iyi geldi öneirirm
  113. Nixc0r

orda şuan bekletiyor beni yayına ordan girmeyi denicem
  114. Nixc0r

u play in uygulamasına girebildim
  115. Nixc0r

aynısını yarım saattir yapıorum :( olmuyor
  116. Nixc0r

siteye girebilseydiler yapardılar :)
  117. Nixc0r

daha önceden bağlıydı ubisoft hesabım 1594580977 8 dkdır izliiyorum hala düşmedi bugisoft un hatalarını telafi edebilmek için knedi mağzalarında 1 hafta bedava tutmaları gerektiğini düşünüyorum
  118. Nixc0r

hesabımı twitch den bağladım ordan izliyorum umarım düşer beklemedeyim
  119. Nixc0r

son 10 saniye 1594580439 başlaı
  120. Nixc0r

iyiki önceden ubi hesabını bağlamışım twitche
  121. Nixc0r

eğer bedavaysa tüm Dünya
  122. Nixc0r

1 dk izleyene otamatik geliyorsa dünyanın yarısı 1 dk izleyip çıkar sizde giriş tuşuna abanırsanız hallolur
  123. Nixc0r

eğer giremezseniz site çökerse ubisoft hesabınızı twitch hesabınıza bağlayın ve yayını twitchden izleyin
  124. Nixc0r

aynen gitti bedava watch dogs 2
  125. Nixc0r

bende alıcam sıramı 40 bin kişi gibi sıramı beklicem site falan çökerse önlemimizi alalım
  126. Nixc0r

1 dk misss izler,m
  127. Nixc0r

bildiğim kadarıyla evet ama yarın gelcekmiş kütüphaneye
  128. Nixc0r

zorda olsa oynatır benimki ark ı 0 kasma oynattı :) optimizasyon sorunu falan var diyorlardı ben yine ufaktan dosyalara girmeyle hallettim
  129. Nixc0r

benimki zorda olsa kaldırıyo böle oyunları kendimde ufaktan ayarlara dokunuyorum tabii :D
  130. Nixc0r

en az 30 dk olmayaydı iyidi
  131. Nixc0r

Assassins Creed Valhalla Oynanış Videosu Sızdırıldı

Ben bir Assassins Creed hayranı olmama rağmen bu oyuna AC denmesine gönlüm el vermiyor oyun güzel olabilir ama bu oyun kesinlikle bir AC değil oyunun adı Muhittin in Maceraları olsa daha büyük heycanla beklerdim oyunu
  132. Nixc0r

Trackmania Nations'ın Remake Sürümü Ücretsiz Olarak Yayınlandı.

kaldırıyo :D @Java Ama 16 Gb istiyor ismin çok uzun etikleterken 3 kere uğraştım
  133. Nixc0r

belkiiii yeteeeeer daha bakmadııım :D
  134. Nixc0r

peki ben bunu kaçırırmıyım hayııııııır
  135. Nixc0r

Mafia: Definitive Edition 2020 İle Mafia 2003 Arasında ki Fark

bide oynatacak bi alet olsa iyi olurdu
  136. Nixc0r

Red Dead Redemption Remaster - Mı Geliyor

Ya sadece RockStar sıkıyor beni mesala AC ve Far Cry serisine bayılırım
  137. Nixc0r

Red Dead Redemption Remaster - Mı Geliyor

Rockstar tüm açık Dünya oyunları beni sıkıyor ben Max Payne gibi direk savaşa dalmak hikayede kaybolmak istyorum sanırım bu yüzden Max Payne 3 ü 6 kere bitirdim 5 i en zor modda
  138. Nixc0r

volorant türkiyede drop sisteminden çıktımı

evet bende var hatta girip oynayabilirsin
  139. Nixc0r

CIVILIZATİON VI Epic Games'de Ücretsiz Oldu!

bedavaya bulmuşlar daha laf etmeye hakları yok bence
  140. Nixc0r

CIVILIZATİON VI Epic Games'de Ücretsiz Oldu!

bende almayı çalışrken internet hatası veriyor :(
  141. Nixc0r

Steam Epic Games'e dava açmaya hazırlanıyor.

aynen ciddi anlamda böyle birşey yaparlarsa Steam den herkes nefret eder
  142. Nixc0r

Yakında biz bedava alanlardan geri alırlarsa oyunu Steam den nefret ederim ki zaten ediyorum
  143. Nixc0r

Ozaman Steam de ağlayacağına adam akıllı bi oyunu bedava versin ayrıca önceden satın alanlar diğer oyunlara laf etmiyorlarda niye GTA bedava olunca ortaya çıkıyorlar
  144. Nixc0r

Oyuncuları Mutlu Eden Durumlar

1- Hile kullanmamasına rağmen ona hile kullandığının söylenmesi (Bu çoğu oyuncuyu mutlu eder bazıları kendini kanıtlama çabasına girebilir) 2-Oyunda Comeback atmak (Oyunda 15-1 yenilirken bir anda karşı takımdan daha iyi oynamaya başlayarak 16-15 yenmek) 3-Ace atmak (tek başına tüm karşı...
  145. Nixc0r

GTA V Epic Game Store Üzerinde Ücretsiz Olacak Mı?

bende yeni başladım ama epic 1 mb indirme hızı sınırı koyudu 1589480691 programla
  146. Nixc0r

bayaa kişi aldı bende aldım
  147. Nixc0r

bir ücretsiz oyun diye küçümseme GTA 5 bu hemde tüm Dünya aynanda girerse bu olur
  148. Nixc0r

Gta online a 1 milyon dolarla başlıyorsun
  149. Nixc0r

bide düşünsenize aslında GTA 5 vermiyorlarmış bunların hepsi şakaymış ve biz GTA yı indirince GTA:VC çıkıyomuş
  150. Nixc0r

zaten oyunun sayfsınada girilmiyor satın alma butonu basılmıyor
  151. Nixc0r

Evet Gta hemde Pre hesapla
  152. Nixc0r

bu arada bende oyunun sitesinde takıldı yüklenme butonuna basılmıyor 1589468730 Steam bunun üstüne başka büyük bir oyun verse varya off
  153. Nixc0r

Epic Games e bu oyunu beleş PRE hesapla koyanı bulup sarılmak istiyorum :D Korana süresinde iyi gelecek
  154. Nixc0r

bende açıldı oyunun sayfasındayım şuan bir animasyonla açılıyor
  155. Nixc0r

zaten 1 hafta süresi var pek takma girersin yarın veya bugün
  156. Nixc0r

Hemde 1 milyon dolarla başlycaz oyuna :D
  157. Nixc0r

ana sayfaya dön yazısana spamle bende öyle girdi 1589468362 epic i basmaya adam toplarım :D 1589468404 evde oturdum yılbasşında sayıyorlar ya 10 dan geriye aynısıı yapıyorum şuan 1589468430 açıldı GTA 5 pre hesap oha
  158. Nixc0r

ugulamadan girdim diye idare edicem artık
  159. Nixc0r

bende bu gece indircem pc açık kalcak
  160. Nixc0r

son 3 dakika heycandan patlıyacam
  161. Nixc0r

ben bu dilin ne olduğunu bile bilmiyorum kendi kendin değişti bende
  162. Nixc0r

bendemi dil değişti sadece :D
  163. Nixc0r

açıldı bende ama rusçca galiba bu epic iyice yaktı kafayı :D
  164. Nixc0r

galiba Epic Games çöktü 1589467957 biran sadece bende oldu sandım korktum sağolun resim için :D
  165. Nixc0r

ben epic games e giremiyorum giren varmı
  166. Nixc0r

Epic games hesabı aç ordan al GTA 5 i zaten duruyor hesabında 1589466095 Steam deki kütüphane olayı gibi
  167. Nixc0r

iyiki SMS doğrulaması yapmışım
  168. Nixc0r

tmm ozaman olabilir galiba
  169. Nixc0r

hwid ban nasıl birşey id ban gibimi
  170. Nixc0r

çift doğrulama yapmanız gerek ama
  171. Nixc0r

1 hesap yetiyor valla bana ama aslında birsürü hesap açıp hepsinde ucuza GTA satmak harika fikir 1589454584 Doğrulandı: Grand Theft Auto V Epic Games Store'da Ücretsiz Oluyor şimdi gördüm
  172. Nixc0r

Yeni duydum bunu sağolun
  173. Nixc0r

Ben bu resimde Watch Dogs 2 logosu görüyorum bence ufak bir spoiler vermiş olabilirler üstte dendiüi gibi AC: Origins de olabilir Valhalla dan önce güzel reklam olur
  174. Nixc0r

The Last Of Us Part II

ben izlemedim izlememde zaten oynıyamacağım pc kaldırmaz barii youtubedan falan izlerim
  175. Nixc0r

Valorant İndirecek MSI Kullanıcıları Dikkat !

ilk kez msi kullanmadığıma sevindim
  176. Nixc0r

Bu Oyun Tüm Medyayı Bize Anlatıyor

Oyun adı: we become what we behold (oyunu google üzerinden oynaya bilirsiniz) zaten 8 dk lık oyun bakmanızı öneririm oyunda biz bir gazeteciyiz ve meydandaki insanları görüntülüyoruz oyun ingilizce ama zorlanmazsınız oyunu ister kendiniz oynayın ister videosunu izleyin ama bu oyunu kesin görün...
  177. Nixc0r

(Uplay)Assassin's Creed II Ücretsiz

bir efsane daha hesabımda bulucak demekki
  178. Nixc0r

Super Mario Oynamak Yaşlıların Bilişsel Becerilerine İyi Geliyor

tetris de bu arada tetris rekortmeninin rekoru kırılınca üzlümeyip karşısındakini tebrik etmesi de ayrı bir olaydır bu arada demek istediklerimi şu videoda bulabilirsiniz
  179. Nixc0r

Güncel bir şekilde tekrar piyasaya çıkmasını istediğiniz oyunlar.

minecraft dermişim neyse bence Gta vice city yle san andreas baştan yapılmalı
  180. Nixc0r

Oyun Önerirmisiniz ( Ölmeden Önce Oynamam Gereken Falan )

outlast :whistblower da oyna
  181. Nixc0r

hep birşey merak ettim size sorıyım bari ben korku filmlerinden sonra akşan mutfağa falan giderken koşarak gidiyorum sizde nasıl oluyo 1586204198 outlast da :D
  182. Nixc0r

benmkide oyundaki :D yoksa o kadarda tırsak değiliz ya :)
  183. Nixc0r

ben aslında korkmuyom da geriliyom yani korku filmi izlerim baya ama korku oyunu oynayamam oynasamda 1 dolaba ya da yatağa girip akşama kadar çıkmam
  184. Nixc0r

Alien ı oynucaktımda ne yalan söylüyüm yemedi :D 1586203716 outlast ı 15 ci dakkada silmiştim
  185. Nixc0r

torrent gibi korsan oyun sitelerine destek vermiyoruz sitede
  186. Nixc0r

Steam'den Bir Ücretsiz Oyun Daha

haklısın :) ama ayda yılda bir yapıyolar
  187. Nixc0r

Oyun Önerisi

brawhalla efsane oyun ama bence halflife 2 yi baştan bitirmeli
  188. Nixc0r

Steam'den Bir Ücretsiz Oyun Daha

başımıza taş yağmasa bari steam yaparmı hiç nöyle şeyler onlar hep kısıtlı süreli veriyolar
  189. Nixc0r

Valorant Kapalı Betada Tamamen Türkçe Olacak

tmm sağol
  190. Nixc0r

keyi yayıncılar çekilişle mi veriyo nasıl oluyor
  191. Nixc0r

teşekkürler
  192. Nixc0r

o oyun ne kadar olacak bir bilginiz varmı her yerde baktım bişey bulamadım 1586003345 rşot games bedava çıkaracak gibi geldi bana ama emin olamadım
  193. Nixc0r

Resident Evil 3 Steam’e Çıkış Yaptı

bende hiç açamam gibi neyse zaten açsa bile oynamya ,,, yemezdi
  194. Nixc0r

Şahan Gökbakar Gol kralı olacak

adam efsane ya :)
  195. Nixc0r

Toplam Değeri 165 TL Olan 3 Oyun Ücretsiz Oldu

tomb raider 2013 se bende oynarım
  196. Nixc0r

Steam Fiyatı 68 Tl Olan Oyunu Ubisoft Ücretsiz Hale Getirdi

steama bişeyler oldu ya bedava oyun veriyolar başımıza taş yağıcak
  197. Nixc0r

Tomb Riader Ücretsiz

Tomb Raider 2013 şuanda bedava alın ve sizin olsun not : sınırlı süreli değil direk kütüphanenize eklenir
  198. Nixc0r

Wolfteam

fark ettim bende easy anti cheat sayesinde galiba ama hala p2w
  199. Nixc0r

Wolfteam

son 2 dakika kaldı inmesine 1584099739 nick xmen2805 görünce ekleyin
  200. Nixc0r

Wolfteam

iniyo şimdi bekliyom
  201. Nixc0r

Wolfteam

hatta tüm oynayanları bulup kendi nostalji odamızı mı kursak hile yok p2w yok ulan ne hayaller 1584095957 feci gaza geldim iniyo şuan
  202. Nixc0r

Wolfteam

iyimiş bende denedim ama saçma sapan ninja falan getirmişler ve evet her oyun eskir
  203. Nixc0r

Wolfteam

Zamanında belkide hepimizin oynamış olduğu Wolfteam serverlerı şu anda bomboş peki sizce neden çuvalladı bu wolfteam
  204. Nixc0r

Star Wars Jedi Fallen Order Türkçe yaması

teşekkürler kurulumu şimdi deneyeceğim 1583565775 Çok teşekkürler sorunsuz çalıştı
  205. Nixc0r

Star Wars Jedi Fallen Order Türkçe yaması

Daha bu gün indirdiğim güzel bir oyun kendisi ancak TR yama bulamadım full bi TR yama varmı link atarmısınız birde google çeviri olmassa sevinirim