- Konuyu başlatan
Ben 7-8 tane hesap aldım. 2-3 benim olur. Kalanları da en kötü eş dosta uygun fiyattan satarız.Eğer gerçek olursa, yan hesabımın olmasını çok isterim.![]()
Ben 7-8 tane hesap aldım. 2-3 benim olur. Kalanları da en kötü eş dosta uygun fiyattan satarız.Eğer gerçek olursa, yan hesabımın olmasını çok isterim.![]()
1 hesap yetiyor valla bana ama aslında birsürü hesap açıp hepsinde ucuza GTA satmak harika fikirBen 7-8 tane hesap aldım. 2-3 benim olur. Kalanları da en kötü eş dosta uygun fiyattan satarız.
çift doğrulama yapmanız gerek amaŞuanda bir sürü mail ve epic games hesabı açıyorum ve hepsini şifrelerini yazıyorum
![]()
Neyse çoğunu satarım heraldeçift doğrulama yapmanız gerek ama
Olmuyor sanırım hocam.Buradan ücretsiz alınan oyunu başkasına hediye edebiliyor muyuz?
Bende hazırda olan mail hesaplarımla açtım hesap. Alacağım hepsinden.Şuanda bir sürü mail ve epic games hesabı açıyorum ve hepsini şifrelerini yazıyorum
![]()
Bu çift doğrulamayı ben emailime yaptım, girerken kod istiyor. Ondan bahsediyoruz demiçift doğrulama yapmanız gerek ama
evetBu çift doğrulamayı ben emailime yaptım, girerken kod istiyor. Ondan bahsediyoruz demi
Hilecilere hwid ban atılıyorsa sanmıyorum böyle bir şey olacağınıOnline olmayan versiyon verilse bari. Zaten şu anda hileciler ile başa çıkamıyorlar üstüne buradan da ücretsiz verirlerse banlanan tüm hileciler tekrar gelir.
hwid ban nasıl birşey id ban gibimiHilecilere hwid ban atılıyorsa sanmıyorum böyle bir şey olacağını
6-7 mi? Ne zaman oyuna girsem en az 25 30 kişilik serverlara atıyor. Size dolu denk gelmemiş olabilir.Her şey iyi güzel ama onlinede 6-7 kişi var![]()
Nixcor bide ben zaten mail hesabımıza birlikte verip satacağımhwid ban nasıl birşey id ban gibimi
tmm ozaman olabilir galibaNixcor bide ben zaten mail hesabımıza birlikte verip satacağım
iyiki SMS doğrulaması yapmışımOyunları maile alıp satma işlemine karşı farklı bir yöntem uygulayabilirler.
İki aşamalı doğrulamayı sadece SMS'e alırlarsa sizin ticaret işi yaş olur![]()
Epic games hesabı aç ordan al GTA 5 i zaten duruyor hesabındaben macOS kullanıcısıyım , günün birinde windows veya ps4'e geçersem diye bunu arşive almak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Bir tane Epic Games hesabı aç ve oyunu satın al. Satın al diyroum ama ücretlendirme yapılmıyor. O oyun senin kütüphanende kalıyor. Hesabını ve şifresini unutma. İstediğin zaman istediğin PC'den girip Indirebilirsin. PS 4 demişsin ama PS 4'te olmaz. Onun için PS 4'ün kendi maeketinden alman gerekir. 21 Mayısa kadar olacağı söyleniyor. Kaçırmayın.ben macOS kullanıcısıyım , günün birinde windows veya ps4'e geçersem diye bunu arşive almak istiyorum nasıl yapabilirim ?
satış rakamını arttırma çabaları...
ben epic games e giremiyorum giren varmı
5.02-6.14 arası çok iyi açıklanmış bence. Kazanmaya sürekli devam edecekler. Son 13dk. da girdik.
Ben giriyorum.ben epic games e giremiyorum giren varmı
biran sadece bende oldu sandım korktum sağolun resim için
Launcher hala aktif oradan bakabilirsinizgaliba Epic Games çöktü
Mesaj otomatik birleştirildi:
biran sadece bende oldu sandım korktum sağolun resim için![]()