ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
Steam devri bitti.Epic Games e bu oyunu beleş PRE hesapla koyanı bulup sarılmak istiyorum
Korana süresinde iyi gelecek
Steam devri bitti.Epic Games e bu oyunu beleş PRE hesapla koyanı bulup sarılmak istiyorum
Korana süresinde iyi gelecek
Steam bunun üstüne başka büyük bir oyun verse varya offSteam devri bitti.
Sakin ol site çöktü açıldı oyun.Ücretsiz oyun açıldı mı? GTA mı? Gören oldu mu? Girilmiyor. Hata veriyor bende de.
Evet Gta hemde Pre hesaplaÜcretsiz oyun açıldı mı? GTA mı? Gören oldu mu? Girilmiyor. Hata veriyor bende de.
zaten oyunun sayfsınada girilmiyor satın alma butonu basılmıyorLan bi araya köşeye beni soksa epic games
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yok girmiyor
bide düşünsenize aslında GTA 5 vermiyorlarmış bunların hepsi şakaymış ve biz GTA yı indirince GTA:VC çıkıyomuşLeen çıkın len siteden ben girecem
pre hesap nasıl oluyor ?Evet Gta hemde Pre hesapla
Gta online a 1 milyon dolarla başlıyorsunpre hesap nasıl oluyor ?
Oyun daha yeni ücretsiz oldu bi sakin olun ya hemen hileciler akın edicek diyorsunuz.GTA 5 Online sunucuları için geçmiş olsun diyelim. Hileciler akın akın gelecekler
Yıllarca Ubisoft'a sunucuları patates dedik laf attık , adamlar mis gibi sunucu ayarladılar Epic Games demekki patatesmiş bi ücretsiz oyunda gitti sunucu
bir ücretsiz oyun diye küçümseme GTA 5 bu hemde tüm Dünya aynanda girerse bu olurGTA 5 Online sunucuları için geçmiş olsun diyelim. Hileciler akın akın gelecekler
Yıllarca Ubisoft'a sunucuları patates dedik laf attık , adamlar mis gibi sunucu ayarladılar Epic Games demekki patatesmiş bi ücretsiz oyunda gitti sunucu
Galiba daha önce GTA Online oynamadınız. Oyun ücretliyken bile her serverda 2 3 hileci vardı. İndirin dediğimi anlayacaksınız.Oyun daha yeni ücretsiz oldu bi sakin olun ya hemen hileciler akın edicek diyorsunuz.
Oynadım bilmiyorum ne kadar çünkü arkadaşlar arasında oynamıştık. (Arkadaşlarla daha eğlenceli.)Galiba daha önce GTA Online oynamadınız. Oyun ücretliyken bile her serverda 2 3 hileci vardı. İndirin dediğimi anlayacaksınız.
Oyun çok başarılı. 7 yıl oldu neredeyse çıkalı ve her Steam indirimlerinde en çok satan oyunlarda ilk 3 de kendine yer buluyor. O yüzden çok hararetlendi konuneden bu kadar abarttınız altı üstü bir GTA V oyunu 1 defa indirdim onuda oynamak için değil oyun içinde klip çekmek için
Bugün saat 11.20 de öyle bir şey olmaz dedim yanılmışım.Keşke olsa ama büyük ihtimalle olmaz bence.
Hayırlı olsun.Aldım.
Forumda @HalukSonmez den başka alabilen var mı? Ben şimdi de "403 Forbidden" hatası alıyorum.