TheTruthHurts
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,139
2 güzel diye duymuştum. Buglu olan 1 değil miydi?Gta varken kim dayanılmayacak çok kadar buglu bir oyunu almaya çalışırsın ki?
2 güzel diye duymuştum. Buglu olan 1 değil miydi?Gta varken kim dayanılmayacak çok kadar buglu bir oyunu almaya çalışırsın ki?
Bedava oyuna kim hayır diyebilir ki ?Gta varken kim dayanılmayacak çok kadar buglu bir oyunu almaya çalışırsın ki?
eğer bedavaysa tüm DünyaGta varken kim dayanılmayacak çok kadar buglu bir oyunu almaya çalışırsın ki?
İşte o doğru.Bedava oyuna kim hayır diyebilir ki ?
Biraz mı?İşte o doğru biraz.
Daha fazla izleyene farklı ödüller de var, herkes onları almak isteyecektir. (İhtiyaçları olmasa bile)1 dk izleyene otamatik geliyorsa dünyanın yarısı 1 dk izleyip çıkar sizde giriş tuşuna abanırsanız hallolur
giriş yapabilen varmıŞu anda kimsede log in yapılmıyor. Yayının tam başlamasını bekleyin.
nerden bağlanıyoriyiki önceden ubi hesabını bağlamışım twitche
Baklava Watch dogs insanlar tüm dünyaBiraz mı?
Hele hele biz Türkler bedava şeylere bayılırız
Arkaplandaki müzik seçimi müthiş ??Baklava Watch dogs insanlar tüm dünya
bende yaGirebildiniz mi ?
Ben giremiyorum.
hesabımı twitch den bağladım ordan izliyorum umarım düşer beklemedeyimGirebildiniz mi ?
Ben giremiyorum.
giriş yapılmıyor kihesabımı twitch den bağladım ordan izliyorum umarım düşer beklemedeyim
daha önceden bağlıydı ubisoft hesabımgiriş yapılmıyor ki
siteye girebilseydiler yapardılarVay be çoğu adam 5 hesapla dalicak siteye emin gibiyim
nasıl girdinz ?Girdi SALDIRIN
Giriş tuşunu spamlayarak ..nasıl girdinz ?
aynısını yarım saattir yapıorum olmuyorGiriş tuşunu spamlayarak ..
Denemeye devam ..aynısını yarım saattir yapıorum olmuyor