- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,665
3 Sene önce bitirdim kaliteli bir oyunKesinlikle ama kesinlikle Half-Life 2. Gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak boşuna seçilmedi...
3 Sene önce bitirdim kaliteli bir oyunKesinlikle ama kesinlikle Half-Life 2. Gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak boşuna seçilmedi...
witcher 3 ,mafia2, assasins creed blag flagMerhabaaa arkadaşlar yine beeen
Bugün sayın sdn forum kullanıcılarının bana oynayıpta önerebileceği oyunları dinlemeye geldim . Sistemimde kasmayacak high-ultrada oynayabileceğim oyunlar olsa daha iyi tabi
-Sapphire nitro+ Rx580
-İntel Core i5 4460
-16gb HyperX Fury 1600 mhz
Heycanla bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hepsini bitirdim kardeşim fakat blag flag değilwitcher 3 ,mafia2, assasins creed blag flag
God of war uncharted diyim ben direk (emulatör)Hepsini bitirdim kardeşim fakat blag flag değil
Assassin's Creed 4 Black Flag
Bende açılmıyor????3 Sene önce bitirdim kaliteli bir oyun
Hepsi bittiBen far cry 3 ü çok seviyordum. Mafia 2 kesinlikle cod modern warfare 1-2
Neden kiBende açılmıyor????
Önceden açılıyordu nereden indiriyorsun?Hepsi bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ki
Oo aklıma simdi geldi yükleyeyimKessssssinlikle growtopia insana hayatı öğretiyor resmen. Dost kaziğı ihanet....
Baktım da çok gereksinimi yokmuşDaha önce death stranding önerilmiş çok güzel bir öneri tebrik ederim. Gerçekten gameplay videoları çok sağlam. Görüşü göre ağır bir sistem isteyebilir. Ama beklenebilecek sağlam oyunlardan
Tüm oyunlarım Torrentoyun inanılmaz güvenilir site bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.Önceden açılıyordu nereden indiriyorsun?
Forza horrizon 3-4 bitti nfs heat - payback bitti ets 2 mi ? komik şey . pubg cs go günlük oyunlarım zaten 13125123. kez söylüyorum arkadaşlar popüler oyunlar değil ya oy oykardeşim forza horizon serisi bir dri. seti all değme keyfine ets2 nfs payback bunlar pc iyiyse kesin bunlar gta 6 da çıkacak tavsiyem budurAraç sevmiorum diyorsan.Pubg cs go portal.
???????
İlk kez duydum indiriyorumKessssssinlikle growtopia insana hayatı öğretiyor resmen. Dost kaziğı ihanet....
Total overdoseForza horrizon 3-4 bitti nfs heat - payback bitti ets 2 mi ? komik şey . pubg cs go günlük oyunlarım zaten 13125123. kez söylüyorum arkadaşlar popüler oyunlar değil ya oy oy
İlk kez duydum indiriyorum
Oyuna başladım güzel ilerliyor bakalım sağlam sistem dediğin high-ultra arası oynuyıorum .Daha önce death stranding önerilmiş çok güzel bir öneri tebrik ederim. Gerçekten gameplay videoları çok sağlam. Görüşü göre ağır bir sistem isteyebilir. Ama beklenebilecek sağlam oyunlardan
Call of duty wıı hariç hepsi bitti onuda indiriyorum ! Popüler olmayan arkadaşlar 6 senedir oyun oynuyorum gelmiş bana cs go ets 2 call of duty falan yazıyorsunuz neyse saolun yinede :/Black ops 3 oynanabilir. Normal bir zaman olsa önermem zamanını harcama derim ama malum zaman bol oynanmaya değer. Cod 5 world at wardaki zombie modu burda geliştirilmiş şekilde var
Valla ben çok ister diyordum da bakmamıştım hiç incelemedim yani baktım herhangi bir ağırlığı yok. Iyi oyunlarOyuna başladım güzel ilerliyor bakalım sağlam sistem dediğin high-ultra arası oynuyıorum .
Total overdose
Duymamıştım ekledim onuda listemeTotal overdose
Hepsi bittiyse ve bu konuda bilgin de varsa forum da işin ne ben onu anlamadım. Keşke en başta şunları şunları oynadım deseydin ona göre tavsiye etseydikOyuna başladım güzel ilerliyor bakalım sağlam sistem dediğin high-ultra arası oynuyıorum .
Call of duty wıı hariç hepsi bitti onuda indiriyorum ! Popüler olmayan arkadaşlar 6 senedir oyun oynuyorum gelmiş bana cs go ets 2 call of duty falan yazıyorsunuz neyse saolun yinede :/
Kardeş yanlış alıntı gaomiHepsi bittiyse ve bu konuda bilgin de varsa forum da işin ne ben onu anlamadım. Keşke en başta şunları şunları oynadım deseydin ona göre tavsiye etseydik
Ama cs go önerenlerde haklisin ona lafım yokHepsi bittiyse ve bu konuda bilgin de varsa forum da işin ne ben onu anlamadım. Keşke en başta şunları şunları oynadım deseydin ona göre tavsiye etseydik
Kardeş bide death stranding 2 Haziran da çıkacaktı aynı oyundan mı bahsediyoruzHepsi bittiyse ve bu konuda bilgin de varsa forum da işin ne ben onu anlamadım. Keşke en başta şunları şunları oynadım deseydin ona göre tavsiye etseydik
Kardeş yanlış alıntı gaomi
Ama cs go önerenlerde haklisin ona lafım yok
Oynadım saoljourney
Kardeşim şimdii aklıma geldi journey oyna mükemmel efsane bir oyun
İlk önce şunu cevaplayayım benim bu forumda ne işim olup olmadığına sen karar veremezsin popüler oyunları söylemeyin 6 yıldır oyun oynuyorum dedim zaten insan gelip bana far cry call of duty sunmaz önüme akıl var mantık var . Ayrıca death stranding i torrentten indirdim ps4 üzerinden oynuyorum şuan.Hepsi bittiyse ve bu konuda bilgin de varsa forum da işin ne ben onu anlamadım. Keşke en başta şunları şunları oynadım deseydin ona göre tavsiye etseydik
Kardeş yanlış alıntı gaomi
Ama cs go önerenlerde haklisin ona lafım yok
Kardeş bide death stranding 2 Haziran da çıkacaktı aynı oyundan mı bahsediyoruz
torrent gibi korsan oyun sitelerine destek vermiyoruz sitedeOynadım saol
İlk önce şunu cevaplayayım benim bu forumda ne işim olup olmadığına sen karar veremezsin popüler oyunları söylemeyin 6 yıldır oyun oynuyorum dedim zaten insan gelip bana far cry call of duty sunmaz önüme akıl var mantık var . Ayrıca death stranding i torrentten indirdim ps4 üzerinden oynuyorum şuan.
Senin forumda olmana ben karar veremem zaten dediğim şey o değil. Üslubundan dolayı ben öyle dedim. Sorun yok kardeşim . Ben pc den oynuyorsun diye death stranding çıkmadı dedim. Ps4 den oynadığını bilmiyordum. Neyse iyi oyunlar. Beğendiğin bir oyun olursa tavsiye olarak beklerimOynadım saol
İlk önce şunu cevaplayayım benim bu forumda ne işim olup olmadığına sen karar veremezsin popüler oyunları söylemeyin 6 yıldır oyun oynuyorum dedim zaten insan gelip bana far cry call of duty sunmaz önüme akıl var mantık var . Ayrıca death stranding i torrentten indirdim ps4 üzerinden oynuyorum şuan.
Herhangi bir soru herhangi bir tavsiye vermiyorsa sıkıntı yok diye biliyorum.torrent gibi korsan oyun sitelerine destek vermiyoruz sitede
olabilirSenin forumda olmana ben karar veremem zaten dediğim şey o değil. Üslubundan dolayı ben öyle dedim. Sorun yok kardeşim . Ben pc den oynuyorsun diye death stranding çıkmadı dedim. Ps4 den oynadığını bilmiyordum. Neyse iyi oyunlar. Beğendiğin bir oyun olursa tavsiye olarak beklerim
Herhangi bir soru herhangi bir tavsiye vermiyorsa sıkıntı yok diye biliyorum.
Alien ı oynucaktımda ne yalan söylüyüm yemediFar Cry 5 oynadınmı?
Alien İsolation demiştim ilk başlarda gördün mü bilmem. Güzel oyundur.
outlast ı 15 ci dakkada silmiştimAlien ı oynucaktımda ne yalan söylüyüm yemedi
Aslında Alien ortalama güçlenene kadar çıkabiliyorum ortalığa rahatça. Sonrasında Dolaplar en yakın arkadaşım oluyor.Alien ı oynucaktımda ne yalan söylüyüm yemedi
ben aslında korkmuyom da geriliyom yani korku filmi izlerim baya ama korku oyunu oynayamam oynasamda 1 dolaba ya da yatağa girip akşama kadar çıkmamAslında Alien ortalama güçlenene kadar çıkabiliyorum ortalığa rahatça. Sonrasında Dolaplar en yakın arkadaşım oluyor.