Oyun Önerirmisiniz ( Ölmeden Önce Oynamam Gereken Falan )

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Mesaj otomatik birleştirildi:

1587755806778.png

Son düzenleme:

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Güzel bir konu olmuş Hiçkimsenin söylemediği 2 tane efsane oyun söyleyeyim ben çok severim ama hiçbir zaman oynayamayacğaım çünkü sistemim çöp :(
Quantum Break
Control
iyi oyunlar dilerim

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Güzel bir konu olmuş Hiçkimsenin söylemediği 2 tane efsane oyun söyleyeyim ben çok severim ama hiçbir zaman oynayamayacğaım çünkü sistemim çöp :(
Quantum Break
Control
iyi oyunlar dilerim
Teşekkür ederim kardeşim 2 sinide bitirdim . Güzel öneriler sağolasın bende herkese öneriyorum bu arada
control labirent gibi olsada güzel bir oyun :)

onlyeren

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Teşekkür ederim kardeşim 2 sinide bitirdim . Güzel öneriler sağolasın bende herkese öneriyorum bu arada
control labirent gibi olsada güzel bir oyun :)
konu dışı merak ettim bugüne kadar kaç tane oyun bitirdin baya fazla galiba

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
yaklaşık 4-5 yıl gibi bir süredir oyun oynuyorum . Ve piyasadaki çoğu oyunu bitirdim . ve size şöyle de bir tavsiye vereyim . bilgisayarınıza 1 oyun yükleyin . o oyunu bitirdikten sonra farklı oyunları da indirin. bitirmediğiniz oyunlardan 3-5 tane indirirseniz hepsiyle vakit geçirmek istiyeceksiniz durum böyle olunca hikayeye odaklanamayackasınız .1 oyunu bitirmeden farklı bir oyuna geçmeyin .
Birde ;
Bana göre düşük grafikte oyun oynamak ızdıraptan başka birşey değildir oyunu oynuyorsan o oyunun grafikleriyle bütünleşip kendini kaptırıp bitirmen gerekiyor düşük grafikte bitirdiğin oyundan haz alamazsın ki :)
İyi Forumlar .