İndirim 💥✅ Discount Code: Epubor Ultimate - A Powerful eBook DRM Removal and Conversion Tool - Tüm E-Kitaplarınızı Özgürce Okumanın En Kolay Yolu!

Lisans Bul

Doçent
Reaksiyon puanı
609
✅⚡👉 Epubor Ultimate Coupon Code 2025/2026 - 1 Year License $23.99 - A Powerful eBook DRM Removal and Conversion Tool! Epubor Ultimate is the best ebook DRM Removal software. It can strip drm from ebooks purchased from kindle, kobo, Google Play, Barnes& Noble and more ebook..

Epubor-Ultimate-Coupon-Code.png

Epubor Ultimate eBook Converter – Tüm E-Kitaplarınızı Özgürce Okumanın En Kolay Yolu

Epubor Ultimate
, dijital okuma deneyiminizi tamamen özgürleştiren güçlü bir e-kitap yönetim ve dönüştürme yazılımıdır. Amazon Kindle, Google Play, Kobo, Nook ve daha birçok platformdan satın alınan e-kitapların DRM korumasını kaldırarak onları dilediğiniz formatta EPUB, PDF, MOBI, AZW3, DOCX veya TXT olarak dönüştürmenizi sağlar. Yani artık e-kitaplarınızı yalnızca belirli cihazlarla sınırlı kalmadan, her yerde ve her zaman okuyabilirsiniz. Epubor Ultimate, bu işlemleri saniyeler içinde, kitap kalitesinden ödün vermeden gerçekleştirir.

Epubor Ultimate Discount Coupon Codes - 20% OFF - indirim kuponu​

⭐ 30-Days Money-Back Guarantee - 30 Günlük Para İade Garantisi

Epubor Ultimate for Windows – 1 Year - $23.99

Epubor Ultimate for Windows – 5 Year License - $47.99

Epubor Ultimate for Windows – Lifetime License - $87.99

Epubor Ultimate for Mac – 1 Year - $23.99

Epubor Ultimate for Mac – 5 Year License - $47.99

Epubor Ultimate for Mac – Lifetime License - $87.99

Epubor Ultimate Nedir?​

Epubor Ultimate, DRM (Dijital Hak Yönetimi) engelini ortadan kaldırarak e-kitaplarınızı size ait hale getiren profesyonel bir yazılımdır.
E-kitaplar genellikle belirli cihazlara veya uygulamalara bağlı kalır; bu da kullanıcıları format sınırlamalarıyla uğraşmak zorunda bırakır.
İşte Epubor Ultimate bu sorunu ortadan kaldırır, e-kitaplarınızı özgürce dönüştürür, düzenler ve kişisel kitaplığınızı tam kontrol altına almanızı sağlar.

📚 “Kütüphanenizi özgürleştirin” sloganının hakkını veren bu yazılım, 1,8 milyondan fazla kullanıcı tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Epubor-Ultimate-Discount-Coupon-Codes-2025-2026.png

Neden Epubor Ultimate Kullanmalısınız?​

✅ Tam özgürlük: Satın aldığınız e-kitapları farklı cihazlarda, uygulamalarda veya formatlarda kullanabilirsiniz.
✅ Tek tıklamayla e-book dönüştürme: Sürükle-bırak kolaylığıyla kitapları ekleyin, ardından “Dönüştür” butonuna tıklayın.
✅ Yüksek hız ve kalite: Epubor’un gelişmiş motoru sayesinde dönüşüm işlemleri saniyeler içinde tamamlanır.
✅ Meta veri düzenleme: Kitap kapağı, başlık, yazar, yayıncı gibi bilgileri kolayca değiştirebilirsiniz.
✅ Geniş format desteği: PDF, MOBI, EPUB, AZW3, TXT, DOCX ve daha fazlası!
✅ Cihaz uyumluluğu: Mac ve Windows sürümleriyle Kindle, Kobo, Adobe Digital Editions gibi platformlarla tam uyumludur.

Epubor Ultimate Nasıl Kullanılır?​

1. Adım – İndirin ve Kurun
Epubor Ultimate’ın en son sürümünü bilgisayarınıza indirin ve birkaç tıklamayla kurulum işlemini tamamlayın. Karmaşık ayarlar yok, sadece “Yükle” ve “Başlat” butonlarına tıklamanız yeterlidir.

2. Adım – E-Kitaplarınızı Ekleyin
Program, Kindle, Kobo, Nook veya ADE üzerinden indirdiğiniz tüm e-kitapları otomatik olarak algılar. İsterseniz dosyaları sürükleyip bırakın; yazılım onları hemen listeye ekler.

3. Adım – DRM’yi Kaldırın ve Dönüştürün
Kitapları ekledikten sonra DRM koruması otomatik olarak kaldırılır. Daha sonra çıktı formatınızı (örneğin PDF, EPUB veya MOBI) seçip “Dönüştür” butonuna tıklayın. Tüm işlem birkaç saniye içinde tamamlanır.

4. Adım – E-Kitaplarınızı Dilediğiniz Cihaza Aktarın
Dönüştürülen kitaplar artık DRM’sizdir. Bu sayede kitaplarınızı Kindle, Kobo, Nook veya telefon ve tabletlerinizde özgürce okuyabilirsiniz.

Google Play, Kindle, Kobo ve Nook Desteği​

Epubor Ultimate, piyasadaki tüm büyük e-kitap mağazalarını destekler. Google Play Kitaplar’dan DRM kaldırabilir, Kindle e-kitaplarını PDF veya EPUB’a dönüştürebilir, Kobo ve Nook kitaplarını kolayca aktarabilirsiniz. Üstelik Kindle’ın KFX gibi özel formatlarını bile dönüştürür, böylece hiçbir dosya türü sizi sınırlandırmaz.

Kullanıcı Dostu Arayüz​

Epubor Ultimate, herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Teknik bilginiz olmasa bile, sade arayüz sayesinde e-kitap dönüştürme işlemleri karmaşık olmaktan çıkar. Tüm işlemler sürükle-bırak mantığıyla ilerler ve sadece birkaç saniye sürer.

Güvenilir, Hızlı ve Etkili​

Epubor Ultimate, milyonlarca kullanıcının güvenini kazanmış, düzenli olarak güncellenen bir yazılımdır. DRM kaldırma işlemleri sırasında kitap kalitesini düşürmez, sayfa kaybı yaşanmaz. Yani dönüştürdüğünüz kitaplar orijinal halini korur, sadece formatı değişir.

Epubor Ultimate ile DRM Korumasını Kaldırma – Adım Adım Rehber​

Epubor Ultimate, e-kitaplarınızın özgürlüğünü geri kazandıran en gelişmiş ve en güvenilir yazılımlardan biridir.
Kindle, Kobo, Nook veya Adobe Digital Editions (ADE) gibi popüler okuma platformlarından indirdiğiniz e-kitaplarda bulunan DRM (Dijital Hak Yönetimi) korumasını kolayca kaldırarak kitaplarınızı tam anlamıyla sizin hale getirir.
Aşağıdaki adımları izleyerek DRM’yi saniyeler içinde kaldırabilir, e-kitaplarınızı farklı formatlarda dilediğiniz cihazda okuyabilirsiniz.

Removing-DRM-Protection-with-Epubor-Ultimate-Step-by-Step-Guide.png

1. Adım – DRM Kaldırmak İstediğiniz Kitapları Ekleyin

Epubor Ultimate’ı açtığınızda, yazılım bilgisayarınızda bulunan tüm e-kitapları otomatik olarak algılar.
Bu, ister Kindle masaüstü uygulaması, ister Kobo Desktop, ister Adobe Digital Editions üzerinden indirilmiş olsun fark etmez.
Ayrıca, USB aracılığıyla bağladığınız E-ink e-okuyucularınızdaki kitaplar da sistem tarafından otomatik olarak tanınır.

Sol tarafta yer alan sekmeler altında kitaplarınızın listelendiğini göreceksiniz.
DRM’sini kaldırmak istediğiniz e-kitapları yalnızca sürükleyip sağ tarafa bırakmanız yeterlidir.
Kitap eklendiği anda Epubor Ultimate otomatik olarak DRM kaldırma işlemini başlatır.
Herhangi bir teknik işlem yapmanız gerekmez — yazılım tüm karmaşık süreci arka planda güvenli ve hızlı biçimde gerçekleştirir.

2. Adım – E-Kitapların Meta Verilerini Düzenleyin (İsteğe Bağlı)

Epubor Ultimate sadece DRM kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda kitaplarınızın meta verilerini düzenleme olanağı da sunar.
Bu sayede, e-kitabınızın kapak görselini, başlığını, yazar adını, yayıncı bilgisini, yayımlanma tarihini veya kişisel notlarınızı değiştirebilirsiniz.

Bu özellik, özellikle kitap arşivinizi daha düzenli ve kişisel hale getirmek isteyen kullanıcılar için mükemmel bir avantajdır.
Elbette, eğer kitap bilgilerini değiştirmek istemiyorsanız bu adımı atlayabilir ve doğrudan dönüşüm işlemine geçebilirsiniz.

3. Adım – E-Kitapları Dilediğiniz Formata Dönüştürün

DRM koruması kaldırıldıktan sonra, artık e-kitabınızı farklı cihazlarda sorunsuzca okuyabilmek için uygun formata dönüştürebilirsiniz.
Epubor Ultimate, EPUB, PDF, MOBI, AZW3, DOCX ve TXT gibi en popüler e-kitap formatlarını destekler.

Yapmanız gereken tek şey, ekranın alt kısmındaki çıktı biçimi listesinden istediğiniz formatı seçmek ve ardından “Dönüştür…” düğmesine tıklamaktır.
Dönüştürme işlemi birkaç saniye içinde tamamlanır ve sonuçlar çıktı klasöründe görüntülenir.

Dilerseniz dönüştürülen dosyaları başka bir cihazınıza aktarabilir, yedekleyebilir veya bulut depolama alanınıza yükleyebilirsiniz.
Epubor Ultimate, dönüşüm sırasında kitabın orijinal kalitesini korur; sayfa düzeni, görseller, yazı tipi ve biçimlendirme bozulmaz.
Sonuç olarak elinizde yüksek çözünürlüklü, eksiksiz ve mükemmel kalitede bir e-kitap dosyası olur.

Sonuç: Epubor Ultimate, e-kitap koleksiyonunuzu özgürleştirmenin en güvenli ve en pratik yoludur. DRM’yi kaldırmak, kitaplarınızı düzenlemek ve farklı formatlara dönüştürmek yalnızca birkaç dakika sürer. Bu güçlü yazılım sayesinde artık e-kitaplarınızı hangi platformdan satın almış olursanız olun, tüm cihazlarınızda özgürce okuyabilirsiniz.

Epubor Ultimate ile Google Play Kitaplar'dan DRM Korumasını Kaldırın​

Google Play Kitaplar’dan satın aldığınız e-kitapları farklı cihazlarda veya uygulamalarda okumak bazen mümkün olmayabilir. Bunun nedeni, kitapların DRM (Dijital Hak Yönetimi) koruması altında olmasıdır. Bu koruma, içeriği izinsiz kopyalamayı önlemek amacıyla eklenir; ancak aynı zamanda yasal kullanıcıların farklı platformlarda kitaplarını görüntülemesini de zorlaştırabilir.
İşte tam bu noktada Epubor Ultimate, güçlü DeDRM teknolojisiyle devreye girer. Bu yazılım, Google Play Kitaplar dâhil olmak üzere pek çok platformdan indirilen e-kitapların DRM korumasını güvenli, hızlı ve kalıcı biçimde kaldırır.

Remove-DRM-Protection-from-Google-Play-Books-with-Epubor-Ultimate.png

1. Adım – Epubor Ultimate’ı İndirin ve Kurun

İlk olarak, cihazınıza en güncel Epubor Ultimate sürümünü indirmeniz gerekir.
Kurulum süreci oldukça basittir: indirilen kurulum dosyasına çift tıklayın, yönergeleri takip edin ve birkaç saniye içinde program kullanıma hazır hale gelir.
Kurulum tamamlandığında, Epubor Ultimate otomatik olarak bilgisayarınızda kayıtlı e-kitapları tarayacak ve Google Play Kitaplar dahil tüm desteklenen kaynakları algılayacaktır.

2. Adım – Google Play Kitaplar’daki DRM’yi Kaldırın​

Google Play’den indirdiğiniz kitaplar, genellikle Adobe Digital Editions (ADE) aracılığıyla bilgisayarınıza kaydedilir.
Epubor Ultimate, bu kitapları otomatik olarak tanır ve programın sol tarafındaki “Adobe” sekmesi altında listeler.

Buradan yapmanız gereken tek şey, DRM’sini kaldırmak istediğiniz kitapları seçip sağ taraftaki ana pencereye sürükleyip bırakmaktır. Epubor Ultimate, kitapları eklediğiniz anda DRM kaldırma işlemini başlatır. Bu işlem tamamen otomatik olarak gerçekleşir; ne teknik bilgiye ne de manuel ayara ihtiyaç duyarsınız.

Birkaç saniye içinde kitapların şifresi çözülür ve artık DRM’siz EPUB veya PDF formatında özgürce kullanabileceğiniz hale gelir.
İşlem tamamlandığında, arayüzün sağ alt köşesindeki kitap klasörü simgesine tıklayarak dönüştürülmüş, DRM’siz dosyalarınıza doğrudan ulaşabilirsiniz. Bu dosyaları dilerseniz farklı bir cihazınıza aktarabilir, bulut hesabınıza yükleyebilir veya arşivinizde güvenle saklayabilirsiniz.

Sonuç: Epubor Ultimate, Google Play Kitaplar’dan satın alınan e-kitaplardaki DRM kısıtlamalarını ortadan kaldırmanın en kolay ve en güvenli yoludur. Karmaşık adımlar, teknik ayarlar veya üçüncü taraf araçlarla uğraşmadan sadece birkaç tıklamayla e-kitaplarınızı özgürleştirebilirsiniz.

📚 Epubor Ultimate ile Google Play Kitaplarınızı özgürleştirin — istediğiniz cihazda, istediğiniz zaman, sınırsız okuma keyfi yaşayın.

Epubor Ultimate ile Kindle Kitaplarından DRM Korumasını Kaldırın​

Kindle üzerinden satın aldığınız e-kitaplar genellikle DRM (Dijital Hak Yönetimi) koruması içerir. Bu sistem, kitapların yetkisiz kopyalanmasını önlemek için tasarlanmıştır; ancak aynı zamanda okuma özgürlüğünü kısıtlayabilir.
Epubor Ultimate, Kindle kitaplarındaki DRM’yi güvenli ve hızlı biçimde kaldırarak bu sorunu tamamen ortadan kaldırır. Böylece kitaplarınızı istediğiniz cihazda, istediğiniz uygulama üzerinden rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Remove-DRM-Protection-from-Kindle-Books-with-Epubor-Ultimate.png

1. Adım – Bilgisayarınıza Epubor Ultimate’ı İndirin ve Kurun

İlk olarak, bilgisayarınızın işletim sistemine uygun olan Epubor Ultimate for PC veya Mac sürümünü indirin.
Kurulum dosyasını çalıştırın ve yönergeleri takip ederek programı birkaç dakika içinde hazır hale getirin.
Kurulum tamamlandığında Epubor Ultimate otomatik olarak sisteminizdeki e-kitapları tarar ve Kindle üzerinden indirilenleri tanımaya başlar.

2. Adım – Kindle Kitaplarını Algılayın

Epubor Ultimate’ı başlattığınızda, programın sol kenar çubuğunda Kindle başlığı altında iki farklı sekme göreceksiniz:

Kindle sekmesi: PC veya Mac üzerinden Kindle uygulaması aracılığıyla indirilen kitaplar burada listelenir.

Kindle Cihazı sekmesi: Eğer fiziksel bir Kindle E-ink cihazı (örneğin Kindle Paperwhite, Oasis veya Voyage) bilgisayarınıza USB kabloyla bağlıysa, bu cihazdaki kitaplar bu bölümde görünür.

⚠️ Önemli Not:
DRM kaldırma işleminin sorunsuz çalışması için, kitaplarınızı Kindle for PC 2.8.0 sürümü üzerinden indirdiğinizden emin olun.
Eğer farklı veya daha yeni bir sürüm kullanıyorsanız, öncelikle mevcut Kindle uygulamasını kaldırın, ardından 2.8.0 sürümünü kurun ve kitapları yeniden indirin. Bu, DRM çözme hatalarının önüne geçmek için gereklidir.

3. Adım – Kindle DRM’yi Kaldırın

Artık DRM korumasını kaldırmaya hazırsınız.
Sol kenar çubuğundaki Kindle veya Kindle Cihazı sekmesinden kitaplarınızı seçin ve sadece sürükleyip sağ taraftaki ana pencereye bırakın.
Epubor Ultimate, eklediğiniz anda otomatik olarak DRM şifrelerini çözer. İşlem birkaç saniye içinde tamamlanır ve kitaplarınız DRM’siz hâle gelir.

Bu işlem sonucunda elde ettiğiniz dosyalar tamamen size aittir ve kişisel kullanımınız için güvenle saklayabilirsiniz.
Ancak unutmayın — DRM, dijital içeriğin izinsiz paylaşımını önlemek amacıyla geliştirilmiştir. Bu nedenle, DRM’siz kitaplarınızı yalnızca kişisel kullanım için tutmanız önerilir; üçüncü taraf platformlara yüklemek veya paylaşmak yasal değildir.

Sonuç: Epubor Ultimate, Kindle kullanıcılarının karşılaştığı DRM kısıtlamalarını ortadan kaldırmak için tasarlanmış en pratik ve güvenilir yazılımlardan biridir. Karmaşık teknik adımlar gerekmeden, yalnızca birkaç tıklamayla Kindle kitaplarınızı özgürleştirebilir, ePub veya PDF formatına dönüştürüp farklı cihazlarda okuma keyfini sürdürebilirsiniz.

📖 Epubor Ultimate ile Kindle kitaplarınızı özgürleştirin. Sınırsız, sorunsuz ve keyifli bir okuma deneyimi yaşayın.

Kindle Kitaplarını Epubor Ultimate ile Windows ve Mac’te PDF Formatına Dönüştürme​

Kindle üzerinden satın aldığınız e-kitapları farklı cihazlarda okumak istiyorsanız, format uyumsuzluğu nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle Nook, Kobo Vox, Sony Reader gibi Kindle dışı e-okuyucular, Amazon’un özel formatlarını (AZW, KFX, AZW3, MOBI, PRC, TPZ) desteklemez.

Bu durumda en ideal çözüm, Kindle kitaplarınızı PDF veya EPUB formatına dönüştürmektir. İşte tam da burada Epubor Ultimate, hem DRM kaldırma hem de format dönüştürme işlemlerini bir arada sunarak bu süreci birkaç tıklamayla çözmenizi sağlar.

Convert-Kindle-Books-to-PDF-Format-with-Epubor-Ultimate.png

Kindle Kitaplarını PDF’ye Dönüştürmek Neden Gerekir?

Amazon’un Kindle kitapları, telif haklarını korumak amacıyla DRM (Dijital Hak Yönetimi) koruması altındadır. Bu koruma, kitabı yalnızca Kindle cihazlarında veya Kindle uygulamasıyla okumanıza izin verir.
Ancak siz kitabınızı farklı bir cihazda okumak istiyorsanız, örneğin bir Kobo e-okuyucu ya da tablet üzerinde bu dosyaları PDF formatına dönüştürmeniz gerekir.
Epubor Ultimate, bu işlemi tamamen otomatikleştirerek hem DRM’yi kaldırır hem de Kindle kitaplarını PDF, EPUB, MOBI veya AZW3 formatına dönüştürür.

1. Adım – Epubor Ultimate’ı İndirin ve Kurun

İlk olarak, Windows veya macOS sisteminiz için uygun olan Epubor Ultimate sürümünü indirin.
Kurulum işlemi birkaç dakika içinde tamamlanır ve yazılımı denemek için herhangi bir lisans kodu girmenize gerek yoktur.
Ücretsiz deneme sürümüyle Kindle kitaplarınızı dönüştürme sürecini hemen test edebilirsiniz.

💡 İpucu: Epubor Ultimate yalnızca dönüştürme değil, aynı zamanda e-kitap düzenleme ve meta veri (yazar, kapak, yayıncı vb.) yönetimi özellikleriyle de fark yaratır.

2. Adım – Kindle Kitaplarınızı Epubor Ultimate’a Ekleyin

Programı açtığınızda sol kenar çubuğunda Kindle sekmesini göreceksiniz.
Bilgisayarınızda Kindle for PC veya Kindle for Mac uygulaması yüklüyse, indirilen kitaplar burada otomatik olarak listelenir.
Yapmanız gereken tek şey, dönüştürmek istediğiniz kitapları seçip sağdaki ana pencereye sürüklemektir.
Bu adımda Epubor Ultimate, kitaplarınızdaki DRM korumasını da aynı anda kaldırır.

Eğer kitaplarınız Fire tablet veya Android cihazınızdaki Kindle uygulaması üzerinden indirilmişse, bu dosyaları bilgisayarınıza aktarmak için Kindle masaüstü uygulamasını kullanarak senkronize edin.
İndirilen dosyalar genellikle bilgisayarınızda “My Kindle Content” (Kindle İçeriğim) klasöründe yer alır.

3. Adım – Kindle Kitaplarını PDF Formatına Dönüştürün

Artık dönüştürme işlemine hazırsınız. Ekranın alt kısmında yer alan “Çıktı Biçimi” menüsünden PDF seçeneğini işaretleyin. Ardından “Dönüştür” butonuna tıklayın. Epubor Ultimate, birkaç saniye içinde Kindle kitaplarınızı yüksek kaliteli, tam sayfa düzenini koruyan PDF dosyalarına dönüştürür.

Dönüştürme tamamlandığında, çıktı klasörüne giderek kitaplarınıza erişebilirsiniz.
Artık bu dosyaları farklı e-okuyuculara, tabletlere veya bilgisayarlarınıza kolayca aktarabilir, özgürce okuyabilirsiniz.

Sonuç: Kindle Kitaplarını PDF’ye Dönüştürmenin En Kolay Yolu

Epubor Ultimate, e-kitap yönetimi konusunda en güçlü yazılımlardan biridir.
Tek tıklamayla DRM’yi kaldırır, formatı dönüştürür ve size sınırsız bir okuma deneyimi sunar.
İster kişisel arşivinizi PDF’e dönüştürmek isteyin, ister farklı cihazlarda kitap okumayı tercih edin, Epubor Ultimate her zaman en pratik ve güvenilir çözümdür.

KFX Kitaplarını EPUB, PDF, AZW3 veya MOBI Formatına Nasıl Dönüştürürsünüz?​

Amazon’un tescilli KFX formatı, yüksek kalite ve gelişmiş e-kitap özellikleri sunsa da, bu format yalnızca Kindle cihazlarıyla uyumludur. Bu durum, kitaplarını farklı e-okuyucularda (örneğin Kobo, Nook, Sony Reader) veya mobil cihazlarda okumak isteyen kullanıcılar için büyük bir kısıtlama yaratır. Eğer siz de KFX kitaplarını EPUB, PDF, AZW3 veya MOBI gibi evrensel formatlara dönüştürmek istiyorsanız, en güvenilir çözüm Epubor Ultimate yazılımıdır.

Epubor Ultimate, piyasaya sürülen ilk KFX dönüştürme aracı olarak öne çıkar ve Kindle kitaplarını PDF ya da EPUB’a dönüştürmeyi sadece birkaç tıklamayla mümkün kılar. Üstelik bu işlemi yaparken DRM korumasını da otomatik olarak kaldırır, böylece kitaplarınız her cihazda özgürce okunabilir hale gelir.

How-to-Convert-KFX-Books-to-EPUB-PDF-AZW3-or-MOBI-Format.png

Neden KFX Formatını Dönüştürmelisiniz?​

KFX formatı, Amazon tarafından Kindle cihazlarına özel olarak geliştirilmiştir. Ancak bu dosyalar başka bir platformda veya e-okuyucuda açılmadığından, kullanıcılar sıklıkla dosyaları dönüştürmek zorunda kalır.

Bu dönüşüm sayesinde:
Kitaplarınızı herhangi bir e-okuyucuda veya cihazda açabilirsiniz.
Düzenleme, not ekleme veya yazı tipi değiştirme gibi özellikleri özgürce kullanabilirsiniz.
Kütüphanenizi yedekleyebilir ve DRM kısıtlamalarından tamamen kurtulabilirsiniz.

Adım Adım KFX Kitaplarını PDF, EPUB, AZW3 veya MOBI’ye Dönüştürme Rehberi​

Aşağıdaki basit adımları izleyerek KFX formatlı Kindle kitaplarınızı kolayca dönüştürebilirsiniz:

1. Adım – Kindle for PC Sürüm 2.7.1’i İndirin

İlk olarak, Kindle kitaplarını bilgisayarınıza indirebilmek için Kindle for PC (v2.7.1) uygulamasını yükleyin.
Bu sürüm, KFX dosyalarının düzgün şekilde tanınmasını ve dönüştürülmesini sağlar.
Kurulumun ardından Amazon hesabınızla giriş yapın.

2. Adım – Kindle Kitaplarını Bilgisayarınıza İndirin

Giriş yaptıktan sonra Kindle kütüphanenizdeki tüm kitaplar görüntülenecektir.
Dönüştürmek istediğiniz kitapların üzerine sağ tıklayıp “Download” (İndir) seçeneğini seçin.
Kitaplar genellikle bilgisayarınızdaki “My Kindle Content” (Kindle İçeriğim) klasörüne kaydedilir.

3. Adım – Epubor Ultimate ile DRM Kaldırma İşlemini Başlatın​

Şimdi sıra geldi Epubor Ultimate programına. Programı açtığınızda, Kindle for PC üzerinden indirdiğiniz kitaplar otomatik olarak algılanacaktır. Sol kenar çubuğunda yer alan “Kindle” sekmesi altında tüm KFX kitaplarınızı görebilirsiniz.

Dönüştürmek istediğiniz kitapları sol sütundan sağ ana pencereye sürükleyip bırakın. Epubor Ultimate, kitaplarınızdaki DRM korumasını otomatik olarak kaldırır ve birkaç saniye içinde dosyalarınız şifrelenmemiş hale gelir. Artık kitaplarınız üzerinde tam kontrol sizdedir.

4. Adım – KFX Formatını EPUB, PDF, AZW3 veya MOBI’ye Dönüştürün

DRM koruması kaldırıldıktan sonra, dosyalarınızı dönüştürme aşamasına geçebilirsiniz. Ekranın alt kısmındaki “Çıktı Biçimi” menüsünden hedef formatınızı (örneğin PDF, EPUB, MOBI veya AZW3) seçin. Ardından “Dönüştür” düğmesine tıklayın.

Epubor Ultimate, bu işlemi yüksek hızda ve orijinal sayfa düzenini koruyarak gerçekleştirir. Dönüştürme tamamlandığında, kitabınızın yanında “Başarılı” ibaresini göreceksiniz. Artık dosyalarınız farklı cihazlarda veya okuyucularda özgürce kullanılabilir hale gelmiştir.

Sonuç: KFX Dönüştürme İşlemi Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Epubor Ultimate, KFX formatını PDF, EPUB, MOBI ve AZW3 gibi yaygın e-kitap biçimlerine dönüştürmek için geliştirilmiş en kapsamlı çözümdür. Yalnızca birkaç tıklamayla DRM’yi kaldırır, dosyalarınızı dönüştürür ve size tam bir dijital özgürlük sunar.