- Reaksiyon puanı
- 3,635
UPlay üzerinden girin, oradan girme ihtimali daha fazla, ben girebildim. Aynı GTA 5'de olduğu gibi, site açılmamasına rağmen Epic Launcher üzerinden alınabiliyordu.
orda şuan bekletiyor beni yayına ordan girmeyi denicemUPlay üzerinden girin, oradan girme ihtimali daha fazla, ben girebildim. Aynı GTA 5'de olduğu gibi, site açılmamasına rağmen Epic Launcher üzerinden alınabiliyordu.
En azından Ubisoft hesabıma girebildim, diğer yerlerde giriş bile yapılmıyor. Beni de bekletiyor.orda şuan bekletiyor beni yayına ordan girmeyi denicem
Şurada sayfayı biraz aşağı indirince görürsünüz. Yakın zamanda verilecekmiş.
Şurada sayfayı biraz aşağı indirince görürsünüz. Yakın zamanda verilecekmiş.Ubisoft Forward June 2024 | Ubisoft Official (UK)
A livestream event featuring exciting news on upcoming games from Ubisoft's teams around the world!www.ubisoft.com
Kimsenin alamadığına eminim. Site çöktü herkes girince.#Watchdogs2 bu akşam 22.00'da kısa süreliğine ücretsiz olacak!
Oyunun Fiyatı : 269 ₺
Nasıl Alınır?
#WatchDogs2'ye ücretsiz sahip olmak için Ubisoft | Welcome to the official Ubisoft website üzerinden en az 30 dakika izlemeniz ve siteye Uplay hesabınızla giriş yapmış olmanız gerektiğini unutmayın!
Yarın 23:59 da verilecekmiş. Site'de öyle yazıyor.Oyunu alabilen oldu mu ?
hadi bakalım inşallah bekleyelimYarın 23:59 da verilecekmiş. Site'de öyle yazıyor.
Sanırım sıra sıra gönderiyorlar. Her halde bu geceye kadar herkese gelir.