- Reaksiyon puanı
- 16,612
Zamanında belkide hepimizin oynamış olduğu Wolfteam serverlerı şu anda bomboş peki sizce neden çuvalladı bu wolfteam
İlk çıktığı, p2w olmadığı zamanlarda çok zevkliydi. Geçenlerde nostalji sunucusunun açıldığını gördüm indirip bakayım dedim maalesef oda 5v5 klan savaşına özelmiş Ama 2-3 el oynadım sunucuları hala eskisi gibi dolu.Zamanında belkide hepimizin oynamış olduğu Wolfteam serverlerı şu anda bomboş peki sizce neden çuvalladı bu wolfteam
iyimiş bende denedim ama saçma sapan ninja falan getirmişler ve evet her oyun eskirİlk çıktığı, p2w olmadığı zamanlarda çok zevkliydi. Geçenlerde nostalji sunucusunun açıldığını gördüm indirip bakayım dedim maalesef oda 5v5 klan savaşına özelmiş Ama 2-3 el oynadım sunucuları hala eskisi gibi dolu.
Oyunu iyice pay to win yapmışlar zaten. Karakter geliştirme falan gelmiş, topaç gibi kurtlar gelmiş. Para yatırmadan oynamak imkansız.iyimiş bende denedim ama saçma sapan ninja falan getirmişler ve evet her oyun eskir
hatta tüm oynayanları bulup kendi nostalji odamızı mı kursak hile yok p2w yok ulan ne hayallerBoş falan değil sunucular. Bu akşam bak bakayım .
Yeniden başlıyorum ben oyuna nakit hazır .
İndir indir oynayak.hatta tüm oynayanları bulup kendi nostalji odamızı mı kursak hile yok p2w yok ulan ne hayaller
Mesaj otomatik birleştirildi:
feci gaza geldim iniyo şuan
iniyo şimdi bekliyomİndir indir oynayak.
son 2 dakika kaldı inmesineİndir indir oynayak.
Hile kalmadı son yamayla. O yüzden başlıyorum .Sağlam altyapı kurdular.1 hileler 2 pay 2 win olması.
fark ettim bende easy anti cheat sayesinde galiba ama hala p2wHile kalmadı son yamayla. O yüzden başlıyorum .Sağlam altyapı kurdular.