Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu mu diyorsun?
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-armor-6g-oc-gddr6-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html
Soğutması rezalet ve çok pahalı. Aynı paraya 1660S var.
https://www.akakce.com/siparis/?p=605634828&ref=akakce&v=1.93.9&z=134
RX 570 fiyatına 1650S satılıyor onun yerine bunu öneririm.
https://www.n11.com/urun/sapphire-rx-470-oc-nitro-11256-10-20g-4-gb-256-bit-gddr5-ekran-karti-282079?magaza=fenotek
Eğer dandik marka SSD alırsan sağlığı ve okuma yazma hızı düşebilir ve başın ağrır.
1604574035
WD Green ve Blue'ya katılıyorum ancak Black serisi kaliteli.
Hocam o sisteme o para verilmez bence.
1601446008
Oyun oynamıyacaksanız 3000-4000'lik Laptop'lar bile yetecektir. Oyun için alıyorsanız arkadaşın attığı Acer sistemi alın.
Psu'lar performansı etkilemez. Belki yeterli güç veremez ve zorlanır ki bu benim attığım Psu'da imkansız. Ayrıca 80+ olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Driver sorunları ve Nvidia teknolojileri de var. Ayrıca fark 10 FPS değil bir videoya bakın Bilip bilmeden konuşmayın.
1601405905
Evet benimki daha iyi.
1601405976
Burda Rampage Psu'larının kalitesizliğine dair 1000 tane kanıt atabilirim ama farklı forumlar olduğu için etik olmaz.
B450M varken A320M alınmaz, Ram tek kanal, herşeyden kısıp GPU'yu RX 570 yapmışlar ve en ucuzu, Adata kalitesiz olmasada çok kaliteli bir marka değil, Psu zaten C4 gibi birşey.
3 seçenek var
1-2. El Rx 570 kullancaksınız ama diğer bileşenler kaliteli olcak
2-1650 S kullancaksınız (İtopyanın sistemi) ama diğer bileşenleri kalitesiz olcak
3-Bütçeyi aşıp 4000 Liraya her parçası kaliteli sistem toplayacaksınız
Hocam herşeyden kısıp 1650 S yapmışlar kartı. Ram tek kanal, anakart B450M S2H varken niye H310 Yapılmış, O Psu Sistemi çöp edebilir, SSD hakkında bir fikrim yok.
Metro 2033 Redux'ta çocuğu kurtardıktan sonra dışarı çıktım ancak gaz maskem bitikti ve etrafta filtre yok tekrar tekrar denedim olmuyor ne yapabilirim?
2080 Tİ bütün oyunları en yüksek ayarlarda 4K 60 FPS oynatacak bir kart. Ancak aynısı Crysis Remastered için pek geçerli değil. 2080 Tİ ve i9 10900k ile oyun performansında yaklaşık 25-30 FPS civarında.
Evet kullanmadım ama her 80+ yazan güvenilir olmuyor ve Frisby'nin kalitesiz olduğunu neredeyse herkes söylüyor.
1600438395
O zaman İntel tercih etmenizi öneririm.
Sony'nin bütün oyun firmaları kendini kanıtladı yani Exclusive konusunda şüphem yok Time Exclusive'e girmiyorum bile. Ha bir de SSD ve Ps Plus kütüphanesi vardı
Arkadaşlar Cyberpunk 2077'yi önsiparişe almak için yeterli durumum ve sistemim var. Şimdi alınır mı? Horizon Zero Dawn gibi bir durum olmasından korkuyorum.
Arkadaşlar eğer WallPaper Engine için duvar kağıdı arıyorsanız benim kullandığım duvar kağıdı bu.
1599533109
Arkadaşlar dosya büyük olduğu için koymamış.
1599533393
Bu videoyu yükleyip Wallpaper Engine'den Open From File derseniz masaüstünüz böyle olucak (kullandığım duvar kağıdı bu)
Hocam ayrı ayrı yerlerden toplamak daha iyi. Ben o sistemi toplarken 6500 lira falan tutmuştu. İtopya kendi sistemleri harici montaj yapıyor mu bilmiyorum ama sanırım yapıyor.
Arkadaşlar sistemin Fps'sini test etmek için Msi Afterburner yükledim Fps ve sıcaklık değerlerinin yanındaki tike bastım ve Osd'de göster seçeneğinede tıkladım ama oyun içinde değerler gözükmüyor ve silip yüklemeyi denedim.
merhabalar HP Omen 15 kullanıyorum ve işlemci gereksiz derecede sıcak. Termal macun sürersem kaç derece düşer bu sıcaklık?
1599437522
Gece 3'de konu açmayın...
Hocam çamur atmayla alakası yok. Şuan 4. Nesilden önceki işlemcilerin 10. nesil karşısında f/p olmadığı söyleyebilirim
1599438550
ConfickerBelasi bana İntel 10. nesilden daha f/p bir Amd önerir misiniz? Mesajıma komik atmışsınız da.
Hocam eski sisteme yüklemiştim de neyse yüklüyorum.
1599431489
@Death Mark Hocam özel kurulum mu yapmalıyım yoksa hızlı kurulum mu?
1599449031
Hocam monitör 4k desteklediği için oyun otomatik 4k yapmış çözünürlüğü. Konu kilitlenebilir
Hocam bir kere Amd sürücüsünü yüklerken sürücü silinmişti Windows temel görüntü bağdaştırıcıları olmuştu tekrar böyle bir sorun ile karşılaşabilir miyim?
Hocam sadece 1060 var ve onu kullanıyor aygıt yöneticisinde ve prizde
1599429805
Yeni driver'ları yüklesem fark olur mu? 2018 yılının driver'ını kullanıyor sanırım Windows
https://www.vatanbilgisayar.com/omen-by-hp-15-ce004nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256ssd-15-6-gtx1060-6gb-w10.html
Bu linkteki Laptop'u kullanıyorum Omen Command Center'da Omen 15 Laptop'un altındaki seçenekler gözükmüyor ancak bu video da gözüküyor. Cihaz mı desteklemiyor yoksa ayrı bir...
Arkadaşlar 2. el Laptop alacağım. 2 tane Laptop'a rastladım ve karasız kaldım.
1-
Gtx 1060
İ7 7700HQ
2 TB HDD ve 256 GB ssd
Bir kere düşürülmüş ve çatlak var ama sorunsuz
5100 lira
HP Omen serisi
2-
Gtx 1060
İ7 7700 HQ
512 GB SSD ve 1 TB hdd
Pili sorunlu olduğu için pil bir süre sonra...
Evet ancak İntel 11. Nesili çıkarıcak.
1599216317
İntel yerini Amd'ye kaptırmamak için 10. nesil ile Amd'yi ezdi diyebilirim 11. nesil de yine kolay kolay bırakmayacağını düşünüyorum.
Bu yayında tanıtılanlar:
1-Fortnite Bannerlord ve Call Of Duty artık RTX ve Dlss destekliyecek!
2-Yayıncılar için Nvidia Broadcast duyuruldu!
3-Derin öğrenme sayesinde artık Render'lar daha gerçekçi olucak!
4-Yeni ekran kartları 2000 serisinden 2-3 kat daha güçlü olacak ve 1.5 kat daha fazla...
230 W çok kötü ve anakart belirsiz ama bence 4 Gb daha ekleyip alabilirsiniz ama Psu'yu değiştirmeniz gerekebilir anakartı alınca modelini öğrenip yazabilirsiniz
Forumdaki yaşın 14 ayrıca böyle işlemci ve ekran kartından başka bir şeye önem vermeyerek pc toplarsan veya önerirsen başkalarının başını yakmış olursun tavsiyem hiç önerme
Eğer psu dandik ise bu sorunlara yaşar ayrıca çok bildiğimi mi öne sürüyom? Senin linkin çalışmıyor kim bilir neler vardı belki orda.
1597775874
Yine cevap bulamadı gitti....
Anakart en önemli parçadır overclock falan bunlar anakartla oluyor ve bunu yazmıyorlar bu yüzden şüpheliyim
1597775401
Okuma yazma hızından bahsediyorum.
1597775420
Cevap bulamayınca hemen çıkıyorlar işte.
Vega 8 fena ekran kartı değil ben burda ekran kartsız diyorum sen bana vega 8 gösteriyon
1597774847
1597774906
Buyurun umarım artık bilip bilmeden konuşmassınız.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-capella-ryzen-5-3500x-16gb-256gb-ssd-gtx1660-super-p-36261
İsterseniz özelleştirin ama diğer tavsiyeler ve konuları da takip etmekte fayda var bundan daha iyisini belki bulabilirsiniz.
Batman Arkham serisi
Witcher 3
RDR 2
GTA 5
Hitman Absolution
Horizon Zero Down
Metro Exodus
AC Odyssey veya Origins
Dishonored 1 ve 2
Thief
Borderlands serisi
1597238621
8 GB RAM daha eklerseniz daha iyi olur sistem için
1597238695
Yanlış bilgilendirme yapmayın bilgisayarlara çıkmadı daha.
Bir tane siteden toplamak yerine Akakçe veya Epey gibi sitelerden veya 2. el satışlara bakmakta fayda var güzel indirimlerle veya 2. el bandında ucuza parçalar ile toplayabilirsiniz. Tabi parçaların ayrı ayrı gelmemesini ve monte edilmiş haliyle almak istiyorsanız sinerji kullanın
Ben genelde fiyat farkı 30'u geçmediği süreç epic gamesin yüzüne bakmam.Zaten bedava oyunları dursun diye aldım.Borderlands 2 yüklemiştim bi tek onuda sonradan sildim.Epic games'e artık bedava oyun için bile girmiyorum.Amaç meseleside fanboy kitlesi oluşturup Steam'i geçmek.
Bende,kimse kusura bakmasında orda erkekler dövülüyor kadın diyince kadına el kalkmaz.Feministler madem eşitlik istiyoruz diyor ama bunlara birşey demiyorlar.
saydığım özellikler gelirse eğer epic steami geçebilir ama şimdilik berbat ayrıca steam 2004 yılında çıktı epic games launcher 2018 ayrıca steamin arayüzünde daha çok şey var steamin ilk çıktığında optimizsayonunun kötü olması kabul edilebilir ama koskoca epic games arkasında tencent var unreal...
epic gamesin arayüz optimizasyonu berbat
profil özelleştirme yok
aile paylaşımı yok
topluluk yok
az oyun var ve indirimler kısıtlı oyunlarda oluyor
steamde discord gibi sunucular var
ayrıca steamde bir sürü oyun ve bir sürü büyük indirim dönemleri oluyor bedava oyunlarından ve fortnite dan başka...
O tür mağazalardan alırsan pek sorun olmaz bizim orda bir yer var ordan alıyorum hiç sorun yaşamadım(ismini söylemicem)ayrıca xbox pc de var zaten o yüzden pek xbox ın yüzüne bakmam ben pc de paşa paşa oynarım