Kadına şiddet gösteren erkekler normalmi sizce...

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    18

Ademdmrrrr

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Bu erkek demeye utandığım kişiler için oyum Normal değil'e. Harbiden şu insanları gördükçe sinirleniyorum, birde kendilerini üstün sanıyorlar!

formica

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
347
Şiddetin her türlüsü kötü bunu tartışmaya bile gerek yok.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Duruma göre değişir.
Mesela bir erkek bana vurduğunda karşılık vereceğim gibi kadın vurduğunda da karşılık veririm. Ancak bir kadına hiç bir zaman ilk atağı ben yapmam yapılmasına da göz yummam.

Ademdmrrrr

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Duruma göre değişir.
Mesela bir erkek bana vurduğunda karşılık vereceğim gibi kadın vurduğunda da karşılık veririm. Ancak bir kadına hiç bir zaman ilk atağı ben yapmam yapılmasına da göz yummam.
Sizin yorumlarınız da değerli, ilk kadın vursa bile karşılık vermiyorum ben.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Sizce normal mi ?
Sırf konu açmış olayım diye mi yaptınız ?
Bence konuda bir problem yok, şu tip olayları bu kadar da büyütmeyin olayın sağından solundan bakmak yerine direkt düz bakınca üstte attığım videoda konuşan eleman gibi kadınları her zaman haklı görüp "Gaçma dayı gaçma" dersiniz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Değil ama resmen normalmiş gibi bayağı şiddet uyguluyorlar (Yaşı küçük olanlara hemde!)
Bak konusunu açtın linç yiyorsun, sen topluma ayak uydurma bildiğini oku :)

Nasreddin Hoca merhum, oğlu ile bir köye gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş. Bazı kimseler görüp:

— Hey gidi zamane gençleri, ağzının ilmiyle şu ihtiyar babasını yayan yürütüyor da kendisi rahat rahat eşeğe binip gidiyor, demişler.

Çocuk:

— Bak baba! sana ısrar etmedim mi? Haydi artık daha ziyade inat etme, şu eşeğe bin, demiş.

Hoca eşeğe binmiş. Biraz gitmişler. Bir kaç kişi tesadüf edip:

— Senin kemiğin kartlaşmış, hem işte geldin işte gidiyorsun. Bu taze fidanı bu kadar zahmete koşup da kavurmak layık mı? derler.

Hoca tutar, çocuğu da arkasına bindirir. Birkaç adım gider gitmez, bir bölük herze-vekile daha tesadüf ederler. Bunlar da bakıp:

— Amma insafsızlık ha! Bir eşekçiğe iki kişi birden biner de uzun yola gider mi? Bakın şu herife, hoca da olacak! derler.

Hoca artık kızıp eşekten kendi de oğlu da inerler. Önlerine katarlar. Çok geçmez bittesadüf birkaç adama rast gelirler.

— Allah Allah! Bu ne budalalık. Eşek önlerinde bomboş hoplaya sıçraya koşsun da kendileri bu sıcakta toza toprağa bulanarak kan ter içinde yayan yürüsünler. Dünyada ne şaşkın adamlar var!

Dediklerini işitince Hoca oğluna dönerek demiş ki:

— Lakin yahu! Bu halkın dilinden kurtulabilen varsa ona aşkolsun. Ne yaparsan yap, herkesi memnun edemezsin. Sen yalnızca Allah'ı memnun etmeye bak.

Ademdmrrrr

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Bence normal değil ama abazı durumlarda vurulabilir çünkü bazı kadınlar çok çirkef ve şirret oluyorlar.
O durumlardada yapılacak bir şey yok maalesef. İki tarafın da kendini güçlü görmesinden dolayı boş boş kavga yapmaları çok kötü oluyor :/

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Duruma göre sebepsizse normal değil, cezalandırılması şart. Bazı durumlarda normal sebepsiz yere ‘normal’ bir insan hiç bir şey yapmaz zaten. Ömür boyu nafaka, tazminat ve çocukların vekaletini alıyorlar, bu gibi durumlarda cinayete kadar gidiyor. Bazı durumlarda insanların çaresi de kalmıyor tamamen adalet sisteminin suçu.

Ademdmrrrr

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Duruma göre sebepsizse normal değil, cezalandırılması şart. Bazı durumlarda normal sebepsiz yere ‘normal’ bir insan hiç bir şey yapmaz zaten. Ömür boyu nafaka, tazminat ve çocukların vekaletini alıyorlar, bu gibi durumlarda cinayete kadar gidiyor. Bazı durumlarda insanların çaresi de kalmıyor tamamen adalet sisteminin suçu.
Harbiden ya, demin haberlerde kızı öldüresiye dövmüş, adam serbest!

Ademdmrrrr

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Duruma göre değişir.
Şiddet kadınada erkeğede kötüdür ama gerektiği durumlar olur.
Kim başlatırsa devam ederim olarak anladım, sen de haklısın çünkü düşünsene boş yere dayak yiyip öylece durmak ://
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlatmak istediğimi anlamamışsın.
Yok, anladım. Şu adalet sistemi diyince aklıma geldi anlatmak istedim.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Forumda küfür yasak olmasa her şeyi derdimde yasak. :(

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Bu erkek demeye utandığım kişiler için oyum Normal değil'e. Harbiden şu insanları gördükçe sinirleniyorum, birde kendilerini üstün sanıyorlar!
yıllarca işkence çektirmiş eziyet ettirmişse yani hakediyorsa normaldir ama boş bahanelerle öldürenler anormaldir

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Kim başlatırsa devam ederim olarak anladım, sen de haklısın çünkü düşünsene boş yere dayak yiyip öylece durmak ://
Bu konudan daha öncede açıldı. 50 Kez düşüncemi ifade ettim anlatamadığım insanlar oldu yine olacaktır ama sallamayacağım :D
Mesela herhangi bir erkek ana bacı küfür edince nasıl dövüyorsam, kadın ederse onuda döverim affetmem.
Bir erkek(adam değil) herhangi bir yaşlıya çocuğa küfür edip fiziksel şiddet gösterirse onu nasıl döversem ,kadınıda döverim.

Erkek dediğinde kadın dediğinde durup dururken kimseye ne küfür edebilir ne fiziksel şiddet gösterebilir.
Gördüğüm yerde telefonla video çekeceğime girer iki patlatırım ağzına.

Kadın erkek eşitliğine inanan biriyim. O yüzden ayrım yapamam kusura bakmasın kimse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama şunuda eklemeliyim. Aile içi şiddet varsa kadında olsa erkekte olsa fiziksel/psikolojik şiddet görüyorsa derhal ayrılmalı.
Öyle sabırla niyazla boyun eğmeyle olmaz o işler. Herkes ana baba evladı