Hamza Ensar Sağlam
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 385
Herkese iyi akşamlar. Benim Epic Games hesabım 1.717 TL tutuyor içindeki oyunlar. Sizce kaç liraya gider?
Oyunlar daha önce ücretsiz olan oyunlarsa çoğu kişinin alacağını sanmıyorum, neredeyse herkes alıyor epicteki ücretsiz oyunları. Siz hesaba parayla farklı oyunlar aldıysanız onların fiyatlarına göre bir şey çıkarmanız lazım.
500tl aşırı fazla bir mebla, ben 150tl'den fazla edeceğini sanmıyorum, ben 150lira olsa bile almazdım şahsen ama tabi ki karar sizin.Aslında benim düşünce şeklim şu:
Epic Games hesabı olmayan birisini bulursam zaten o zamanki ücretsizleri adam şimdi almak istese çok para tutacak bende 500 tl gibi bir fiyata satsam diyorum.
İki forumda da gördüm bu konuyu?Çok teşekkür ederim hepinize.Başka bir forumda daha yeni aynı konuyu açtım ve linç yedim.İyiki bu foruma açmışım önceden.
15 yıllık hesaplar 30 35 tl. başka birşey için verilmiştir o fiyat.Epic Games hesaplarının satılıp veya takas edildiğini daha önce hiç görmedim. İlginç bir bilgi Steam platformunda 15 yıl hizmet süresi rozeti olan boş hesaba 1000 tl verildiğini gördüm.
BendeEpic Games hesaplarının satılıp veya takas edildiğini daha önce hiç görmedim. İlginç bir bilgi Steam platformunda 15 yıl hizmet süresi rozeti olan boş hesaba 1000 tl verildiğini gördüm.
İki forumda da gördüm bu konuyu?
Dostum mantıklı ama.Hesabı olmayan birini bulacaksın bitti.Bu arkadaş diğer foruma da açtı bu konuyu. Bedava oyunları almış zamanında,şimdi de bedava verilmiş oyunları satma peşinde.
15 yıllık hesaplar 30 35 tl. başka birşey için verilmiştir o fiyat.
Bahsettiğiniz şey 1710 liraya satmaksa kimse o parayı vermez.1710 teklifi vee.Pazarlık yaparsınız.
Hayır.O fiyatı verip pazarlık yapmak.Bahsettiğiniz şey 1710 liraya satmaksa kimse o parayı vermez.
Kimse pazarlık yapmaya kalkmaz o fiyata.Hayır.O fiyatı verip pazarlık yapmak.
O zaman 1000 TL den satsın.Kimse pazarlık yapmaya kalkmaz o fiyata.
1000 TL bile zor.O zaman 1000 TL den satsın.
boş olması daha avantajlı hocam benceEpic Games hesaplarının satılıp veya takas edildiğini daha önce hiç görmedim. İlginç bir bilgi Steam platformunda 15 yıl hizmet süresi rozeti olan boş hesaba 1000 tl verildiğini gördüm.
Nasıl avantajlı?boş olması daha avantajlı hocam bence