Gaming Pc

ahmetksks27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abiler düzenleyinde alayım sdkfjs arapsaçına döndü yine birde abiler bişey sorucam bu psu falan yok attıklarınızda eksik olmasın masraf çıkarsa daha ödeyemem :(

ahmetksks27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
peki kral bundan çok farkı olur mu senin sistemin yoksa boşuna 1.2 k fazla vermeyeyim..Bide bişey sorucam ilk bir abi acelen yoksa rtx3000 bekle dedi o çıktığında fiyat takribi ne kadar artar ?? TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Rtx 2060 ile rx5700xt performansları yakın rtx 2060 bi tık daha iyi bnce rtx avantajıda var gelecek oyunların coğu rtlxle geliyor rtx 3000 serisi güzel lakin senin bütcen 3000 serisi için yetermi bilemem blki en alt seviyesi olan 3050 veya 3060 lı sisteme yetr zor ama

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123

ahmetksks27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun abiler kafamda netleşti en azından şuan çoğu şey birde bir abim i5 10400f işlemciyle kurulmuş bir toplama hazırlasada ikisinden birini babama danışıp alsam

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123

arkadaşın sistemini baz alarak farklı yerlerden topladım kaç lira hatırlamıyorum. Ancak 7000 liradan düşük bir fiyatı oluyor. Yanına bir soğutucu alabilirsiniz.

ahmetksks27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buna hangi soğutucuyu almalıyım acaba

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Hocam bilmiyorum onun için ayrı konu açabilirsiniz.

LogiMessz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Öncelikle herkese merhaba abiler ve ablalar. Lisenin başından beri biriktirmiş olduğum param ile bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bütçe olarak max 7-8 çıkabilirim ben bu işlerden pek anlamam ama beni şöyle en az 7-8 sene götürsün istiyorum çünkü maddi olarakta çok harcama yapan birisi değilim uzun süredir araşştırıyorum ama bu konuda çok bilgim olmadığı için bütün forumlarda farklı farklı tavsiyeler var kafam karışmış durumda. Itopya gibi sitelerden hazır kurulu kasamı alsam yoksa toplasam mı veya vatancomputer tarzı sitelerden taksitlemi birşeyler alsam inanın karar veremiyorum hangi özelliklerde nasıl bir bilgisayar alacağımı bu konuda bana sanki kardeşlerine alıyorlarmış gibi yardımcı olabilecek cengaver abilerim var mıdır acaba ?
Şimdiden çok sağ olun :)
Sizi çok zorlamayacak yanında monitörde alabileceğiniz bir sistem : DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA

ahmetksks27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci bakımından sıkıntı yaşamazmıyım hocam uzun süre kullanmak istiyorum çünkü birde piyasadaki çoğu yüksek grafikli oyunları kaldırır mı,ısınma falan yapar mı birde fps de falan sıkıntı yaşamak istemiyorum kaldırır mı acaba ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam eminmisniz çoğu arkadaş ryzen rtx önerdi uzun süre kullanacağım için bilgisayarı iyi olsun istiyorum çoğu oyunu kaldırsın yani yeni gelecek oyunlar içinde geçerli, işlemciden yana sıkıntı çıkmasın ?

Son düzenleme:

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
işlemci bakımından sıkıntı yaşamazmıyım hocam uzun süre kullanmak istiyorum çünkü birde piyasadaki çoğu yüksek grafikli oyunları kaldırır mı,ısınma falan yapar mı birde fps de falan sıkıntı yaşamak istemiyorum kaldırır mı acaba ??

hocam eminmisniz çoğu arkadaş ryzen rtx önerdi uzun süre kullanacağım için bilgisayarı iyi olsun istiyorum çoğu oyunu kaldırsın yani yeni gelecek oyunlar içinde geçerli, işlemciden yana sıkıntı çıkmasın ?
Hocam bütçeniz varsa niye daha düşüğünü alasınız? Ayrıca Ryzen 3. nesil işlemciler biraz eski 10. nesil daha yeni.

Aradaki fark bariz.