- Moderatör
sistem önerisi olması gerekiyor.Selamlar herkese,
Durduk yere böyle bir oyun aklıma geldi.Profilinize girdiğinizde mesajlar bölümünden bulabilirsiniz. Ben başlıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 115596
Kim silmiştiİlk mesajım reklam olduğu için silinmişti ?
yönetici nin bile mesajını silmişlerİlk mesajım reklam olduğu için silinmişti ?
O zamanlar yönetici değildi. Biz onu mod adayı diye aldık smod çıktıyönetici nin bile mesajını silmişler![]()
Yetkililerde kural ihlâl eder.İlk mesajım reklam olduğu için silinmişti ?
Cezaevinden memurluğa ?Cezamı çektiğimin altını çizelim![]()
şaşaırmadım bu duruma1.mesaj ulaşılamaz durumda...
Bu benim ilk mesajımdı.Eğer bu güç kaynağı değiştirmek istemiyorsan, enerjisi fazla harcamayan bir ekran kartı alınabilir fakat ısrarla RX 570 4GB alacak isen 600W ve en az %80 verimli bir güç kaynağı almakta yarar var. 600W yazmamın sebebi ise güç kaynağına fazla yük taşımasın ve belki de yükseltme yapılabilmesi için güç ve verimlilik garantisi olacaktır. Örnek olarak Silverstone Strider 600W 80 Plus güç kaynağı alınabilir.
Ürün linki: SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
İlk mesajım bu. Büyük hata yapmış tüm verilerimi kaybetmiştimArkadaşlar WD 500gb harici hardiskimden zızzt diye ses geliyordu. Sanki bir yerde takılıyor gibi duruyor sonra devam ediyordu. Bilgisayar görmemeye başladı. İlk başlarda biçimlenmesi gerekiyor diye bildirim geldi sonraları o da kayboldu. Burdaki bir kaç bilgisayarcıya götürdüm hardiskten anlamıyoruz dediler. Ve tabii ben açtım. Tekerlek dönüyor duruyor dönüyor duruyor. Okuma disketi yamulmuş ama tekerleğin üzerinde değil. Çalırtırıncada hareket etmiyor. Tekerleğe falan elim değdi. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama açtım içte. Belki bişey takılmış onu düzeltirsem çalışır düşüncesiyle açtım. Sizden ricam öneri ve görüşlerinizi samimice anlatmanız. Bide yapmamam gerekenleri değil şuan yapmam gerenleri yazarsanız sevinirim. Çünkü sanırım yapmamam gerekenleri yapmışım zaten. Tşk
Özgür yazılım candır, teşekkürler.![]()