Geliştirdiğim Kelime Oyunu "Kelime Zinciri" İçin Yorumlarınızı Bekliyorum

DoubleToken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese selamlar,

Ben Emre. Uzun bir süredir üzerinde tek başıma çalıştığım mobil kelime oyunum Kelime Zinciri'ni sonunda Google Play Store'da yayınladım. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak ve en önemlisi oyun hakkındaki değerli yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve önerilerinizi almak için bu konuyu açıyorum.

Kelime Zinciri Nedir?​

Kelime Zinciri, klasik kelime oyunlarından farklı olarak, sizi sürekli geliştirdiğim bir yapay zekaya karşı rekabete sokuyor. Amacınız, rakibinizden önce en uzun ve en stratejik kelime zincirini oluşturarak onu alt etmek. Sadece kelime bilginiz değil, aynı zamanda stratejiniz de çok önemli!

Oyunun Özellikleri:​

• Akıllı Yapay Zeka Rakip: Sizi gerçekten zorlayacak, hamlelerinize göre kendini ayarlayan bir rakip.
  • Farklı Zorluk Seviyeleri: Kendinizi test etmeniz için Kolay, Orta ve Zor modlar.
  • Joker Desteği: Zorlandığınız anlarda size yardımcı olacak jokerler.
  • Reklamsız Seçenek: Dileyen oyuncular için reklamları tamamen kaldırarak kesintisiz bir oyun deneyimi.
  • Sade ve Şık Arayüz: Göz yormayan, tamamen oyuna odaklanmanızı sağlayan bir tasarım.

Sizden Ricam Nedir?​

Bu benim ilk büyük projem ve sizin gibi oyuncuların geri bildirimleri benim için altın değerinde. Oyunu indirip denerseniz ve özellikle aşağıdaki konulardaki düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:

• Yapay zekanın zorluğu nasıl?
  • Oynanış akıcı mı, herhangi bir takılma veya hata ile karşılaştınız mı?
  • Oyunu daha eğlenceli hale getirmek için ne gibi önerileriniz olur?

İndirme Linki:​

Oyunu aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Google Play Store - Kelime Zinciri İndir

Gelecek Planları: Online Mod!​

Şu anki en büyük hedefim, çok yakında oyuna Online Mod eklemek. Bu sayede sadece yapay zekaya karşı değil, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla da rekabet edebileceksiniz.

Zaman ayırıp konumu okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Her türlü yorumunuzu heyecanla bekliyor olacağım.

İyi oyunlar!
Emre - LexPlay Studios