Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

10 saatlik işkence videosu

Justin biberli güzel olmuş :D Bu arada bu çocuk hangi filmde ya da dizide oynadı ya ? Kızlar ne ağlamıştır o vurulunca :D Dizide falan mı vuruluyor gerçekten yoksa montajmı yapmışlar ?
  2. ExCeLLeNT

Yeni iPhone Bulutlar Arasında mı Gizli?

Oh ne güzel.Operatörler getirirler bu telefonu çok ucuza.Sonra yanına internet paketi en düşüğü bilmem kaç gb bilmem kaç tl.
  3. ExCeLLeNT

Google Kişisel Bilgileri Veriyor Mu?

Türk hükümeti istese o bilgileri verirler mi acaba ? Öyle şey mi var Amerikan hükümeti isterse bilgileri veririz.Yoh yah.Bak bakem biz de öyle göz var mı bak bakem.
  4. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Kulaklığı hiç denemedim.Ama normal ses kalitesi iyi hem 5800'ın gelen kulaklığının kötü olduğunu okumuştum bir kaç yerde.Wildfire S güzeldir bence.Şarjı dolsun denerim.Ha bu arada şu WCDMA-GSM olayı gerçekmiş wcdmada iken 2 saatte %10dan fazla şarj azaldı.GSM'ye aldım 2 saatte %1 bile azalmadı...
  5. ExCeLLeNT

HTC Wildfire S Market Sorunu

Sorunum biraz karışık.Android markete giremiyorum.İnternet tıkır tıkır çalışıyor gayet güzel ama... Google hesabına gireceğim gmaile hani anca öyle açılıyor ya sizi 5 dakika bekletebilir falan diyor sonra bilmem ne veri alınamadı google sunucularından falan diyor sonra deneyin mi ne diyor.İki...
  6. ExCeLLeNT

Sahte iPhone 5 Satış Rekorları Kırıyor

Biz kredi kartı ile almadık.En az 8 ay abone olman ve son 8 ay faturalarının toplamı 200tlyi geçmesi lazım.203 tl ile geçtik :D Kredi kartsız hallettik.Yalnız benim telde bir sorun var net olduğu halde markete giremiyorum.Bilmem ne verisine ulaşılamadı diye google sunucusuna bağlanamamış.Sonra...
  7. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Şarj aslında şöyle diyim güç tasarrufu diye bir şey var.Akşam 2de kurcaladım telefonu.Şarjdan çıkarttım.1 saat kurcaladım.Nete girmek ve de oyun oynamak(oyun yüklü değil sen yüklücen) dışında her şeyi yaptım.Sabah 12 de kalktığımda %15ti şarjı güç tasarrufu moduna almış telefon.Bir sitede böyle...
  8. ExCeLLeNT

Hat benim üzerime olsa genç avantaja geçecektim ayda 35 tl ödeyecektim ama şimdi 40 tl.O 35 nasıl biliyon mu 10 tlsi telefon için 25 tlsi fatura.O kadar ucuza geliyor ben şimdi 20 fatura 20 telefon için ödüyom her ay ödücem 24 ay boyunca.
  9. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Headhunter dün aldım telefonu.Uygulama falan yükledim şimdilik tek sorunum internet aslında sorun değil çünkü dışarı çıkmadım ki evde normalde çekmiyordu telefonum o yüzden giremem.Görüntü kalitesi bana göre müthiş yani.Dedikleri kadar küçük değil telefon ki düz tutunca bile kolaylıkla mesaj...
  10. ExCeLLeNT

Wildfire S aldım vodafone kampanyasıyla.Desire S o kadar değil ama vodafone kampanyası ile wildfire s 480 lira gibi bir fiyata geliyor o da en fazla.Diğer ücretler fatura ücreti yani ama desire s için piyasa ile vodafonedakinin arasında pek fark yokmuş heralde öyle okumuştum bir yerde doğru mu...
  11. ExCeLLeNT

Hangi Haticeden alacan ? Ben aldım HTC'mi şarjdan çıkaracağım 2 saat sonra adam 10 saat dedi de ben 12 saat şarjda tutacam.Yarın göstericem arkadaşlara haticeyi ki sınıftada havamı yapacam.20 kişilik sınıfta 4 kişi 5800 kullanıyor ve HTC'yi bilen yok :D
  12. ExCeLLeNT

400-500 tl arası akıllı telefon tavsiyesi.

Cevap vermiyor :D
  13. ExCeLLeNT

Tavsiye etmeyin zaten aldım demeyeceğim başkaları yararlanır.Wildfire S almasaydım daha doğrusu alamasaydım şu Samsung Galaxy Fit,Ace,Gio düşünüyordum ama kafam aşırı wildfire s'Te kalırdı sonuç olarak gittim aldım taktım şarja da dolsun 2 saat kurcalayacam hiç durmadan.Acayip hoşuma gitti...
  14. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

O GSM-WCDMA otomatik yapınca ne fark oluyor.Şarjı daha da kısalmaz mı ?
  15. ExCeLLeNT

Herkese teşekkürler ama Allah'a şükür bugün gittim bayiye dedim bana ordan bir wildfire ver s'li olsun dedim.Son bir tane kalmış ellerinde öyle dedi.Sonra gelcekmiş galiba aldım ben de onu siyah çıktı ama olsun baya hoşuma gitti hem o kadar da küçük değil bence.Şarja taktım da kaç saat şarj...
  16. ExCeLLeNT

Aynen öyle.Arkadaşa sorsam 5800'ının özelliklerini say hafızasını zor söyler belki.Bugün işlemciden bahsettik onun yanındaki başka arkadaş dedi bu telefonda işlemci mi var.5800'ın sahibi bana symbian ne diyor olum ne diyon sen öyle diyor ?
  17. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Valla internette öyle yorumlar okudum bilemem de WCDMA'yı kapatırsak kötü olur o zaman ya :(
  18. ExCeLLeNT

Ama bir de şu var HTC'yi millet sadece operatör reklamlarından biliyor.Bende 15 yaşındayım ama yaşıtlarımın falan yaptığı şey hep facebook, mesajlaşma, sevgili.Sen gidip HTC gibi bir markayı kötülersen ki kötülemişti de düşünün cahilliği yani ben napayım seni.Ama beklesin biraz alayım o telefonu...
  19. ExCeLLeNT

F1 kazası

Ne kadar iğrenç olsa da gerçekten güldüm Allah'ta seni güldürsün :D
  20. ExCeLLeNT

Buralar Dünyadan mı?

Bence işin sırrı helikopterde.
  21. ExCeLLeNT

Bende bir ara alacaktım iphone 4 çakmaymıştı :D Vazgeçtim.Çakma alınmaz abi ya.Yok çift sim kart şu bu.Arkadaş bir tane çakma almıştı tipi de benzemiyordu zaten 150 tl bir şeydi :D O kilit var slide to unlock diye onu açmak için 15 kere ciddiyim ortalama 15 kere deniyordu.Mesaj yazarken...
  22. ExCeLLeNT

Makyajlı Internet Explorer

İnternet Explorer 9'u denemedim, deneyemedim malum xp :D Şimdi ie8i bir açam dedim.Tıkladım hemen açıldı ve google chrome açıktı yanında da 8 sekme ikisinde video oynuyor.O kadar da kötü değil internet explorer.Sadece fazla sade sanırım ama böyle kalsın çünkü sadelikten çıkınca hızını...
  23. ExCeLLeNT

Daha mı iyi wildfire s'ten ?
  24. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Onu okumuştum o WCDMA'yı Sadece GSM yapınca 2-3 gün gittiğini söyleyenler olmuş.Peki ne fark oluyor WCDMA ve GSM arasında ?
  25. ExCeLLeNT

Telefona Nasıl Overclock yapılır ??

Wildfire S ile ilgili şarjı az gidiyor diye bir şey okumuştum aslında birden çok şey :D Şimdi overclocku yaptım 1-2 saat mi gidecek anlamadım ki :DDiğer taraftan overclocksuz t20 ile aynı hızda işlemcisi :D
  26. ExCeLLeNT

Trucks & Trailers Çıktı.Euro Track Simulatör Yakında!

Firma mı optimizasyonu yapamıyor anlamıyorum.18 serisi gayet güzel akıcıydı full ayarda ama bu avrupa, almanya, ingiltere oyunlarında hiç optimizasyon yok gibi.
  27. ExCeLLeNT

Valla pcmde çalışmayacak diye korkuyorum ki bu pc Medal Of Honor, Battlefield Bad Company 2, Modern Warfare 2 herşey açık, filtreler dahil full ayarda çalıştırdı.Bu korkumun sebebi ise german truck, euro truck falan full ayarda acayip fena kasmasıydı.
  28. ExCeLLeNT

O yüzden mi ideos x5 oyun konusunda iyi ?(adreno 205 gpu) wildfire s'in gpusu ne ?
  29. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Şarjı o kadar az mı ya ?
  30. ExCeLLeNT

Türkiye'nin Komedyeni

Konudan ayrı olacak ama Şafak Sezer bir ara kendisinin komedyen değil oyuncu olduğunu söylemişti.Komedyen denmesini sevmiyormuş.Kaynak:Magazin programı(annem sağolsun)
  31. ExCeLLeNT

Yine ben ama aklımda soru işaretleri var.Şimdi benim wildfire s alma ihtimalim yüksek ama başka telefonda olabilir.Bu telefon 400-500 arasında olacak.Şimdi wildfire syi vodafone kampasıyla almam için engel yok önümde.Ama daha iyisi varsa hani 500tlye kadar.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  32. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Valla freewill çok sağol :) Yine de ben gameloft dışındaki oyunları adamdan saymıyorum :D Ama şu city at night uygulamasını hala merak ediyorum.
  33. ExCeLLeNT

Android Versionlarının Kullanım Yüzdesi

Wildfire S alacağım bir kaç güne o zaman 2.3 devamını hatırlamıyorum gingerbreadım olacak.
  34. ExCeLLeNT

Sudan Çok Balık Var :))

Balık avlayacaksan 10 tur git gel yap orda tamam hiç uğraşma :D
  35. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Yok hava atmak falan yok aklımda.Örnek verdim hangi telefonlarla kıyaslanabilir diye ? Başka hangi telefonlarla kıyaslanır onu sormak istiyorum.Fiyatıda 250 tl değil :D O başka telefon konu açmıştım başka alacam dubaiden gelecek diye de olmadı o iş.Neyse her işte bir hayır vardır derler...
  36. ExCeLLeNT

Wildfire S SORULAR ?

Geçenlerde konu açmıştım 250 tlye ip4, blackberry torch tel alacam falan yurtdışı diye :D Olayın aslı başkaymış almadım. :D Şimdi yine Wildfire S'e kaldık.Bu telefonu %90 alacağım gibi.Ama kafamda soru işaretleri var.Şimdi bu gameloftun oyunları asphalt 5, nova gibi oyunlar çalışır mı yani...
  37. ExCeLLeNT

Just Pide :D Kesinlikle İzleyin !

http://www.youtube.com/watch?v=6p0Apt3NEzk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Jggj8JsMD4I&feature=related İkinci videodaki çocuk dizide falan oynamıyor muydu ya :D İkinci derken benim bu son paylaştığım mesajdaki ikinci :D...
  38. ExCeLLeNT

Just Pide :D Kesinlikle İzleyin !

http://www.youtube.com/watch?v=Qu14LQ8usHE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_yFyYupTe5o&feature=related Güzel videolar yapmı adamlar helal valla :D
  39. ExCeLLeNT

EA, Battlefield 3 İçin Zor Olanı Seçti

Zamundadan ulaşmaya çalışırken de sorun olmaz inşaallah.
  40. ExCeLLeNT

Galaxy S2 mı IP4 mu?

Benim galaxy s2 de iphone 4te elime alıp kullanmışlığım yok.Ama araştırdım iki telefonuda sokaktaki normal arkadaşım ip4 alsa ondan daha iyi kullanırım ilk kez elime aldığım halde o derece araştırdım ben telefonları sadece bunlar da değil ben herşeyi araştırırım.Sende gs2yi ordan burdan duyduğun...
  41. ExCeLLeNT

Galaxy S2 mı IP4 mu?

Bilmeden neden konuşuyorsun araştırmadan o zaman ? İP4'ün 1 mp kamerası var yazıyorsa bir yerde ben direk lan kanka ip4ün kamera 1mp mi diyecem.Bizim millet böyle önce bir araştır sonra böyle kalırsın.Kim ne derse desin iphone sadece adı var sadece.Tamam çok güzel telefon bende de olmasını...
  42. ExCeLLeNT

(HTC) Hangi telefon ?

Bende isterdim bir Desire S, bir GS2, bir İP4, bir LG Optimus 3D, bir HTC EVO 3D, Blackberry Torch 9800'ım olsun hepsini ayrı cepte taşıyım ama olmuyor işte hayat :D
  43. ExCeLLeNT

Galaxy S2 mı IP4 mu?

Ya derindarbe kafan mı iyi ? Galaxy S2 1080 P HD Video kaydediyor hemde 30 kare ne diyorsun ? Htc sensationun ekran çözünürlüğü iphone 4 ile aynı hani kim ip4 kadar yüksek çözünürlük yapıyordu ?Bir iphonenun var diye fazla abartıyorsun.Cgrzsone arkadaşımızı örnek al adam telefonum var dedi...
  44. ExCeLLeNT

(HTC) Hangi telefon ?

Peki işlemciye overclock yapsam ? İdeos X5'te adam akıllı çalışıyor diye hatırlıyorum bu oyunlar ? İşlemciye overclock yapmanın ne gibi zararları olur ?Batarya süresi falan bir 800 mhzye kadar çıksa yeter.
  45. ExCeLLeNT

(HTC) Hangi telefon ?

Ahahaha :D Bende HTC Wildfire S'im olacak diye seviniyorum :D Wildfire S'te falan NFS Shift, asphalt falan çalışmaz mı kasmadan ?
  46. ExCeLLeNT

SDN Teknosa Magazin'in 2. Sayısı Yayında

Bir sayfada aynı haber iki defa yazılmış.Solda galaxy ace yazıyor altta incelemesi sağda Blackberry Torch 9800 yazıyor altında galaxy ace incelemesinin aynısı :D Hem bu güzel olmuş sanki ya.Sayfa değiştiriyon sadece hemen yükleniyor hem :D
  47. ExCeLLeNT

(HTC) Hangi telefon ?

İphone 4'ün işlemci 1ghz veya daha aşağıda diye biliyorum ??
  48. ExCeLLeNT

Galaxy S2 mı IP4 mu?

Niye tartışıyorsunuz ? Zevkler ve renkler tartışılmaz.Benim de param olsaydı GS2 alırdım ama tercih meselesi bu.İphone 4'ün dediğiniz gibi adı var ama bu isim bir karizma.Birine iphone 4 kullanıyorum dediniz mi işler değişir.İphone 4 telefon dünyasında ulaşılabilecek en üst sınıflardan biri.GS2...
  49. ExCeLLeNT

Her Yerimiz Yama Olacak

Hani xpye destek yoktu ?
  50. ExCeLLeNT

Ya ama şimdi wildfire s aldım diyelim.Asphalt 5-6, nova gibi oyunları kasmadan rahat oynayabilecek miyim ? Sanmıyorum işte onun için diyorum bir 700-800 mhz yapayım şu 600 mhzlik işlemciyi.
  51. ExCeLLeNT

Cfw ne oluyor ? Yani otomatik mi yükseltiyor saat hızını ? Öyleyse yani yükselsin de güvenli yükselsin benim için farketmez.Dahası telefon almadım yeni ama alacağım zaman overclock çekmeyi düşünüyorum o yüzden sordum.Destekleme işlemini falan geçtim ben nasıl yapacağım ? Videoda setcpu saat hızı...
  52. ExCeLLeNT

Metro 2033 Silah Sorunu

Direk konuya gireyim.Ben bu oyunu daha önce de bitirmiştim.Ama türkçe yaması çıktı haberini duyunca zaten beğendiğim oyunu bir de türkçe yama ile bitireyim dedim.Bu yama için de 1.2 updatesi gerekiyormuş neyse kurduk crack yaptık.Ama gel gelelim ilk aldığım silahla gidiyorum.Yerdeki ak 47leri...
  53. ExCeLLeNT

Rise of Nightmares'dan Korkunç Video

Müziği duyunca kapadım hemen :D İlk başta nefes sesleri ekrana atlayan şey derken bir baktım Mafia oyunundaki gibi müzikler çalıyor :D
  54. ExCeLLeNT

Vücut şampiyonuna koca dayağı!

Büyük konuşmayalım en basitinden Bruce Lee :D Ayrıca kaslı kadın mı olur ya kadın dediğin şöyle balık etli... :D
  55. ExCeLLeNT

Silkroad Online'a Sekizinci Ek Paket

Dediğim gibi World Of Warcraft'ı oynamadığım için WOW hariç oynadığım en iyisi ve parasız olanlar arasında.Ama WOW'da çok para be abi.Ben oyunu alacam da üyelik alacam da sonra her ay üyelik için yine para ödeyecemde ben onları yaptıktan sonra sıkıyosa güzel olmasın.
  56. ExCeLLeNT

Gülmekten Kırıp Geçirecek Kareler.

İlk resim harbi güzelmişte düşer adam ordan ya :D
  57. ExCeLLeNT

Ya Ramazan geldi boş boş geçirmeyelim iftara kadar oynarız her gün ne zaman çıkacak bu oyun ?
  58. ExCeLLeNT

İşte Batman'in Yeni Kostümleri

Kırmızı yarasalı olan ne öyle ya :D Oyunu falan bıraktım param olsa gidip kostümü satın alacağım :D
  59. ExCeLLeNT

M.Şamil Can | M4A1 Carbine | SolidWorks

İlerde Türk ordusunun kullanacağı bir tüfeği tasarlıyormuşsun falan :D Dene bir şeyler hadi koçum benim TSK seni bekliyor :D
  60. ExCeLLeNT

Başlık gayet açık.Android telefonlar için setcpu gibi bir şey gördüm yok 150-200 mhz hızlandırıyorlar teli.Ama bunu nasıl yapıyorlar ? Hangi tellerde olmaz bu ne gibi sorunlar çıkarır ?Anlatacak biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
  61. ExCeLLeNT

Silkroad Online'a Sekizinci Ek Paket

Hayatımda oynadığım en iyi MMORPG oyunu. Not:World Of Warcraft oynamadım hiç. Grafikleri olsun, oynanışı olsun, atmosfer, çeşitlilik.Adamın teki diyor metin2 daha iyi.Metin2'de 20 skill varsa(toplam) silkroadda en az 200 skill var.Yetenek aslında da hep skill diye alıştık bu oyunlarda biz...
  62. ExCeLLeNT

Yok böyle bir kaza

Şeytan diyor al uçak bileti Monte Carlo'ya bul o kadını kendi arabasıyla üstünden onlarca kez geç.Sarhoşmuş falan gıcık olurum böylelerine ya gerçekten küfür etme açılsın başlıkta.Bir seçenek olsun küfür et diye işaretleyelim o seçeneğin işaretli olduğu mesajlar 10 dakika sonra otomatik silinsin.
  63. ExCeLLeNT

Yeni tehlike: GPS ile yarış!

Samilcan sen galiba Test Drive'da hiç kaza yapmadın :D
  64. ExCeLLeNT

Obama'ya Twitter'da Büyük Tepki

Siz buraya gelipte obamayı 35 bin kişi yazdığı bir şey yüzünden takip etmeyi bıraktı yazarsanız merak ederler.Herkes merak eder.La bu ne yazdıda bıraktı bunlar bunu diye düşünür yazınızı okuyan bir insan.Sizin mantığınızla yazıyı okuyalım peşinden obama 35 bin kişi kaybetti hobaaa 35 bin kişi...
  65. ExCeLLeNT

Hans Zimmer, Kimdir ?

Modern Warfare 2'nin müzikleri çok ünlüdür.Karayip Korsanları da bu adamındı değil mi ?
  66. ExCeLLeNT

Warface Co-op oynanış videosu

Aynen bende bir anlık hevesle warfare coop oynanış videosu diye girdim.Bu warface ne oluyor peki ?
  67. ExCeLLeNT

Obama'ya Twitter'da Büyük Tepki

Sayfasına baktım.Hep reps bilmem kim twitter falan yazmış sonra.2025'e kadar 1.7 trilyon dolar mı ne yakıttan tasarruf edecek bir çözüm bulduk falan demiş.Bir iki isim verip bunlar bütçe açığı ile ilgili bir şeyler mi ne çözecek demiş.Bu şu kongre üyesi falan demiş twitterde isimlerini vermiş...
  68. ExCeLLeNT

Call of Duty: Black Ops 2 geliyor!

İlk oyunun indirmediğim sürümü, yapmadığım patchi, değiştirmediğim cracki kalmadı ciddiyim.Sil baştan kur aynı şeyleri falan en az 10'u geçiktir harbi harbi geçiyordur.Ama gel gelelim oyun yok şurda yok burda hata verdi noldu gittim 2-3 günde 1er 2şer saat oturarak net kafede bitirdim. :D
  69. ExCeLLeNT

Yeni tehlike: GPS ile yarış!

-Alo -Efendim -Kanka rekorumu yeniledim. -Ne rekoru lan ?? -Gps'le kapışıyoz ya 2 gündür -Ha ben makineyi bozdum be olum dayanamadı, gücüne mi gitti ne ? -Makine'de bozuldu kimle yarışsam lan ben? Aha yanımda bir araç durdu.Kanka kapatıyom işim var. Ertesi gün. Aşırı sürat yapan...
  70. ExCeLLeNT

Direnç ilacıyla oruç tutmak caiz mi?

Pek anlayamadım :D MtHan
  71. ExCeLLeNT

Hans Zimmer, Kimdir ?

Helal olsun adama neler neler yapmış öyle ya.
  72. ExCeLLeNT

Direnç ilacıyla oruç tutmak caiz mi?

Senin bir kere dayanman lazım.Allah'a sabırını dayanıklılığını göstermen lazım.Bu ne böyle.Kavgaya gidiyorsun ama ceketin içinde m16 var gibi bir şey bu da.Sen onu içicen ne olacak.Allah'a karşı olan görevlerini bile kolaylaştırmaya çalışıyorlar ne tembel insanlar ya.Anlatamadım ben ama az çok...
  73. ExCeLLeNT

SüperCan Kaptan Amerika'nın Yanında

Yardımda bulunsunlar derken yani.Gidip o Marvel'a para vereceklerine yok şu kahraman bizim oyunda olsun bu kahraman bizim oyunda olsun diye o parayı versinler Boğaz Harbi ekibine de bizi bizim tarafımızdan anlatan bir savaş oyunu çıksın.
  74. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy S2 800 Lira !

Allah aşkına ya böyle bir konuda bile tartışma çıkartabiliyorsunuz ya helal olsun size.
  75. ExCeLLeNT

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Md0q6L3MSA#at=92 Tanıtım videosu ayrıca güzel :)
  76. ExCeLLeNT

Beyler alışveriş sitesini buldum.Konuyu açan da söyleyebilir siteyi hatta linkte atar.Ben onun fırsatını engellemiyim diye söylemiyorum :D 2.el bir alışveriş sitesi.İlanlar bölümünde Galaxy S2'nin ilk sayfasında gözüküyor. Anlamadığım bir başkası da telpa garantili diyor ama o bir başkası...
  77. ExCeLLeNT

Metro : Last Light 2. oynanış videosu!

Videoyu baya beğendim.İlk oyunun Türkçe yaması çıktı.İndirip tekrar bitireceğim.Peşinden bu çıkar onu da bitiririz.Türkçe yaması çıkar tekrar bitiririz falan :D Şaka maka gerçekten çok güzel oyun çıkartmışlar.Tek eksiği bence vuruş hissiydi.
  78. ExCeLLeNT

SüperCan Kaptan Amerika'nın Yanında

Türk oyunu olarak neleri duydum söyleyeyim.Kabus 22, Pusu, Koridor son olarakta Süpercan.Crysis asla ve asla Türk oyunu değildir.Sadece başında 3 tane Türk bulunmaktadır.Firma Almanya'dadır vergileri bilmem neleri falan Alman hükümetine gider oyun satışlarının geliri falan firmanın cebine. Ha...
  79. ExCeLLeNT

Electronic Arts 3D'yi Bırakıyor

Fanta Festivali sağolsun ilk kez 3D oyun oynadım hem de bedava neyse onu geçelim.Gran Turismo 5ti bu oyun.Ama oynadıktan önce ve sonra izledim pek bir şey farketmiyordu görüntüde hatta gözlüğü çıkartıp oynayanlar bile vardı.Bence de şimdilik öyle pek önemli değil.
  80. ExCeLLeNT

Şirine Katy

Ben de şirine katy diyince dedim ne oluyo katy perry şirine falan mı olacak.Bir şey değilmiş.Nedense ben beğenmiyorum bu karıyı.Rihanna veya Avril daha güzel.
  81. ExCeLLeNT

Rihanna Ateşi Dokunduğu Yeri Yakıyor!

Ayıp be abla :D Nasıl eklemezsin o fotoğrafları :D Ben ekliyim diyeceğim de foto ekleyemiyorum ? URL için invalid url diyor.Pcden yüklemeye çalışıyorum kırmızı yuvarlak içinde ünlem işareti çıkıyor. Neyse kaynakta var fotoda o nasıl fotodur öyle arkadaş. :D
  82. ExCeLLeNT

İnternetin En Güzel Kızı

Biraz fazla bebeksi.Kadın dediğin de biraz balık etli olsun canım yesin biraz öyle gelsin :DYüzüne bir şey diyemem gördüğüm en güzel şeylerden biri.Teni beyaz, saçı kızıl az da yemek yese tam istediğim bir kız olacak.Teni beyazdan kastım ırkçılıkla ilgili değil çok beyaz hani benimde tenim fazla...
  83. ExCeLLeNT

Captain America Xbox 360 İnceleme

Spider-Man oyunları güzeldi.Hele ki Ultimate Spider-Man ve Spider-Man 3 oyunu gerçekten çok başarılı bana göre.Diğer oyunlar için bir şey diyemeyeceğim :D
  84. ExCeLLeNT

Midesi olan okumasın.Dışkı Çeşitleri :D

Böyle bir şeyi paylaştığıma hala inanamıyorum belki midenizde bir değişiklik olabilir ama haklı bir yazı hiç yoktan tanımlama biçimlerine çok güldüm :D Not:Moderatörler falan konuyu nasıl desem yani bir değişik algılarlarsa kapatabilirler.Düşündüm biraz aslında paylaşsam mı falan hakkımda...
  85. ExCeLLeNT

Ünlülerin Gençlik Resimleri

Rihanna'da pek değişmemiş gibi gözüküyor :D Selena Gomez'de küçük daha belki ama güzel çıkmış fotoğrafta.Justin'e harbi baya güldüm :D Avril'a da ne olmuş öyle dinlemeyi bırakıyorum :D
  86. ExCeLLeNT

Mango'lu İlk Telefon Belli Oldu

Katılıyorum.Android'in şuan tek rakibi bana göre İOS ki ilerde onu da geçebilir diye düşünüyorum.Zor belki biraz ama geçer yani bence, zaman lazım.
  87. ExCeLLeNT

Captain America Xbox 360 İnceleme

Batman Arkham Asylum'da da aslında hep adam döverek gittik.Benzettiklerini düşünüyorum oynamadım ama asla Batman'in yerini tutamaz bence.Batman'da farklı bir şeyler vardı.
  88. ExCeLLeNT

HTC'nin Facebook Telefonları

Alacağım olsaydı sırf o facebook logosu var diye sırf facebook telefonu diye almazdım.Halbuki özellikleri güzel.
  89. ExCeLLeNT

Power Balance 8.90TL

Yok şimdi böyle 8-10 liraysa bu sitedeki gibi tamam :D Öbür türlü 50 lira veremem bilekliğe :D
  90. ExCeLLeNT

Power Balance 8.90TL

Mağazalarda falan satılıyor mu bu ürün ? Yoksa sadece internet üzerinden mi satın alınıyor ?
  91. ExCeLLeNT

Power Balance 8.90TL

Test videosu bana fazla yapmacık gibi geldi ki o sen test bende de 2. deneyişimde daha fazla açtım kolumu.İlk test içinde ayrıca tek ayak üstünde neredeyse yan yattım diyeceğim ama düşmedim kollarım hala aynı hizada tamamen açık şekilde vücudumla orantılı yan yattı ama bir şey olmadı.Bilekliği...
  92. ExCeLLeNT

iPhone 5 Alacak mısınız?

İphone 5'te 5G olacakmış bence alın.Böyle 3D sohbet edecekmişiniz falan.Hatta arkadaşlarınızı yanınıza çağıracakmışınız anında geleceklermiş bir tuşa basınca.Düşünmeden alın :) Şaka bir yana zengin olmadığım sürece iphone'a ellemem.Zengin olsam da iphone alırım ama yanında ki büyük ihtimal...
  93. ExCeLLeNT

Mango'lu İlk Telefon Belli Oldu

Çok popüler, güzel, kaliteli vs bir sistem olmadığı sürece favorim android diyorum.Ha android kullanmadım ama Allah izin verirse Ramazan'da bir android telefonum olacak.Fırsat olsa İOS kullanacaz iphone 4 alıpta işte fırsat yok. Not:Fırsat dediğim para anlamında.Para mı para ne arar la 16...
  94. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever DLC Yolda

Oyun benim pcmde kastı.Gta 4 low ayarlarda 1024 çözünürlük falan kasmadan oynadım herşey açıktı gölge falan ama düşüktü.Medal Of Honor 2010, MW2 hepsi anti aliasingler dahil tam ayarda oynadım.Ama bu oyun gel gelelim crackte değiştirdim menüde kastı daha ya.Tuşlara basamadım öyle kasa kasa...
  95. ExCeLLeNT

From Dust'tan Çıkışa 1 Gün Kala Şok!

Pek bir şey anlamadım ? Ne anlatıyor oyun ? Konusu ne ? Neler yapıyoruz ?
  96. ExCeLLeNT

Amnesia Korkunç Anlar

İnsan görmediği şeyden korkarmış ya.Hani bir de internette falan yok dünyanın en korkunç oyunu, şusu, busu falan. Açıkça söylemek gerekirse ben korktum ama bunun asıl sebebi silahsız olmamızdı.Ya hiç yoktan o sandalyeyi kafasına fırlattığında bayılsın yaratık bir şey olsun.Half Life 2 ne güzel...
  97. ExCeLLeNT

Birçok Google+ hesabı kapatıldı

Şöyle düşünüyorum.Facede binlerce inci hesabı mevcut.Öpimmi yumuşak yumuşak gibisinden.Google+ da bunun gibi hesaplar açılamaz hiç yoktan.Yerinde bir davranış bence.
  98. ExCeLLeNT

Serinleten Minderler

Ben de bizim minderi 10-20 dakika buzdolabında bekletsem o da vücut ısımı emer heralde dimi ? Diğer taraftan milletin suda yattığı minderlere benziyor güzel gibi sanki.
  99. ExCeLLeNT

Rihanna - Man Down

Ahahahah :D Bu arada o rum bum bum bum değil miydi ?Rom papapam şeklinde okuyordu sanırım.Gece oldu kulaklığı takayım bir dinleyeyim.Zaten 100ü geçti bir kaç günde dinleme sayım :D Gerçekten müthiş.Ben bu şarkı ile ilgili sözlükte takılırken öğrenmiştim.Hiç yoktan rum bum bum bum man down...
  100. ExCeLLeNT

En İyi Film Replikleri

Rüzgarı yüzünde hissetmedikten sonra kanatların hiçbir önemi yok. Melekler Şehri...(City Of Angels)
  101. ExCeLLeNT

Rihanna - Man Down

Aradım buldum.Bulamasaydım konu açacaktım :D 1 Haftadır durmadan dinliyorum.Ağzıma takıldı kaldı.Hele o oh why diyişi muhteşem.Klipte bir başka güzel :D Anlamadığım klibin konusu çektim tetiği namusumu temizledim anne.Ama klipte dikkatimi çekti südyen giymemiş ve o göğüsleri baya bir belli...
  102. ExCeLLeNT

Amazing Spider-Man Fragmanı Çıktı

Benim de aklıma gelmişti.Ultimate Spider-Man oyununda Pit bileğine bir şey takıyordu sanırım.Pek dikkate almamıştım.Ama onunla ağ atıyordu.Dark Knıght söyleyince anladım şimdi.Zaten oyun da çizgi roman grafikleri ile falan yapılmıştı.Fragmanı beğendim ama.O FPS açısı falan güzeldi.Sinemada...
  103. ExCeLLeNT

Alors on Dance Türkçe Olursa +13

İzlemiştim zamanında.Ama pek hatırlamıyordum.Gerçekten güzel yapmışlar :D
  104. ExCeLLeNT

İphone 4 Hakkında Görüşleriniz.

Aynen galaxy S II bence daha iyi.Çift çekirdek 1.2 ghz işlemci.Android işletim sistemi.1080 P HD video kaydı falan filan.Çok güzel özellikleri var.Hem sanırım iphone 4'ten daha ucuz.Bana göre iphone'nin sadece adı var.Kötülemek değil.Ben de bir iphone'um olsun isterim.Ama piyasada iphone'dan...
  105. ExCeLLeNT

Daniel Klein Kol Saatleri 39 TL

İyi indirim yapmışlar.35 tlye almıştım bende yoksa alırdım.Fakir miyim neyim :D
  106. ExCeLLeNT

Mac OS X Lion Türkçe Yarın Satışta

Leopard, snow leopard, lion.Bu ne ya kedilerin günlüğü gibi :D Ama Mac'ın isimlerini çok beğeniyorum.Abi sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun. Mac Os X Snow Leopard. Bence havalı. :)
  107. ExCeLLeNT

Amnesia Korkunç Anlar

Biraz korkunç olsa da komikti.Başka böyle videolar varsa bekliyoruz :D
  108. ExCeLLeNT

Amnesia Korkunç Anlar

Bende oynamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse yaratıkla karşılaşmadan sildim oyunu.Videolarını izlemiştim bir yerde karşılaşacaktım.Oraya girmedim.Exıt, uninstall :D
  109. ExCeLLeNT

Amnesia Korkunç Anlar

İzlemenizi tavsiye ederim hem korktum hem güldüm oynayan ben olmadığım halde. http://www.youtube.com/watch?v=3UsGNN75FH4&feature=fvwrel http://www.youtube.com/watch?v=xSiTtJJIXw4
  110. ExCeLLeNT

Vito Scaletta kime benziyor ?

Vito gibi görünmek isterdim.Ha karizmatikte olsa şanssız çocuktu.Joe hep kızları götürüyordu biz götüreceğimiz zaman işimiz çıkıyordu, telefon çalıyordu hep bir şeyler oluyordu.Hapishanede de bir ara gay muamelesi bile gördü.
  111. ExCeLLeNT

Vito Scaletta kime benziyor ?

Soldaki Marlon Brando'nun gençlik hali.Sağdakini biliyorsunuz. Bu sefer sağdaki Marlon Brando.Soldaki Vito Scaletta. Bir yerde Vito Scaletta'yı Marlon Brando'dan modellemişler diye okumuştum.Bu karizmatik karakterin gerçeği de varmış demek.
  112. ExCeLLeNT

Güzel Bir Panorama Fotoğraf

Hep o anlamda düşünmeyelim.Yani o da var da bir de başka taraftan baksak ? Kim istemez ki İstanbul'da ve yahutta başka bir şehrimizde böyle bir bina olmasını ?
  113. ExCeLLeNT

Güzel Bir Panorama Fotoğraf

Burç Halife.Adını Halife Bin Zayid El Nahyan'dan almıştır.Dubai'de inşası 4 Ocak 2010 tarihinde tamamlanan dünyanın en yüksek gökdelenidir. Eski ismi Burç Dubai'dir 828 metrelik yüksekliğe sahiptir ve 160 katı kullanılabilir bir yapıdır. Binanın yaklaşık 150. kattan sonra geri kalan katları...
  114. ExCeLLeNT

Sürekli Atatürk' e Hakaret Videosu Yayınlayan Youtube Yine Bir Tane Daha Hakaret

Bende konuya girmeden sandım youtube yine kapanma yolunda diye :D
  115. ExCeLLeNT

Kocasının penisini kestip çöp öğütücüsüne attı

Allah belasını versin bu yapılır mı insana ya ciddiyim yapılmaz.
  116. ExCeLLeNT

Sürekli Atatürk' e Hakaret Videosu Yayınlayan Youtube Yine Bir Tane Daha Hakaret

Güldürdünüz beni ya :D Helal :D
  117. ExCeLLeNT

1000 Günden Az Kaldı

Resimin altında 2011 senesinde kullanıma sunulmuştu yazıyor xp için. :) Ben xp kullanıyorum siz de kullanın :)
  118. ExCeLLeNT

En etkilendiğiniz oyun sahnesi!

http://www.youtube.com/watch?v=6xxY5eHuJFw Bu da çok müthişti Mafia 2 oyun sonu...
  119. ExCeLLeNT

Atatürk Resimli Fenerbahçe Forması

Gülmekten yerlerdeyim :D Üstün paint teknolojisi :D
  120. ExCeLLeNT

Dört Çekirdek Telefona da Gelecek

İlk kez duyuyorum :D Öğrendiğim iyi oldu bilgi için teşekkürler :)
  121. ExCeLLeNT

Dört Çekirdek Telefona da Gelecek

İsmi El Kaide'yi çağrıştırıyor ama bilemem.Ya bizim daha adam akıllı dokunmatik telefonumuz yok adam 4 çekirdek getirecem diyor :D Lan benim pc tek çekirdek :D
  122. ExCeLLeNT

İlginç buluşlar 2

Şunu buldum. http://www.kagitpil.com/diger/roket-alarm-saat-ile-uyanin.html Yurtdışı 30 dolar falan ülkemizde henüz yok diyor. http://www.bundesign.com/alarmli_roket_saat/1477
  123. ExCeLLeNT

Köyüm

Bu fotoğraflardan sonra cennetin nasıl bir yer olduğunu gerçekten çok merak etmeye başladım :D falan filan :D
  124. ExCeLLeNT

Köyüm

Gerçekten mükemmel bir köy.Al işte tatilde böyle yerlere gideceksin asıl.Ne o öyle onlarca kişinin olduğu sahile gitmek.Sonra sevgilime baktın, karıma baktın, sen kim bakıyon lan, bu su çok pis, yok sahil küçücük falan filan.Al arkadaşın mıdır, sevgilin midir, eşin midir, ailen midir git böyle...
  125. ExCeLLeNT

Gta IV View Distance

AAA çok ayıp.
  126. ExCeLLeNT

Batman, Testere Gibi Riddler'a Karşı

Testere'nin yeni filmindeki kurban belli oldu :D
  127. ExCeLLeNT

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

L.A Noire'yi internette gördüğüm kadarıyla MAFİA 2'ye benzettim.Konusu,grafikler, geçtiği zaman vs.
  128. ExCeLLeNT

"Sırada Palio Var" :)

Bugatti Veyron Super Sport Ultra Modification TURBO AND NİTRO SUPPORT koyacam ya da bu daha iyi bence :D Güzel uydurdum bence :)
  129. ExCeLLeNT

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Benim süper bilgisayarım yok ya :D Bende kasa kasa oynadım hiç yoktan bu kasma olayı sadece kocaman şehre doğru bakınca farkediliyordu yoksa farkedilmeyecek kadar az kasıyordu ki nasıl farkettiysem artık :D DLC'leri bitirecem ya canım çok çekti MAFİA 2'yi şimdi oyunu baştan oynamakta olmaz...
  130. ExCeLLeNT

"Sırada Palio Var" :)

Küçük çocuğuma Airbus A300 adını koyacam.Abileri de onu korusun diye isimlerini F35, F16 falan koyacam :D
  131. ExCeLLeNT

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Take Two İnteractive çıkması bir kaç yıl sürebilir demiş.2.oyunu da gerçekten çok beğenmiştim.Bozmayacaklarsa bir kaç yıl beklenir.Bir de sanırım mafia 2 asıl senaryonun % bilmem kaçıymış unuttum şimdi.DLC'lerle senaryo tamamlanacakmış hikaye falan bir sürü şey.Noldu o DLC'lere 3 tane DLC...
  132. ExCeLLeNT

HTC Wildfire ve Wildfire S Farkı ?

Bende öyle düşündüm.Renk olayı bir de ilk sürümde 16 milyonken s'de 256 k.
  133. ExCeLLeNT

Çıkış tarihi belli değil mi ya ? Hiç yoktan ramazanda rahat rahat oynasak iftara kadar :(
  134. ExCeLLeNT

121 derece açıyla düşüyorlar

Türkiye'de böyle lunaparklar var mı ? Ya da hiç yoktan bunlar gibi bir iki oyuncak ? Şöyle de desem iyi olur.Türkiye'deki en heyecanlı, adrenalinli, eğlenceli lunapark nerede, hangisi ?
  135. ExCeLLeNT

Expo 2020 İzmir'i Destekleyin..

Bende tam onu soracaktım. +1 destekleriz ama nasıl ? Not:Önceki mesajı görmemişim :D
  136. ExCeLLeNT

121 derece açıyla düşüyorlar

Oha bu ne :D Kızla binecen asıl buna :D Elini morartır heralde tutmaktan pardon sıkmaktan :D ---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 12:25 ---------- Mesajı düzenleyemediğim için flood gibi olacak ama.Six Flags America sanırım herkesin görüp gezmek isteyeceği bir yer :)...
  137. ExCeLLeNT

Nokia 5800 v60.0.003 Çıktı Güncelleyin.

Bu nokia hep bu son sürüm demiş.Bir sitede görmüştüm bu v60 için son sürüm diyor(ama v40 içinde son sürüm denmişti :D ) yazıyordu. :D
  138. ExCeLLeNT

Benden korku filmi afişi olur mu?

Abi troy diye film var zaten :D Troy 2 dersin :D
  139. ExCeLLeNT

Benden korku filmi afişi olur mu?

Hakkı abi ayak bastığın o sular canımın çekmesine yetti :) Süper gözüküyor valla.
  140. ExCeLLeNT

Battlefield 3'ü Oynayabilecek Misiniz?

Sahte değil bilmem de DX9 yok mu artık :( Gerçekten merak ediyorum battlefield 3 dx9 ile oynanacak mı oynanmayacak mı ? Bir MW3 kalacak sanırım inşaallah o da dx9suz yapmaz :(
  141. ExCeLLeNT

Onu bende farkettim de alınırsa hangisi alınmalı ? Aralarındaki fiyat farkı büyük ki genel olarak wildfire daha iyi gibime geldi ? Kısacası yorumlarınızı alayım hangisi daha güzel ? Siz olsanız hangisini alırdınız ?
  142. ExCeLLeNT

Soru gayet açık aralarında ne farklar var ?Daha doğrusu özelliklerine baktım buraya gelmemiş sanırım cihaz.Ama pek gözle görülür bir fark yok gibi de alınırsa hangisi alınmalı ? Wildfirede 240 çözünürlük 16 milyon renk.Wildfire S'de 360 çözünürlük 256k renk.İnsanı böyle kandırıyorlar işte bu...
  143. ExCeLLeNT

Nokia 5800 v60.0.003 Çıktı Güncelleyin.

Benim bir arkadaşta da var 5800.Çocuk ilk günkü gibi kullanıyor.Diyorum ya sen şuna bir güncelleme yapsana.Şimdi telefon değil mi diyor.Yetiyor bana diyor.Güncellemenin anlamını bilmiyor halbuki.Kaç arkadaşa dedim öyle yok.Kimse alınmasın ama söyleyeyim dedim millet cahil olmasın.Hadi iyi...
  144. ExCeLLeNT

Core i5 2410m mi Core i7 2630qm mi ?

Yeterli paran varsa yani çekinmiyorsan ikisi için de harcamaktan tabiki de İ7.Sorduğun kabahat :D
  145. ExCeLLeNT

Facebook'ta Havanızı Atın

Para falan yok mu ya ? Para konuşur ayağı para durum yazar falan :D Para aracılığıyla :D
  146. ExCeLLeNT

Yolcular uçağı itiyor

Marşa bas marşa :D
  147. ExCeLLeNT

Yolcular uçağı itiyor

Böyle gerçek bir uçak itme sahnesi görmüştüm ama gerçek yani sahte değil :)
  148. ExCeLLeNT

İphone 5'i sat diyen oldu :D
  149. ExCeLLeNT

Görevimiz Harddisk(İnciSözlük)+15

Videoda 2 tane küfür geçiyor küçük bir kelime olarak yani sorun olur mu bilmem.+15 dedim ben yine de.Ama izlerseniz pişman olmazsınız :)
  150. ExCeLLeNT

Çocuğunun Adını Megatron Koyacak

Megatron ismi konulacak başka şeylerde var aslında :D (anlayan anladı) mesela kısa etekli bir kız gördüm mü falan megatron otur oğlum otur (örnek verdim) :D
  151. ExCeLLeNT

İnci hesabımdayım.Deminden beri hepsiyle durum atıp duruyom gelen geçen beğenip yorum atıyo :D Normal hesapta yazdım şimdilik beğenen bile yok :D
  152. ExCeLLeNT

Htc wildfire almayı düsünüyorum? Sizce Almalı mıyım?

Bende wildfire alacaktım da sonra gözümü yükseklere diktim.Piyasadaki 500-600 tllik telefonlardan çok daha iyi wildfire 400 küsürlük fiyatıyla :)
  153. ExCeLLeNT

Çok beğendim ya :D Süper bir şey kızlara falan ne hava yapılır bunla ki ciddiyim.
  154. ExCeLLeNT

Çocuğunun Adını Megatron Koyacak

:D :D :D Millet kafayı yemiş :D Şimdi bunlar kadroda yaparlar :D Starscream gelir 2-3 seneye de. Başka bir aile bunlara karşı olarak Autobotları yapmaya başlar :D Çocuğunun adını optimus koyar.Sonra bunlar sokakta kavga ederler megatron ile optimus prime'ın büyük savaşı :D
  155. ExCeLLeNT

Bir kız var

Espri yaptım ya :D Korkutayım dedim :D
  156. ExCeLLeNT

Bir kız var

Öldü :(
  157. ExCeLLeNT

Robin, Batman'i Unutturacak

Gelen yorumlara katılıyorum.Bence daha güzel gözüküyor batmanden :)
  158. ExCeLLeNT

Bir kız var

Benimde bir arkadaşım vardı böyle sesler duyuyordu.Artık yok :)
  159. ExCeLLeNT

Sniper: Ghost Warrior 2 gameplay !

İlk oyundaki komando bölümü güzeldi.Yani bu oyundan öyle güzel bir çatışma beklememek lazım zaten amaçları da sniperlıktı.Ayrıca ilk oyunda bir de yönlendiren kişi oluyorduk sniperi.Sonra sniper oluyorduk biri bizi yönlendiriyordu.Multisini de arkadaşla kapışmıştık.Aslında çok kişi olsak güzel...
  160. ExCeLLeNT

KurtLar Vadisi Yeni Sezonda ATV'de

İğrenç espri dense de beğendim :D Montajda güzel olmuş tipine komikti Polat'ın :D
  161. ExCeLLeNT

Sniper: Ghost Warrior 2 gameplay !

Sinematik efektler ilk oyundaki gibi sadece kafa vuruşlarında veriliyor.Yani adam bu oyunda hep kafadan ya da boğazdan çakmış ve de oyun efekte geçiş yapmış.Yanlış bir şey görmüyorum.İlk oyunda böyleydi ve de gayet güzeldi.Müthiş diyemem ama haklısın alanında tek olduğu için bize çok güzel geliyor.
  162. ExCeLLeNT

Far Cry 3 Gameplay!

İlk oyunu belki de geç oynadığımdan beğenmedim.Ama 2.oyun kendini tekrarlasa da güzeldi.En gıcık olduğum şey durmadan motoru tamir etmek en fazla 3 kontrol noktasından geçtim mi motor yanıyordu en sonunda :DŞurdan görev al şunu yap bunu yap.Bir de silahlar için özel görevler yap bir sürü falan...
  163. ExCeLLeNT

Müthiş GTA IV grafik modu!

Pcmin en yüksek ayarda kasmayacağını bilsem anında araç modunu da grafik modunuda yükler tekrar tekrar bitiririm.Gerçekten harika duruyor.Zaten normalde beni büyülemişti grafikleriyle ki grafiklerini o kadar küçümsemeyin yani bir de şehir yaşıyorken falan çok güzel gelmişti.Yapana helal olsun.
  164. ExCeLLeNT

ESET'e Göre Kullanıcılar Tutarsız!

Doğruları söylemiş adam.Facebook hakkında söylediklerine de katılıyorum.Ben dahil çoğu kişi şifresini değiştirmiyor.
  165. ExCeLLeNT

Günün Sözü

Aşk bir elma şekeridir şekerini yersin sapı kalır :) İstediğin bazı şeylere sahip olamamak mutluluğun bir parçasıdır. Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan yelkenlerini değiştir.Dünya senin karşılaştığın fırtınalarla değil gemiyi limana ulaştırıp ulaştırmadığınla ilgilenir. Gömlegin ilk düğmesi...
  166. ExCeLLeNT

Yeni bir Amerikan Pastası mı geliyor ?(American Pie:Family Reunion)

Onursevim sizde de bir stifler var mı :DYoksa sen misin Stifler :D
  167. ExCeLLeNT

Robot Olimpiyatları İstanbul'da

İstanbul'da yaşasaydım giderdim de şöyle kız arkadaşımı falan yanına alıp.Ama İstanbul'da değilim.Zaten kız arkadaşımda yok.
  168. ExCeLLeNT

Batman Kötü Adamlara Karşı

Adam haklı :)
  169. ExCeLLeNT

Batman Arkham City İle 12 Dakika

Hangi çıtayı yükseltti acaba :D ?Hangi çıtadan bahsediyoruz biz :D ? Çavuş! ayağa kalk !! :D
  170. ExCeLLeNT

Bir tane kız var...

Şimdi normalde boşver derdim ama hiç içimden gelmiyor.Niye? Yaşadım çünkü bende aşık oldum ki hala aşığım.Bende konu açtım forumda :D Hatta ben onun için ağladım (konunun adıda buydu zaten) bizimde çoğu buluşmalar falan iptal oluyordu.Aramız da kızla senin ki gibiydi benimkinin.Öyle işte daha ne...
  171. ExCeLLeNT

Milli piyade tüfeği üretimi başladı

Mehmetçik falan gelecekti bir ara ne oldu ? Ayrıca fotosunu da görmek isterdim yoksa bu mehmetçik fotolarındaki tüfek mi bu ?İnşaallah yakın zamanda gelir askerde g3 yerine kullanmak isterdim doğrusu :)
  172. ExCeLLeNT

American Pie

http://forum.shiftdelete.net/sinema/215055-yeni-bir-amerikan-pastasi-mi-geliyor-american-pie-family-reunion.html#post1880306 Konusunu açtım :)
  173. ExCeLLeNT

Filmde Steve Talley'de görmek isterdim ama kadroda gözükmüyor :( Onursevim sizden bir Türk Menemeni filmi istiyorum :D
  174. ExCeLLeNT

Gençlik komedisi anlayışını kökünden değiştiren 'Amerikan Pastası'nın ilk kadrosu, serinin 12 sene sonra çekilecek olan 'orijinal kadrolu' dördüncü bölümü 'American Reunion' için tekrar bir araya geliyor... Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas...
  175. ExCeLLeNT

American Pie

Sevgilini alırsın oynarsın :D Hatta odalar olur böyle 20-30 kişilik multide oyunun modu da parti :D Beta evinde falansın gece yarısına kadar birini bulacan bilmem ne derken level atlayacan :D
  176. ExCeLLeNT

iPhone 5 İçin Konsept Tasarımlar

Bu mu konsept tasarım pek fark göremedim ? Hatta hiç göremedim.
  177. ExCeLLeNT

American Pie

Oyunun konusu basit olur.Bir çocuk var liseden mezun olmasına 1 ay kalmış.Bakirlikten kurtulacak ya da kurtulacak başka yolu yok.Partilere katılacak işin ortasında bir şeyler olacak derken sevdiği kızla bilmem ne bilmem ne (naked mile gibi oldu sanki)Ama dediğiniz gibi hentai 3D gibi görüntüler...
  178. ExCeLLeNT

Honey and The Moon- Joseph Arthur

http://www.youtube.com/watch?v=oeg9Af7q9Jw Amerikan Pastası 3(Wedding-Düğün) filminin de bir yerinde çalar.Güzel şarkıdır :)
  179. ExCeLLeNT

Ben hiç aşık olmadım.

Bence çok şey kaybetmiştir.Eğer karşılıksız olursa asıl o zaman anlarsın aşkı.Yaşanılan en güzel duygulardan biridir.Sadece onun yanındayken vücudun değişik davranır, beynin değişik davranır.Kısaca tarif edilemez bir duygudur.Yaşamadan bilemezsin.Herkes aynı şeyleri söyler durur ama aslında dil...
  180. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

Kimse kıyaslama yapmadı :D Bu telefon hangi telefonlar ile kapışır ? Kesin alacağım ama alacağım telefonu önceden öğrenmek istiyorum.BIS olmazsa ne fark olur ?Yok %50si falan demeyin anlamıyorum :D açın şu konuyu :D
  181. ExCeLLeNT

Ağladım, Sevdiğim İnsan İçin Ağladım :(((

Ya ama benim önüm şöyle.Şimdi bu yaşım itibariyle bu kızla aram her ne kadar bozukta olsa, beni şeyine bile takmasa da artık bu kızla karşılaşma ihtimalim yüksek.Aslında kendisi benden hoşlanıyor gibi ama işte aramız bozulunca ki sık sık bozuluyor bu en kötüsü oldu.Aramız bozulursa falan...
  182. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

Ya bakın aramızda kalsın nasıl bir şey olacak bu internet ortamında ama telefon bana sıfır olarak Dubai'den yanlış bilmiyorsam 250 tlye gelecek.Onun için diyorum ayrıca İphone 4'ten daha havalı güzel diyen çok insan var.
  183. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

Ya alma diyorsunuzda bu telefon bana HTC WİLDFİRE'den daha ucuza gelecek sıfır olarak aramızda kalsın :D
  184. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

İnternette bir kaç şey okudum.Normalde internete falan girebiliyormuşum sanırım bis olmadan ama elimdeki tl kadar falanmış.Öbür özellikler mesela bbm ne ? Normal messengerın aynısı mı ? Anlamadım tam olarak açarsanız bu BIS konusunu ?
  185. ExCeLLeNT

Ya yaşamadığımdan diyorum böyle belki ama şuda var.Onu ilk gördüğümde hiç öyle güzel falan değildi bana göre tanıdıkça aşık olmaya başladım.Bana normal gelen kız kainat güzeli gibi görünmeye başlamıştı ki artık öyle.Nasıl desem bana asla onun gibisini bulamayacakmışım gibime geliyor ki doğru her...
  186. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

Şu BIS'i açar mısın internette çok okudumda bunu.Nasıl kayıt olacağım ? Paralı mı nasıl bir şey anlatırsanız hani ??
  187. ExCeLLeNT

Bendensin adrasa :D Her ne kadar burda gülsem de içim ağlıyor :(Ama cidden unutmakla olmuyor ki ben unutamıyorum unutmam yani inşaallah.Düşünmüyorum başkasını sevmeyi ondan sonra ki sevmek diyorum galiba aşk bir kere olurmuş ki aşkı yaşadığıma göre ... Sanırım dedikleri gibi aşk karşılıksız...
  188. ExCeLLeNT

Zaten ilk aklıma SDN geldi de konu açtım.Paylaşmak istedim.Canımdan çok sevdiğim dediğim yani nasıl diyim Allah'a dua ediyordum mesela benim olsun diye ama hiç bir şeyi onun kadar istemedim.İşte çalışacağım da unutturacağını sanmıyorum.
  189. ExCeLLeNT

BlackBerry 9800 Torch

Dediğim telefon nasıl bir telefon ?Yani geçen 300-500 arası bir şey diye konu açmıştım ama elimde bir fırsat var.Fiyat benden değil, olursa alacağım telefon bu olacak.Merak ediyorum bu telefon hangileriyle kıyaslanabilir? Ne kadar güzel bir telefon? Ortalama fiyatı ne kadar ? O fiyatı hak ediyor...
  190. ExCeLLeNT

Başlık gayet açık.Duvarında paylaşmıştı.Nil Karaibrahimgil Havuz Problemi. Dinledim.İçimden ağlamak geldi.Daha kızla sevgili bile değildik ama canımdan çok seviyordum.Ondan sonra seveceğim tek kızın bizim kızımız olacağını söylemiştim, onu annem kadar çok seveceğimi söylemiştim.Olmadı aramız...
  191. ExCeLLeNT

Capcom Faka Bastı

Tamam oyun güzeldi de oynanış?? kötü gibiydi bana göre.Ben pek beğenmedim oynanışı.Yoksa zombilerin kafasına monitör fırlatmak, matkapla vücutlarını delmek falan eğlenceliydi.
  192. ExCeLLeNT

Google+ Davetiye Paylaşımı

Google+ projesi şu anda küçük bir test görevlisi grubuyla hataları çözmeye çalışıyor. Google+ öğesine erişemiyorsanız, lütfen kısa bir süre sonra yeniden kontrol edin. Böyle bir şey diyor sistem mi çöktü ? Ayrıca davetiye için teşekkürler :)
  193. ExCeLLeNT

Google+ Davetiye Paylaşımı

turkishkencee@gmail.com Şimdiden teşekkürler :)
  194. ExCeLLeNT

Nadia Camukova: "Türkiye'de Okumak İstesem Üniversiteyi Kazanamam"

Doğru söze ne denir.Helal olsun diyorum.Birileri dinlese de şu kızı bir şeyler yapsa eğitim sistemiyle ilgili.
  195. ExCeLLeNT

Porsche'dan Kendini Süren Araç

Hadi onu geçtim bir ekrandan yönetsek böyle pc oyunu gibi daha güzel olur.Kameradan görüyoruz böyle yarışlara giriyoruz driftler falan :DPolis takılıyor böyle kaçıyoruz tam gaz shifte basıyoruz nitro çalışıyor :D
  196. ExCeLLeNT

Çocukluk Aşkım Evlenmiş :)

Benim hiç çocukluk aşkım olmadı :D O öpüşme, el ele tutuşma, aşkım konuşmaları falan gerçekleşmedi.Nedenini bilmiyorum.Lise 2'ye geçtim ama yok :( Ha tipimi bilemem ama dünyalar güzeli bir kız(herkese göre)benden hoşlanmıştı ve beni de kendine aşık etmişti.Ona hala aşığım orası ayrı tabi.Bu işin...
  197. ExCeLLeNT

Transformers Çocuklarla Buluştu

Allah'ın izniyle bu hafta ya da haftaya gideceğim.Fragmanlarından falan çok güzel filme benziyor 3D sahneside çok var sanırım.Ayrıca ben çok beğeniyorum ama 2. film kötüydü hiç yoktan ciddi ciddi robotlar Amerikan askeri gibiydiler.
  198. ExCeLLeNT

Skyrim Ek Paketlerle Gelecek

Niye ? Sıkayrim diye okursun olur biter zaten öyle okunmuyor mu ?He sikrim diye okursa belki dili sürtebilir :D
  199. ExCeLLeNT

Porsche'dan Kendini Süren Araç

Resimdeki gibi bir aracı zaten kendi kendine sürdürtmem :D
  200. ExCeLLeNT

Cem Yılmaz'ın yeni bombası: Motorola Xoom - Türk Telekom

Kuyruk acısı için bile izlenir bu reklam :D Çok güzel espriydi :D
  201. ExCeLLeNT

Rekor Kıran Reklama Greenpeace Bakışı

Bende çok beğendim harika olmuş :D
  202. ExCeLLeNT

Bir tane kız var...

Tekin son noktayı koydu. +1
  203. ExCeLLeNT

Kötü Haber Verme Diye Buna Denir :D

Sonu güzel değil ama.Gerçekçi olmamış gibi sonu.
  204. ExCeLLeNT

Uncharted Koleksyion Paketi Geliyor

Bütün oyunlarda kasımda ya bu ne böyle ?
  205. ExCeLLeNT

En Gerçekçi 10 Cosplay - 1

Şu ezionun kıyafetinden böyle normal kıyafet fiyatlarında satılanı yok mu ?Hidden blade falan istemiyorum ya sadece kıyafette olur.? Milyarlar veremem çünkü şimdilik o kıyafete.Sokaklarda gezmek ne havalı olur ama hele altair's armor'lu kıyafet ile :D Bence de dante iyiydi.Bayonettada baya benzemiş.
  206. ExCeLLeNT

Bir tane kız var...

Köşeyi dönmek mi :D Benim son mutlu gözükmüyor ama uğraşacağım :DVazgeçmem :D
  207. ExCeLLeNT

Bir tane kız var...

Origami, ortak.Ortak diyorum çünkü neredeyse tamamen aynı durumdayız.Tek fark sanırım ben 16 yaşındayım o 17 :D O da biraz zengin benden.O da biraz özgürlükçü yani millete de samimi konuşmalar yapabiliyor.Bende onu aşırı kıskanıyorum.Bende peygamberimizin karısı aklıma getirdim.İçime güven geldi...
  208. ExCeLLeNT

Uncharted 3'e Tükçe Altyazılı Video

İlk oyunun oynanış videoları falan bile yani acayip meraklandırmıştı beni.Bekledim çıktı.2. oyun derken 3. çıkacak.Ne yazık ki PS3 yok PC var :(
  209. ExCeLLeNT

Anonymous Taksim'e çıkıyor: "Sansüre Dur De! Özgürlüğünü Koru!' Yürüyüşü

Ya o maskelerin altında bir fikir olsa tamam diyecem de bir fikir de yok.Ha fikir dedikleri sansüre hayır diye devlet sitelerini hacklemek ise fikirler kurşun geçirmez belki ama öyle bir Osmanlı tokadı geçirirki...
  210. ExCeLLeNT

Ya şu resimlerini gördükçe dayanamıyorum.Tır oyunlarını bir başka severim zaten.Başından kalkamam artık bu ETS2'nin.Trucks and Trailers'ı hiç beğenmedim.Ya hiç yoktan madem parketme görevi veriyon bir şehirden başka şehre gidipte parkedelim.Yok illa sana arkadaşın şaka yaptı diye aynı yerde...
  211. ExCeLLeNT

104'lük Bekir Dede, Aklında Kaldığı Kadarıyla Uzun Yaşamın Sırlarını Anlattı

Diyorum bu haber ne böyle :D Kaynağa bakınca anladım.
  212. ExCeLLeNT

Adamın içine Ajdar kaçmıış :D

Dayanamadım kapattım.Ajdarın çikita muzu nasıl desem bunun yanında melek melek.Arkadaşa katılıyorum kim bu klibe şarkıya para harcasın. Niye harcasın ?Klibi çekenler nasıl göz yumuyor bu insanlık dramına !!
  213. ExCeLLeNT

Ekşi Sözlük'te Neler Oluyor?

O zaman pardon kardeş kusura bakma.Ben yazılışını bilmiyorsun böyle duydun da gelip yazıyorsun diye şey ettim.Yani şöyle diyim ben bu Türkçe konusunda hassasımdırda yanlış yazdın diye sana patladım sanırım bir özür borçluyum :) Özür dilerim kabul edersin inşaallah özrümü :) Sağda zaten o buton...
  214. ExCeLLeNT

Ekşi Sözlük'te Neler Oluyor?

Blgram halla halla ne demek ? Ayrıca arkadaşta haklı dön bebeğim diye buton var tıklarsın reklam görmezsin Allah Allah ya.
  215. ExCeLLeNT

Svshost.exe yardım !!!!

Yine kardeşim yine kardeşim.En son o kapattı bilgisayarı.Şimdi açtım.Regedit ve görev yöneticisini açtığım gibi hemen kapanıyorlar kendiliğinden.Msnconfigden açılışta çalışan programlara baktım svshost.exe var bir tane system32 ye kopyalamış kendini.Kutucuğundaki tiki kaldırıyorum yine...
  216. ExCeLLeNT

Ekvador Devlet Başkanı Rafael Corrado: Okyanus Ötesi Diyerek Bizi mi Kastediyorsunuz?

Valla bende ciddi ciddi okudum. :D Hatta şu Jamaikanın yanlışlıkla davet edildiği cümlesi kopardı beni :DZaten haberden pek bir şey anlamamıştım.Ama güzel yapmışlar :D
  217. ExCeLLeNT

Örümcek Adam öldü

O değilde nasıl öldüğünü merak ettim ?Bilen varsa söylesin.Örümcek öldürmek günahtır.O kadar peygamberimizin hayatını falan kurtarmışlar.(hani şu mağara olayı)Sen git bir de bunun insan olanını öldür.Daha da günah.Ayıp diye bir şey var ya.
  218. ExCeLLeNT

Euro Cups Turnuvalarının Kayıtları Başladı

Şahsen pointblankı herkese tavsiye ederim.Oynadığım en iyi online çatışma oyunu.Türkçe kelimeler,sesler,gerçekçi kan, grafikler falan hepsi müthiş.Bir arkadaşta geçenki turnuvaya gitmişti.Adını hatırlamıyorum.Grup olarak oynuyorlardı sanırım onlar 3. olmuştu.
  219. ExCeLLeNT

Nostalji Meraklılarına Göre PC

Harbi güzel pc yapmış.Kasası da o şeyin içindeyse gerçekten çok güzel.Donanımları da güzel.Aslında donanımları en yükseğe çekecen.Görünümü böyle olacak.İnsanın baktıkça bakası geliyor.
  220. ExCeLLeNT

Geleceği gören adamı test etti!

Baz istasyonu olmayan bir yerde yapmışlar bu testi :D
  221. ExCeLLeNT

İstanbul Buluşması

SDN ekibi nerede ?Editörler, Hakkı abi nerdesiniz :D Kesin katılır yöneticiler.Yani tahminimce daha güzel olur böylelikle.Ah be bir İstanbul'a işim çıksa gezme amaçlı gitsem bir gitmem için sebep olsa da ben de katılsam.
  222. ExCeLLeNT

İstanbul Buluşması

İstanbullu değilim.Ama forumistanbul diyorum.Ha gitmedim forumistanbula ama yani internet arkadaşlar falan öğrendiğim kadarıyla orada falan buluşun gezin.Fırsatım olsa bende gelirim de malum liseli olmak , 15 yaşında olmak , Kocaeli'de oturmak :D Düşünün artık.
  223. ExCeLLeNT

Bilgisayarınıza ilk yüklediğiniz oyun neydi

Kendi kendime ilk spider-man 3 ya da underground 2 idi.Bunlardan birisi tam hatırlamıyorum ama eve ilk geldiğinde gta vice idi oynamaya başladım.Malum internet kafe alışkanlığından.
  224. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever'dan Sabır Ödülü

Ama max payne serisinde öyle yaratık falan yok ? Yanlış mıyım ?Ailesi öldürülen bir adamı yönetiyoruz.He oynanışı diyorsundur orasını bilemem. Yoksa yanlış mı düşündüm bu zamana kadar :D Sen çıkış süresini mi diyorsun :D
  225. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever'dan Sabır Ödülü

Helal olsun başka bir şey denmez.Gearbox en iyisini yapmış.Hediyelerde güzel.
  226. ExCeLLeNT

"Nefes" filminin öğretmen üzerindeki etkisi

Emeğe saygı ama beğenmedim :(
  227. ExCeLLeNT

Ezel - Herkes Öldürebilir Sevdiğini...

Şimdi bu şiir cem garipoğluna mı ithafen ? :D Şaka bir yana konuyu da hortlattım ama güzel şiir.Ezel müziğiyle başka bir güzel oluyor.
  228. ExCeLLeNT

İddiasını ispatlarsa 30 milyar doları olacak!

Bu zük yanlışlıkla zengin olmuştu dimi.Pek yanlış gibi görünmüyor.Yani hiç yoktan zengin olacağını hesaba katmamış :D
  229. ExCeLLeNT

Arama siteniz sorunu ?

Yok hayır.En üstte assassin's creed 2 save olayı için girdiğim hostlar var, hani crack falan.4-5 tane.Onlarda sorun yok zaten.Sonra googleın diğer ülkelerinin ipleri var.fr, ch falan.Bir tane yahoo.com var.Bir tane de baidu.com.Bir dediğim 2-3 tane sıralı olarak.Önce google yahoo baidu bu 2-3...
  230. ExCeLLeNT

Arama siteniz sorunu ?

Çözüm için teşekkürler.Denedim verdiğin linktekinde sorun yok.Ne farkı var o link ile normal .trnin ?
  231. ExCeLLeNT

Arama siteniz sorunu ?

Söylemeyi unuttum gözatma geçmişinden falan her şeyi sildim.Olmadı :(
  232. ExCeLLeNT

Siber Ordu Komutanlığı Kuruluyor

Niye kötülüyorsunuz ? Yok geç kalmışlar yok anca akılları başlarına gelmiş.Bizim millet hep böyle abi.Yapmazsın bir şey der yaparsın yine bir şey der.Sanki millet 2.dünya savaşından beri siber ordu barındırıyor elinde.Kutlayacağınıza yine olumsuz düşünüyorsunuz. Hem bir de daha bugün SDN'de...
  233. ExCeLLeNT

Arama siteniz sorunu ?

Bugün kardeşim bilgisayar oynuyordu ! Oynuyor muydu bilemem artık.Abi internet başka açılıyor dedi.Baktım chromeun anasayfada mysearchs yazıyor değişik bir arama motoru.Ama urlde google.com.tr yazıyor. google.com'a girince normal açılıyor ama .tr ile arama siteniz yazan bir yere...
  234. ExCeLLeNT

268 MP Çekim Yapan Kamera

Bu İphone 4 gibi telefonların kameraları güzel çekiyor.Şimdi anlamadığım bu 268likle çekilsek ne derece değişecek görüntü ?Arkadaşla çekildik diyelim :D Ne fark olacak sonuçta normalde de gerçekçi çıkıyor.Gerçekçi ne demek ya gerçek işte :D
  235. ExCeLLeNT

Sadece Kodlardan Oluşan İlk Silah: Stuxnet

O nasıl bir virüstür öyle ! Şaşırdım valla.Yine de normal kullanıcıların bizim bilgisayara bulaşır mı gibi bir dertleri olmaz!? Tabi başka normal kullanıcıların indirip geliştirmediği sürece...
  236. ExCeLLeNT

E-okul notlarını değiştirin.

Arkadaş annesine şaka yapmıştı notları 5 yapıp.Annesi bayılıyormuş az daha :D Ama şu facebookta falan ne şantaj yapılır.Şahsen ben bir kıza bana aşk ilan ettirdim.Konuşmaları değiştirip.Foto da çektim :D
  237. ExCeLLeNT

E-okul notlarını değiştirin.

Başlığı böyle yaptım ki konuya akın olsun. :D Aslında doğru.Şimdi bilenler bilir.Bir kod paylaşacağım şimdi.E-okul dahil neredeyse her sitede yazıları,rakamları değişterebiliyorsunuz.Sanki metin belgesine bir şey yazar gibi. javascript: document.body.contentEditable = true; document.designMode...
  238. ExCeLLeNT

Karne korkusu yüzünden yaşamına son verdi!!!

Anlamadığım notları da o kadar kötü değil ?Ne cezalar vermiş ki babası , karne yüzünden şimdi ceza versin.
  239. ExCeLLeNT

Dünyanın En Kötü Şarkısı YouTube'u Karıştırdı

Ha bak oraya dikkat etmedim :D Ben sandım sesi falan kötü böyle bağırarak söylüyor.Hani müziksiz iğrenç sesi çıkanlar var ya onun gibi. :D
  240. ExCeLLeNT

Kadın Psikolojisi ve Dış Görünüş

Açık tehdit :D Bu arada video güzel.Hiç yoktan ortalama 7. bilmem ne alır diye düşünmüştüm.Ayrıca kızların kötü alışkanlıkları ile ilgili bir deney için de Johnny Sins'i kullanmak lazım :D
  241. ExCeLLeNT

Dünyanın En Kötü Şarkısı YouTube'u Karıştırdı

Bence de gayet güzel.Sanırım tek sorun sesinin yumuşak olmaması ?
  242. ExCeLLeNT

İyilik Meleği Türkiye'ye Geliyor !!!

ABD sağolsun herkes komplo teorisi üretiyor :D Yanlış anlamayın bende üretiyorum :DMesela bu arap ülkelerinde niye isyan çıktı sanıyorsunuz :D Sırayla önce Libya.Domino gibi.
  243. ExCeLLeNT

Call Of Duty Modern Warfare: Frozen Crossing

Bunun devamı gelir mi acaba ? Bir de bunun gibi başka videolar var mı ? MW3'ten önce iyi gider bu videolar.Ah bir de filmini yapsalar ya şöyle.
  244. ExCeLLeNT

Call Of Duty Modern Warfare: Frozen Crossing

Bunu film falan yapsınlar sinemaya çıkarsınlar.Kurtlar Vadisi Filistin'e falan aksiyonlu, çatışmalı diyenler buna ne diyecekler ?Yani bu yarı profesyonelse bizim bu filistin ne?Yani hemen bizimkileri kötülemek diye algılamayın da yani bu 17-18 dakikalık şey sinemaya çıksa KVF'ye gideceğime buna...
  245. ExCeLLeNT

Far Cry 3 İnanılmaz Olacak

Far Cry 2 aslında güzel oyundu.Ama hikayesi değilde hani hikayeyi işleyişini beğenmedim.Sonu o kadar şaşalı değildi.Hatta hiç güzel değildi bir köprü patlıyor falan o kadar.Bir de Türkçe Yama ile oynadım.Hikayeyi anlayarak.Bazı şeyler kendini tekrarlıyordu.Ayrıca oyun çok uzun sürüyordu.Tadında...
  246. ExCeLLeNT

Ay Tutulması İçin Özel Google Logosu

Oldu bile :D10:15 gibi falan başladı heralde.
  247. ExCeLLeNT

Anonymous İçişleri Bakanlığı'na Saldırıyor!

Millet şu kadar kişi geziyor ayağına mesaj kasalım :DMerak ediyorum en fazla kaç olacak?Ne zaman vazgeçecekler acaba ?Anlamadığım.Benim pcde diğer sitelere yavaş girerken içişleri bakanlığının sitesi anında açıldı.Şaka maka şaşırdım.Helal olsun.Güzel site yapmışlar.
  248. ExCeLLeNT

Anonymous İçişleri Bakanlığı'na Saldırıyor!

Site toplam 56669002 kez gösterildi, sayfalarımızı şu an 97134 kişi geziyor.
  249. ExCeLLeNT

SüperCan Android'e Geliyor!

Sonuçta onlar da Türk oyunu.Yapanlar adı duyulmamış firmalar.Firma mı hatta o bile bell değil yani ?Millet milyon dolarlara isim hakkı satın alıyor.Sobee falan toplasa bunları bir araya neler neler yaparlar.Benim anlamadığım Süpercan'ın bu kadar övülmesi.Ya tamam iyi güzel de.Satışa çıkarılsa...
  250. ExCeLLeNT

Bölümü Geçemiyorum (Assassin's Creed II)

Ya şu secretleri topla diyorsunuzda.Orada bir tane assassins simgesi var ama o simgede Da Vinci'nin uçan makinesini kullanıyorum.Yani gizli tapınağa falan girmedi.Tam anlamadım orayı.Bir de şu yeni oyunu anlamadım?Silah almak için falan illa para verip açtıracam mı o dükkanları?Açtırınca beleşe...
  251. ExCeLLeNT

SüperCan Android'e Geliyor!

Süpercan'la uğraşacaklarına.Pusu, Kabus 22 gibi oyunları tekrar yeni grafiklerle yapsalar ya ?Kabus 22 uygun fiyata satılsa ve de yeni grafiklerle yapılsa satın alabilirim.
  252. ExCeLLeNT

Bölümü Geçemiyorum (Assassin's Creed II)

Katılıyorum ilk oyun başta güzel gelse de kendini tekrar etmesi bakımından sıkıcıydı.2. oyun ama neredeyse hiç sıkmadı.Yalnız bir bölümdeyim geçemiyorum değil.9 tane lider gibi bir şey öldürcem adam.4 tane öldürdüm.Ama oyun ne zaman bitecek merak ediyorum ?Ezio zaten sakallı oldu bıçak yedikten...
  253. ExCeLLeNT

ÖSYM'den dört adaya özel sınav

Şimdi düşünsenize olay normal.Hiçbir şeyden haberiniz yok.Sınav da güzel geçmiş hemde baya iyi geçmiş.ÖSYM diyor ki seni ve 3 kişiyi daha tekrar sınav yapacam.Bu nasıl bir şeydir böyle ya.
  254. ExCeLLeNT

Activision'dan Beklenmedik Hareket

Halil yanlış anlama da böyle diyince aklıma bir şey geldi :D Bir tarafına... :D Cidden merak uyandırıyor Activision gibi bir firmanın ne işi var myspace ile ? Reklam diyecem ama nasıl olacak.Hem reklam için 350 milyon dolar harcanmaz.Bir şey var bu işte ama zamanla göreceğiz.
  255. ExCeLLeNT

İşte Gerçek Angry Birds

Güzel reklam yapmışlar.Gerçekten eğlenceli olurdu öyle bir şey.
  256. ExCeLLeNT

Ak Parti 45 yıl sonra bir ilki başardı

Bu konu kilitlenir.Kısaca Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum.İnşaallah başı sağolsun demek zorunda kalmam.Ama gidişat böyle. Tartışma çıkarmayın lütfen. nokta.
  257. ExCeLLeNT

Android'ler İstasyonları İşgal Etti

Alınmayın da şaka maka bizim Türkler harbi böyle yapardı.Ben onların çoğunu çalacak, çoğunu tekmeleyecek çok insan tanıyorum.Ama kutlarım.Güzel reklam yapmışlar.
  258. ExCeLLeNT

Arkham City'de Robin'le Oynayabileceğiz

Vallaha helal.Adamlar mis gibi oyunu daha büyük bir haritada uzunca bir süreyle oynatacaklar.Kedi kadın, robin, batman tadından yenmez valla :D Bir serinin ilk adımları bunlar sanırım.Bence devamı gelir yani hikayeyi bitirmezlerse.
  259. ExCeLLeNT

Forumda Aldığım Zararlı Uyarısı

Google Chrome'den giriyorum.Bazı konularda ben de aynı uyarıyı aldım.Hemde google verdi uyarıyı.Yine de devam et dedim ki bu konuda da zararlı uyarısı aldım.
  260. ExCeLLeNT

Battlefield 3 mü Modern Warfare 3 mü?

Üzümünü ye bağını sorma.
  261. ExCeLLeNT

Türkiye'nin Kahramanları - Star

Kardeşimi döven çocuğu dövmüştüm.Kardeşimi kurtarmıştım. Bu olur mu ?
  262. ExCeLLeNT

İçinde Bir Canavar Var!

Bu nasıl bir şey ya ? Masaüstlerine fark atar bu canavar.Fiyatı da canavar gibidir heralde ?Düşünüyorum da en yüksek ayarda çalıştıramayacağı oyun yoktur herhalde.
  263. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever Gerçekten Nete mi Düştü ?

Google görsellerde buldum :D
  264. ExCeLLeNT

Crackten bahsediyordu sanırım açıklamada yanılmıyorsam ? :D
  265. ExCeLLeNT

Ücretsiz WolksWagen Polo Çekilişi

Kazandığın gibi satarsın :D
  266. ExCeLLeNT

Ücretsiz WolksWagen Polo Çekilişi

http://www.piyangola.com/vw-polo-cekilisi/1 Sitede her şey açık açık anlatılmış.Ben ve sanırım anladığım kadarıyla %94 gerçek.%94 işin şakası. olması kafa da karıştırsa sanırım gerçek.SDN'de binlerce var.Kim bilir belki birine çıkar da bize bir kaç tur attırır :D Bir haber sitesinde denk...
  267. ExCeLLeNT

Lanet olsun TTNET'e.8 mbitteyim 100 kbyi geçmiyor ya.Arayıp bir sorsam mı ?Kotayı geçtim diye düşürdüler ama ay bitti ya ?Bu arada oyunun iki dosyası var. rzr-dnfr.iso rzr-dnfr.nfo Yani %90 ihtimal gerçek :D
  268. ExCeLLeNT

Şimdi zamundaya bir film indirmek için gireyim dedim.En aşağıda yazan şu: Duke Nukem Forever [Razor1911] 4.51 gb. Dedim bunu burdan duyurayım.Şimdi milletin senelerce beklediği oyun zamundaya mı düştü :D Hala gözlerime inanamıyorum.Anında çekmeye başladım.Piyasaya çıkmamıştı dimi bu oyun?
  269. ExCeLLeNT

Assassin's Creed Çıkış Tarihi Netleşti

Günde 1 tl he arcshot :DYa bütün oyunlarda kasım ya mis gibi 3 ay tatilimiz var ama nerde tam sınav zamanı çıkacak oyunlar :(
  270. ExCeLLeNT

Google'da Gitar Çalın

O İstiklal Marşı gerçek değilmiş.Kanıtı da: http://www.youtube.com/watch?v=VqH8OrHyRbU Bir de bitti ya :( 5 dakika önce mi ne eski logo geldi.Güzeldi bu ya.Hem de en iyi logoydu.Kutlarım googleyi ve logoyu tasarlayanları.
  271. ExCeLLeNT

Anonymous ile TİB Savaşı Tam Gaz

İnci Sözlük fena yanacak.Bu saldırılar bitsin ayyıldız tim gösterir onlara şimdi dünyanın kaç bucak olduğunu zaten sevmiyorum inci sözlüğü.Ya tamam kafa dengi akıllı iyi insanlar var da geneli sapık, terbiyesiz, hayat boş takılıyor.İstisnalar var tabi.TİB'de iyi yapmış akıllıca bir çözüm...
  272. ExCeLLeNT

Anonymous seçimleri vuracak

ABD'nin savaş sebebi sayma olayı kendi sistemlerine saldırırlarsa diye.Bizle bir alakası falan yok.Anlayacağın adam işi garantiye alıyor.Geleceğin varsa göreceğin var diyor.
  273. ExCeLLeNT

Yüreğil İlköğretim Okulu - Pump it

Hiç yoktan emeğe saygı ama gerçekten çok güzel olmuş.Tebrik ediyorum hazırlayanları.
  274. ExCeLLeNT

E3'ün Hollywood İle Yarışan Oyunları

Hitman gerçekten çok güzel olmuş.Merak etmeye başladım bir an önce gelse de oynasak.Ayrıca o tegra 2 oyunu nasıl bir mobil ya hangi telefonlarda oynanır o oyun öyle.
  275. ExCeLLeNT

Anonymous seçimleri vuracak

Seçimleri vuracağı belliydi.Biz neden ABD gibi tavır koymuyoruz ortaya ?Adam gerekirse askeri operasyon bile yaparım diyor.
  276. ExCeLLeNT

SüperCan'dan En Eğlenceli Kareler

Hayır tamam de bu kadar övülmezki.Yani editörüm yanlış anlamayın ama bu resimlerin hiç ilgi bir tarafı falan yok görmek isteyen bulur.Ayrıca şu her sayfa açtığımda karşıma çıkan 10 saniyelik reklam gıcığıma gitti.Merak ettim 10 sayfa resimlere baktım ne var ilginç diye.Karşımda hep o reklam...
  277. ExCeLLeNT

İçinde Türkiye yada Türkler geçen ya da Türkçe Dili olan Oyunlar.

AC:Revelations bir ihtimal türkçe olabilir.Ubisoft yetkilileri bu soruya olabilir cevabı vermişti diye hatırlıyorum.Uncharted 3,İnfamous 2 de türkçe çıkıyor.
  278. ExCeLLeNT

E3 2011'in Bombaları Patladı

Aynen AC:R, MW3, BF3. EA'dan da yeni bir Modern Medal Of Honor bekliyorum ama duyurulmadı bile sanırım.
  279. ExCeLLeNT

Teknik Liseden Anadolu'ya Geçiş ?Önemli Lütfen

Bu anadolu teknik lisesinin ilerde asker olmak istesem mesela ne gibi zararları veya yararları olur.(kara harp okulu-subay-en son bordo bere desek)Bir de ben bu teknik lisenin bilişim bölümünden mezun oldum.Ne yararı var, hangi işlere girebilirim, nerelerde çalışabilirim.?
  280. ExCeLLeNT

Yanlış anladın heralde :D Ben teknik liseden anadoluya geçiş diyorum.
  281. ExCeLLeNT

Ben lise 1. sınıfa gidiyorum.Kocaeli Sabancı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.Şimdi ben bu liseden İzmit Anadolu Lisesi'ne geçmek istiyorum.Puanım 383tü 3 sbs ortalaması.Şimdi ben bu liseden İzmit Anadolu'ya nasıl geçerim.Bir arkadaşım dedi 10. sınıftan geçerken daha az puanla alıyorlar...
  282. ExCeLLeNT

Prototype 2 E3 2011 Trailer +TR Altyazı

Hop nuri dur kardeşim orda.Oyunun sonunda öldürdüğümüz adam niye kötü?Protoype 2ye gidiyor bu laf :D Alex'i öldürürsek ben harbi üzülürüm :D Çok iyi bir kardeşimizdi. Hem sana katılıyorum splinter cell conviction oynadım.Bitirmedim bir tarz sorunlar yüzünden ama.Sırf videolardan anladığım...
  283. ExCeLLeNT

Millet hep ara videoları geçer ki hayatta en gıcık olduğum şeylerden biridir.Adam mafia 2 oynuyor.Bir şey izlemiyor direk enter.Lan bir bekle oyunun bir hikayesi var oynadığın oyunun atası filmlere taş çıkartan dünyanın en iyi senaryolarından birine sahip sen gidiyon devam oyununun ara videosunu...
  284. ExCeLLeNT

İlkini ilk oynayışımda bitiremedim daha doğrusu sıkıldım bitirmedim.Sonra arkadaş gaza getirdi sevmişti o da.Gittik satın aldık o zaman bitirdim.Genel olarak kendini tekrarlasa da çok güzeldi.Hele en çok gerçek görüntüler ile birleştirilmiş oyun sahnelerini sevdim.Yok muydu o son kargadan tekrar...
  285. ExCeLLeNT

Twitter'da 100 Özür Cezası

Kendisi hep mi yazacak :D Adam bir kere yazar kopyala yapıştır :D Olmuyor mu yoksa öyle ?
  286. ExCeLLeNT

Bilişim Suçları Soru ?

Adını adam gibi yazsan :D Ne biçim katilplayboy yazmak o :D Sende şikayet et playboy fotoyu faceye.
  287. ExCeLLeNT

Bilişim Suçları Soru ?

Ktlpby kimsin lan sen :D Hem ne kaşınması lan şero küfretti laf koydum sustu yediremedi heralde böyle yapmış. :D Şikayet edin bari adamı ya :D
  288. ExCeLLeNT

Bilişim Suçları Soru ?

Fotoyu ben göstermedim ki ben etiketliydim.O da almış ordan.Arkadaş kendi fotolarında etiketlemişti. Şahıs bu: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002168960442 Fotoyu ve şahsı şikayet edersin lütfen çok yardımcı olursunuz.
  289. ExCeLLeNT

Bilişim Suçları Soru ?

O benim ya :D Ne komiği.Aklıma gelen black ops sahnesini canlandırma çalışması :DNe yapabilirim bu konu hakkında yani yardım edebilir misiniz ?
  290. ExCeLLeNT

Bilişim Suçları Soru ?

Şimdi facede incicileri biliyorsunuz.Milleti ünlü ediyorlar.Bende arkadaşlarla(liseliyim bu arada :D )gaz maskesi ile çekilmiş bir fotoğrafım var ve fişi de silah şeklinde tutuyorum.(call of duty sağolsun)Böyle bir fotoğraf çekildim. Linki de bu hatta...
  291. ExCeLLeNT

Kinect İle 3D Görüşmeler

Microsoft harbi bu adamları işe alsın.Kinectle neler yaptılar.Bir de microsoft bunları işe alsa :D
  292. ExCeLLeNT

Cicişlere Kondomlu Taciz

Helal Amanda :D Aptal ötesi sarışın bunlar harbi.İnternette millet reklam koyar cicişler sizi yatağa bekliyor diye(defalarca gördüm bunun gibi bir şeydi) ona bir şey demezler ama buna derler.
  293. ExCeLLeNT

Zombilerle Joysticksiz Savaşın!

Oyunun konusu güzele benziyor tam belli değil ama.Elit bir asker ve tatildeyken oluyor bunlar.İyiymiş.Bir de neden böyle olduğunu öğrenebilsek.Ha bu arada grafikleri falan da güzele benziyor sanırım oynanır bu oyun çıktığında.Bir de Left 4 Dead 3 ne zaman çıkacak ya ya da çıkacak mı bilen var mı ?
  294. ExCeLLeNT

Bağırmayacaktın Anton :D

Bir de kördü dimi bu :D ?
  295. ExCeLLeNT

Assassin's Creed İstanbul Trailer!!!

Kıyafeti nereden bulmuş ya ?Şu Ezio'nun kıyafetle ne hava yapılır millete ama ya.
  296. ExCeLLeNT

Sahaya roket attılar!

Benim aklıma ilk helikopter falan salladı ya da yanlışlıkla F-16'dan falan düştü sandım.İyi B-52 sanmamışım :D
  297. ExCeLLeNT

Call of Duty: Modern Warfare 3 Reveal Trailer

Arkadaşların dediği gibi Call Of Duty gibi bir oyun serisinde artık 1.planda olan şey grafik değil.Hikaye,atmosfer,oynanış.Bu 3lü bir araya geldikten sonra isterseler COD 4 grafikleri ile yapsınlar param olsa satın alırım.
  298. ExCeLLeNT

Fizikçilerin Kafa Yorduğu Frikik!

Mai sağol kanka. :)
  299. ExCeLLeNT

Fizikçilerin Kafa Yorduğu Frikik!

Gole lafım yok helal olsun da müzik ne acaba ya ?