ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Geçenlerde konu açmıştım 250 tlye ip4, blackberry torch tel alacam falan yurtdışı diye
Olayın aslı başkaymış almadım.
Şimdi yine Wildfire S'e kaldık.Bu telefonu %90 alacağım gibi.Ama kafamda soru işaretleri var.Şimdi bu gameloftun oyunları asphalt 5, nova gibi oyunlar çalışır mı yani kasmadan ?Ya da bunun gibi oyunlar ? Telefona kaç uygulama yüklersem falan kasmaya başlar ?Bu telefonun püf noktalarını bilen varsa söyleyebilir mi ?Bu telefonu hangi telefonlarla karşılaştırabilirim ?
Mesela 5800dan iyiymiş yani şimdi takıldığım çocuklar arasında en iyi tel 5800 bir arkadaşın. Ben alınca en iyisi aramızda benimki olacak
Şu city at night uygulamasını aşırı beğendim wildfire s'te sorun çıkarmaz değil mi ?
Bir de zamundadan oyun falan indirdim android oyunları bunları nasıl telefona atacağım attığımda nasıl kuracağım ve ayrıca bazı oyunlar 50-60 mb, 5 mblik .apk dosyası var geri kalan birsürü data dosyası gibi bir şey bu ne oluyor ?Yani ben telefona bir tek apk dosyasını mı atacağım yoksa data dosyasını da mı ?

Mesela 5800dan iyiymiş yani şimdi takıldığım çocuklar arasında en iyi tel 5800 bir arkadaşın. Ben alınca en iyisi aramızda benimki olacak

Bir de zamundadan oyun falan indirdim android oyunları bunları nasıl telefona atacağım attığımda nasıl kuracağım ve ayrıca bazı oyunlar 50-60 mb, 5 mblik .apk dosyası var geri kalan birsürü data dosyası gibi bir şey bu ne oluyor ?Yani ben telefona bir tek apk dosyasını mı atacağım yoksa data dosyasını da mı ?