Wildfire S SORULAR ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bence çok iyi.Kamerası, video çekimi gerçekten güzel.5800'dan daha güzel mesela.Videolar, resimler hele ki fotoğraflar inan gerçekten mükemmel gözüküyor fotoğraflar.Çözünürlüğün veya o 256 bin-16 milyon rengin bir etkisi yokmuş fotoğraflara.Fotoğraflar pcde nasılsa telde de öyle gözüküyor.Pcdeki en kaliteli foto telde de öyle.Şahsen kullanıyorum tavsiye ederim.Ama öyle yok oynayacağım en kötü oyun asphalt 5-modern combat falan derseniz avcunuzu yalarsınız ki çok oyun oynamak isterseniz desire s alın.Mesela speedforge 3d hiç kasmadan çalıştı telde.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
5800 ile karşılaştırman zaten bir hata 5800 çıkalı nerdeyse 3 yıl oluyor ama Htc alırsam son çıkan versiyonu almayı düşünüyorum bakalım..:)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar kulaklığa ses nasıl ? 5800 dan iyi midir ? Kulaklık alırım o problem değil, Philips var şu anda zaten ?

Ben denedim sesini. Gerçekten iyi ses veriyor kulaklıktan. Ama 5800'ın sesini bilmiyorum. iPhone kullanmışlığım var ve iPhone'a göre kısık sesi. Zaten Apple ürünleri kadar ses veren cihaz zor bulunur. Ama açıkça söyleyebilirim ki dinlediğim müzikte ses gerçekten çok temizdi. Zaten ben de düşkünümdür biraz bu olaylara. Not olarak da düşeyim denediğim kulaklık Sennheiser'dı :unsure:

kral2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sesi az geliyor diyenlere tavsiye Equalizer programıdır.Blackmarkt ta full olarak bulabilirsiniz.Sesin yükseldiğini programı kurup aktif ettiğiniz an anlarsınız ben denedim arama zil sesinde bi farklılık göremedim ama müzik dinlerken ses arttı.

Onur Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google+ uygulaması uyumlu değil bu telle ben mi yanlış biliyorum çözümü yok mudur bu durumun

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
google+ uygulaması uyumlu değil bu telle ben mi yanlış biliyorum çözümü yok mudur bu durumun

Akıllı robot diye bir android sitesiydi sanırım orada görmüştüm galiba google+ uygulamasını çalışır mı bilmem denemedim.

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu GSM-WDCMA ayarını nerden yapabilirim yardımcı olurmusunuz

ayarlardan mobıl sebeke ayarları kısmı var oradan yapabılırsın

ayrıca bırsey sorcam snyc uzerınden uygulama yuklemek ıstedıgımde yalnızca androıd marketten yukleyebılırsınız.. dıger uygulamaları yuklemek ıcın ayarı degıstırın dıyor bunu nasıl yapabılırım ?

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arj sıkıntısı var ama 6 saat falan değil benimki alalı 1 hafta oldu sürekli mesaj ve arada oyun oynuyorum sabah 9 da sarjdan cıkarıyorum akşam 11 falan da bitio tabi fazla kurcalamazsan sanırım 2 gün gider

hd120

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu telefondan almayı düşünüyorum ne dersiniz. 25+10=35 tl ye geliyo aylık. Mesaj yazmada filan sıkıntı olur mu ?

kardeşim alalı bir hafta oldu telefon gayet şık ve güzel evet biraz sarj sorunu var am oda gerekli uygulamaları kapatınca 1 gün götürüyor seni mesaj konusuna gelince ayarlardan klavye seceneğine gir ordaki klavye seceneğinde n telefonu ayarla ondan sonra t9 la takır takır yaz gayet güzel ama dediğim gibi tek sorun sarjjjjjjjjjj:D:D:D

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

aynen öyle telefonu 1 aydır kullanıyorum daha önceki msjımda dediğim gibi ilk zamanlar şarj sorun oluyordu.Ama pil kendini kalibrasyon ettikten sonra düzeliyor tabii ki 2-3 gün bekelemeyin örnek vericek olursak dün öğlen 12 gibi şarjdan çıkardım şuan itibariyle şarjım c ama tavsiyem şudur juice defender programınızı kurunuz.Birde belki yanılıyorumdur teli usbden şarj edin daha uzun gittiğini göreceksiniz (en azından ben öyle düşünüyorum) nedeni ise şarj aleti ile şarj ettiğinizde hızlı şarj ediyor kısa sürede şarjı doluyor usb ile daha yvaş ve bence sağlıklı şarj ediyor.Ufakta bilgilendirme başka şarj aleti ile şarj edemiyorsunuz geçen bi arkadaşın şarj cihazını denedim şarj ediyor fakat telefon kafayı yiyor ekranın altında olan bi uygulamayı çalıştırmaya kalkıyorum alakasız bi uygulama çalıştırıyor.Ve telefonumda şuan yaklaşık 90 uygulama ve 3 oyun var kasma yaşamıyorum.Tek sorunum dahili hafızası düşük onuda nette araştırdığınızda normalde sd karta taşınmaya uygulamaları bir program vasıtasıyla taşıyabilirsunuz.Bide root işlemi yapılabilse gereksiz uygulamaları kaldırıp teli rahatlatabilsek çok güzel olucakta onu biraz daha beklemek zorundayız.

kardeşim uyulamaları kaldırabiliyorsun şahsen ben yükleyip beğenmedğim uygulamaları sildim yüklediğin uygulamalar listesine gel sonra 3 çizgi olan tusa bas orda uygulama kaldır cıkıyor sonra silebiliyorsun ordan...umarım doğru anlayıp yazmısıdır:D:D:D:D:D

---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

bu ayarı nerden yapıyoruz ya nerden değiştiriyoruz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu ayar derken ne ayarı ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arj sıkıntısı var ama 6 saat falan değil benimki alalı 1 hafta oldu sürekli mesaj ve arada oyun oynuyorum sabah 9 da sarjdan cıkarıyorum akşam 11 falan da bitio tabi fazla kurcalamazsan sanırım 2 gün gider
işte maalesef hepsinde aynı değil. sizde 14 saat dayanıyormuş benim arkadaşımda 6 saat dayanıyordu. parlaklık kıstık, uygulamaları kapattık 8 saate çıktı zor bela ama daha ilerisini göremedik. bir çok kişi de aynı sıkıntıyı çekiyor. hayır ben şunu anlamıyorum ayar felan deniliyor madem bunun ayarı var bunu koskoca yetkili servis bilmiyor mu? neden bu kadar eziyet ediyorlar millete.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bakın şu olay doğru bizzat şahit oldum ilk şarjda telefonum GSM-WCDMA OTOMATİK idi.Öğlene kadar dayanmadı.Şuan GSM genelde de GSM yaparım internetle falan işim yokken.3-4 gün gideceğine eminim kurcalamadığım sürece çünkü gece 2 gibi taktığım şarjı sadece ayarı GSM yapıp wifi falan kapalı herşey parlaklık otomatik öğlen aldığımda %90lardaydı.He ama bakın ben genelde şarkı dinlerim kurcalarım video izlerim ciddiyim 2 günde bir şarja takıyorum.Hiç batarya kalibrasyonu falan da yapmadım tek yaptığım task killerla hep kapatırım uygulamaları sonra da GSM'dir hep.

cnkylgn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ben Ekran Işığımı dışardayken tamamen kısıyorum öylece şarjı 2 gün kadar gidiyor tamamen açtığımda ise 15 saat civarı tabi bu senin telefonda ne yaptığına bağlı ben wideo izlemiorm fazla oyun oynasam bile 1 günde en fazla 1.5 saat falan oynarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya her kulaklık olmuyo bu telefona marka önerin yda konyada nerden bulabilirim aciilll:crying: