SüperCan Android'e Geliyor!

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
SüperCan Android'e Geliyor!

Kısa sürede büyük küçük herkesin sevgisini kazanan SüperCan karakteri bilgisayarlardan sonra mobil cihazlara da geliyor. İşte Android destekli SüperCan karakteriyle ilgili yeni bilgiler.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Süpercan'la uğraşacaklarına.Pusu, Kabus 22 gibi oyunları tekrar yeni grafiklerle yapsalar ya ?Kabus 22 uygun fiyata satılsa ve de yeni grafiklerle yapılsa satın alabilirim.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sence yapımcıları aynı mı saydığın oyunların?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sonuçta onlar da Türk oyunu.Yapanlar adı duyulmamış firmalar.Firma mı hatta o bile bell değil yani ?Millet milyon dolarlara isim hakkı satın alıyor.Sobee falan toplasa bunları bir araya neler neler yaparlar.Benim anlamadığım Süpercan'ın bu kadar övülmesi.Ya tamam iyi güzel de.Satışa çıkarılsa para verilmez(bölüm haline değil tam haline bile)Şahsen ben vermezdim.Pesimist demişti sanırım.Dediği gibi niye bizim kahramanımız çocuk.Ya hiç yoktan bir genç olsa.Millet kahraman yapar sakallı bıyıklı.Bizim ki çocuk elinde sözde ışın kılıcı.Tartışma çıkarmayın lütfen ama anlayamıyorum Süpercan'ın bu kadar övülmesini.

EfsaneTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta onlar da Türk oyunu.Yapanlar adı duyulmamış firmalar.Firma mı hatta o bile bell değil yani ?Millet milyon dolarlara isim hakkı satın alıyor.Sobee falan toplasa bunları bir araya neler neler yaparlar.Benim anlamadığım Süpercan'ın bu kadar övülmesi.Ya tamam iyi güzel de.Satışa çıkarılsa para verilmez(bölüm haline değil tam haline bile)Şahsen ben vermezdim.Pesimist demişti sanırım.Dediği gibi niye bizim kahramanımız çocuk.Ya hiç yoktan bir genç olsa.Millet kahraman yapar sakallı bıyıklı.Bizim ki çocuk elinde sözde ışın kılıcı.Tartışma çıkarmayın lütfen ama anlayamıyorum Süpercan'ın bu kadar övülmesini.

Süpercan Çocuk oyunu gibi görülebilir ama ayrıca bir zeka oyunu yani bunu senin anlaman beklenemezdi.Savaş oyunların faydası varsa söyle bu arada bizde bilelim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zeka gerektirecek bi yer göremedim ben ? Çünkü zeka yok sende falan diye cevap verme sakın. Hakaret etmeye hakkın yok bana ! Önce git aynaya bak kendi kusurlarına. Sonra sıra bana gelir .Var savaş oyunlarının faydası var. En azından bana var. Hayal gücümü geliştiriyorlar .