SüperCan'dan En Eğlenceli Kareler

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1.Tarayıcım otomatik yönlendirmeyi destekliyor!!!
2.Şu gıcık süpercan haberlerini takip edecek düzeyde bir çoccuuuuuuuuuuk bu sitede yoktur sanırım, belki anası babası olabilir, oda olmayıversin artık.
3.1. maddenin aksini iddaa eden bir tarayıcı varsa lütfen linkini yazar mısınız, çok merak ediyorum ve kullanmak istiyorum bari sdn nin emekleri boşa gitmesin.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
1.Tarayıcım otomatik yönlendirmeyi destekliyor!!!
2.Şu gıcık süpercan haberlerini takip edecek düzeyde bir çoccuuuuuuuuuuk bu sitede yoktur sanırım, belki anası babası olabilir, oda olmayıversin artık.
3.1. maddenin aksini iddaa eden bir tarayıcı varsa lütfen linkini yazar mısınız, çok merak ediyorum ve kullanmak istiyorum bari sdn nin emekleri boşa gitmesin.

SüperCan oyunu çocuklar için değil. Ben şahsen denedim ve çok eğlenceliydi. Crush, tadı var oyunda. Eğlenceli bir platform oyunu olmuş.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hayır tamam de bu kadar övülmezki.Yani editörüm yanlış anlamayın ama bu resimlerin hiç ilgi bir tarafı falan yok görmek isteyen bulur.Ayrıca şu her sayfa açtığımda karşıma çıkan 10 saniyelik reklam gıcığıma gitti.Merak ettim 10 sayfa resimlere baktım ne var ilginç diye.Karşımda hep o reklam her sayfada.Zaten ilginç bir şey yok.Haber yapmış olmak için haber yapmışsınız.