Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak olan oyunlara göz atıyoruz. Ancak peşin peşin söyleyelim; zaten durgun bir dönemden geçen oyun piyasası için yine durgun bir hafta olacak.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Hiç birisi hiç bir işe yaramaz ! :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
oyunlardan konu açılmışken mafia 3 hakkında bir bilgisi olan arkadaşımız var mı ? :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
oyunlardan konu açılmışken mafia 3 hakkında bir bilgisi olan arkadaşımız var mı ? :)

Take Two İnteractive çıkması bir kaç yıl sürebilir demiş.2.oyunu da gerçekten çok beğenmiştim.Bozmayacaklarsa bir kaç yıl beklenir.Bir de sanırım mafia 2 asıl senaryonun % bilmem kaçıymış unuttum şimdi.DLC'lerle senaryo tamamlanacakmış hikaye falan bir sürü şey.Noldu o DLC'lere 3 tane DLC biliyorum ben.Jimmy's Vendetta, Joe's Adventure, Betrayal Of Jimmy.Bunlarda sanırım süreli görevleri mi ne varmış arcadeymiş.Millet beğenmemiş.Ara video neredeyse hiç yok gibiymiş çok azmış.

Mafia demişken 2.oyunu tekrar kurayım DLC'leri oynamamıştım onları bitireyim :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
söyleme usta bana 2.yi kuracam diye :D
kastıra kastıra oynadım laptopta ama bitirdim :D değdi.
inşallah sistemi yükseltince baştan seri oynıycam.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim süper bilgisayarım yok ya :D Bende kasa kasa oynadım hiç yoktan bu kasma olayı sadece kocaman şehre doğru bakınca farkediliyordu yoksa farkedilmeyecek kadar az kasıyordu ki nasıl farkettiysem artık :D DLC'leri bitirecem ya canım çok çekti MAFİA 2'yi şimdi oyunu baştan oynamakta olmaz sistemi yükseltmeden.En iyisi DLC aynen :) Bekle bir dakika oyun kurulmuş DLC'leri atayım klasöre :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
LA Noir pc için çıksa da görsek. çok övüyorşar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
L.A Noire'yi internette gördüğüm kadarıyla MAFİA 2'ye benzettim.Konusu,grafikler, geçtiği zaman vs.