Silkroad Online'a Sekizinci Ek Paket

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
MMOPRG standartlarını aşmış bir oyun. Fakat liseli istilası ve firmanın artık tek amacının para olmasından dolayı yüzüne bakmadan kaçacağım oyunlardan.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hayatımda oynadığım en iyi MMORPG oyunu.

Not:World Of Warcraft oynamadım hiç.

Grafikleri olsun, oynanışı olsun, atmosfer, çeşitlilik.Adamın teki diyor metin2 daha iyi.Metin2'de 20 skill varsa(toplam) silkroadda en az 200 skill var.Yetenek aslında da hep skill diye alıştık bu oyunlarda biz bunlara ondan böyle diyorum.

74 lv Wizard vardı bende de.Bayadır oynamıyoruz arkadaşla ortak almıştık.Kassak şimdi 100ü geçmişti ama işte sıktı silkroad çünkü küçüklüğümden beri oynuyorum.Bir sürü pvpsi çıktı zaten.(isro, ksro, mysro vb...)Hep kendimden bahsetmiş gibi oldum ama gerçekten çok iyi bir oyun.Finix'in dediği gibi MMORPG'yi aşmış bir oyun ama Joymax fazla bozdu işi eskiden daha güzeldi oyun herşey değişti artık neredeyse.Bir de şu oyuncular.

Global diye bir şey var oynayanlar bilir silk ile(gerçek para verip alınan özel para gibi birşey)alınıyor.Bunla mesaj yazarsanız oyundaki herkes görüyor yanınızda bulunan adamlar değil herkes.Şimdi artık ana bacı söven mi dersin, şu çarımı çaldı bu çarın sahibi benim gibisinden bir sürü çalma hikayesi mi duyarsın, üçkağıtçılar, hırsızlar hep dolu oyunda.Hepte bu liseliler, ilkokullular falan oynuyor gençler.Ha büyükler yok mu var onlar da hep 100 üstü çarlara sahipler yani 100 üstü çar görürseniz bu adam üniversite ve ya daha büyük diyebilirsiniz.

Not:Benim gördüğüm büyükler hep 100 lv üstüydü.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Aslında harika bir oyun silkroad online ama ne yazıkki oyuncu kitlesi çok kötü.Yapımcı firması joymaxta iyice paragöz oldu, parayı basarsanız en iyisi sizsiniz durumları oluyor. keşke pay to play olsaydı oyun...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben lineage2 yi çok beğenmiştim. ancak belli bir yaştan sonra bu tarz oyunların kralı dahi olsa bırakmak gerekli. geçenlerde internet kafede 50 küsür yaşında bir amcayı knightonline oynarken gördüm.:scared:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çoluk çocuk tayfasının olduğu oyun hikayesi oynayışı fena değil ama dediğim gibi dengesiz çok oyunda zaten gözlemlediğim online oyunda türk veletler varsa kaçacaksın :D

EXGHOST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk oyun severlerin uzun bir süredir beğenerek oynadığı SilkroadOnline'a yeni ek paket geliyor. Daha önce yedi ek paket yayınlanan oyunun sekizinci ek paketi ise 2 Ağustos'da indirilebilecek.
2 Ağustosta 120 level Gelmiş olacak daha önce indirme linkleri verildi...

oyun çok zevkli ama seni kasacak biri olmadıktan sonra üst levellere çıkman çok uzun zaman alıyor (bot olsa bile ^^)...

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Oyuna abanmakta fayda var.

abanmak argo bir kelimedir sayın editör biliyor mu acaba

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
işte oynasan böyle demezdin :)

Evet haklı herkes Joymaxın paragöz olmasından dolayı oynanmıcak bir oyun :)
World of Warcraft ile eşdeğer tutmayız. Ama parasız olarak en iyi alternatif (Oyuncuları ve Joymax'ı şutlarsak) Silkroad. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dediğim gibi World Of Warcraft'ı oynamadığım için WOW hariç oynadığım en iyisi ve parasız olanlar arasında.Ama WOW'da çok para be abi.Ben oyunu alacam da üyelik alacam da sonra her ay üyelik için yine para ödeyecemde ben onları yaptıktan sonra sıkıyosa güzel olmasın.

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dediğim gibi World Of Warcraft'ı oynamadığım için WOW hariç oynadığım en iyisi ve parasız olanlar arasında.Ama WOW'da çok para be abi.Ben oyunu alacam da üyelik alacam da sonra her ay üyelik için yine para ödeyecemde ben onları yaptıktan sonra sıkıyosa güzel olmasın.

private serverlar var. Orjinalinin yerini tutmasada merak ediyosan oynayabilirsin :) www.molten-wow.com 20000 bin online var serverda :)