Mango'lu İlk Telefon Belli Oldu

kelestemur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mango'lu İlk Telefon Belli Oldu

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7 Mango'lu ilk cep telefonu gün yüzüne çıktı. Japonya'da düzenlenen etkinlikte Mango'nun sunduğu özellikler de tanıtıldı.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sarı olan çok tatlı duruyor :)
yanlız bakarmısınız direk tip yorumu yapıorum özellik fln değil (kız değilmi hepsi aynı işte :D)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Çok popüler, güzel, kaliteli vs bir sistem olmadığı sürece favorim android diyorum.Ha android kullanmadım ama Allah izin verirse Ramazan'da bir android telefonum olacak.Fırsat olsa İOS kullanacaz iphone 4 alıpta işte fırsat yok.

Not:Fırsat dediğim para anlamında.Para mı para ne arar la 16 yaşındaki çocukta :D

Windows işletim sistemleri bir de şöyleler.Videosunu izlemedim ama bütün telefon resimlerinde ekranda 4-5 tane kocaman kare içinde simgeler var.Şimdi ana ekran böyle mi yoksa diğer telefonlar gibi duvar kağıdı falan mı var.Yani soğuyorum biraz öyle olmasından ekran resimlerinin.Ha inşaallah yanılıyorumdur da ana ekran resimdeki gibi değildir.

Öbür not:Windows phone, mobile bilmediğimden daha doğrusu kullanmadığımdan, görmediğimden böyle diyorum.

settlemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum, emektar Nokia N75. Kısa süre sonra Android işletim sistemine sahip, muhtemelen Samsung bir telefonum olması hayalini kuruyorum. Yalnız
Çok popüler, güzel, kaliteli vs bir sistem olmadığı sürece...
'yi kendi adıma açarsam, günümüz şartları için doğru ifade edilmiş olabilir. Ama gelecek için Android işletim sistemine sahip telefonlar piyasanın lideri konumunda olacak diye düşünüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Telefonum, emektar Nokia N75. Kısa süre sonra Android işletim sistemine sahip, muhtemelen Samsung bir telefonum olması hayalini kuruyorum. Yalnız 'yi kendi adıma açarsam, günümüz şartları için doğru ifade edilmiş olabilir. Ama gelecek için Android işletim sistemine sahip telefonlar piyasanın lideri konumunda olacak diye düşünüyorum.

Katılıyorum.Android'in şuan tek rakibi bana göre İOS ki ilerde onu da geçebilir diye düşünüyorum.Zor belki biraz ama geçer yani bence, zaman lazım.