Köyüm

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Cok güzelmis köyün..
Memleketimizin her kösesi ayri bir güzel köyde yasamayi özledim kendi adima..

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Çok güzelmiş :)
Çay çok berrak görünüyor :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten mükemmel bir köy.Al işte tatilde böyle yerlere gideceksin asıl.Ne o öyle onlarca kişinin olduğu sahile gitmek.Sonra sevgilime baktın, karıma baktın, sen kim bakıyon lan, bu su çok pis, yok sahil küçücük falan filan.Al arkadaşın mıdır, sevgilin midir, eşin midir, ailen midir git böyle güzel yerlere o çayda ne güzel yüzülür şimdi suyu da tertemiz gözüküyor valla sizin köye gelesim geldi :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bazı fotoğraflarda yeryüzü şekilleri "büyük kanyon"n benziyor. güzel. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu fotoğraflardan sonra cennetin nasıl bir yer olduğunu gerçekten çok merak etmeye başladım :D falan filan :D

Reaksiyon puanı
68
Evet kanyonu andırıyor bazı yerler. mağaralar var. mağaraların içinde taştan yataklar var. Bu arada laf aramızda altında var:P ama henüz bulanı görmedim zaten bulan söylemez. dedikodular geziyor, ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bende size paluyu ekleyeyim :D Ellerine sağlık Virtual :D Ne zaman çağırıyon beni? :P

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
harika bir yermiş hocam, insan ömrüne ömür kadar bu yeşillikler, ağaçlar, ve dere, kartpostal gibi.

Reaksiyon puanı
68
Her zaman beklerim sizi :)

[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] böyle güzel bir yerin öyle ürkütücü hikayeleri yok:D ama altınlar konusunda var bir kaç hikaye:P

Mesela altınları bulan(lar) çıkarmadan önce birşey söylemeleri gerekir( ne söyleyeceklerini bende bilmiyorum.) yoksa altınlara arılara falan dönüşür. Yada gömen kişinin sülalesinden biri çıkarmazsa başına bir müsibet gelir. Bir de halk arasında böyle bir söylentide var; Ermeniler zamanında yaşamış oralarda ve altınlara büyü falan yapmışlar gibisinden hikayeler.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İnsanın gönlü zengin olsun yeter dimi [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] :D

Mesela altınları bulan(lar) çıkarmadan önce birşey söylemeleri gerekir( ne söyleyeceklerini bende bilmiyorum.) yoksa altınlara arılara falan dönüşür. Yada gömen kişinin sülalesinden biri çıkarmazsa başına bir müsibet gelir. Bir de halk arasında böyle bir söylentide var; Ermeniler zamanında yaşamış oralarda ve altınlara büyü falan yapmışlar gibisinden hikayeler.

Son anlattığın doğrudur. Palu kalesi için de zamanında ermenilerin altım gömüp okuduğu, bulunduğu zaman üzerine bir kan damlatmazsanız, hayvan şekline gireceği anlatılır :)

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
köy çok güzel yer de buraya alışan biri için bir iki haftadan sonra boğuyor bence ama o bir hafta bir sene yetiyor adama