Arama sonuçlarınız

1. What The Hell

PHPdefteri.com Php uygulama,örnek sitesi

Arkadaşlar php hakkında kapsamlı örnek ve uygulamarıyla iyi bir şekilde php öğrenmemizi sağlayan siteyi size tanıtmak isterim. Sitenin adminide oldukca ilgili ve takıldığınız bir soru olursa yardımcı oluyor. Site adresi >>> http://www.phpdefteri.com Özellikle meslek liselerinde php dersi...
  2. What The Hell

Öğrenciyim , Kararsızım , bi yardım eder misiniz ?

Toshiba kullanıyorum gayet dayanıklı aletlerdir. En az 5 yıl kullanabilirsin. Bi önceki bilgisayarımda toshiba idi kaç kere yere düştü,klavyesine ayran döküldü,ekranla alt kısmı birbirinden ayrıldı bana mısın demeden calısıyordu taki babam ekrana giden kabloyu kopartana kadar. :(
  3. What The Hell

Aylık kirası 5 bin dolar

Kadın kendisi açıkladı vergi sıralamasında Cem yılmaz,acun,seda sayan falan filandan sonra 7. sıradayım diye. Yani vergisini veriyor öyle bir şey yok.
  4. What The Hell

Aylık kirası 5 bin dolar

Semti yüzünden pahalı sanırım. Bebek yani boru değilde genede etmez eski bir binaya benziyor.
  5. What The Hell

Galaxy SIII çakıl mavisi versiyonu ertelendi!

Bence daha fazla satıcak. En son 9 milyon ön spariş almıştı. Apple zaten tasarımda öncü herkesce bilinen bir gercek bu. :)
  6. What The Hell

Online Yazılım Mağazaları Arasındaki Fark!

4 yaşında kıza bak önce Apple store'dan sonra Google Play'den uygulama alıyor. Yerim onu :) Google play kullanan arkadaşlar evet 15 dk olayı var ve bunu kötü niyetli kullanan kişilerde var. 15 dk içinda uygulamanın apk dosyasını kaydeden programlarla kopyalayıp iade eden cok siz neden...
  7. What The Hell

Şu 3 filmi bilen var mı?

İlk filmi sanırım biliyorum. Bu adamsa Ateşle oynayan kız. Tıkla.
  8. What The Hell

2012 Eurovision Birincisi İsveç / Loreen - Euphoria

Açmayın neneler! bile bizi geçti bizde seneye Ajdar ile çıkarsak ilk 3 garanti diyorum. Ajdar ft. Esra-Ceyda kardeşler ne güzel olurdu.
  9. What The Hell

Samsung Galaxy S3 Video İnceleme

Ben onu sizin acınızdan dedim Samsung Türkiye pazarına önem veriyor dediniz ya. Yoksa banane beni ilgilendirmiyor. İyi olan belli :) Apple 3-5 modeli var,samsung ve nokia'nın bir sürü. Buna rağmen gerek kar payı,gerek marka değeri olarak kazanan APPLE. Öncelikleri apple yaparak fark yaratıyor...
  10. What The Hell

rtsbora Sadece ön inceleme videosuna bakarak bunları söylemiyorum. Genel kanım bu yönde Samsung hakkında. Siri'nin ilk zamanı bile eminim svoice'un geleceği son halinden daha iyidir. Siri ilk zamanında bile hızlıydı Samsung sırf cıkarmak için yaptıgı ortada bariz bir şey. Siri yada svoice...
  11. What The Hell

Oğlum Bak Git - Counter Strike Version

http://inciswf.com/helehelehele.swf Arkadaşlar şunu açın ve izleyin. Gülme garantisi veriyorum helelele. Arka arkaya 4 tane açarsanız farklı zamanlarda 2x etkisi oluyor. Gittiiiiiiiiii
  12. What The Hell

Eheheh. iOS mükemmel demiyoruz zaten biz. Androide kıyasla çok daha iyi bu bilinen bir gerçek.
  13. What The Hell

Oğlum Bak Git - Counter Strike Version

İyice b*ku çıktı. Oğlum bak git.
  14. What The Hell

( yeni nesil müzik arama motoru )

Öncelikle şarkılar Youtube üzerinden yükleniyor dimi? Websense youtube'u engellediği için iş yerinde kullanamam. 2.si önemli olan bu. Bi şarkı bittiğinde play tuşuna bastıgımda şarkıyı baştan yukluyor. Tekrar oynatma yok boşa mb kaybeder kotalı kullanıcılar.
  15. What The Hell

Tasarımı cidden berbat sizin gibi fandroidler icin harikaysa bilemem. İnternette haber siteleri/sözlükleri araştırırsan sende bu kanıya kolayca varabilirsin. Çakma iPhone tasarımından kurtulmasına sevindim ama Samsung'un bu modelde. Bu yönden iyi :) Arayüz ciddiyim kötü bunu kötülemek için...
  16. What The Hell

Viber uygulaması nasıl kullanılır?

Acaba google playden sahte viper uygulamasımı yüklediniz? Malum her programın sahtesi mevcut play de
  17. What The Hell

Klasik samsung işte önce tasarımı kopyaladı galaxy ilk modellerinde şimdide Siri'yi kopyaladılar svoice ile sonuç ortada. Siri hemen anlarken svoice bekliyoda bekliyor. Anlarsa cevap veriyor oda. S3 bir 4s etmez.
  18. What The Hell

SDN Vip Üyelik

100 TL veren Admin olsun. Forum hissedarı olalım,halka açılalım
  19. What The Hell

Arayüz desen berbat Tasarım desen berbat Svoice mudur nedir desen vasat Ekran boyutundan dolayı sıkıntı yaratıdır bu yöndende berbat Donanım iyi Şu ön kamerasının göz merceklerini okuması olayı iyi Pil performansı iyi Android desen sonucu ortada(güvenilir olmayan,stabil olmuyan bir işletim...
  20. What The Hell

2 adet zamunda veriyorum

12 diyorum bakalım bana çıkıcak mı?
  21. What The Hell

Şampiyon kim olacak ?

Maç 0 - 0 biticek off off Fener son dakika bi gol atsın!
  22. What The Hell

Şampiyon kim olacak ?

Son 20 dk falan ve 0 - 0 biterse cidden çok kötü. :(
  23. What The Hell

Şampiyon kim olacak ?

Sen aynı şekilde izlemeye devam et kardeş. % 57 FB Topla Oynama % 43 GS...
  24. What The Hell

Şampiyon kim olacak ?

1-0 bitsin Fener alsın. 0-0 bitecek gibi duruyor! Off off.
  25. What The Hell

Şampiyon kim olacak ?

Fenerbahçe hiç oynamıyormuş muş. Nerenle izliyosun arkadaşım? İstatistikler ortada boş konuşma. Kalitesiz takım falan diyemezsin sen ayrıca. Seviyeni koru umarım yenilceksiniz.
  26. What The Hell

Ya Galatasaray şampiyon olursa?

Fenerbahçe ŞAMPİYON olursa müshil satışı patlama yapar. Üzgünüm ama acı bir gerçek. Yıkılan hayallerinize en iyi çözüm müshil gibi duruyor. Yok antenmiş bilmem neymiş.
  27. What The Hell

Almanya'dan iPhone 4S getirilmesi hakkında

Öncelikle Sim kilitsiz yani factory unlock bi cihaz almasını söyle. Böyle alırsa kırdırmana gerek yok istediğin sim kartla kullanabilir. Apple Strore yada herhangi bi yerden Tax Free olarak almasını söyle ödediğiniz vergi size iade edilir. 4s'le Türkiye'ye geldiğinde 1 ay içinde pasaportuna...
  28. What The Hell

[Kampanya] Norton Antivirus, Norton Internet Security ve Norton 360 Beta 2013

NIS 2013 Beta 3 Ay http://forum.shiftdelete.net/yazilim-kampanyalari/255625-%5Bkampanya%5D-norton-internet-security-2013-beta-ucretsiz-3-ay.html Norton AV ve 360 o konuda yok. Fakat konular birleştirelebilir.
  29. What The Hell

Site Sadece Türkiyede değil Tüm Dünyada Yasaklandı..

Oraya yüksek boyutlu dosyalar upload edilmiyor pek. Genelde şarkı,program falan upload ediliyor.
  30. What The Hell

İphone oyun ve uygulama sorunu.

Yok kardeş jailbreak yasal artık :) Dexter35 Yok çıkmadı henüz
  31. What The Hell

SDN Galatasaray Kulübü

Pardon dalgınlığıma gelmiş. Twitter'da yorumları okurken ordan kalmış aklımda düzelttim. Gerçi sinirine bakarsak neyse
  32. What The Hell

İki Takımın Canı Yanacak

Korkulur hocam senden! Hayal dünyana sağlık :)
  33. What The Hell

SDN Galatasaray Kulübü

Beşiktaş 2 - Galasatasaray 2 Tebrik ederim arkadaşlar sizi :) Son maç kadiköy'e kalır umarım bol adrenalinli,bol eğlenceli bi şampiyonluk mücadelesi yaşanır inş.
  34. What The Hell

Western Digital 1TB Harddisk 269,00 TL

Çok pahalı halen bana göre. 2 sene önce 1 TB WDyi 139'a almıştım şimdi bu fiyatlar ne off!
  35. What The Hell

Söyle Rahatla

Aslında olabilir aşırıya kaçmadan. Burdaki bu tarz konuların çoğu sözlüklerden alınma.
  36. What The Hell

Trabzonspor 1 - 3 Fenerbahçe | Süper Final Şampiyonluk grubu

Bu skorla ilgili bir şey derdim ama çok ağır olur. Trabzon'a söyleyecek tek söz bile bulamıyorum ve TEBRİKLER FENERBAHÇE'm. İnşallah ŞAMPİYON'da olucaksın. :)
  37. What The Hell

Galatasaray 2 - 2 Beşiktaş | Süper Final Şampiyonluk Grubu

Futbol dünyası ne garip yada fanatizm. Daha geçen Beşiktaş'a sinirleniyorsun bugün ise seviniyorsun. Tebrikler BJK! Güzel oynadın.
  38. What The Hell

En son hangi diziyi seyrettiniz?

Bugün Vampire Diaresi izledim Klaus kurutuldu oh be :D Bu arada Supernatural 8. sezon onayını almış :) Fringe ise 13 bölümlük onay almış gelecek sene için :(
  39. What The Hell

Fatih terim'e 3 maç ceza

Halen anlamamakta ısrar ediyosun bir şey demiyorum. Ayrıca ben hakaret etmedim kınadım onu arada ki farkı iyi algılayın lütfen. O örneğinde çok UÇ bi örnek olduğunu belirttim. Ayrıca daha fazla mesaj atmak istemiyorum kavga çıkmasın hocam. Siz haklısınız ben abarttım
  40. What The Hell

Fatih terim'e 3 maç ceza

komoon Ben gayette kurallara uygun yorum yaptım. İlla pozitif yorumlar yapmak zorunda değilim. Verdiğin cevaba bakılırsa çok farklı yerlerdeyiz dostum. Bu çok uç bi örnek olucak kabul ediyorum ama daha rahat anlamanız içinde vermek zorundayım. Sen senden büyük tecavuzcu,hırsız katile ÇOK...
  41. What The Hell

Yandex, Hotmail , Google , Paypal , Microsoft'un siteleri hacklendi

Bende hepsi hackli gözüküyor.
  42. What The Hell

Fatih terim'e 3 maç ceza

Fatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu. :)
  43. What The Hell

Samsung Galaxy S3 Hakkında Her şey

iPhone 5 bekle bence ve bunada değer. Hem bunun tasarımı kötü 3GS bile bunun tasarımdan iyi. :) Kim bilir apple yeni telefonunda ne gibi bir yenilik getircek? Merakla bekliyorum.
  44. What The Hell

Google Türkiye'nin ofisine girdim

Orda nerde çalısıyon stajer misin?
  45. What The Hell

Laptop kılıfı

http://www.bimeks.com.tr/urun/105603/valja-8080-notebook-kilifi-15-4.aspx Dediğim gibi goldda git bi bak
  46. What The Hell

Laptop kılıfı

Ben gold'da 16 TLye almıştım 16". Sende bakalabilirsin goldlara yada d&r'a bak orda kesin var. http://www.dr.com.tr/Elektronik/Case-Logic-UNS116K-Notebook-Kilifi-15-16%22-Cepli-Koyu-Gri/Bilgisayar/Aksesuar-Tuketim-Malzemeleri/Notebook-Cantalari/urunno=0000000356741 Bu güzel...
  47. What The Hell

Hangi iPhone'u kullanıyorsunuz?

iPhone 4s 16 GB :)
  48. What The Hell

Google Türkiye'nin ofisine girdim

Ofiste her şeyi anladımda o ortada ki salıncak ne alaka? Ayrıca orda çaycı olarak bile çalışmaya razıyım :(
  49. What The Hell

Galaxy S3 Bugün Resmen Tanıtılıyor

Cidden tasarımı berbat. SII bile daha iyi yani. Hele beyaz iğrenç durmuş siyahını görmedim belki o daha iyidir. Şu haliyle bile 4S i yanına koy beş para etmez bu SIII. Üzgünüm androidciler samsung apple'ın tekelini zor kırar. Belli ki aceleye gelmiş. Umarım apple da 5 i çıkarır bir an önce. :)
  50. What The Hell

Firefox = Hız + Güvenlik + Özelleştirme

Yanlış bir tercih yaptı diye doğru olmak zorunda değil. Mozilla'yı androide benzetebiliriz aslında. Chrome'uda iOS'a :)
  51. What The Hell

Aylık İndirme Rekoru

Benim 2.günden 7,5 GB olmuş bile te allahım. Hem 30 Nisan'a eklemişler bu 7,5 gbyı hemde mayısa. Neyse çok sorun etmiyorum 50 GB bu ay geçmem hayal. Haziran'dan sonra bellicem neti
  52. What The Hell

İphone Jailbreak Kaldırma ?

iTunes'tan restore edersin cihazın fabrika ayarlarına geri döner.
  53. What The Hell

18. Kral Müzik Ödülleri Gecesi - CANLI İZLE

rtsbora Bi umut bende heveslenmiştim. En son Hadise aday adayıydı demek geçememiş. Ömür Gedik bile ödül almış prestiji sen düşün artık.
  54. What The Hell

Hadise ödül aldı mı?
  55. What The Hell

Söyle Rahatla

Ezikleri ezmek o kadar güzel ki hevesim kursağımda kalmasa iyiydi be arkadaş! (Orçun)
  56. What The Hell

Tüm kazananlar listesi var mı?
  57. What The Hell

Shakira - Addicted To You - Video Klip

Shakira eskiden seni severdim fakat son 2 albümdür yanlış secimlerin yüzünden tescilli flop olma yolundasın. She Wolf resmen bir faciaydı :/ Neyse şimdiki albümde GoonRock'la falan çalısıyormuşsun hareketli parçalarla bir şey başarabilirsin. Fakat bu parçada floplar. Klip güzel olucağa benziyor.
  58. What The Hell

Coldplay ft. Rihanna - Princess Of China

Mai Nai Amanda'nın ilk yorumu neden silinmedi? Her şeyi başlatan oydu.
  59. What The Hell

Kulaklık Tavsiyesi

Ne kulaklıkmış arkadaş tartış tartış bitmedi :devil:
  60. What The Hell

Beşiktaş - Fenerbahçe | Ne zaman? Hangi Kanalda? | Süper Final Şampiyonluk Grubu

Fenerbahçe'm benim :)
  61. What The Hell

Soru En son hangi filmi izlediniz?

Chronicle (Doğaüstü) IMDB:7.4 Benim puanım: 10/5 Arkadaş imdb puanına aldanıpta izledim. Konusu o kadar saçma ki zaman kaybı siz izlemeyin.
  62. What The Hell

Yutulan sakız vücutta 10 yıl kalıyor!

Küçükken baya yutuyordum şaka maka :)
  63. What The Hell

Ttnet İnternet Tüm Türkiye'de Koptu !

Bence tüm Türkiye'de kopmadı. Belirli bölgelerde kopma var diye düşünüyorum
  64. What The Hell

Umarım bir an önce ttnet halleder durumu. BTK bunun içinde ceza keser inş diyorum
  65. What The Hell

Smile kullanıyorum bende kesinti beni vurmadı :D Şanslıyım be
  66. What The Hell

@MuStAfAA Smile kullanıyosun ya akk senide vurdumu? Bana şuana kadar uygulanmadı o yüzden soruyorum.
  67. What The Hell

Söyle Rahatla

Zaman çok çabuk geçiyor
  68. What The Hell

Yeni Moderatör Adaylarımız ve Görev Değişiklikleri !

Yazdığını önce bi oku verdiğin tepkiyi bi tart. Bunun önyargıyla hiç bi alakası yok. Önyargılı olan sensin ki youtube linklerini sana söylediğimi sanıp yazmışsında yazmışsın. O cümlenin sonraki cümlede Silence umarım başarır diyorum. Neyse konu daha fazla uzamasın ben almam gereken cevabı aldım...
  69. What The Hell

Pek anime sevmem ama tavsiye için sağol. Küçükken jetixde baya bi spider man izledim ondan sanırım
  70. What The Hell

İpad 2 mi asus transformer pad tf 101 mi

Yeni ipad al derim. Biraz daha koy para retina ekrana aşık olucaksın
  71. What The Hell

House M.D i biliyorum ilk sezon 3-4 bölüm izleyip bırakmıştım. 8 sezonda açıkcası gözümde büyüyor şimdi. Breaking bad e bakarım. Söylemeyi unuttum daha dün Avatar: The Legend Of Korra'yı izledim.
  72. What The Hell

Spoiler'ın dibine mi vurdu? :/
  73. What The Hell

Sen benim yazdıklarıma bu şekilde cevap vererek bazı şeyleri belli ettin. Görüşümde haklı çıkardan yani bi nevi. Bu ne sinir kendine gel. Youtube linkleri sana kasıt olarak söylemedim genel olarak o bölüm öyle. Sinirin geçsin sonra oku.
  74. What The Hell

Haftaya başlıyorum kimi görsem game of thrones diyor da başka bir şey demiyor. :D
  75. What The Hell

En son Vampire Diaries,Fringe ve Supernatural izledim. Game Of Thrones ve Sherlock'a başlamak istiyorum. GOT'u konusu tam olarak ney sarıyor mu izleyenler yazarsa sevinirim.
  76. What The Hell

Akk ye son

Peki IP adresin benim gibi 62 ile mi başlıyor? erde89
  77. What The Hell

Bir şey daha belirtmek istiyorum. Müzik bölümünün gelişmesi açısından. Konu açmak bir youtube linki ekleyip konuyu açmak olmamalı. Umarım silence bir şeyler başarır.
  78. What The Hell

Söyle Rahatla

Kendi günceller pek kullanmıyorum cevapların için sağol
  79. What The Hell

İsim vermiyorum 2 kategori mod adayları saçma olmuş. Mesela daha geçen bi konuda sinir patlaması yaşıyodu bi arkadaş şimdi mod adayı o bölümle alakalı. Necati iyi moddu ona üzüldüm. Birde müzik bölümü adayı epek bi saçma olmuş. Kendi görüşüm. :)
  80. What The Hell

Söyle Rahatla

Teşekürler mozilla gibiymiş buda. :D 18.0.1025.162 m sürüm numarası bu güncel sürüm 20 değil miydi güncelleme yok diyor
  81. What The Hell

Fenerbahçe 2 - 0 KDÇ Karabükspor | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçı

Tebrikler FENERBAHÇE'm. :)
  82. What The Hell

Söyle Rahatla

Chromecular bilgisayarımda ki chromun hangi sürüm olduğuna nerden bakabilirim?
  83. What The Hell

Akk ye son

erde89 Sanırım smile adsl kullanıyosun bunu yapmadan önce akk seni vurmuş muydu yani sana uygulandı mı bende smile kullanıyorum henüz uygulanmadı. Enigmatic benim IP adresim 62 ile başlıyor o yüzden mi uygulanmadı?
  84. What The Hell

Sizce bu kulaklık nasıl ? Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-503

Tasarım olarak güzel duruyor ama ses kalitesi falan olarak nokia ne kadar iyi tartışılır.
  85. What The Hell

Php ' de güvenlik / açik

Bir şey sorcam ciddi ciddi 100 TL ödeyip mi aldın?
  86. What The Hell

Mobee net 7" s1200 Hakkında Yorum Tavsiye?

Hocam şöyle söylim 2.el 350 tlye daha iyi tablet alabilirsin. 2.el düşünür müsün?
  87. What The Hell

Fare tekerleği emrime karşı çıkıyor

Logitech kullanıyorum bende kablolu olanda kullandım,kablosuz olan başka bir modelinide. Gayet sağlamlar tavsiye ederim.
  88. What The Hell

Akn (akk) uygulamasına çözüm

Ben söyliyim size. Önce binanızda ki kutudan hattınızı farklı bi porta bağlayın komşunuz yani. Port derken gözünüzde büyümesin kablonun yerini değiştircen bu. Sonra mh arayıp internetim dondu, bir şeyler oldu falan bi bahane bulun artık resetlesinler hattı. Sonuç 130 GB kotada bile son hızda...
  89. What The Hell

Fare tekerleği emrime karşı çıkıyor

Tez kellesi vurula..
  90. What The Hell

Mobee net 7" s1200 Hakkında Yorum Tavsiye?

Çok daha iyisi için >>> http://www.buyincoins.com/details/7-capacitive-epad-1-5ghz-android-4-0-tablet-2160p-pc-webcam-wifi-4gb-512mb-ddr3-product-11225.html
  91. What The Hell

Web sitesi editleme ve dreamweaver

Rockco Onlar script ya asp,php falan. Bana basit bi html olsa yeter. Belediye sitelerine benzer html template de işimi görür bilen varsa ismini yazarsa çok sevinirim..
  92. What The Hell

Söyle Rahatla

deatmania http://forum.shiftdelete.net/mozilla-firefox/129420-firefox-eklentiler-dunyasi.html Seni böyle alalım :)
  93. What The Hell

Söyle Rahatla

Forumda öyle bi konu vardı her sayfada firefox eklentileri tanıtılıyordu oraya bir bak istersen.
  94. What The Hell

Söyle Rahatla

Kısa ve net cevaplarım ile 1.ciliği kimseye kaptırmam. :D
  95. What The Hell

Söyle Rahatla

Önemli değil her zaman :P Şu ipucuda veriyim X ve Sayfa yenileyide sola atarsan 2si birleşiyor
  96. What The Hell

Söyle Rahatla

Firefox ise var Anasayfa simgesinin oraya gel özelleştir de sola sürükle bu kadar
  97. What The Hell

Söyle Rahatla

Ben kullanıyorum
  98. What The Hell

EA, Crysis 3'ün Oynanış Fragmanını Yayınladı

Ben daha crysis 2'yi bitiremedim. En son oyunun başında new yorkda boş sokaklarda dolanıyordum orda kaldı :D
  99. What The Hell

8'den 1 megabit'e düştü...

Smile ADSL kullanıpta akk uygulanan var mı forumda?
  100. What The Hell

Web sitesi editleme ve dreamweaver

Merhaba arkadaşlar, çok acil bi iş cıktı ve son 5 günüm. Bi site buldum ama templatesini bulamıyorum neyse. Mesela ben sdn'nin anasayfasını html olarak indirsem dreamweaverda düzenliyebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Yada önerebileceğiniz belediye sitesi şablon/templateleri var mı...
  101. What The Hell

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Süper Final Şampiyonluk Grubu 2. Hafta

Arkadaşlar sakin olalım. Fenerbahçe kazandı ve bitti. Bu kadar abartmayın yenilgiyi birbirimizi kırmanın anlamı yok.. 7-0 mışda yok bilmem neymiş. Hayallerde yaşıyor bazıları..
  102. What The Hell

İphone Hakkında Bir Kaç Önemli Sorum Var - Lütfen Yardım ( Daha Yeniyim)

1) Kredi kartı vermeden üye olabilirsin nette var 2)Başka bir bilgisayardan yedekleme falan yaptıysan o yüzden olduğunu düşünüyorum 3)Yapabilirsin,silinir. 4)İptal olur malesef yolu yok. 5.1'in jailbreak daha çıkmadı 5)Evet daha iyi şarj konusunda ama jailbreak çıkmadı.
  103. What The Hell

Yurtdışı Telefon tavsiyesi

Aksine konuyu saptırıyorsunuz. Nokia kim demişte ios ve android alakız oluyor. Arkadaş düşündüğü telefonları yazmış bende ona göre fikrimi dilegetirdim. Android de babanızın değil ama mukayese ettiğimizde ve çıkan haberler doğrultusunda bunu demek abest kaçmaz.
  104. What The Hell

Beni bugün'de(dün) şaşırtmadığın için teşekürler Fenerbahçe'm.. ŞAMPİYONUN DOSTU OLMAZ DERTSİZ ENGEL AŞILMAZ TEK BAŞINA YIKILMADAN KIYAMETE KADAR ŞAFAKTA DOĞAR IŞIĞI SÖNMEZ AŞKINLA YANAR OOOO ŞANLI FENERBAHÇE http://www.youtube.com/watch?v=4wJaYyPxbtw
  105. What The Hell

Sizce en iyi tarayıcı hangisi?

Öncelikle şunu söylim sıkı bir firefox'cuyum. Ama şuda var chrome cidden firefox'a göre daha hızlı ve stabil bu bi gerçek. O yüzden normal webte sörf yaparken mozilla kullanıyorum,maillerime,bi siteye üye olurken falan chrome'dan işimi hallediyorum.
  106. What The Hell

O kısıtlamalar diye gördünüz şey güvenliği sağlıyor. Ki oda jailbreak ile çözülüyor. Neyse telefon alırken işletim sistemide çok önemli bu doğrultuda bende fikrimi söyledim. Nokia nasıl sağlam donanım yapıp işletim sistemi yüzünden batmaya mahkumsa onun gibi bir şey. Neden bu kadar tepki...
  107. What The Hell

SDN Fenerbahçe Kulübü

Bu konuyu yeni görüyorum. Bende Fenerbahçe'liyim ve aranızda olmaktan gurur duyuyorum. :P
  108. What The Hell

O sakıncalı bir resmi paylaştığı için banlandı..
  109. What The Hell

En iyi Forum siteleri ?

SDN dışında birde dh'de üyeliğim var fakat oraya 2008'den beri girmiyorum. Tasarımları cidden berbat insanı internetten soğutuyor.
  110. What The Hell

Splash Pro 1.12.2 Yeni! İlk kez burdan indirin!

Splash Pro EX player oynatıcıların dibidir. :) Candır canandır gönlümüzün sultanı'dır. Biraz fazla abarttım sanırım..
  111. What The Hell

Firefox 12 Çıktı, Hemen İndirin!

Bu yeni gelen sürümde bir şey daha yükledi. Arkaplan hizmetimi ne güncellemeyle alakalı bir şey. O tam olarak ne işe yarıyor? Bide bu sürüme sayfalar daha bi akıcı
  112. What The Hell

Bence ya galaxy s3 al yada iphone 4s al. Mutlaka 2sinden birini al. Android mi iOs mu? Secimini yapmakda bu soru kolaylaştırcak. Ha şunuda söylim galaxy s3 iphone'a göre donanım olarak yüksek ama apple'da bu konuda o geriliği işletim sistemiyle kapatıyor. iOS android'e göre daha stabil,hızlı...
  113. What The Hell

444'lü aramalar paket kapsamında !

mr_rain Bir şey sorucam. Şimdi Türk Telekom akşam 7'den sabah 7'ye kampanyası var. O kampanyada da 444 numaralar aramak bi nevi ücretsiz mi olcak?
  114. What The Hell

Bu mesajı bi mod kaldırsın gereksiz bi msj oldu.
  115. What The Hell

Açıkcası Emre'nin oynamaması cidden daha iyi oldu. Öfkeyle oturan zararla kalkar demişler. Kaybedebilirdik yada berabere kalabilirdik neyse ki beklenen gerçekleşti
  116. What The Hell

Yok paylaşmam zaten kavga ortamı yavaş yavaş oluşuyor malesef. DeAthmania Twitter'da var ordan bulabilirsin. Bu konuya da daha cevap atmıyacağım. Herkse iyi akşamlar.
  117. What The Hell

@deatmania Hayır yeni olan başka worldwide TT var. @~J.c--W_ attım özelden resmin linkini. Sevgili death TTleri ben koydum diye uyarı aldım sende alabilirsin kaldırsan iyi olur. Ayrıca ben worldwide TT dedim sen Türkiye'de ki TTleri koymuşsun. Nese bu konuda burda kapansın.
  118. What The Hell

Twitter'da yeni TT olan hastag'ı fena olmuş. Birde resim var buraya ekliyemiyorum ortam kızışmasın diye. İsteyene özelden link verebilirim.
  119. What The Hell

Hmm peki. :) rtsbora Ben burda kimseye kasıtlı bir şey yapmadım Twitter'da olan bir şeyi burdan bildirdim. O arkadaş kasıtlı olarka burda bir şey söylemiş o yüzden banlamışlar diye düşünüyorum.
  120. What The Hell

@eray045 Editorler yada yazarlar twitter'da TT konuları açarken bi sorun olmuyorda ben bildirince mi sorun oluyor? Fenerbahçe'yi bir kez daha tebrik ediyorum. Galatasaraylılara geçmiş olsun. Twitter'da fena ortalık bi gözatın millet. Birde benim yüzünden nevuser banlanmış sanırım ne oluyor bi...
  121. What The Hell

Boşuna Türkiye'nin EN iyi takımı FENERBAHÇE değil. Tebrikler Fenerbahçe'm. Twitter'da da ....
  122. What The Hell

Sahte Instagram'a dikkat

Konuya girmeden kesin Android'de vardır dedim ve haklı çıktım. Google uygulama çok olsun diye denetlemiyor sanırım. iOs'da böyle bi sıkıntı yok allahtan apple denetleyipde koyuyor.
  123. What The Hell

Adil Kullanım Kotasını Protesto

Şimdi gercekci olalım o imza 1.000.000.000'da olsa sonuç değişmeyecek. Anca protesto yaparsanız sokaklarda o zaman bi sonuc verebilir. Attım imzamı :)
  124. What The Hell

Galaxy S3, Almanya'da Ön Siparişe Açıldı

Samsung'un bu adımı iyi oldu. iPhone 5 ağustos'da falan gelebilir.
  125. What The Hell

50GB Box.net hesabı dağıtımı

mei S4B0T4J Özel mesajdan attım yandex adresimi biriniz atarsa iyi olur. :)
  126. What The Hell

İphone 4s Beyaz'a Terfi Edilmeli mi ?

Bende bir ay sonra siyah alıcam. Beyaz daha çok kadınlara hitap ediyor sanki
  127. What The Hell

Sizce, iPhone alınmalı mı?

Halen Android - iOS tartışması var forumda. iOS daha iyi stabil,güvenli. Gerisi boş.
  128. What The Hell

E-Kolay.Net Hızlı internet :D 56K

Vay be bizde superonline kullanıyoduk o çevirme sesine hastaydım küçükken.
  129. What The Hell

Google Earth 1970 tarihli görüntüsü

Google,Facebook,Microsoft,Apple diyor ve susuyorum.
  130. What The Hell

Kingston Drive Custom 8 GB İnceleme

Çok şirin acaba fiyatı ne kadar?
  131. What The Hell

Sahte Angry Birds Uyarısı

Google neden denetlemiyor apple strore gibi uygulamaları?
  132. What The Hell

Ekşi Sözlük Yazarlığı

Benimde var yazarlığım 2. üyeliğimi açtım eğer 2.cisi onaylanırsa düşünebilirim teklifini r10 karşılığında. 2. yazar nicki almak serbestlesti artık sözlükde bulman daha kolay olur. 35bin sıra var onaylanmasına artık 1-2 yılda anca onaylanır gibime geliyor. :D
  133. What The Hell

İstanbul Bilişim Kampanyalı Ürünler

iPhone 4S ucuzmuş diğer teknoloji firmalarına göre. Fakat istanbul bilişimden alıcakların ürünlerin paralel ithalat olduğunu hatırlarım.
  134. What The Hell

Süper finalde kim şampiyon olur?

Anket sonuçlarına iyi bakın.. Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra bir daha bakın. Farkı görüceksiniz.
  135. What The Hell

TTNET internet kullanımında telefon sabit ücreti ne kadar geliyor?

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama DarKeN ne hikmetse ttnet,türk telekomla ilgili konularda çıkıntılık yapıyor. Bi bağı oldu kesin ne kadar reddetsede. Gülün geçin böylelerine.. :D
  136. What The Hell

600 çocuklu bilim adamı!

Fringe'in bi bölümde aynı konu işlenmişti. Arı kolonisi gibi cocuklardı
  137. What The Hell

TTNET Adil Kullanım Kotası

TTnet'ten şikayetçi olduğumu nerden çıkardın? Benim cevabım sizin tavrınızaydı ki yukarda da diğer arkadaşa Arcade aynısını yapmıssın dinlemeden fikir sahibi olup yazmışsın birşeyler. Tavrınız yanlış yani işin aslı bu. Hadi iyi forumlar sana bu konuda vakit öldürmeye devam et akşama şenlik olur...
  138. What The Hell

Meral Okay'ı kaybettik!

Nur yüzlü bi kadındı. Mekanı cennet olsun, twitter'da TT olmus
  139. What The Hell

Çok komik dimi? ah vah vah bende çok üzüldüm sana oxfordluk adamın böyle bi forumda milleti aşşağılarcasına eğlenmesine, gidip deney meney yapman gerekiyor senin valla
  140. What The Hell

Autorun.inf Virüsü

Combofix yanlış birşey silerse mavi ekranda görürsün,hatalarda almaya başlıyabilirsin uyarim dedim
  141. What The Hell

Illustrator çizimlerinizden para kazanın

kaoline Elimde fujifilm f200 exr var orta profesyonel bi makina. 300 dpi ve 30 cm mi bilmiyorum
  142. What The Hell

Autorun.inf Virüsü

Ne illet bi virusdur bu ya. Genelde okulda falan bulaşırdı bana hey gidi gunler hey. Ayrıca virusten kurtulduktan sonra Autorun.inf diye klasör oluşur harici hddn de her şeyi onun içine at bu sefer bulaşamaz.
  143. What The Hell

YGS sonuçları ne zaman açıklanacak ?

Benim anlıyamadım nokta şu adı bence saklıcılar dersanesi. O dersanenin hangi dersane olduğu herkes biliyor. Fem dersaneleri demek çok mu zor?
  144. What The Hell

YGS'ye 1 Yıl Geç Girmeli Miyim ?

buroodriver Bu sene sınavsız geçiş hakkı son yani seneye yok. Hevesi kırmak istemezdim
  145. What The Hell

Bence bu sorunun cevabını burda arama niye diceksin? Sen düşündüğün gibi yapmaya karar verirsen ailen karşı çıkabilir. Yani ailenle konuş bu durumu neden istediğini kısaca anlat daha iyi olur senin için
  146. What The Hell

Söyle Rahatla

Bir an önce 2012 bitsin istiyorum.
  147. What The Hell

kaoline Dijital fotoğraf çekiyorum ve kazancağımı düşünüyorum. Biraz bilgilendirirsen bu konuda refinle üye olabilirim. :)
  148. What The Hell

Öyle diyorsanda sonuçta oda insan hem dersane hem staj hem okulu nasıl kaldırsın? Birde meslek liseli olduğunu düşünürsek diğer liselilere göre 1-0 geride başlıyor yarışa. Bugun daha stresten 1 kız ölmuş ygs yüzünden @buroodriver İstediğin yerde staj yapma özgürlüğün yok mu? Yani okulun...
  149. What The Hell

Bot bilgisayar - zombi bilgisayar - combofix- prorat

En iyisi format at kafanda soru işareti kalmasın.
  150. What The Hell

Bencede bahsettiğin gibi yapman daha iyi olucak çünkü meslek liselerinde bu sene sınavsız geçiş kalkıyor. Seneyede hem okul hem staj hem dersane kaldırman zor olur. Gene seneye girersin ama dersaneye gitme öyle kendi başına çalısırsın netten/kaynaklardan kendini denemiş olursun. @rtsbora'nın...
  151. What The Hell

kaoline Yok bilmiyorum :( Senin tekrar oraya konu açmana gerek yok modlar taşır. @mr_rain @Karargaht @spybot @Darknes$
  152. What The Hell

Güzel sistemmiş malesef bilmiyorum :(
  153. What The Hell

Google'a Girin Arama Yerine Bunu Yazın:)

Pislik Justin piper. Onun yüzünden avril 10. sırada!! :( <<<-------- Avril Lavigne
  154. What The Hell

İnternet Hızınız

@__kadıköyRAP__ Modemi 00:00 olmadan önce kapatıp açsaydın keşke. Çakal ttnet :@
  155. What The Hell

Söyle Rahatla

1/4/12 10:00:01 ayvayı yememim ilk saniyeleri :(
  156. What The Hell

Hadise - Mesajımı Almıştır O

martymcfly Hande mi çok farklı? Hiç zannetmiyorum. Kısaca tükürdüğünü yaladı. Çakmalıkda üstüne yok malum. Tamam vokal olarak demetten çok çok üstün ona bir şey demiyorum. Şöyle söylim Hadise o 2si için bir tehdit.
  157. What The Hell

1 Nisan'dan itibaren tüm isp şirketleri uygulayacak. Sömürün son 1 gün daha! Tabi daha akk vurmamış olan kaldıysa.
  158. What The Hell

İphone 3GS vs Nokia 603 - Sizce Hangisi ?

Özellik olarak 603 üstün dursada malesef işletim sistemi olarak sınıfta kalıyor malesef. iOs her türlü ezer. Tabi sana kalmış bir şey. Donanım mı Yazılım mı? Bu soruyu kendine sor içinden ne geliyorsa onu yap kimseyi dinleme sonuçta kullanıcak olan sensin.
  159. What The Hell

Facebook 'da Programlama Sayfası

Encoded o yüklediğin bilgisayar kitaplarını başka siteyede yüklersen seninirim. Alternatifi olur hem hemde biz daha kolay indiririz. Tavsiyem netload.in olur genede sen bilirsin
  160. What The Hell

Hadise - Mesajımı Almıştır O

Hadise'ye vasat diyenleri anlamıyorum. Bu kadın en azından canlı söyleyip/dans edebiliyor. Ki şarkılarıda iyi yani diğer pop şarkıcılarına baktığımızda. Demet Akalın,Hande Yener bunlar vasatın vasatı o zaman. Vasat demek yanlış olur bence.
  161. What The Hell

Mail geldiğinde anında ulaşmak istiyorum

@dgncn Teşekür ederim chrome'da kullanmaya başladım. kowalskii :).
  162. What The Hell

Sizce TTNET'ten Smile ADSL Geçmelimiyim ?

Ben memmunum smile adsl'den. En azından mh ttnete göre daha iyi.
  163. What The Hell

Smile adsl sizce nasıl?

sGOODsITgets Bende smile adsl kullanıyorum memmunum. Mh ttnete göre daha iyi. Yukardaki arkadaş gibi bende mail atıyorum 2 gün içinde dönüyorlar. Kısaca tavsiye ederim :)
  164. What The Hell

Mail geldiğinde anında ulaşmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar mail adresime mail geldiğinde anında uyarı falan almak istiyorum. Kafamda 2 şey var. Biri mail geldiğinde cep telefonuma bilgi mesajı gelsin. Böyle bir şey var mı hotmail yada gmail'de. 2.ci yolda araç cubuguydu sanırım gmaile mail geldi mi uyarı veriyordu bulamadım...
  165. What The Hell

Kaspersky PURE 2 Final!

TR sürümü çıktı mı bilgin var mı?
  166. What The Hell

Ne dinliyorsunuz?

Madonna - Girl Gone Wild Video'yu ekliyemedim +18 cünkü
  167. What The Hell

Avatar: The Legend of Korra'yı izledim.
  168. What The Hell

SpeedyFox 2.0.2

Bunun eski sürümünde mavi firefox simgesi vardı yeni sürümle değişmiş. Ayrıca bunda chrome içinde ayar var.
  169. What The Hell

Facebook Mesenger mı MSN mi?

Konuda yazı şekliniz benziyordu ekşiye o yüzden sordum
  170. What The Hell

İnternet Hızınız

Smile ADSL :D 8 mbps son hızda alıyorum ama pingim yüksek. Bu arada smile olupta akk uygulanan oldu mu?
  171. What The Hell

Facebook Mesenger mı MSN mi?

erdemyasar Ekşi sözlük yazarımısınız? MSN kullanmıyorum bende :)
  172. What The Hell

[Sona Erdi] [Kampanya] Kaspersky Pure 2012

@S4B0T4J Hmm, teşekürler. Ben fazladan 3 lisans daha alıp 1 yıla tamamliyim :)
  173. What The Hell

E-Kazanç Sistemleri 1

Neyi açamıyorsun net bilgi versen yardımcı oluruz
  174. What The Hell

@S4B0T4J Bende ekstra lisans alıp my.kaspersky sitesine ekledim lisansı. Yani şimdi ben 6 haziranda o lisansı kullanabilcek miyim?
  175. What The Hell

Bu videoyu nasıl indirebilrim

http://www.softpedia.com/get/Internet/WEB-Design/Flash/swf-avi.shtml Bu programı kullanabilirsin ücretsiz ama ne kadar iyi bilemem. Yada http://www.winavi.com/swf-to-avi.htm bu programı kullanabilirsin daha iyi ama ücretli. Full versiyonu için google amcaya bi danış yardımcı olur sana
  176. What The Hell

Bu videoyu nasıl indirebilrim

Çok kolay. :) Internet Dowloand Manager'ı kur bilgisayarına sonra sitede video izle dediğinde http://www.matematikcifatih.com/images/stories/videolar/7_sinif/7motiflekaplama.swf bu link açıldı bende. Bu linki kopyala IDM'e gel URL EKLE'ye tıkla linki yapıştır indir.
  177. What The Hell

Fransadan Trafik Çekme ?

Oqunes PM attım cevap bekliyorum. Sharecash kullanan varsada cevaplıyabilir. Siteye daha üye olmadım yardım edenin refiyle üye olcam. Sorum basit dosya upload ederken surway falan diyorlar. Yani ben dosya upload yapcağımda nelerle karşılaşcam. Kullanan kişiler nasıl upload ediyor onu öğrenmek...
  178. What The Hell

Kaspersky PURE 'nin artıları!

Pure'un ayarlarıyla bilmeden fazla oynamamak lazım bi ara tüm ayarları en üst seviye yapmıştım IDM ile bir şey indiremiyordum o derece. :D
  179. What The Hell

TTnet modem kampanyası

Vercekleri dandik modemleri almaktansa herhangi bi siteden modem kampanyasını takip daha iyisini almak daha mantıklı. Yada teknoloji mağazalarında ki indirimleri takip ederekde kredi kartıyla yada nakit olarak alabilirsin. :)
  180. What The Hell

Firefox sağ çift tık sorunu ?

TMac1 Aynı sorun bendede var. Kullandığım eklentiler; Adblock,Adblock Plus,No Script,Try Again,Optimize Google falan. Muhtemelen No scripten dolayı kaynaklanıyor.
  181. What The Hell

Twitter Trend Nedir? Nasıl Yapılır. Resimli ve Detaylı Anlatım

Trezcan İşin ucunda para kazanma varsa 1200 hesap açma uğruna yapılabilir ama benim gibi bu konuda bilgi sahibi olmuyanlar bu konu için oha der bi trend oluşturmak için 2 ay uğrasmaya deymez der. :) Makaleni sabırsızlıkla bekliyoruz,takipteyim
  182. What The Hell

Benim kullandığım trial reset zararsız yani şöyle pcid değerini siliyor oda haliylen ilk yüklenmiş gibi görünüyor. Bu pcid değerini kendim kayıt defterinden de sildiğimde oluyor. Bunu ben yapcağıma trial reset yapıyor :)
  183. What The Hell

Zaten yüklüydü bende PURE o yüzden olmuyomuş demek hemen kaldırıyorum çok sağol Halletim sorunumu. Trial reset ile 0ladım kaldırmadan 92 gün lisans verdi genede yazı için teşekürler.
  184. What The Hell

Arkadaşlar, önce facebook sayfasına mail adresimi verdim ordan kod verdi. Sonra o kodla promo kasperskysitesine girdim ordan da aldım lisansı. 7 ile başlıyor ama kaspersky girdiğimde 25 gün kaldı diyor. Etkinleştirmede mi hata yaptım? Ticari lisansı etkinleştire giriyorum 7xxxx-4xxxx-2xxxx-8xxxx...
  185. What The Hell

Fransadan Trafik Çekme ?

Oqunes Bu işlerden ortalama ayda ne kadar kazanıyorsun? Bende yapmaya başlıcam da birde hangi upload sitelerini kullanıyosun da 2 fransıza 17 dolar verdi?
  186. What The Hell

Twitter Trend Nedir? Nasıl Yapılır. Resimli ve Detaylı Anlatım

Peki bundan nasıl para kazanıyorsun? O kısmı anlıyamadım. Gündem oluşturduk peki nasıl yapcaz nerde kazanılıyor o para? Trezcan
  187. What The Hell

@S4B0T4J O zaman hemen alıyorum. Yukardaki verdiğim linktenden de KIS 2012 karşılaştırması var. Ek olarak yedekleme sunuyor. KIS 12 de ebeveyn koruması falan varmı bilmiyorum bunda var
  188. What The Hell

3 aylık değilse almanın bi esprisini yok o zaman. Trial reset kullanmaya devam. :) Ayrıca KIS 2012 göre PURE daha iyi. Tıkla ve gör
  189. What The Hell

TTNET beni seviyor sanırım :)

TTnet 1 kişi memmunsa rahat 100 kişi memmun değildir. Buda bi gerçek. :4:
  190. What The Hell

Çok saol 2 yıldır kullanıyorum ilk defa kampanyasına denk geldim. Peki kaç günlük lisans veriyor sonunda?
  191. What The Hell

Digitürk hatası

aradım müşteri hizmetlerini sistemsel çalışma diyorlar. galiba bugün oynanacak derbi için bir şifre yapıyorlar X
  192. What The Hell

Yurtdışından iPhone 4S mi yoksa Android'li bir telefon mu?

Şöyle söylim elindeki eski SIM kartı alma direk yeni bi micro sim al. 128lik olanı 12,5 falan. Tabi değişiyor fiyatlar yerden yere. Fakat elindeki sim kart 64lukse onuda kullanabilirsin ama servis bulunamadı hatası alabilirsin 4s'te. Evet ücretli .
  193. What The Hell

Yurtdışından iPhone 4S mi yoksa Android'li bir telefon mu?

Kesinlikle iPhone 4s getirt. Fiyatıda gayet makul 1,300 TL. Türkiye'de almaya kalksan 2000 tl'den aşağı alamazsın. İmkanın varsa 2 tane getirt birini satarsın 1,800'den satsan 500 TL net karın olur. Micro SIM de 128lik olanından alabilirsin hangi operatöru kullanıyosan bayisinden.
  194. What The Hell

Yemeksepeti'nin kabusu internette viral oldu

Arkadaşlar adam bela olmuş ama komik değil. Nimeti okuyun kopma %100 garantili :) Uzunluğuna bakmayın bir solukda bitiyor. simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> yemeğim gelmedi ben çok açım :/ simge> hemen kontrol ediyorum. simge> sizi kısa bir süre bekletiyorum. nimet...
  195. What The Hell

Dreamweaverda bunu nasıl yapıyoruz ?

Yeni konu açmak istemedim. Fireworks'de bi tasarım yaptım. Export html dediğimde o çıkan html sayfasını dreamwearda kullanamıyorum. Nasıl halledebilirim bunu?
  196. What The Hell

Kaliteli web tasarımı için ipuçları nelerdir

Ya bir şey sorcam. Bende başladım ufaktan site yapmaya. Fireworks'de tasarımımı şablonu yaptım. Fakat export html dediğimde bunu dreamwearda düzenliyemiyorum. Bunu nasıl yapıcaz?
  197. What The Hell

İobit mi yoksa Revo mu ?

Revo daha iyi.
  198. What The Hell

[Kampanya] Ashampoo Internet Accelerator 3.20

Teşekür ederim. İndirdir kurdum fakar Türkçe dil desteğinin olmaması üzdü beni. :(
  199. What The Hell

[Kampanya] Ashampoo Internet Accelerator 3.20

Bi türlü indiremedim tamindir'den. Bana indirme linkini direk verebilecek olan var mı? IDM koplayalıp indidirim.
  200. What The Hell

EarnMoneyUs ile sizde kazanmaya başlayın

Hmm baya bi bilgilendim. Ref linkinden birazdan üye olcam. İyi kazançlar sana da banada :P
  201. What The Hell

Çerez silmek çok kolay,IP değiştirmek de modemi kapatıp açınca oluyo dimi? Bide bu bannerlra uye olcaz ya bi kaç kişi uye mi yapcaz o bannerlara ayrıca? Bu son sorumdu peşini bırakcam sonra söz. :P Son pay-pal sorusu: Ödeme alırken biz mesela o siteden bizden para kesiliyo mu?
  202. What The Hell

Çok teşekür ederim pay-pal hesabımı yarattım. Fakat her gün ip değiştirmen ve çerez silcen dedin. Bunu neden yapcaz?
  203. What The Hell

@dgncn Bannerlara üye olurken ne gibi hususlara dikkat etcez bi kaç ayrıntı daha belirtebilir misin? Bide şimdi yeni bir pay-pal hesabı kuruyorum kendime. Onaylarken 1$ gidiyor dimi kredi kartı hesabımdan? Sonra onu nasıl geri alıyoduk? Sitede yanda ki chat kutusunda okudum. 7 günde 4$ anca...
  204. What The Hell

Söyle Rahatla

Kopya çekmek neden var? Eehehhe gayette başarılıyım bu kopya konusunda. :P
  205. What The Hell

Php for döngüsü

Anladığım kadarıyla tek textboxt içinde 1den 5 e kadar ve 5den 10 kadar çarpım yapan çarpım tablosu yapmak istiyor.
  206. What The Hell

Söyle Rahatla

Çok tembelim çok ama zekiyim :P
  207. What The Hell

Trteam.org Davetiye Dağıtımı

Jaguar66 Bana gönderir misin çok ihtiyacım var. E-postamı PM yoluyla attım
  208. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

antimatter Öyle bi imkanım yok. AmbaSSadoR PM attım
  209. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

@Ghost34 https olan sitelere de erişimi kapatmışlar giriş imkansız yani. @skys Portlarıda kapatmışlar sanırım Bilgi sistemleri yönetici konuşurken duymuştum. Belli başlı sitelere girebiliyorum ama kesin bi yol muhakkak vardır. Aşılmayan güvenlik duvarı yoktur. :P VPS i bi araştırıyorum şimdi...
  210. What The Hell

İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!

Bende çok istiyorum internetten para kazanmak ama hedefim şimdilik blog oluşturup reklam verip ordan ufak ufak kazanmak.
  211. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

Arkadaşlar şu forumda yok mu benden başka websense illetiyle muzdarip birisi? VPN ile falan aşılıyor diyor bi yardım edin. :(
  212. What The Hell

En Hızlı Tarayıcı Hangisi ?

2.0 sürümünden belli Firefox kullanıyorum. Alışkanlıgımı bozmucam arada sırada donsada. Eklentileri yeter.
  213. What The Hell

TTNet Müşterilerini Aldatıyor Millet!

TTNETDestek yardımcı olur umarım
  214. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

Malesef bilgisayarlar server üzerinden kontrol ediliyor ve admin yetkisi olmadan program yükleyemiyosun. Local admin yok sınırlı kullanıcı gibi bişey. Ayrıca o programları denedim çalışmıyor. Proxyler engellenmiş sanırım o yüzden yemiyo o yöntemi. Başka yöntem bilen var mı? Sağol cevabın için bu...
  215. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

Arkadaşlar kurumsal bir şirkette stajer olarak çalısıyorum. Malum boş vaktim çok olduğundan internet başında geçiriyorum. Bu websense denilen başbelası yüzünden çoğu site açılmıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi ben bu websense i VPN ile aşmayı düşünüyorum mümkün müdür...
  216. What The Hell

iPhone 4S'in Ön Siparişleri Başladı

3bin tl'den aşşağı bilemedin en az 2.500 tlden aşşağı olmaz. ---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ---------- Evet getirtebilirsin ama pasaport kaydı şart. Onuda telefoncular bile yapıyor.
  217. What The Hell

Bir kıtabın pdf si gerekli

Merhaba, kitabın pdfsini buldum. Özel mesaj yoluyla linkini atıcam şimdi. Umarım yardımım dokunmuştur
  218. What The Hell

Steam hakkında bi soru

Arkadaşlar ben steam kurdum kampanyadan bedava oyunda yüklemiştim. (Portal) Sorum şu bilgisayara format atıcam steamı yeniden kurduğumda kullanıcı adıyla giriş yaptığında tekrar indirebilir miyim?
  219. What The Hell

Evanescence - What You Want

Bomba gibi dönüş yaptı derken? Sana göre öleyse bilemem tabi. Fakat şarkı fena flopladı tutmadı yani. Albümde epey erken sızdı. Bomba gibi dönüş yaptı denilemez ama sönük bi dönüş denilebilir.
  220. What The Hell

[Kampanya] Norman Security Suite 1 Yıllık Lisans

Arkadaşlar norton kampanya yapmış. (Norton Antivirus 2012) 6 ay @aykutyenihan TIK.
  221. What The Hell

Kaspersky mı Norton mu?

Kaspersky
  222. What The Hell

Baklavaya bayılıyorum

Doktora falan gittin mi hiç? :D
  223. What The Hell

Hadise ve Ağzı

Bu istemsiz ağız hareketinden sonra yazın bende soğumuştum altın kelebek ödüllerinde. :D Ayrıca GaGa ve Madonna'dan arak değil Beyonce'den arak. :D Vergisini türkiye'de ödüyor şişli de vergi numarası kayıtlı kendisi paylaşmıştı.
  224. What The Hell

[Kampanya] Emsisoft Anti Malware 1 Yıllık Lisans! Nette İlk!

Bende lisanslı olarak kullanıyorum gerçekten çok iyi bi program. Sistemi fazla kasmıyor da.
  225. What The Hell

Baklavaya bayılıyorum

Arkadaşım kızma ama obez misin? Bu saydıklarını ben yesem zafiyet geçiririm heralde :D
  226. What The Hell

Magazin bölümündeki Adı Bilinmeyen Hatunlar konusu kapatılsın mı?

70-71 yaptım az kalmış haydi millet herkes oy versin istikrar sürsün. Şu dikkatimi çekti parti ismi vermiyorum oy verdiği partiyle yaptıkları yorumlar,savunan yönetim birbiriyle çelişiyor.
  227. What The Hell

Alain Barriere - Ma vie ve hit chansonları mutlaka kaydedin!!!

Et tu fermes les yeux videosunu açmaz olaydım. O resimler ney öyle? Uygunsuz uygunsuz resimler gece gece töbe
  228. What The Hell

Temizlik yaparken eşini öldürdü!

Bu nasıl bir yorumdur? Size yakıştıramadım.
  229. What The Hell

İlaçta Paraben şoku!

Ha kanserli ölmüşüz ha kansersiz huzur içinde ölelim de gerisi önemli değil. Asyabulmeyin sen ne dersin bu konu hakkında?
  230. What The Hell

SDN'nin Eksiklikleri.

Gecenin 1inde gülme krizine girdim cbnsdjkfndjskfbdjskfds. Doğru tesbit
  231. What The Hell

Lady GaGa - The Edge Of Glory & Hair

Born This Way albümün 3.cü single'ı The Edge Of Glory. GaGa'nın diğer şarkılarına göre düşük tempolu harika bir ballad. Prodüktoru Fernando Garibay. :flowers: http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4 4.cü single olan Hair fırından yeni çıktı. (Dün) Hareketli olan parçanın prodüktöru...
  232. What The Hell

Lady Gaga, İnterneti Birbirine Kattı!

Kadın 2000lerin Madonna'sı. Bunu sonuna kadar da hakediyor. Gerek dansı,sesi,şarkıları her yönden rakibelerinden 1 kazak üstün. Evet tarzı size sıradışı gelebilir giydiği kıyafetler falan. Haftaya pazartesi yeni albümü de çıkıyor. Durdurabilene aşk olsun. :dirol: Ayrıca editöre sesleniyorum...
  233. What The Hell

Domain alma

Geçmiş olsun. İlla com,net olmasada olur güvenilir bi yer olsunda gerisi önemli değil
  234. What The Hell

Domain alma

Merhaba arkadaşlar hazır kampanya varken 1 yıllık hosting alcam. Geriye domain kalıyor sizin bildiğiniz ucuza domain alabileceğim bi yer varmı. Kampanya konusunda arkadaşın biri 1 yıllık domaini 4,25 Tl'ye aldım diyordu. Önerilerinizi bekliyorum :huh:
  235. What The Hell

[Kampanya] 1 yıl ücretsiz host

WhatTheHell rumuzuyla yorum yaptım. http://www.haberokur.com/haber-112ye-gelen-esrarengiz-cagrilarin-sirri-146499/ http://www.haberokur.com/haber-Ardanin-GSaray-formalari-hakkinda-sok-sozleri-146503/ http://www.haberokur.com/haber-Whitney-Port-alisverise-boyle-cikti-145353/ Onaylanmasını...
  236. What The Hell

Lady GaGa - Judas

Aref yok olur GaGa yok olmaz. Illuminati arkasındayken sırtı yere gelmez :devil:
  237. What The Hell

Lady GaGa - Judas

Single Kapağı: :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:: drool::drool::drool: http://www.dailymotion.com/video/xikzf0_lady-gaga-judas_music Şarkı hakkımda yorumum ise tek kelime SÜPER ama Born This Way'e göre sönük kalmış. Rakiplerini gene alt edicek o yöndem şüphem yok...
  238. What The Hell

Dizüstü Tavsiyesi HP-Toshiba

HP almaktansa Toshiba alırım. Yıllardır Toshiba kullanıyorum bu 2.pc halen taş. Bundan önceki pc'm bilenler bilir satellite L10 du. Öğretmen kampanyasından almıştım bilgisayarın yemediği darbe kalmamıştı monitorle alt kısım ayrılmıştı halen çalısıyordu. :D
  239. What The Hell

Böyle Bodyguard Görmediniz!

Justin Bieber,Lady GaGa ve Robert Pattinson :D
  240. What The Hell

Avril Lavigne - Smile 2011

Albümün 2.ci single'ı olucak ama verilmedi daha off :/ Wish You Were Here olmalıydı 2.ci single ama bu şarkıda güzel
  241. What The Hell

Windows7 çıldırdı !!

İşlemcin viagra kullanmış bence :D
  242. What The Hell

Ati 5470 laptop oyun sorunu

Ekran kartım ati mobility raedon 3650.(Buraya dikkat) Crysis 2i full ekranda kasmadan sorunsuzca son çözunürluk de rahatlıkla oynuyorum. Ekran da 16''. :D İşlemcim intel centrino 2 ram de 4 GB :mrgreen:
  243. What The Hell

Teknoloji Marketlerin Rekabeti

Bimeks SDNyi uyarmıştı bizi araştırmayın diye o yüzden yok. :D
  244. What The Hell

[Sona erdi] [Kampanya] 3 Aylık KIS 2011 [5 Nisan 2011]

Almaya üşeniyorum. :/ Pure için de kampanyalar olsa keşke. :D
  245. What The Hell

YGS'de İkinci Şifre!

Yükseköğretime Geçiş Sınavı&#8217;nın kamuoyuna ilan edilen kopyasında tespit edilen şifre üzerine ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir&#8217;in tüm adayların kitapçıklarını görünür hale getirmesi, yeni ve daha basit bir şifreyi ortaya çıkardı. Yeni şifreye göre, matematik testinde şıklar...
  246. What The Hell

En iyi Vbulletin 4 teması hangisi?

Blissfully Simple Skin kesinlikle bu olmalı. Neden derseniz beyaz kısım geceleri çok gözümü alıyor. Belli bi süre sonra bakamıyorum ve gözüm çok çabuk yoruluyor. Bu yüzden başka yollara başvurmustum. Color that site eklentisi sayesinde çözdüm ama olsun blissfully teması olsun kesinlikle...
  247. What The Hell

Crysis 2 Trainer

Deniyorum hemen indirip çalışıp çalışmadığını sonra yazarım sağol
  248. What The Hell

Crysis 2 Trainer

1.1.0.0 ona uygun indirdim zaten ama başka sitelerden. Şimdi bakıyorum siteye sağol http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_2.shtml#Crysis%202%20v1.1%20%28v1.1.0.0%29%20+14%20TRAINER Şimdi baktım burda ki rzr-c211.rar benim indirdiğim aynısı zaten. İndirdiğim sunum FLT sunumu acaba...
  249. What The Hell

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

Şarkının normal hali daha güzel. Kanye her şarkıya böyle s*çmak zorunda mısın? 4.cü 1 numarası oldu Amerika'da hot 100de tebrik ederim Katy'i. Ha ayrıca Katy safını belli etti oda artık şeytana ruhu satmış kuklalardan biri...
  250. What The Hell

Söyle Rahatla

Bugün survivor günü bir an önce başlasın istiyorum. Yaşasın Nihat Doğan diye haykırmak istiyorum
  251. What The Hell

Crysis 2 Trainer

Crysis 2 için bi türlü çalışan trainer bulamadım. Win 7 Home Premium 64 bit sistemim en son x86 plus 14 adlı trainer denedim nafile çalışmıyor. Çalışan trainer kullanan var mı acaba? :mellow:
  252. What The Hell

Rihanna'dan seks itirafları

2 yıl öncesine kadar soyunamam ailem kızar diyen Rihanna hanım kızımız, Chris'den dayak yedikten sonra soyunmaya başladı. Piyasada tutunmak için SEX'i kullanmaları çok yanlış ama şarkılarını severim candır kandır :p
  253. What The Hell

45 Saniye'de Basit Yüz Temizleme

Bende photoshop öğrenmek istiyorum. Elimde cs4 için vatan gazetesinden almış olduğum anlatımlar mevcut ama sen hangi sürümden başlamamı önerirsin? cs2 cs3 cs4 cs5 hangisinda daha kolay öğrenir ve kendimi geliştiririm? Not: Okulda fireworks cs3ü görmüştük ve kolay bir şekilde öğrenmiştim
  254. What The Hell

MP3 playernz var m ? markas ne ?

iPod Touch'ım var. 2008'den beri kullanıyorum ekranda ufak cizik dışında bi kusuru yok. :mrgreen:
  255. What The Hell

CRYSİS 2 Hakkında Düşünceleriniz ?

Evet multiplayer crack ile oynanabiliyor. :D
  256. What The Hell

Mozilla 4 Eklenti

Mozilla 3.6.15 de çalışan Google Black 4te uyumsuz eklenti veriyor. Benim aradığım eklenti istediğiniz internet sayfasının arkaplan rengini değiştirmemize yarıyacak bi eklenti. Yani ben mesela SDN arka planınını beyaz yerine siyah yapmak istiyorum. Bunu sağlayan 4 uyumlu bi eklenti mevcut mudur...
  257. What The Hell

Carsiburada.com Nasıldır ?

Ne alıcaksın merak ettim açıkcası. :D
  258. What The Hell

4 kapılı Lamborghini !!

Bu arabaysa diğerleri ne? Off off
  259. What The Hell

Ethernet Protokolü

Dosyayı buraya eklenti olarak eklemeye çalıştığımda hata veriyor. İsteyen olurs ÖM atması yeterli
  260. What The Hell

Ethernet Protokolü

Mail adresimi ÖM ile attım çok teşekür ederim tekrardan. Ayrıca yazı dışında ek olarak ne yapabilirim bilen varsa söylerse sevinirim
  261. What The Hell

Ethernet Protokolü

http://sametsedatvural.blogcu.com/3-hafta-ethernet-protokolu-ve-yapisi/5067918 Burda buldum ama yeterli sanırım arkadaşlar dönem ödevi için. Yok mu yardımcı olabilecek?
  262. What The Hell

Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

Bende geçen gün ilk defa alışveriş yaptım gayette memmunum. Piyasada 60 TL olan bi kulaklığı orda 33 TLye aldım. Kargo konusunda da hiç bi sıkıntım olmadı. 1,5 günde geldi. Stokta olan malların sevki hemen yapılıyor. Kısaca GGden almaktansa artık hepsiburada.com'u tercih edicem.
  263. What The Hell

Yeni Süper Moderatörümüz By Efsane

Hayırlı olsun. :)
  264. What The Hell

Ethernet Protokolü

Arkadaşlar dönem ödevi olarak ethernet protokolünü seçtim fakat internette geniş içerikli bi yazıya rastlıyamadım. Birde yazı dışında ek olarak neler yapabilirim dönem ödevi için daha önce yapmış olanlar yada bilenler yardımcı olursa sevinirim. Linklerinizi esirgemeyin... :crying:
  265. What The Hell

Owl City - Fireflies

Geçen sene baya bi dinlemiştim. Klipte şarkıda çok güzel. :D
  266. What The Hell

Justin Bieber ft. Rascal Flatts - That Should Be Me

Iyy JB bu veleti dinleyen ergen kızlara acıyorum derken bide bunun dişi versiyonu Rebecca Black çıktı başımıza. :D
  267. What The Hell

Söyle Rahatla

Yazılı haftasına giriyoruz. :/
  268. What The Hell

Kylie Minogue - All The Lovers

Single çıkalı kaç ay oldu yeni mi açıyosun. :D Ayrıca Kylie'nin albümde fena flopladı.
  269. What The Hell

Hepsiburada.com hakkında ufak bir soru

Bana o zaman şimdi o ürünü almak kalıyor. İndirim varken yararlanmak lazım. Sizlerede çok teşekürler.
  270. What The Hell

Teşekürler birazdan alıcam ürünü ama daha önce ürün almış kullanıcılar garantisi oluyo mu?
  271. What The Hell

Tabi ki yaptım. Normalde GG den alıcaktım ama orda ki kullanıcılara güvenemedim. Sahte mevzusu falan. Hepsiburada.com'dan ilk defa alışveriş yapcam bu yüzden sormak istedim.
  272. What The Hell

Arkadaşlar ben hepsiburada.com'dna kulaklık alıcam zaten indirime girmiş. Benim aklıma takılan soru bu ürün orjinal mi garantisi var mı bunu o site mi alıp bize yolluyor ürün bu; http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd49822 ---------- Post added at 16:20...
  273. What The Hell

İki Yaşındaki Elif Öykü Sayi Sayiyor :)

Yerim ben onu yerim :D
  274. What The Hell

Win7 de şifremi giriyorum kabul etmiyor!!

Malesef devam edicek.
  275. What The Hell

SDNtv! Kamera Arkası - 5

Single hakkında detaylı bilgiler verseydiniz keşke. :P Türkü mü uzunhava mı ne olucak türü? :D
  276. What The Hell

Win7 de şifremi giriyorum kabul etmiyor!!

Benimde dizüstü klavyeme ayran dökülmüştü tuşlar sıyırmıştı. A a basıyodum farklı harf çıkıyodu muhtemelen seninde öyle oldu o yüzden kabul etmiyodur. Harici bi usb çıkışlı klavye bağla ondan şifreni gir açılır pc.
  277. What The Hell

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe - Spor Toto Süper Lig 26. Hafta

Oynamadan 2-1 yeniliyorsa bi takım oynarlarsa 10-2 yener galiba lol.
  278. What The Hell

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe - Spor Toto Süper Lig 26. Hafta

Tebrikler FENERBAHÇE'm :devil:
  279. What The Hell

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe - Maç Sonu

Fenerbahçe'm bi kerede şaşırt beni ya. Kral her zaman kraldır. ;)
  280. What The Hell

Gözlemci Rank

Ben izliyorum. Fringe bu sezon pek gözcü gözükmedi. :D Son bölüm süperdi osmiyum falan.
  281. What The Hell

Taşınabilir harddisk sorunu

Sanırım siz harddisk bilgisayara bağlıyken birden çıkarttınız usb kablosunu. :D Neyse 3-4 saat bekle o sorun kendiliğinden düzeliyor.
  282. What The Hell

Harici harddiskime dosyalarımın ve sistemin yedeğini nasıl alırım?

Acronis'i öneririm imaj almak için çok kolay. İstediğin harddiskin imajını alır diğer diğer bölumlerine atabilirsin. Bölümleme işi ise vista/win 7 ise F1e bas bölüm yaz yeni bölum birim oluşturmak için olanı tıkla orda yazıyor zaten nasıl yapıcağını ordan yaparsın. XP ise partition magic'i...
  283. What The Hell

Çeviri için Program Bilen?

Babylon'a bakmanı öneririm. İstediğin şey bu tarz mı;
  284. What The Hell

Ulu Blog

Yok ona bişey demedim ben. iPhone 5 ilk görüntüsü Ulu Blogta diyor ama kaynak SDN burda bi çelişki var ondan şeyettim. :D
  285. What The Hell

Japonya'da Camdan Atlayan Tek Kişi Türk

Türk her yerde Türk'tür. :D
  286. What The Hell

Katz.cd ne durumda?

Mac Style :D
  287. What The Hell

Ulu Blog

SDN'den haberler gördüm orda. SDN yönetiminin bundan haberi var mı? Misal; iPhone 5&#8242;in İlk Görüntüsü Ulu Blog&#8217;da Kaynak: shiftdeletenet :D Depremzeleri Google Bulacak! Kaynak ???
  288. What The Hell

İndirme sitesinden premium alma

Netload.in alma pek görmüyorum ben linklerini. Hotfile yaş tahtaya bastığına göre fileserve'ye yönebilirsin. Fakat son günlerde fileserve dışında filesonic linklerinide gözüme çarpıyor. :D Son olarak duckload linkleride yaygınlaştı baya ama onun premium almana gerek yok. Premium hesaplada aynı...
  289. What The Hell

Düşündüğüm Sistem ve Sistem Önerileriniz

Böyle konuları görünce toplama bilgisayar alasım geliyor. :(
  290. What The Hell

Hotfile linkleri Silmemiş

Silinmiş Engelli Link; http://hotfile.com/dl/XXXXX/XXXXX/XXXXXXX.rar.html İndirebilir Yeni Link; http://new.hotfile.com/dl/XXXXX/XXXXX/XXXXXXX.rar.html X temsilidir. :D Kopyala konunun başına bunu.
  291. What The Hell

hotfile.com/dl/xxxxxx.html şeklinde düzeltebilirsin.
  292. What The Hell

İpod touch almayı düşünüyorum...

Sanırım Flash Viewer dı adı bunu yüklersen flash sorunun kalmıyor. :D Ayrıca bende 4.nesil almanı tavsiye ederm sıfırı 539 2.el ne kadar bilemem. Bende 1.nesilini kullanıyorum alırsan her konuda yardımcı olurum sana jb gibi. :devil2:
  293. What The Hell

Linkleri kaldırsan iyi olur illegal paylaşıma giriyor. :D
  294. What The Hell

iPhone 5'te Çift Çekirdekli İşlemci Olacak

Nisan ayında çıkar umarım. :D
  295. What The Hell

Günün YouTube Videoları

Firework güzel klip katy'de öyle. :D Salt Okunur sana sesleniyorum burdan bi kerede Avril Lavigne - What The Hell i günün videosu seç. Yeni olmasına rağmen 27 milyonu geçti. :D Yada Lady GaGa - Born This Way i yap. :P Forum illuminati gerçeğiyle yüzleşsin. &#9661;
  296. What The Hell

Günün YouTube Videoları

Tescilli flop JLo sonunda başarılı bi geri dönüş yaptı single ile. Bakalım albümü de tutucak mı? Ayrıca bi kere de günün videosu olarak Avril Lavigne - What The Hell yada Lady GaGa - Born This Way'i seçin. :yes:
  297. What The Hell

Facebook ve Twitter Ayakkabıları Geliyor!

Ben ikisini de beğenmedim. :D
  298. What The Hell

Gökyüzünün Garip Hali Tarih:08.03.2011 Saat:10:10

Bende daha küçükken İstanbul'da görmüştüm böyle gökyüzünü. :D Şimdi ise kar yağıyor.
  299. What The Hell

Temizliğinize Ne kadar Dikkat Ediyorsunuz?

Almak isteyenler buraya bakabilir; http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3554 Sitede "Cyber Clean in kirlenmiş olan yüzeyini içeride kalacak şekilde katlayınız ve 3-4 saniye kadar yoğurunuz. Cyber Clean iniz ikinci kullanıma hazır vaziyettedir. Hepsi bu kadar!" diyor. Açıkcası o jel iyice...
  300. What The Hell

Firefox Gmail Eklentisi Arıyorum!

Google Toolbar'ı yüklersen kendiliğinden geliyor gmail eklentisi. :D Burdan indirebilirsin; http://www.google.com/intl/tr/toolbar/ff/index.html Araç Çubuğu'ndaki İngiliz anahtarı simgesini tıklayın. Ara sekmesinde, "'Posta Gönderme' bağlantıları için Gmail'i kullan" onay kutusunu...