Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar php hakkında kapsamlı örnek ve uygulamarıyla iyi bir şekilde php öğrenmemizi sağlayan siteyi size tanıtmak isterim. Sitenin adminide oldukca ilgili ve takıldığınız bir soru olursa yardımcı oluyor.
Site adresi >>> http://www.phpdefteri.com
Özellikle meslek liselerinde php dersi...
Toshiba kullanıyorum gayet dayanıklı aletlerdir. En az 5 yıl kullanabilirsin. Bi önceki bilgisayarımda toshiba idi kaç kere yere düştü,klavyesine ayran döküldü,ekranla alt kısmı birbirinden ayrıldı bana mısın demeden calısıyordu taki babam ekrana giden kabloyu kopartana kadar. :(
4 yaşında kıza bak önce Apple store'dan sonra Google Play'den uygulama alıyor. Yerim onu :)
Google play kullanan arkadaşlar evet 15 dk olayı var ve bunu kötü niyetli kullanan kişilerde var. 15 dk içinda uygulamanın apk dosyasını kaydeden programlarla kopyalayıp iade eden cok siz neden...
Ben onu sizin acınızdan dedim Samsung Türkiye pazarına önem veriyor dediniz ya. Yoksa banane beni ilgilendirmiyor. İyi olan belli :) Apple 3-5 modeli var,samsung ve nokia'nın bir sürü. Buna rağmen gerek kar payı,gerek marka değeri olarak kazanan APPLE.
Öncelikleri apple yaparak fark yaratıyor...
rtsbora Sadece ön inceleme videosuna bakarak bunları söylemiyorum. Genel kanım bu yönde Samsung hakkında. Siri'nin ilk zamanı bile eminim svoice'un geleceği son halinden daha iyidir. Siri ilk zamanında bile hızlıydı Samsung sırf cıkarmak için yaptıgı ortada bariz bir şey. Siri yada svoice...
http://inciswf.com/helehelehele.swf
Arkadaşlar şunu açın ve izleyin. Gülme garantisi veriyorum helelele. Arka arkaya 4 tane açarsanız farklı zamanlarda 2x etkisi oluyor. Gittiiiiiiiiii
Öncelikle şarkılar Youtube üzerinden yükleniyor dimi? Websense youtube'u engellediği için iş yerinde kullanamam.
2.si önemli olan bu. Bi şarkı bittiğinde play tuşuna bastıgımda şarkıyı baştan yukluyor. Tekrar oynatma yok boşa mb kaybeder kotalı kullanıcılar.
Tasarımı cidden berbat sizin gibi fandroidler icin harikaysa bilemem. İnternette haber siteleri/sözlükleri araştırırsan sende bu kanıya kolayca varabilirsin. Çakma iPhone tasarımından kurtulmasına sevindim ama Samsung'un bu modelde. Bu yönden iyi :) Arayüz ciddiyim kötü bunu kötülemek için...
Klasik samsung işte önce tasarımı kopyaladı galaxy ilk modellerinde şimdide Siri'yi kopyaladılar svoice ile sonuç ortada. Siri hemen anlarken svoice bekliyoda bekliyor. Anlarsa cevap veriyor oda. S3 bir 4s etmez.
Arayüz desen berbat
Tasarım desen berbat
Svoice mudur nedir desen vasat
Ekran boyutundan dolayı sıkıntı yaratıdır bu yöndende berbat
Donanım iyi
Şu ön kamerasının göz merceklerini okuması olayı iyi
Pil performansı iyi
Android desen sonucu ortada(güvenilir olmayan,stabil olmuyan bir işletim...
Fenerbahçe hiç oynamıyormuş muş. Nerenle izliyosun arkadaşım? İstatistikler ortada boş konuşma. Kalitesiz takım falan diyemezsin sen ayrıca. Seviyeni koru umarım yenilceksiniz.
Fenerbahçe ŞAMPİYON olursa müshil satışı patlama yapar. Üzgünüm ama acı bir gerçek. Yıkılan hayallerinize en iyi çözüm müshil gibi duruyor. Yok antenmiş bilmem neymiş.
Öncelikle Sim kilitsiz yani factory unlock bi cihaz almasını söyle. Böyle alırsa kırdırmana gerek yok istediğin sim kartla kullanabilir. Apple Strore yada herhangi bi yerden Tax Free olarak almasını söyle ödediğiniz vergi size iade edilir. 4s'le Türkiye'ye geldiğinde 1 ay içinde pasaportuna...
NIS 2013 Beta 3 Ay http://forum.shiftdelete.net/yazilim-kampanyalari/255625-%5Bkampanya%5D-norton-internet-security-2013-beta-ucretsiz-3-ay.html
Norton AV ve 360 o konuda yok. Fakat konular birleştirelebilir.
Beşiktaş 2 - Galasatasaray 2 Tebrik ederim arkadaşlar sizi :) Son maç kadiköy'e kalır umarım bol adrenalinli,bol eğlenceli bi şampiyonluk mücadelesi yaşanır inş.
Bu skorla ilgili bir şey derdim ama çok ağır olur. Trabzon'a söyleyecek tek söz bile bulamıyorum ve TEBRİKLER FENERBAHÇE'm. İnşallah ŞAMPİYON'da olucaksın. :)
Bugün Vampire Diaresi izledim Klaus kurutuldu oh be :D
Bu arada Supernatural 8. sezon onayını almış :) Fringe ise 13 bölümlük onay almış gelecek sene için :(
Halen anlamamakta ısrar ediyosun bir şey demiyorum. Ayrıca ben hakaret etmedim kınadım onu arada ki farkı iyi algılayın lütfen. O örneğinde çok UÇ bi örnek olduğunu belirttim. Ayrıca daha fazla mesaj atmak istemiyorum kavga çıkmasın hocam. Siz haklısınız ben abarttım
komoon Ben gayette kurallara uygun yorum yaptım. İlla pozitif yorumlar yapmak zorunda değilim. Verdiğin cevaba bakılırsa çok farklı yerlerdeyiz dostum.
Bu çok uç bi örnek olucak kabul ediyorum ama daha rahat anlamanız içinde vermek zorundayım. Sen senden büyük tecavuzcu,hırsız katile ÇOK...
Fatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu. :)
iPhone 5 bekle bence ve bunada değer. Hem bunun tasarımı kötü 3GS bile bunun tasarımdan iyi. :) Kim bilir apple yeni telefonunda ne gibi bir yenilik getircek? Merakla bekliyorum.
Ben gold'da 16 TLye almıştım 16". Sende bakalabilirsin goldlara yada d&r'a bak orda kesin var.
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Case-Logic-UNS116K-Notebook-Kilifi-15-16%22-Cepli-Koyu-Gri/Bilgisayar/Aksesuar-Tuketim-Malzemeleri/Notebook-Cantalari/urunno=0000000356741
Bu güzel...
Cidden tasarımı berbat. SII bile daha iyi yani. Hele beyaz iğrenç durmuş siyahını görmedim belki o daha iyidir. Şu haliyle bile 4S i yanına koy beş para etmez bu SIII. Üzgünüm androidciler samsung apple'ın tekelini zor kırar. Belli ki aceleye gelmiş. Umarım apple da 5 i çıkarır bir an önce. :)
Benim 2.günden 7,5 GB olmuş bile te allahım. Hem 30 Nisan'a eklemişler bu 7,5 gbyı hemde mayısa. Neyse çok sorun etmiyorum 50 GB bu ay geçmem hayal. Haziran'dan sonra bellicem neti
Shakira eskiden seni severdim fakat son 2 albümdür yanlış secimlerin yüzünden tescilli flop olma yolundasın. She Wolf resmen bir faciaydı :/ Neyse şimdiki albümde GoonRock'la falan çalısıyormuşsun hareketli parçalarla bir şey başarabilirsin. Fakat bu parçada floplar. Klip güzel olucağa benziyor.
Yazdığını önce bi oku verdiğin tepkiyi bi tart. Bunun önyargıyla hiç bi alakası yok. Önyargılı olan sensin ki youtube linklerini sana söylediğimi sanıp yazmışsında yazmışsın. O cümlenin sonraki cümlede Silence umarım başarır diyorum. Neyse konu daha fazla uzamasın ben almam gereken cevabı aldım...
House M.D i biliyorum ilk sezon 3-4 bölüm izleyip bırakmıştım. 8 sezonda açıkcası gözümde büyüyor şimdi. Breaking bad e bakarım.
Söylemeyi unuttum daha dün Avatar: The Legend Of Korra'yı izledim.
Sen benim yazdıklarıma bu şekilde cevap vererek bazı şeyleri belli ettin. Görüşümde haklı çıkardan yani bi nevi. Bu ne sinir kendine gel. Youtube linkleri sana kasıt olarak söylemedim genel olarak o bölüm öyle. Sinirin geçsin sonra oku.
En son Vampire Diaries,Fringe ve Supernatural izledim.
Game Of Thrones ve Sherlock'a başlamak istiyorum. GOT'u konusu tam olarak ney sarıyor mu izleyenler yazarsa sevinirim.
Bir şey daha belirtmek istiyorum. Müzik bölümünün gelişmesi açısından. Konu açmak bir youtube linki ekleyip konuyu açmak olmamalı. Umarım silence bir şeyler başarır.
İsim vermiyorum 2 kategori mod adayları saçma olmuş. Mesela daha geçen bi konuda sinir patlaması yaşıyodu bi arkadaş şimdi mod adayı o bölümle alakalı. Necati iyi moddu ona üzüldüm. Birde müzik bölümü adayı epek bi saçma olmuş. Kendi görüşüm. :)
erde89 Sanırım smile adsl kullanıyosun bunu yapmadan önce akk seni vurmuş muydu yani sana uygulandı mı bende smile kullanıyorum henüz uygulanmadı.
Enigmatic benim IP adresim 62 ile başlıyor o yüzden mi uygulanmadı?
Ben söyliyim size. Önce binanızda ki kutudan hattınızı farklı bi porta bağlayın komşunuz yani. Port derken gözünüzde büyümesin kablonun yerini değiştircen bu. Sonra mh arayıp internetim dondu, bir şeyler oldu falan bi bahane bulun artık resetlesinler hattı. Sonuç 130 GB kotada bile son hızda...
Çok daha iyisi için >>> http://www.buyincoins.com/details/7-capacitive-epad-1-5ghz-android-4-0-tablet-2160p-pc-webcam-wifi-4gb-512mb-ddr3-product-11225.html
Rockco Onlar script ya asp,php falan. Bana basit bi html olsa yeter. Belediye sitelerine benzer html template de işimi görür bilen varsa ismini yazarsa çok sevinirim..
Merhaba arkadaşlar, çok acil bi iş cıktı ve son 5 günüm. Bi site buldum ama templatesini bulamıyorum neyse. Mesela ben sdn'nin anasayfasını html olarak indirsem dreamweaverda düzenliyebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Yada önerebileceğiniz belediye sitesi şablon/templateleri var mı...
Arkadaşlar sakin olalım. Fenerbahçe kazandı ve bitti. Bu kadar abartmayın yenilgiyi birbirimizi kırmanın anlamı yok.. 7-0 mışda yok bilmem neymiş. Hayallerde yaşıyor bazıları..
1) Kredi kartı vermeden üye olabilirsin nette var
2)Başka bir bilgisayardan yedekleme falan yaptıysan o yüzden olduğunu düşünüyorum
3)Yapabilirsin,silinir.
4)İptal olur malesef yolu yok. 5.1'in jailbreak daha çıkmadı
5)Evet daha iyi şarj konusunda ama jailbreak çıkmadı.
Aksine konuyu saptırıyorsunuz. Nokia kim demişte ios ve android alakız oluyor. Arkadaş düşündüğü telefonları yazmış bende ona göre fikrimi dilegetirdim. Android de babanızın değil ama mukayese ettiğimizde ve çıkan haberler doğrultusunda bunu demek abest kaçmaz.
Beni bugün'de(dün) şaşırtmadığın için teşekürler Fenerbahçe'm..
ŞAMPİYONUN DOSTU OLMAZ
DERTSİZ ENGEL AŞILMAZ
TEK BAŞINA YIKILMADAN
KIYAMETE KADAR ŞAFAKTA DOĞAR
IŞIĞI SÖNMEZ AŞKINLA YANAR
OOOO ŞANLI FENERBAHÇE
http://www.youtube.com/watch?v=4wJaYyPxbtw
Öncelikle şunu söylim sıkı bir firefox'cuyum. Ama şuda var chrome cidden firefox'a göre daha hızlı ve stabil bu bi gerçek. O yüzden normal webte sörf yaparken mozilla kullanıyorum,maillerime,bi siteye üye olurken falan chrome'dan işimi hallediyorum.
O kısıtlamalar diye gördünüz şey güvenliği sağlıyor. Ki oda jailbreak ile çözülüyor. Neyse telefon alırken işletim sistemide çok önemli bu doğrultuda bende fikrimi söyledim. Nokia nasıl sağlam donanım yapıp işletim sistemi yüzünden batmaya mahkumsa onun gibi bir şey. Neden bu kadar tepki...
Bu yeni gelen sürümde bir şey daha yükledi. Arkaplan hizmetimi ne güncellemeyle alakalı bir şey. O tam olarak ne işe yarıyor? Bide bu sürüme sayfalar daha bi akıcı
Bence ya galaxy s3 al yada iphone 4s al. Mutlaka 2sinden birini al.
Android mi iOs mu? Secimini yapmakda bu soru kolaylaştırcak.
Ha şunuda söylim galaxy s3 iphone'a göre donanım olarak yüksek ama apple'da bu konuda o geriliği işletim sistemiyle kapatıyor. iOS android'e göre daha stabil,hızlı...
Açıkcası Emre'nin oynamaması cidden daha iyi oldu. Öfkeyle oturan zararla kalkar demişler. Kaybedebilirdik yada berabere kalabilirdik neyse ki beklenen gerçekleşti
Yok paylaşmam zaten kavga ortamı yavaş yavaş oluşuyor malesef.
DeAthmania Twitter'da var ordan bulabilirsin. Bu konuya da daha cevap atmıyacağım. Herkse iyi akşamlar.
@deatmania Hayır yeni olan başka worldwide TT var.
@~J.c--W_ attım özelden resmin linkini.
Sevgili death TTleri ben koydum diye uyarı aldım sende alabilirsin kaldırsan iyi olur. Ayrıca ben worldwide TT dedim sen Türkiye'de ki TTleri koymuşsun. Nese bu konuda burda kapansın.
Hmm peki. :)
rtsbora Ben burda kimseye kasıtlı bir şey yapmadım Twitter'da olan bir şeyi burdan bildirdim. O arkadaş kasıtlı olarka burda bir şey söylemiş o yüzden banlamışlar diye düşünüyorum.
@eray045 Editorler yada yazarlar twitter'da TT konuları açarken bi sorun olmuyorda ben bildirince mi sorun oluyor? Fenerbahçe'yi bir kez daha tebrik ediyorum. Galatasaraylılara geçmiş olsun. Twitter'da fena ortalık bi gözatın millet.
Birde benim yüzünden nevuser banlanmış sanırım ne oluyor bi...
Konuya girmeden kesin Android'de vardır dedim ve haklı çıktım. Google uygulama çok olsun diye denetlemiyor sanırım. iOs'da böyle bi sıkıntı yok allahtan apple denetleyipde koyuyor.
Benimde var yazarlığım 2. üyeliğimi açtım eğer 2.cisi onaylanırsa düşünebilirim teklifini r10 karşılığında. 2. yazar nicki almak serbestlesti artık sözlükde bulman daha kolay olur. 35bin sıra var onaylanmasına artık 1-2 yılda anca onaylanır gibime geliyor. :D
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama DarKeN ne hikmetse ttnet,türk telekomla ilgili konularda çıkıntılık yapıyor. Bi bağı oldu kesin ne kadar reddetsede. Gülün geçin böylelerine.. :D
TTnet'ten şikayetçi olduğumu nerden çıkardın? Benim cevabım sizin tavrınızaydı ki yukarda da diğer arkadaşa Arcade aynısını yapmıssın dinlemeden fikir sahibi olup yazmışsın birşeyler. Tavrınız yanlış yani işin aslı bu. Hadi iyi forumlar sana bu konuda vakit öldürmeye devam et akşama şenlik olur...
Çok komik dimi? ah vah vah bende çok üzüldüm sana oxfordluk adamın böyle bi forumda milleti aşşağılarcasına eğlenmesine, gidip deney meney yapman gerekiyor senin valla
Ne illet bi virusdur bu ya. Genelde okulda falan bulaşırdı bana hey gidi gunler hey. Ayrıca virusten kurtulduktan sonra Autorun.inf diye klasör oluşur harici hddn de her şeyi onun içine at bu sefer bulaşamaz.
Bence bu sorunun cevabını burda arama niye diceksin? Sen düşündüğün gibi yapmaya karar verirsen ailen karşı çıkabilir. Yani ailenle konuş bu durumu neden istediğini kısaca anlat daha iyi olur senin için
Öyle diyorsanda sonuçta oda insan hem dersane hem staj hem okulu nasıl kaldırsın? Birde meslek liseli olduğunu düşünürsek diğer liselilere göre 1-0 geride başlıyor yarışa. Bugun daha stresten 1 kız ölmuş ygs yüzünden
@buroodriver İstediğin yerde staj yapma özgürlüğün yok mu? Yani okulun...
Bencede bahsettiğin gibi yapman daha iyi olucak çünkü meslek liselerinde bu sene sınavsız geçiş kalkıyor. Seneyede hem okul hem staj hem dersane kaldırman zor olur. Gene seneye girersin ama dersaneye gitme öyle kendi başına çalısırsın netten/kaynaklardan kendini denemiş olursun.
@rtsbora'nın...
martymcfly Hande mi çok farklı? Hiç zannetmiyorum. Kısaca tükürdüğünü yaladı. Çakmalıkda üstüne yok malum. Tamam vokal olarak demetten çok çok üstün ona bir şey demiyorum. Şöyle söylim Hadise o 2si için bir tehdit.
Özellik olarak 603 üstün dursada malesef işletim sistemi olarak sınıfta kalıyor malesef. iOs her türlü ezer. Tabi sana kalmış bir şey. Donanım mı Yazılım mı? Bu soruyu kendine sor içinden ne geliyorsa onu yap kimseyi dinleme sonuçta kullanıcak olan sensin.
Encoded o yüklediğin bilgisayar kitaplarını başka siteyede yüklersen seninirim. Alternatifi olur hem hemde biz daha kolay indiririz. Tavsiyem netload.in olur genede sen bilirsin
Hadise'ye vasat diyenleri anlamıyorum. Bu kadın en azından canlı söyleyip/dans edebiliyor. Ki şarkılarıda iyi yani diğer pop şarkıcılarına baktığımızda. Demet Akalın,Hande Yener bunlar vasatın vasatı o zaman. Vasat demek yanlış olur bence.
sGOODsITgets
Bende smile adsl kullanıyorum memmunum. Mh ttnete göre daha iyi. Yukardaki arkadaş gibi bende mail atıyorum 2 gün içinde dönüyorlar. Kısaca tavsiye ederim :)
Merhaba arkadaşlar mail adresime mail geldiğinde anında uyarı falan almak istiyorum. Kafamda 2 şey var. Biri mail geldiğinde cep telefonuma bilgi mesajı gelsin. Böyle bir şey var mı hotmail yada gmail'de. 2.ci yolda araç cubuguydu sanırım gmaile mail geldi mi uyarı veriyordu bulamadım...
http://www.softpedia.com/get/Internet/WEB-Design/Flash/swf-avi.shtml Bu programı kullanabilirsin ücretsiz ama ne kadar iyi bilemem. Yada http://www.winavi.com/swf-to-avi.htm bu programı kullanabilirsin daha iyi ama ücretli. Full versiyonu için google amcaya bi danış yardımcı olur sana
Çok kolay. :) Internet Dowloand Manager'ı kur bilgisayarına sonra sitede video izle dediğinde http://www.matematikcifatih.com/images/stories/videolar/7_sinif/7motiflekaplama.swf bu link açıldı bende. Bu linki kopyala IDM'e gel URL EKLE'ye tıkla linki yapıştır indir.
Oqunes PM attım cevap bekliyorum.
Sharecash kullanan varsada cevaplıyabilir. Siteye daha üye olmadım yardım edenin refiyle üye olcam. Sorum basit dosya upload ederken surway falan diyorlar. Yani ben dosya upload yapcağımda nelerle karşılaşcam. Kullanan kişiler nasıl upload ediyor onu öğrenmek...
Vercekleri dandik modemleri almaktansa herhangi bi siteden modem kampanyasını takip daha iyisini almak daha mantıklı. Yada teknoloji mağazalarında ki indirimleri takip ederekde kredi kartıyla yada nakit olarak alabilirsin. :)
TMac1 Aynı sorun bendede var. Kullandığım eklentiler; Adblock,Adblock Plus,No Script,Try Again,Optimize Google falan. Muhtemelen No scripten dolayı kaynaklanıyor.
Trezcan İşin ucunda para kazanma varsa 1200 hesap açma uğruna yapılabilir ama benim gibi bu konuda bilgi sahibi olmuyanlar bu konu için oha der bi trend oluşturmak için 2 ay uğrasmaya deymez der. :) Makaleni sabırsızlıkla bekliyoruz,takipteyim
Benim kullandığım trial reset zararsız yani şöyle pcid değerini siliyor oda haliylen ilk yüklenmiş gibi görünüyor. Bu pcid değerini kendim kayıt defterinden de sildiğimde oluyor. Bunu ben yapcağıma trial reset yapıyor :)
Zaten yüklüydü bende PURE o yüzden olmuyomuş demek hemen kaldırıyorum çok sağol
Halletim sorunumu. Trial reset ile 0ladım kaldırmadan 92 gün lisans verdi genede yazı için teşekürler.
Arkadaşlar, önce facebook sayfasına mail adresimi verdim ordan kod verdi. Sonra o kodla promo kasperskysitesine girdim ordan da aldım lisansı. 7 ile başlıyor ama kaspersky girdiğimde 25 gün kaldı diyor. Etkinleştirmede mi hata yaptım? Ticari lisansı etkinleştire giriyorum 7xxxx-4xxxx-2xxxx-8xxxx...
Oqunes Bu işlerden ortalama ayda ne kadar kazanıyorsun? Bende yapmaya başlıcam da birde hangi upload sitelerini kullanıyosun da 2 fransıza 17 dolar verdi?
@S4B0T4J O zaman hemen alıyorum. Yukardaki verdiğim linktenden de KIS 2012 karşılaştırması var. Ek olarak yedekleme sunuyor. KIS 12 de ebeveyn koruması falan varmı bilmiyorum bunda var
Şöyle söylim elindeki eski SIM kartı alma direk yeni bi micro sim al. 128lik olanı 12,5 falan. Tabi değişiyor fiyatlar yerden yere. Fakat elindeki sim kart 64lukse onuda kullanabilirsin ama servis bulunamadı hatası alabilirsin 4s'te. Evet ücretli
.
Kesinlikle iPhone 4s getirt. Fiyatıda gayet makul 1,300 TL. Türkiye'de almaya kalksan 2000 tl'den aşağı alamazsın. İmkanın varsa 2 tane getirt birini satarsın 1,800'den satsan 500 TL net karın olur. Micro SIM de 128lik olanından alabilirsin hangi operatöru kullanıyosan bayisinden.
Arkadaşlar adam bela olmuş ama komik değil. Nimeti okuyun kopma %100 garantili :) Uzunluğuna bakmayın bir solukda bitiyor.
simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
nimet çakmak> yemeğim gelmedi ben çok açım :/
simge> hemen kontrol ediyorum.
simge> sizi kısa bir süre bekletiyorum.
nimet...
Yeni konu açmak istemedim. Fireworks'de bi tasarım yaptım. Export html dediğimde o çıkan html sayfasını dreamwearda kullanamıyorum. Nasıl halledebilirim bunu?
Ya bir şey sorcam. Bende başladım ufaktan site yapmaya. Fireworks'de tasarımımı şablonu yaptım. Fakat export html dediğimde bunu dreamwearda düzenliyemiyorum. Bunu nasıl yapıcaz?
Çerez silmek çok kolay,IP değiştirmek de modemi kapatıp açınca oluyo dimi? Bide bu bannerlra uye olcaz ya bi kaç kişi uye mi yapcaz o bannerlara ayrıca? Bu son sorumdu peşini bırakcam sonra söz. :P
Son pay-pal sorusu: Ödeme alırken biz mesela o siteden bizden para kesiliyo mu?
@dgncn Bannerlara üye olurken ne gibi hususlara dikkat etcez bi kaç ayrıntı daha belirtebilir misin? Bide şimdi yeni bir pay-pal hesabı kuruyorum kendime. Onaylarken 1$ gidiyor dimi kredi kartı hesabımdan? Sonra onu nasıl geri alıyoduk?
Sitede yanda ki chat kutusunda okudum. 7 günde 4$ anca...
@Ghost34 https olan sitelere de erişimi kapatmışlar giriş imkansız yani.
@skys Portlarıda kapatmışlar sanırım Bilgi sistemleri yönetici konuşurken duymuştum. Belli başlı sitelere girebiliyorum ama kesin bi yol muhakkak vardır. Aşılmayan güvenlik duvarı yoktur. :P VPS i bi araştırıyorum şimdi...
Malesef bilgisayarlar server üzerinden kontrol ediliyor ve admin yetkisi olmadan program yükleyemiyosun. Local admin yok sınırlı kullanıcı gibi bişey. Ayrıca o programları denedim çalışmıyor. Proxyler engellenmiş sanırım o yüzden yemiyo o yöntemi. Başka yöntem bilen var mı? Sağol cevabın için bu...
Arkadaşlar kurumsal bir şirkette stajer olarak çalısıyorum. Malum boş vaktim çok olduğundan internet başında geçiriyorum. Bu websense denilen başbelası yüzünden çoğu site açılmıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi ben bu websense i VPN ile aşmayı düşünüyorum mümkün müdür...
3bin tl'den aşşağı bilemedin en az 2.500 tlden aşşağı olmaz.
---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
Evet getirtebilirsin ama pasaport kaydı şart. Onuda telefoncular bile yapıyor.
Arkadaşlar ben steam kurdum kampanyadan bedava oyunda yüklemiştim. (Portal) Sorum şu bilgisayara format atıcam steamı yeniden kurduğumda kullanıcı adıyla giriş yaptığında tekrar indirebilir miyim?
Bomba gibi dönüş yaptı derken? Sana göre öleyse bilemem tabi. Fakat şarkı fena flopladı tutmadı yani. Albümde epey erken sızdı. Bomba gibi dönüş yaptı denilemez ama sönük bi dönüş denilebilir.
Bu istemsiz ağız hareketinden sonra yazın bende soğumuştum altın kelebek ödüllerinde. :D Ayrıca GaGa ve Madonna'dan arak değil Beyonce'den arak. :D Vergisini türkiye'de ödüyor şişli de vergi numarası kayıtlı kendisi paylaşmıştı.
70-71 yaptım az kalmış haydi millet herkes oy versin istikrar sürsün.
Şu dikkatimi çekti parti ismi vermiyorum oy verdiği partiyle yaptıkları yorumlar,savunan yönetim birbiriyle çelişiyor.
Born This Way albümün 3.cü single'ı The Edge Of Glory. GaGa'nın diğer şarkılarına göre düşük tempolu harika bir ballad. Prodüktoru Fernando Garibay. :flowers:
http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4
4.cü single olan Hair fırından yeni çıktı. (Dün) Hareketli olan parçanın prodüktöru...
Kadın 2000lerin Madonna'sı. Bunu sonuna kadar da hakediyor. Gerek dansı,sesi,şarkıları her yönden rakibelerinden 1 kazak üstün. Evet tarzı size sıradışı gelebilir giydiği kıyafetler falan. Haftaya pazartesi yeni albümü de çıkıyor. Durdurabilene aşk olsun. :dirol:
Ayrıca editöre sesleniyorum...
Merhaba arkadaşlar hazır kampanya varken 1 yıllık hosting alcam. Geriye domain kalıyor sizin bildiğiniz ucuza domain alabileceğim bi yer varmı. Kampanya konusunda arkadaşın biri 1 yıllık domaini 4,25 Tl'ye aldım diyordu. Önerilerinizi bekliyorum :huh:
Single Kapağı:
:drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:: drool::drool::drool:
http://www.dailymotion.com/video/xikzf0_lady-gaga-judas_music
Şarkı hakkımda yorumum ise tek kelime SÜPER ama Born This Way'e göre sönük kalmış. Rakiplerini gene alt edicek o yöndem şüphem yok...
HP almaktansa Toshiba alırım. Yıllardır Toshiba kullanıyorum bu 2.pc halen taş. Bundan önceki pc'm bilenler bilir satellite L10 du. Öğretmen kampanyasından almıştım bilgisayarın yemediği darbe kalmamıştı monitorle alt kısım ayrılmıştı halen çalısıyordu. :D
Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın kamuoyuna ilan edilen kopyasında tespit edilen şifre üzerine ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir’in tüm adayların kitapçıklarını görünür hale getirmesi, yeni ve daha basit bir şifreyi ortaya çıkardı. Yeni şifreye göre, matematik testinde şıklar...
Blissfully Simple Skin kesinlikle bu olmalı. Neden derseniz beyaz kısım geceleri çok gözümü alıyor. Belli bi süre sonra bakamıyorum ve gözüm çok çabuk yoruluyor. Bu yüzden başka yollara başvurmustum. Color that site eklentisi sayesinde çözdüm ama olsun blissfully teması olsun kesinlikle...
1.1.0.0 ona uygun indirdim zaten ama başka sitelerden. Şimdi bakıyorum siteye sağol
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_2.shtml#Crysis%202%20v1.1%20%28v1.1.0.0%29%20+14%20TRAINER
Şimdi baktım burda ki rzr-c211.rar benim indirdiğim aynısı zaten. İndirdiğim sunum FLT sunumu acaba...
Şarkının normal hali daha güzel. Kanye her şarkıya böyle s*çmak zorunda mısın? 4.cü 1 numarası oldu Amerika'da hot 100de tebrik ederim Katy'i. Ha ayrıca Katy safını belli etti oda artık şeytana ruhu satmış kuklalardan biri...
Crysis 2 için bi türlü çalışan trainer bulamadım. Win 7 Home Premium 64 bit sistemim en son x86 plus 14 adlı trainer denedim nafile çalışmıyor. Çalışan trainer kullanan var mı acaba? :mellow:
2 yıl öncesine kadar soyunamam ailem kızar diyen Rihanna hanım kızımız, Chris'den dayak yedikten sonra soyunmaya başladı. Piyasada tutunmak için SEX'i kullanmaları çok yanlış ama şarkılarını severim candır kandır :p
Bende photoshop öğrenmek istiyorum. Elimde cs4 için vatan gazetesinden almış olduğum anlatımlar mevcut ama sen hangi sürümden başlamamı önerirsin? cs2 cs3 cs4 cs5 hangisinda daha kolay öğrenir ve kendimi geliştiririm?
Not: Okulda fireworks cs3ü görmüştük ve kolay bir şekilde öğrenmiştim
Mozilla 3.6.15 de çalışan Google Black 4te uyumsuz eklenti veriyor. Benim aradığım eklenti istediğiniz internet sayfasının arkaplan rengini değiştirmemize yarıyacak bi eklenti. Yani ben mesela SDN arka planınını beyaz yerine siyah yapmak istiyorum. Bunu sağlayan 4 uyumlu bi eklenti mevcut mudur...
http://sametsedatvural.blogcu.com/3-hafta-ethernet-protokolu-ve-yapisi/5067918 Burda buldum ama yeterli sanırım arkadaşlar dönem ödevi için. Yok mu yardımcı olabilecek?
Bende geçen gün ilk defa alışveriş yaptım gayette memmunum. Piyasada 60 TL olan bi kulaklığı orda 33 TLye aldım. Kargo konusunda da hiç bi sıkıntım olmadı. 1,5 günde geldi. Stokta olan malların sevki hemen yapılıyor. Kısaca GGden almaktansa artık hepsiburada.com'u tercih edicem.
Arkadaşlar dönem ödevi olarak ethernet protokolünü seçtim fakat internette geniş içerikli bi yazıya rastlıyamadım. Birde yazı dışında ek olarak neler yapabilirim dönem ödevi için daha önce yapmış olanlar yada bilenler yardımcı olursa sevinirim. Linklerinizi esirgemeyin... :crying:
Tabi ki yaptım. Normalde GG den alıcaktım ama orda ki kullanıcılara güvenemedim. Sahte mevzusu falan. Hepsiburada.com'dan ilk defa alışveriş yapcam bu yüzden sormak istedim.
Arkadaşlar ben hepsiburada.com'dna kulaklık alıcam zaten indirime girmiş. Benim aklıma takılan soru bu ürün orjinal mi garantisi var mı bunu o site mi alıp bize yolluyor ürün bu;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd49822
---------- Post added at 16:20...
Benimde dizüstü klavyeme ayran dökülmüştü tuşlar sıyırmıştı. A a basıyodum farklı harf çıkıyodu muhtemelen seninde öyle oldu o yüzden kabul etmiyodur. Harici bi usb çıkışlı klavye bağla ondan şifreni gir açılır pc.
Acronis'i öneririm imaj almak için çok kolay. İstediğin harddiskin imajını alır diğer diğer bölumlerine atabilirsin. Bölümleme işi ise vista/win 7 ise F1e bas bölüm yaz yeni bölum birim oluşturmak için olanı tıkla orda yazıyor zaten nasıl yapıcağını ordan yaparsın. XP ise partition magic'i...
SDN'den haberler gördüm orda. SDN yönetiminin bundan haberi var mı? Misal;
iPhone 5′in İlk Görüntüsü Ulu Blog’da
Kaynak: shiftdeletenet :D
Depremzeleri Google Bulacak!
Kaynak ???
Netload.in alma pek görmüyorum ben linklerini. Hotfile yaş tahtaya bastığına göre fileserve'ye yönebilirsin. Fakat son günlerde fileserve dışında filesonic linklerinide gözüme çarpıyor. :D Son olarak duckload linkleride yaygınlaştı baya ama onun premium almana gerek yok. Premium hesaplada aynı...
Silinmiş Engelli Link;
http://hotfile.com/dl/XXXXX/XXXXX/XXXXXXX.rar.html
İndirebilir Yeni Link;
http://new.hotfile.com/dl/XXXXX/XXXXX/XXXXXXX.rar.html
X temsilidir. :D Kopyala konunun başına bunu.
Sanırım Flash Viewer dı adı bunu yüklersen flash sorunun kalmıyor. :D Ayrıca bende 4.nesil almanı tavsiye ederm sıfırı 539 2.el ne kadar bilemem. Bende 1.nesilini kullanıyorum alırsan her konuda yardımcı olurum sana jb gibi. :devil2:
Firework güzel klip katy'de öyle. :D Salt Okunur sana sesleniyorum burdan bi kerede Avril Lavigne - What The Hell i günün videosu seç. Yeni olmasına rağmen 27 milyonu geçti. :D Yada Lady GaGa - Born This Way i yap. :P Forum illuminati gerçeğiyle yüzleşsin. ▽
Tescilli flop JLo sonunda başarılı bi geri dönüş yaptı single ile. Bakalım albümü de tutucak mı? Ayrıca bi kere de günün videosu olarak Avril Lavigne - What The Hell yada Lady GaGa - Born This Way'i seçin. :yes:
Almak isteyenler buraya bakabilir; http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3554
Sitede "Cyber Clean in kirlenmiş olan yüzeyini içeride kalacak şekilde katlayınız ve 3-4 saniye kadar yoğurunuz. Cyber Clean iniz ikinci kullanıma hazır vaziyettedir. Hepsi bu kadar!" diyor.
Açıkcası o jel iyice...