Akk ye son

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erde89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.si pc den dns yi otomatik yapın
2.si modem arayüzüne girin ve orda adsl yada internet e bas orda dns e gir ve otomatik dns i iptal et elle gir ben google dns kullanıyorum
3.sü modeme girin uzaktan yönetimi vede port yönlendirmeyi kapatın
4.sü ise modeme şifre gir vede modeme resset atmayınız kapatıp açın

bunları ister şimdi isterseniz ayın 1 deneyin

arkadaşlar ben 1 yıldır bu ayarları kullanıyorum vede akn ye yakalanmadım vede bunu sizinle paylaşmak istedim

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hocam sil şunları birileri görmeden :D ttnet casusu var buralarda :P

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
boşuna uçurmayın
işe yaramıyor.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eee bir şey değişmedi gene 0.68mbps :(

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İşe yaramıyor... Aynısını ben de yapıyorum. Yakalandım. Şans işi :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Hahah hiç güleceğim yoktu yapmayın etmeyin ya biraz kafanızı çalıştırın böyle bir şey olabilir mi programla, ayarla falan e madem oluyor hazır yapmışken şu 16 mbitlik paketleri açmayı da söylesen de hepimiz 16 mbitle indirsek :DD inanmayın böyle şeylere

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bunu tam olarak anlayamadım ? airties modem var tikler işaretli değil ama hızım yine aynı...

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kota sıfırlanınca yapın 1 mayısta vede modeme ellemeyin bende işe yarıyor

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Büyücü bunlar büyücü inanmayın :lol:

Reaksiyon puanı
189
TTNET'de salaktı zaten işleri yok kotayı DNS sorgularından mı hesaplayacaklar. Her bir bilgin onların üzerinden geçiyor rahat ol sen :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Modemin üstüne tava koyun üzerine 2 yumurta kırın piştiğinde hızınız 16 mbit oluyor tövbe est..
Yakında millet modemlerinin üstüne tütsü koyarsa hiç şaşırmam...
Olan olmuş kazık yenmiştir ya her plartformda protesto edeceksin yada yediğin kazıkla yaşamayı bileceksin

Protestonun çeşitleri vardır internette belirli bir saatte kullanıcılar modemlerini tepki olarak 1 saat kapatsın veya sansür olayındaki gibi bir yürüyüş düzenlensin o yürüşüşler sayesinde geri adım attılar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Okunmuş modem var ttnetin akksi uğramıyormuş :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu mesajı arkadaş listendeki 10 kişiye yolla. onlar da kendi listesindeki 10'ar kişiye yollayınca hızın 100 mb oluyor. :mrgreen:

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.si pc den dns yi otomatik yapın
2.si modem arayüzüne girin ve orda adsl yada internet e bas orda dns e gir ve otomatik dns i iptal et elle gir ben google dns kullanıyorum
4.sü ise modeme şifre gir vede modeme resset atmayınız kapatıp açın

bunları ister şimdi isterseniz ayın 1 deneyin

arkadaşlar ben 1 yıldır bu ayarları kullanıyorum vede akn ye yakalanmadım vede bunu sizinle paylaşmak istedim

http://www.speedtest.net/result/1916582739.png

Enigmatic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki en altta "Share My Resuts" var, üye olup onuda paylaşırmısın, anlık hız 8 mbit zaten, modemdede böyle görünüyor, kalıcı olmadıktan sonra ne işe yarar ki, senin IP numaran 95 ilemi başlıyor onu söyle sen, eğer öyleyse hiç yırtınmana gerek yok, yok modemden bilmem neyi açacaksın da, yok bilmem ne dns si gireceksin de, geç bunları, o kadar salaktı bu milyar dolarlık ttnet sana modemden kota açtıracak :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=260421]erde89[/MENTION] Sanırım smile adsl kullanıyosun bunu yapmadan önce akk seni vurmuş muydu yani sana uygulandı mı bende smile kullanıyorum henüz uygulanmadı.
[MENTION=67665]Enigmatic[/MENTION] benim IP adresim 62 ile başlıyor o yüzden mi uygulanmadı?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
peki en altta "Share My Resuts" var, üye olup onuda paylaşırmısın, anlık hız 8 mbit zaten, modemdede böyle görünüyor, kalıcı olmadıktan sonra ne işe yarar ki, senin IP numaran 95 ilemi başlıyor onu söyle sen, eğer öyleyse hiç yırtınmana gerek yok, yok modemden bilmem neyi açacaksın da, yok bilmem ne dns si gireceksin de, geç bunları, o kadar salaktı bu milyar dolarlık ttnet sana modemden kota açtıracak :)
modem portları ile ilgili diye biliyorum bende olayı.ancak çözümü çok zor yazılımcı arkadaşlar da sanırım çare.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Zaten son bir senedir kimseye bir şey olmuyordu.Nisan 1 den itibaren başladı bu ak muhabbeti.Modemle o zaman hattı fiber yapabiliyormuyuz onu söyleyin madem.Yaptınmı bir iyilik böyle yap ki bizde dua edelim değil mi yahu.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
AKK uygulaması faaliyete çıktığından beri bu tür haberler yaygınlaşmaya başladı. TTNet bizden akıllı. Böyle DNS' le portla, Pc üzerinden olacak iş değil.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bizim mahallede superonline var. Ttnet kendi bilir. Fiberde hiç olmazsa 20 mb alırım ayın 5 günü

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ip 95 ile başlıyor

http://speedtest.net/result/1888182446.png

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DNS yöntemi başlarda işe yarıyordu ama TTNET onun önlemini aldı. Aslında DNS yönteminin işe yaraması hızın modem üzerinden yazılımsal olarak düşürüldüğünü gösteriyor. Belki modem yazılımı bir şekilde değiştirilirse AKN uygulamasından kaçabilirsiniz.