Şu 3 filmi bilen var mı?

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sadece birkaç sahneleri aklımda kalmış :wink:

1. rus bir adam var , dayak yiyor ve heryeri kan içinde ama acıyı hissetmiyor.eski bir evde bi adamı koruyor filan...

2. fransız filmi..bir hatun eve gelen tamirciye aşık olur . evden kaçar sürekli ona gider hatta yurtdışına dahi beraber giderler...kadının eşi adamı işten çıkartır..peugeot taksisi var kadının...

3. 2 kız 4-5 erkek biyolojik bir şeyden dolayı bir yerde mahsur kalırlar. erkeklerin 2.si psikopatlaşır..artistik yapanı öldürürler.. pısırık sevgilisi olan kız kurtulur...mahsur kaldıkları yer de bir adam tek başına bir odada kalır diğerleri başka yerde.

:cursing::cursing::cursing:

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dostum bunlar çok az ayrıntı yav neredeyse o kadar çok film varki hangisidir acaba :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İlk filmi sanırım biliyorum.
l-micke-spreitz-9270ad6d.jpg

Bu adamsa Ateşle oynayan kız. Tıkla.

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
doğru kardeş çok saol :) kaldı iki tane

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
bir şeyin dilimin ucunda olup, onu hatırlayamamak beni deli ediyor ..
inşallah bulursun o son filmi..

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aynen... 3 . filimde adamlar bodrum katındalar kapıdan çıkmaları için özel bir kıyafet oda bir tane.daha sonra çıkamayacaklarını anlayınca ; kadının bir tanesi deliriyor ve biriyle beraber oluyor.diğer adam insanlıktan çıkıyor..bide pısırık birinin sevgilisi var o da tam tcvz e uğrayacağı sırada adamı öldürüp kurtuluyordu...

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
3. film The Divide

[video=youtube;iaLpieSNIfk]http://www.youtube.com/watch?v=iaLpieSNIfk[/video]

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bu arada ilk aradığın ve bulduğun film hakkında bir ayrıntı vereyim, o filmin 1.bölümü var, ''Ejderha Dövmeli Kız''' sonra aradığın film ''Ateşle Oynayan Kız'', daha ondan sonra bi tane daha var, O filmin adı da ''Arı Kovanına Çomak Sokan Kız''

Ejderha Dövmeli Kız filmini 2011'de yeniden çevirdiler, orda Son Jams Bond filmindeki oyuncu oynuyor, Daniel Craig, büyük ihtimal bu serinin devamını da çekerlerse o oynar, benim tavsiyem ilk üçlemeyi sırasıyla izlemen, konu olarak bi bağlantı yok ama, yayınlanma sırasına göre o şekil izlemek daha mantıklı.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
"The Divide" izleme kesinlikle zamanına yazık pişman olursun :)

Reaksiyon puanı
4
Bu arada ilk aradığın ve bulduğun film hakkında bir ayrıntı vereyim, o filmin 1.bölümü var, ''Ejderha Dövmeli Kız''' sonra aradığın film ''Ateşle Oynayan Kız'', daha ondan sonra bi tane daha var, O filmin adı da ''Arı Kovanına Çomak Sokan Kız''

Ejderha Dövmeli Kız filmini 2011'de yeniden çevirdiler, orda Son Jams Bond filmindeki oyuncu oynuyor, Daniel Craig, büyük ihtimal bu serinin devamını da çekerlerse o oynar, benim tavsiyem ilk üçlemeyi sırasıyla izlemen, konu olarak bi bağlantı yok ama, yayınlanma sırasına göre o şekil izlemek daha mantıklı.
Ateşle Oynayan Kız ile Arı Kovanına Çomak Sokan Kız bağlantılı filmler. Konu olarak bağlantılı spoiler vermeyeyim şimdi...

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ben 3. bölümü daha izlemedim ilk 2 bölümde ana konu bazında bir bağlantı olmayınca 3. bölüm de öyledir diye tahmin ettim ama zaten sırayla izlemek gerekir diye de öneride bulundum ayrıca belirtmeniz yararlı olmuş.

Bu arada The Divide filmini bir arkadaş izleme zaman kaybı demiş, ben kesinlikle izle diyorum, o film aksiyon filmi değil yani o amaçla oturup izlersen hayal kırıklığı olur ama o film kesinlikle iyi bir film ve insanların kötü durumlarda kişiliklerinin nasıl değişip ne tür insanlara dönüştüğünü gösteren psikolojik bir yapım.

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkdaslar bende bi film sorucam, söyle hatirliyorum:

Ölmek üzere olan dede mirasini torununa birakcak ama bazi sartlari var, torunda sartlari yerine getirmeye calisir...

Ins bu kadar kisa özetten filmi bulan arkdas cikar ..