Facebook 'da Programlama Sayfası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Encoded
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler sizden bir ricam olacak . Facebook ' da bir sayfa açtım programlama üzerine beğenip destek verin . sayfa faliyete geçsin. programlama ile ilgili bütün bilgiler dökümanlar videolar upload edeceğim eğer yardım edip beyenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler hepinize.

https://www.facebook.com/www.programlama.org

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim beğenenlere beyenmeyenlere istediğiniz konu varsa yazın döküman bulup upload ediceğim sizde atabilirsiniz.

--- Mesaj Güncellendi ---

ilk upload ' ı arşivimdeki dökümanlardan 1 ini yapıcağım . çoğu programlama dillerini barındırıyor. yeni başlayanlar için algoritma . Html ,php,c++,c,delphi umarım işinize yarar.

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilginizi bekliyorum lütfen sizde 1 2 şey paylaşın .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Facebookta yapacağınıza bir blog veya site açın daha yararlı olur.

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında ilkden öyle yapıcaktım ' da ygs var diye zaman ayıramadım pazar gününden sonra başlarım .

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Beğendim yararı olacak paylaşımlar bekliyoruz hayırlı olsun :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=190055]Encoded[/MENTION] o yüklediğin bilgisayar kitaplarını başka siteyede yüklersen seninirim. Alternatifi olur hem hemde biz daha kolay indiririz. Tavsiyem netload.in olur genede sen bilirsin

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
code.google.com adresine yükleme yapabilirsin :) direkt link olur hem silinmez. ben kullanmaya başladım çok iyi

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam önerilerinizi dikkate alıcağım . aksam acele ile upload ettim zaten eğer ilgi olursa Arşivimi yığarım oraya :)

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ama bu kadar katılımla olmazki ben boşuna upload yapmış gibi oluyorum . 1 yönetici daha aldım yani uploadlar sıklaşacak . Android programlama ile ilgili döküman yığacağız bilginize.

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstekleriniz bekliyoruz.

RamoneS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de beğendim:) şu internet aleminde en çok öğrenmek istediğm şey programlamaydı fakat dersler yüzünden başlayamadım bile :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eğer bir blog açılakacaksa [MENTION=190055]Encoded[/MENTION] bende yer almak isterim yaşım 16 yazılım da hedfeflerim büyük şuanda pascal görüyoruz :) pascal programlama dilini çok iyi anlataBİLİrim :) hem anlatır hem tekrar etmiş olurum :)) ...

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak şöyle birşey yapalım . Sen pascal ' ı iyi biliyorum dedin ya . kesinlikle öğledir. Kendin video çek yeni başlayanların seviyesinde sayfaya upload et. eğer senin istediğin birşey varsa bana mesaj olarak yazabilirsin.
Blog olayına gelince . okul dönemi bitsin site kurucam . Daha doğrusu site hazır faliyete geçiricem .

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsteklerinizi Bekliyorum...