Carsiburada.com Nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Bu siteden bir ürün almak istiyorum da yanlız bu sitede var onun için.:) Yoksa Hepsiburada,Bimeks,Hızlıal dan yanadır tercihim.

Bu sitenin tasarımı gayet şık duruyor.Acaba bu siteden alışveriş yapanınız varmıdır ? Şikayetvar.com dan baya bi kötülemişler :D Ama kapıda ödeme yapacağım için,pek risk yok :D

Ne dersiniz ?

www.carsiburada.com

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/616987/g/Carsiburadacom

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben direk sikayet var a baktın mı diyecektim. Baktım zaten pek şikayet edende yok birkaç sikayet var ama o kadarı da olur sanırım.. Yapanlarda 2010 da yapmış.. Şuana kadar yazılmadığına göre sorun yoktur sanırım. Olsaydı kesin o siteye yazılırdı merak etme :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hocam birde şu Telefonla sipariş var ya en üstte yazıyor,biz sizi arayalım diye.İki kere mesaj attım arayan soran yok.:D Sahipsiz mi bu site yahu ...

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Ben direk sikayet var a baktın mı diyecektim. Baktım zaten pek şikayet edende yok birkaç sikayet var ama o kadarı da olur sanırım.. Yapanlarda 2010 da yapmış.. Şuana kadar yazılmadığına göre sorun yoktur sanırım. Olsaydı kesin o siteye yazılırdı merak etme :D

İnşAllah hadi bakalım :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Şöyle birşey var kapıda ödeme sisteminde +10 tl alınıyordu kargo tarafından belki bu sitede ücretsizdir?

Birde KDV hariç 39 TL – 5.000 TL arasındaki ürünleri kapıda ödeyebiliyormuşsun..

Alcağım cihaz 160 TL ...onun için sorun yok :D Güvenilir olsunlar da benim için yeter +10 da veririz :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ne alıcaksın merak ettim açıkcası. :D

Hehe :D

FLY ROCK T17 8GB 4.3" Ekran + Dahili Hoparlör + Artırılabilir Hafıza MP3/MP4 Player - Türkçe Menü
tata.gif

http://www.hepsiburada.com/Liste/fl...etails.aspx?productId=bd54362&categoryId=9181

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Güvenden ziyade iletişime geçip stok durumunu mutlaka öğrenin.
Çoğu alışveriş sitesinde bu sorun vardır.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Güvenilir bir siteye benziyor, ama yinede ilk defa duyuyorum.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Güvenden ziyade iletişime geçip stok durumunu mutlaka öğrenin.
Çoğu alışveriş sitesinde bu sorun vardır.

İşte bende o konuda sıkıntıdayım,Türkiye de hiçbir sitede stokda yok almak istediğim ürün.Ama burda da mesaj attım cevap gelmedi....:(

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Zaten artık kimse elindekini satmıyor, Başkasının stoğundaki ürünleri satıyor. Ben XML Entegrasyonu ile başkasının ürünlerini sitelerine koyup kuru kalabalık yapanları bir türlü anlamıyorum :D Zaten ana firmanın siteside varken, niye aracı firmadan alsınlarki.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Zaten artık kimse elindekini satmıyor, Başkasının stoğundaki ürünleri satıyor. Ben XML Entegrasyonu ile başkasının ürünlerini sitelerine koyup kuru kalabalık yapanları bir türlü anlamıyorum :D Zaten ana firmanın siteside varken, niye aracı firmadan alsınlarki.

Hepsiburada,Bimeks,Teknosa,Hizlial,My Dukkan...

Gerisi yalan kanımca.

bulent34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben manor cam almıstım gununde geldi :D dekor ürünleri cok uygun ve ucuz el yapımı hepsi ayrıca kargoda da kırılmamıstı baya baya sarmıslar :D simdi kampanya sitesi var ordan ürünleri cok uyguna alabilirsiniz takip ediyorum ben

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada.com'un kankası falan mı bu? :D Hiç duymamıştım bu siteyi...

Ben alışveriş yapacağım bir siteye girdiğim zaman, ilk önce İnternet'te yapılan yorumlara sonrada Alexa sıralamasına bakarım.

bulent34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende oyle yaparım ama kampanyaları cok iyi markafoniye :D kafa tutuyor şaka bi yane ben + veriyorum hiç bir sorun yasamadım

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hebsiburada sitesinden uzak durunda 10 gündür ürün aldım ürün hala tedarik sürecinde bekliyor ve telefon yok sadece maille iletişim kurabilirsiniz oda keyiflerine ne zaman gelirse cvp verirler rezil bir müşteri hizmetleri bölümü var bundan sonra tövbe uzun zaman beklemeyi fgöz önüne alıyorsanız ürün alabilirsiniz tavsiyem hızlıal eksenbilgisayar exa bunlar hem hızlı hemde telefonla irtibat kurabilirsin ve sorunsuz

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hebsiburada sitesinden uzak durunda 10 gündür ürün aldım ürün hala tedarik sürecinde bekliyor ve telefon yok sadece maille iletişim kurabilirsiniz oda keyiflerine ne zaman gelirse cvp verirler rezil bir müşteri hizmetleri bölümü var bundan sonra tövbe uzun zaman beklemeyi fgöz önüne alıyorsanız ürün alabilirsiniz tavsiyem hızlıal eksenbilgisayar exa bunlar hem hızlı hemde telefonla irtibat kurabilirsin ve sorunsuz
Hayatımda hiç hepsiburada.com sitesinden alışveriş yapmadım. Ama bu site hakkında çok şikayet var. Hatta bunların facebook sayfası kötü hizmet yaptıkları için, hacklenmişti!

En sonunda zaten Alexa'daki yorumlara baktım, çoğu kişi olumsuz yorumlar yazmış. Olumlu yorumları da okudum, fakat çok yapmacık geldiler bana açıkçası.

Buradan bakabilirsiniz: http://www.alexa.com/siteinfo/hepsiburada.com#trafficstats

bulent34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dedigim gibi arkadaslar aralarında en iyisi carşıburada gerisi yalan hem telefonla baglanabilirsiniz hem msj atıp onların aramasını isteyebilirsiniz bilgileriniz için tesekkürler