• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Yurtdışı telefon

baran39

Öğrenci
Arkadaşım Hollanda da yaşıyor ve ona apple telefon aldırmak istiyorum. Fakat ülkemizde kullanmak için telefonu kayıt ettirmek gerekiyor. Şimdi sorum şu, kullanmadığım bir 6s model telefon mevcut. Bu telefonun imei numarasını yurtdışından alacağım telefona aktarıp kullanma şansım var mı?

İphonelarda öyle bir şansın yok diye biliyorum. İphone cihazlar için tek çözüm kayıt ettirme sanırım.

Arkadaşım Hollanda da yaşıyor ve ona apple telefon aldırmak istiyorum. Fakat ülkemizde kullanmak için telefonu kayıt ettirmek gerekiyor. Şimdi sorum şu, kullanmadığım bir 6s model telefon mevcut. Bu telefonun imei numarasını yurtdışından alacağım telefona aktarıp kullanma şansım var mı?
andoridde oluyor sizin dediginiz iphoneda yok galiba yeni iphonelara imei atılamacak die bişe duydum ama emin degilim.

andoridde oluyor sizin dediginiz iphoneda yok galiba yeni iphonelara imei atılamacak die bişe duydum ama emin degilim.
İşte benimde bilgim olmadığı için bu konu hakkında, ona göre yurtdışı iPhone getirip eski telefonumun imei numarasını kullanmak istiyorum oluyorsa tabi ki.

İşte benimde bilgim olmadığı için bu konu hakkında, ona göre yurtdışı iPhone getirip eski telefonumun imei numarasını kullanmak istiyorum oluyorsa tabi ki.
eski telefonunkini kullanmıyorsun hocam andoridde oluyor ama önermem ben gecen artık yeni iphonelara imei atılmayacak gibi bir haber cıktı ama cokta emin degilim haberin dogrulugundan.

Kesinlikle olmuyor daha yeni eklemeli kayıt yapanlar vardı süreli olarak o da kaldırıldı. Yurt dışı iphone almayın elinizde patlar.

iPhone cihazlara hiç bir zaman IMEI atılamadı. Kayıt için 2 ay önce yurt dışına çıkıp geri ülkeye dönmüş olma şartın var.