Soru Yurtdışı telefon

baran39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım Hollanda da yaşıyor ve ona apple telefon aldırmak istiyorum. Fakat ülkemizde kullanmak için telefonu kayıt ettirmek gerekiyor. Şimdi sorum şu, kullanmadığım bir 6s model telefon mevcut. Bu telefonun imei numarasını yurtdışından alacağım telefona aktarıp kullanma şansım var mı?

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
İphonelarda öyle bir şansın yok diye biliyorum. İphone cihazlar için tek çözüm kayıt ettirme sanırım.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Arkadaşım Hollanda da yaşıyor ve ona apple telefon aldırmak istiyorum. Fakat ülkemizde kullanmak için telefonu kayıt ettirmek gerekiyor. Şimdi sorum şu, kullanmadığım bir 6s model telefon mevcut. Bu telefonun imei numarasını yurtdışından alacağım telefona aktarıp kullanma şansım var mı?
andoridde oluyor sizin dediginiz iphoneda yok galiba yeni iphonelara imei atılamacak die bişe duydum ama emin degilim.

baran39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
andoridde oluyor sizin dediginiz iphoneda yok galiba yeni iphonelara imei atılamacak die bişe duydum ama emin degilim.
İşte benimde bilgim olmadığı için bu konu hakkında, ona göre yurtdışı iPhone getirip eski telefonumun imei numarasını kullanmak istiyorum oluyorsa tabi ki.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
İşte benimde bilgim olmadığı için bu konu hakkında, ona göre yurtdışı iPhone getirip eski telefonumun imei numarasını kullanmak istiyorum oluyorsa tabi ki.
eski telefonunkini kullanmıyorsun hocam andoridde oluyor ama önermem ben gecen artık yeni iphonelara imei atılmayacak gibi bir haber cıktı ama cokta emin degilim haberin dogrulugundan.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Kesinlikle olmuyor daha yeni eklemeli kayıt yapanlar vardı süreli olarak o da kaldırıldı. Yurt dışı iphone almayın elinizde patlar.

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
iPhone cihazlara hiç bir zaman IMEI atılamadı. Kayıt için 2 ay önce yurt dışına çıkıp geri ülkeye dönmüş olma şartın var.