Ali TEMEL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 92
Sabır sabır ya sabır, Belki de hayır vardır
yavaşlama sorununa katılıyorum, çok sinir bir durum oldu...sdn nin yavaşlaması ve 30 snye sorunu...beni delii ediyor!!!
Çok değil, iki şey soracağım;
1: Aramalardaki 30 saniye sınırını yeni mi öğrendiniz? Bu VBullettin'de varsayılan açıktır(açık derken on durumundadır) ve değiştirilmesi önerilmez genelde. Eski temada da bunda da var. Birçok VB Forum'da da var. Önceden 30 saniye içinde 2 kez arama mı yapmamıştınız da bilmiyordunuz anlamadım valla.
2: Troy'a ne oldu? Önceden Troy vardı demek şimdi Troy'un olmadığı anlamına geliyor gibi sanki. Troy'a ne oldu?
30 saniye sınırı önceden yoktu. Bunu saniye başı Yeni Mesajlar butonuna basan biri olarak söylüyorum.
Troy askerde.
Önceden de vardı jea en azından benim karşıma çıkıyordu lütfen yeni mesaj yazmak için 15-20 saniye bekleyin gibi..
30 saniye giderilmeyecekmiş.
büyük ihtimal hızı düşürüyor diyedir(gerçi şimdi 30sn var, çok hızlı olduk gerçekten ya)
zahmet edip nedenini yazsaydınız kızmazdım
ama gerek moderatorlerde, gerek editorlerde gerekse site yapımcılarındaki bu aşağılayıcı tavırlar ne oluyor
ne gerek var
en kral adamlar super mod'lar
troy olsa böyle mi derdi
ne zamanki yönetim üyelerinin isteklerini geri çevirir onları aşağılarsa düşüşe mahkum olur.
ekleme: yazı büyütme için önerilen çözüm komikliğin daha ötesinde
sen ctrl ile yazı büyütünce diğer siteleri de etkiliyor
ben bu site için sırf büyütüp sonra her diğer siteye geçtiğimde eski hale mi getireceğim sonra yine büyüt kısır döngü
epic fail
30 saniye sınırı önceden yoktu. Bunu saniye başı Yeni Mesajlar butonuna basan biri olarak söylüyorum.
Troy askerde.
Ortada bir aşağılayıcı tavır var ise, bunu yapan biz değiliz. Forumda sıkça bulunan biri olarak bunu sizin daha iyi görüyor olmanız gerekirdi.
Ne becereiksizliğimiz kaldı, ne tembelliğimiz. Bela okyuan mı dersin, çocuk gibi azarlayan mı .
Tüm enerjimizi harcayarak daha iyi birşeyler yapmaya çabalıyoruz, şikayet ettiğiniz her konuyu anında değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Bütün bunları görmemzelikten gelmeniz hayret verici ve üzücü bir durum.
Lafı uzatmayacağım.
Yeni temadan nefret eden bir grup şahıs var -ki bunların başını ben çekiyorum şu anda. Geçen günlerde forumu terk ettiğimi açıkladım, sebeplerim çok açıktı:
-Yeni temayı sevmedim.
-Yazılar hala çok küçük ve ben hipermetropum!
-Sayfalar inanılmaz geç açılıyor.
-Bize tema seçim şansı verilmiyor!
Eski temanın yeni sürümle uyuşmazlıkları olduğu için kaldırıldığını anlıyorum ama yazıların boyutunu biraz daha büyütmeniz kaç dakikanızı alırdı, merak ediyorum. Günde binlerce kişinin takip ettiği bir siteyi böylesine rezil etmeniz hiç hoş değil. Localhost diye bir kavram var, bilmiyorum duydunuz mu ama, forumu böylesine bir deneme tahtası haline getirip bizim huzurumuzu bozmadan önce deneme yapabileceğiniz alanlar mevcuttu. Hadi bu da olmadı, kaç gündür neden şu küçücük problemler düzelmedi ya?
Ben eski temayı istiyorum kardeşim! Bize seçim hakkı sunulsun.
Ya bari açıklama yapın. Açıklama yapmayışınıza hastayım zaten.